Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. ΕΙΣΟΔΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


Ο  ΚΑΛΟΣ  ΕΙΣΟΔΙΣΤΗΣ,  ΑΡΧΙΚΑ  «ΣΩΖΕΙ»  ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ  ΤΟΥ ΘΥΜΑ. Ένα άρθρο του Μ. Καλόπουλου

"Εισοδισμός" λέγεται η μέθοδος με την οποία κάποιος ή κάποιοι, με προσχηματικό τρόπο διεισδύουν σε μια εχθρική ή γενικότερα αντίπαλη παράταξη και αλλοιώνουν ή αχρηστεύουν εκ των ένδον, το κέντρο αυτό των αποφάσεων ή της αντίπαλης δύναμης.

Ο εισοδιστής για να εξασφαλίσει το δικαίωμα της διείσδυσης πρέπει να είναι ολοκληρωμένος τεχνίτης της παραπλάνησης.


Ο  ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΟΣ  «ΣΩΤΗΡΑΣ»

Πρέπει να μπορεί να μεταμφιεστεί σε σωτήρα, ευεργέτη, υπάκουο δούλο, ή ακραίο υπερασπιστή των συμφερόντων των αντιπάλων του, μέχρι να εισέλθει, να εδραιωθεί μέσα στο αντίπαλο στρατόπεδο, και ανακαλύπτοντας την αχίλλειο πτέρνα των αντίπαλων του, να δράση πλέον ύπουλα και ανατρεπτικά από θέση ισχύος.

Ο  ΚΑΛΟΣ  ΕΙΣΟΔΙΣΤΗΣ,  ΑΡΧΙΚΑ  «ΣΩΖΕΙ»  ΤΟ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ  ΤΟΥ ΘΥΜΑ.

Φαντασθείτε λόγου χάριν, έναν άνθρωπο που με αυτοθυσία σας έσωσε την τελευταία στιγμή, από μια οργανωμένη απαγωγή ή ένοπλη ληστεία. Τι το φυσιολογικότερο, να θέλετε να του το ανταποδώσετε, δείχνοντάς του την ευγνωμοσύνη σας, και χαρίζοντάς του κάποια θέση διπλά σας, ή στην εταιρία σας. Αυτό που όμως δεν γνωρίζεται, είναι ότι τον κίνδυνο απ’ τον οποίο σας έσωσε, τον οργάνωσε ο ίδιος, ή η κρυμμένη πίσω απ’ αυτόν αντίπαλη σας παράταξη, περιμένοντας ακριβώς τα ανταλλάγματα που προαναφέραμε, δηλαδή την είσοδο του "σωτήρα" σας, στο στενό οικογενειακό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον.  


Η  ΣΤΗΜΕΝΗ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ

ΨΕΥΔΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ

Και φυσικά, το ύπουλο αυτό παρασκήνιο, εσείς δεν θα το μάθετε ποτέ… ή αν και όταν το εποπτευθείτε, θα είναι ήδη πολύ αργά! Το κόλπο αυτό του ψευδο-σωτήρα, λέγεται αλλιώς στημένη αντιπαλότητα ή ψευδαντιπαλότητα και έχει άπειρες μορφές και εφαρμογές.

Πολύ συχνά, τα αναπάντεχα δώρα, έχουν μια ισχυρή δόση εισοδισμού. Αντλώ ένα παράδειγμα από σχετικά πρόσφατη ειδησιογραφία, που έλεγε πως μια φαρμακευτική εταιρεία, πρόσφερε δωρεάν δικούς της υπαλλήλους, για να καλύψουν τις καυτές ανάγκες αρχειοθέτησης των δημόσιων νοσοκομείων. Αποτέλεσμα; Σύντομα τα νοσοκόμα αυτά, βρεθήκαν να έχουν αποκλειστικό προμηθευτή φαρμάκων, την συγκεκριμένη φαρμακευτική εταιρεία! Μάλιστα αποτελεί πάγια τακτική των φαρμακευτικών εταιρειών, να καλύπτουν τα έξοδα πολυδάπανων ιατρικών συνεδρίων, όπου τα αναρίθμητα πλούσια δώρα τους, ανοίγουν διάπλατα τον δρόμο της αποκλειστικής συνεργασίας και εξάρτησης των γιατρών, απ’ τον "ευγενικό" δωρητή.

