Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

ΧΘΕΣΙΝΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΒΙΚΤΩΡ ΟΡΜΠΑΝ: «Ο ΣΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ 1.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ».



ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»;

ΕΛΛΑΣ: ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΓΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

ΤΣΙΠΡΑΣ: "Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ"

Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ο ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΧΑΡΑ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ

Ο ΤΙΜΜΕΡΜΑΝΣ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ‏

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: «Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ ΣΕ ΚΡΥΦΕΣ, ΑΠΡΟΣΩΠΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ».


ΠΟΥΤΙΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΡΟΣ: «Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ».

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ: "Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ"

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ‏

Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;

ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ: «Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ»

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙKΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : «H EΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖETAI ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ…

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ «ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ».



  • ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΥΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ (ΑΜΟΙΒΗ 50-50). Ο ΕΝΑΣ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΑΛΛΟΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ».
  • Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ.
  • ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ: «ΘΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣ ΨΟΦΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΗ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ».



  • Ο ΣΟΡΟΣ, ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ: «ΠΛΗΡΩΣΕ 50 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ».
  • ΣΟΡΟΣ: «Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΧΙ ΟI ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ISIS».
  • ΟΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΣΟΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΤΟΥΣ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ» ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ.
  • ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ 450 ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΙΚΤΥΟ «EPIM», ΜΕ 5 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ.

  • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ: ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΑ ΞΟΑΝΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. «ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ».

    «ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ». ΧΘΕΣΙΝΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ.

    ΚΟΝΤΕΪΝΕΡΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΩΝ «HOT-SPOTS», ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ. Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.

    ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΟΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Στη δημοσιότητα απόρρητη κατάσταση μισθοδοσίας από ΜΚΟ στη Χίο

    Η ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο SOROS, ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 87 ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: «Ο ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ Ο SOROS, ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ».

    Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) ΛΑΟΥ

    «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ. ΘΑ ΚΑΘΙΣΕΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ». 113 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.

    ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΕΓΙΝΑΝ - ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ - ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΕΪΧΗΔΕΣ. ΑΡΧΙΣΕ Η «ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ – ΣΟΡΟΣ.



  • Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. Ο ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Β΄ ΜΕΡΟΣ
  • «ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΑΣ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΛΙΨΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»
  • Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΑΦΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ 19ΧΡΟΝΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, ΤΗΝ ΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΝΙΞΕ. ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ, ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΝΤΡΑΪΖΑΜ. ΟΛΟΙ - ΟΛΟΙ - ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA. ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΜΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ: «ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ».

  • ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ «ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ» ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΜΕΡΗ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

    ΤΟ ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΣΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ

    «ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ 159.000.000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ». ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΥΤΑΝΙΣ: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ».

    Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ ΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ

    ΧΘΕΣΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ: «ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ». «ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕΜΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ». ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ: «Η (ΕΒΡΑΙΑ) ΜΕΡΚΕΛ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ».



  • ΠΟΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  • «ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ»

  • Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΚΟΕΝ ΜΠΕΝ ΝΤΙΤ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΩΝ: «ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΕΡΑΣΜΟΣ» ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ, ΘΑ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΑΠΤΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ. ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΛΑΝΔΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΡΟΚΙΝΗ ΜΗΤΕΡΑ»;

    «ΘΕΜΑ ΩΡΩΝ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ». ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ.



    ΤΜΗΜΑ  ΤΗΣ  ΟΜΙΛΙΑΣ  ΤΟΥ  ΟΥΓΓΡΟΥ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

    ΟΙ  «ΗΓΕΤΕΣ»  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ  ΕΙΝΑΙ  ΣΚΛΑΒΟΙ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ

    «Γνωρίζω ότι η ισχύς, το μέγεθος και το ειδικό βάρος της Ουγγαρίας είναι κατά πολύ μικρότερο από αυτό του διεθνούς κερδοσκόπου Τ.Σόρος ο οποίος τώρα επιτίθεται στην Ουγγαρία.

    «Παρά το γεγονός ότι έχει καταστρέψει τις ζωές εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών με τις κερδοσκοπικές του επιθέσεις, έχει τιμωρηθεί για αυτό στην Ουγγαρία και ο οποίος ανοικτά έχει παραδεχθεί ότι είναι εχθρός του ευρώ, εντούτοις χαίρει τόσο μεγάλης εκτίμησης από τους ηγέτες της Ε.Ε.»



    ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ  ΠΟΣΑ  ΞΟΔΕΥΕΙ  Ο  ΣΟΡΟΣ  ΓΙΑ  ΝΑ 
    ΦΕΡΕΙ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ

    «Δεν μπορούν να υπάρχουν ειδικά προνόμια και κανείς δεν μπορεί να είναι πάνω από το νόμο, ούτε ο Σόρος ούτε οι άνθρωποί του. Μέσω των οργανισμών του στην Ουγγαρία και μακριά από τα βλέμματα του κόσμου ο Σόρος ξοδεύει απίστευτα ποσά για να στηρίζει την παράνομη μετανάστευση


    Ο  ΣΟΡΟΣ,  ΥΠΕΡΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΗΣ 

     «Για την επιδίωξη αυτή των σκοπών του πληρώνει ένα μεγάλο αριθμό από οργανισμούς οι οποίοι λειτουργούν με το πρόσχημα προσφοράς κοινωνικών υπηρεσιών. Διατηρεί ένα κανονικό δίκτυο, με τα δικά του ΜΜΕ, εκατοντάδες υπαλλήλους μέχρι και με δικό του πανεπιστήμιο.

