Κυριακή, 23 Ιουνίου 2013

ΓΙΑΤΙ Η UNESCO ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΩΣ ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ "ΤΙΑΝ-ΣΑΝ" ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΞΙΝΓΙΑΝΓΚ...ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΤΑΚΛΑΜΑΚΑΝ;

Το πρωί της 21ης ​​Ιουνίου, η 37η σύνοδο της Επιτροπής Παγκόσμιας Κληρονομιάς στην Πνομ Πενχ της Καμπότζης, ανακοίνωσε επίσημα ότι το βουνό της Κίνας «Tianshan" έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς.
 Τα βουνά Tianshan είναι ένα από τα επτά συμαντικά βουνά του κόσμου, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στον κόσμο με βουνά στις άνυδρες περιοχές της εύκρατης ζώνης.
Το βουνό Tianshan που συμπεριλήφθηκε στο Παγκόσμιας Φυσικής Κληρονομιάς έχει συνολική έκταση 5.759 τετραγωνικά χιλιόμετρα που καλύπτουν τέσσερις περιοχές στην επαρχία Ξίν γιάνγκ.
Οι τοπικές ονομασίες για τις οροσειρές, στα Κινέζικα: «Ουράνια Βουνά")

Καζακστάν: «Υψιστος Θεός" Κιργιζία: "Βουνό του Θεού" Μογγολία: Ουράνιο βουνό.
Είναι απλά ενα ακόμη μνημείο, που συμπεριλήφθηκε στα μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς; Η...υπάρχει κάτι εκεί που προστατεύει η UNESCO;
Θυμίζω ότι η Λευκή Αδελφότητα έχει την έδρα της στην ΤάκλαΜακάν της βόρειας Κίνας, στην επαρχια Ξιν Γιανγκ. Το Tian Shan βρίσκεται στα βόρεια και δυτικά της ερήμου Τακλαμακάν.


 http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...