Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Γ. Παπαδόπουλος και Υφαλοκρηπίδα



Σε προηγούμενο άρθρο (μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ) είχαν αναρτηθεί ΦΕΚ κατά τα οποία ο Γεώργιος Παπαδόπουλος είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες εξόρυξης υδρογονανθράκων (Πετρέλαιο κτλ) και μάλιστα σε δραχμή!
Στο παρόν άρθρο παρουσιάζουμε το Ν.Δ. 142 του 1969 κατά το οποίο ο Γεώργιος Παπαδόπουλος εκ νέου ορίζει ότι το αποκλειστικό δικαίωμα ερεύνης και εκμεταλλεύσεως υδρογονανθράκων ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο και οι έρευνες θα διεξαχθούν και στην Ελληνική Υφαλοκρηπίδα!
Δείτε το ΦΕΚ:


Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το ΦΕΚ σε μορφή PDF



Και ενώ ο "κακός" Γεώργιος Παπαδόπουλος ξεκινάει την εκμετάλλευση ορυκτού πλούτου με αποκλειστικό δικαιούχο το Ελληνικό Δημόσιο ακόμα και σε περιοχή της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας, αφενός οι Τούρκοι ήταν στην φωλιά τους, αφετέρου οι επαναστάτες του Πολυτεχνείου προσπάθησαν να βρούνε τρόπους να τον ρίξουν για να καταλήξουμε σήμερα να έχουμε ως ιδανικό το δανεικό!
Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι υφαλοκρηπίδα μπορούν να ενημερωθούν κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δείτε με προσοχή το παρακάτω βίντεο:

τώρα διαφαίνεται ποιοι και γιατί ήθελαν να ρίξουν τον Παπαδόπουλο, τον ρόλο όλων όσων τον έριξαν και ποιος τελικά υποκινήθηκε από τους Αμερικάνους...



Σκεφτείτε μια Ελλάδα το 1973 που έτρεχε με 8,4% ανάπτυξη, που είχε ήδη κάνει τεράστια έργα όπως δρόμους παντού, βρύση μέσα στο κάθε σπίτι, ρεύμα μέσα στο κάθε σπίτι, τηλέφωνο μέσα στο σπίτι κτλ με πόρους εξ ιδίων (χωρίς να χρωστάμε σε κανέναν) και την ίδια στιγμή να βγάλουμε επιπλέον και πετρέλαια... Εν αντιθέσει τώρα που θα βγει το Φυσικό Αέριο ΗΔΗ το χρωστάμε!!!!



και όλα αυτά γιατί:



₪₪₪₪₪ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟN ₪₪₪₪₪



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...