    Θεωρώ ότι δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να υποτιμήσουμε τον Σόρος: Είναι ένας παντοδύναμος δισεκατομμυριούχος και τεράστια προσήλωση στους στόχους του, που όταν έχει να κάνει με τα δικά του συμφέροντα, δεν έχει κανένα σεβασμό: Ούτε στον Θεό ούτε στον άνθρωπο».


    ΘΕΛΟΥΝ  ΝΑ  ΜΑΣ  ΦΕΡΝΟΥΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΜΕ  ΤΟ  ΖΟΡΙ

    «Η θέση μας είναι ξεκάθαρη. Δεν θέλουμε και δεν πιστεύουμε ότι συνάδει με τις θεμελιώδεις αξίες δημιουργίας της Ε.Ε. η υποχρεωτική εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στη χώρα μας.  Η απόφαση με τον ποιον θα ζήσουμε και πως αφορά αποκλειστικά τους Ούγγρους πολίτες».

     Ο  ΣΟΡΟΣ  ΘΕΛΕΙ  ΝΑ  ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ  ΜΕ  ΤΑ  ΛΕΦΤΑ  ΤΟΥ  1.000.000  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΚΑΘΕ  ΧΡΟΝΟ  ΣΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ

     «Ο  Τ.  Σόρος και οι ΜΚΟ που ελέγχει θέλουν να μεταφέρουν 1 εκατ. παράνομους μετανάστες κάθε χρόνο στην Ευρώπη. Έχει προσωπικά δεσμευθεί για αυτό και χρηματοδοτεί αυτό το στόχο. Μπορείτε να το διαβάσετε και εσείς οι ίδιοι στο πρόγραμμά του.

    Διαφωνούμε και απορρίπτουμε κάθε τέτοια πιθανότητα. Δεν θέλουμε και δεν πρόκειται να χάσουμε το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγήσει στο να πληγούν τα συμφέροντα των Ούγγρων πολιτών».


      ΟΙ  ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΙ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ 
     ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ

    «Η περίπλοκη απάντηση είναι πως κανονίζουμε τη λειτουργία παντοδύναμων οικονομικών οργανισμών του εξωτερικού, οι οποίοι θέλουν να επηρεάσουν την δημοκρατική διαδικασία λήψης αποφάσεων στο εσωτερικό

    Η ουγγρική νομοθεσία είναι φτιαγμένη επάνω στις αρχές της διαφάνειας. Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από το να γνωρίζουμε τι ακριβώς χρήματα διακινούν οι ΜΚΟ και τις ακριβώς συμφέροντα κρύβονται πίσω τους. Αυτό δεν εμποδίζει τις οργανώσεις αυτές, να ακούγεται η φωνή τους, να διαφυλάσσουν τα συμφέροντά τους και να αυτοοργανώνονται. Το αντίθετο. Η νομοθεσία σκοπεύει στο να διευκολύνει τις διαδικασίες αυτές αλλά με βασικό κριτήριο την διαφάνεια».-

    ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 



    4 σχόλια :

    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

      ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΠΑΓΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.

      ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΜΕ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΟΥΝ.

      ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ, ΟΣΟ ΚΙ' ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

      Ο ΧΟΝΤΡΟ- ΤΣΩΡΣΙΛ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΟΤΙ :

      "ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ"

      ΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ, ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

      ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΒΡΑΪΚΗ, ΤΟΣΟ ΘΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΘΑ ΔΕΙΝΑ ΕΠΙ ΔΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ.

      Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΝΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΜΕ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ.

      ΓΙΑΤΙ ΕΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΕΣΗ. ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ?

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΔΟΥΛΟΙ" ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

      Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ. ΑΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ !

      ΑΓΓΕΛΙΚΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ: «ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑΝΚΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΜΑΣ».
      Από συνέντευξη του στρατηγού:
      «Η τρομοκρατία εγείρει φόβους ξεσπάσματος ενός υβριδικού πολέμου. Οι αντίπαλοι μας δεν εισέρχονται πια στα εδάφη μας με τανκς και όπλα. Είναι ήδη εδώ μέσα στις χώρες μας και με στόχο να υπερασπιστούμε τον τρόπο ζωής μας πρέπει να χρησιμοποιήσουμε κάθε δυνατό μέσο. Η ερώτηση δεν είναι αν θα χρειαστεί η Άμυνα. Η Άμυνα ήδη χρησιμοποιείται, αν χρειαστούν περισσότερες περιπολίες στις πόλεις σας τα περισσότερα κράτη μέλη θα χρησιμοποιήσουν τον εθνικό στρατό τους, λόγω των δυνατοτήτων του. Το όριο μεταξύ ασφάλειας και άμυνας σήμερα είναι πολύ πιο θολό και είναι λογικό. Χρησιμοποιούμε στρατιωτικές δυνατότητες, αντιμετωπίζουμε λαθρέμπορους και διακινητές στην Κεντρική Μεσόγειο, για παράδειγμα, μόνο και μόνο επειδή ο στρατός δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά στην ανοικτή θάλασσα. Έχουν αεροσκάφη θαλάσσιας περιπολίας με ραντάρ και άλλον απαραίτητο εξοπλισμό αλλά αυτό είναι όλο. Πρέπει να αναπτύξει ικανότητες, όπου αυτές είναι διαθέσιμες».
      Ζ.Π.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Amr Khaled: Αιγύπτιος Μουσουλμάνος ιεροκήρυκας

      «Για εμάς τους μουσουλμάνους, το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι υπάρχουν πολλά εκατομμύρια μουσουλμάνοι στην Ευρώπη και αυτό έχει πολλές επιπτώσεις.
      Οι μουσουλμάνοι συνεχώς κάνουν παιδιά, ενώ οι Ευρωπαίοι όχι. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε 20 χρόνια οι μουσουλμάνοι θα είναι η πλειοψηφία στην Ευρώπη, και οι οποίοι θα έχουν μια εξαιρετική επιρροή στη διαδικασία λήψης των αποφάσεων.
      Όλα αυτά κάνουν άλλες ομάδες πολύ θυμωμένες και κρίνουν ότι αυτό είναι πολύ επικίνδυνο. Αυτοί είναι οι εχθροί του Ισλάμ, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά.
      Ο στόχος των εχθρών του Ισλάμ είναι να προωθήσουν 20 με 30 εκατομμύρια μουσουλμάνος έξω από την Ευρώπη, ή να τους προκαλέσουν με ένα τρόπο ώστε να οδηγηθούν στην εξορία.
      Προκειμένου να οδηγήσουν τους μουσουλμάνους έξω από την Ευρώπη, οι λαοί της Ευρώπης πρέπει να έχουν κάποιο πρόσχημα, που θα τους δώσει τη νομιμότητα να το πράξουν.
      Ως εκ τούτου, οι λύσεις (των Ευρωπαίων) είναι να συνεχίσουν τις προκλήσεις (έναντι των μουσουλμάνων) και να συνεχίσουν να κάνουν πράγματα που θα προκαλέσουν τους μουσουλμάνους οι οποίοι θα κάνουν λάθη, όπως βομβιστικές επιθέσεις και άλλες ασυνήθιστες απαντήσεις.
      Ποια είναι η λύση;
      Εμείς (οι μουσουλμάνοι) πρέπει να είναι πολύ ρεαλιστές και θετικοί.
      Αυτό που χρειαζόμαστε για να διεισδύσουν (στην κοινωνία), τα πολλά εκατομμύρια των μουσουλμάνων στην Ευρώπη, είναι να αποδείξουν ότι οι μουσουλμάνοι σέβονται και είναι επιτυχημένοι σε όλους τους χώρους. Αυτές είναι οι λέξεις κλειδιά: «Σέβομαι και είμαι επιτυχημένος». Αν οι μουσουλμάνοι διοχετεύσουν την οργή τους που έχουν για να υποστηρίξουν τον Προφήτη και το Ισλάμ και γίνουν «ζωντανές μηχανές προπαγάνδας», όπου ο καθένας θα λέει "είμαι πρεσβευτής του Ισλάμ" και αναλάβουν δράση παντού στη Ευρώπη, σε επιχειρήσεις όπου εργάζονται, σε αθλητικά κλαμπ και σε όλους τους χώρους, όπου ένας μουσουλμάνος μπορεί να επηρεάσει έναν Ευρωπαίο και να συνεχίσουμε να κάνουμε τόσα πολλά μωρά.
      Αυτό θα καταστρέψει τα πλάνα τους και οι μουσουλμάνοι θα παραμείνουν στην Ευρώπη.
      Και εμείς (οι μουσουλμάνοι) πραγματικά, έχουμε ανάγκη δέκα χρόνια, για να κάνουμε την Ευρώπη μουσουλμανική.
      Ζ.Π.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ; ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ: «ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΠΕΡΣΙΑ» Δημοσιεύθηκε 21 Ιουνίου 2017 08:48 στην κατηγορία ΔΙΕΘΝΗ - See more at: http://www.triklopodia.gr/diadoste-auti-omilia-pantou8230-kanena-kanena-sistimiko-vothrokanalo-prokeitai-metadosei8230/#sthash.HSjC0xuY.dpuf

      ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...