Όπως καλά καταλαβαίνουμε, ο εισοδισμός είναι ένα άρτιο, λειτουργικό και αποτελεσματικό "οπλικό σύστημα", ή στρατήγημα, στους πάσης φύσεως πολέμους συμφερόντων.  

Όμως για να γνωρίσουμε καλύτερα το πνεύμα του εισοδισμού, πρέπει να γνωρίσουμε την αποδοτικότερη ιστορική του διαδρομή, επισκεπτόμενοι αρχικά τον καλύτερο του είδους (αν όχι τον ιδρυτή του) που δεν είναι άλλος από τον Αβραάμ.


Ο  ΑΒΡΑΑΜ

Ο Αβραάμ φαίνεται να είναι απ’ τους πρώτους που γραφούν ιστορία πλουτισμού, με το κόλπο του εισοδισμού και το προσωπείο του ψευδοσωτήρα. Για τον σκοπό αυτόν, ο Αβραάμ έχει την δική του "γραμματέα" που την στέλνει σε "δύσκολες" αποστολές, και που δεν είναι άλλη απ’ την γυναίκα του Σάρρα…

Για τις ανάγκες του εισοδισμού σε "σπίτια" πλουσίων, η Σάρρα μεταμορφώνεται σε σεξουαλικά ορεξάτη "αδελφή" του που είναι έτοιμη να προσφέρει ηδονή σε πλούσιους άρχοντες. Πράγματι διεισδύει τόσο στο παλάτι του Αιγύπτιου Φαραώ, όσο και στο παλάτι του Φιλισταίου Αβιμέλεχ. Τα αποτελέσματα και στα δυο αυτά παλάτια είναι ολέθρια, ενώ ο Αβραάμ βγαίνει απίστευτα κερδισμένος, θεραπεύοντας "πληγές" που η Σάρρα σκόρπησε μέσα στα παλάτια που την καλοδέχτηκαν.


Ο  ΙΣΑΑΚ

Συνεχιστής του Αβρααμικού εισοδισμού, που αρχικά είχα ονομάσει "αβρααμισμό", είναι ο γιος του Ισαάκ, που επιχειρεί ακριβώς τα ίδια με τον πατερά του αλλά με λιγότερη μαεστρία και επιτυχία.



Ο  ΙΑΚΩΒ

Το επόμενο κόλπο εισοδισμού το εφαρμόζει ο Ιακώβ με τα παιδιά του. Με το πρόσχημα της χαρές της συμπεθέρευσης, πείθει μια ολόκληρη πόλη, την Συχέμ των Φιλισταίων να περιτμηθεί, κι όταν αυτοί βρέθηκαν λόγω περιτομής στον μεγάλο τους πόνο, οι γιοι του Ιακώβ τους έσφαξαν όλους και καταλήστεψαν την περιουσία τους.


Ο  ΙΩΣΗΦ

Στη συνέχεια, ο Ιωσήφ είναι ένα απ’ τα καλύτερα και περιπλοκότερα παραδείγματα εισοδισμού. Παρά τους διαφορετικούς ισχυρισμού της Βίβλου, εμείς έχουμε την βάσιμη υποψία, πως εσκεμμένα πωλείται ως δούλος στην αυλή του Φαραώ, εξασφαλίζοντας αρχικά ως υπάκουος και πιστός υπηρέτης την εύνοια του πλέον κατάλληλου μεγαλο-αυλάρχη. Λίγο αργότερα, ο Ιωσήφ ανατρέπει την αυλική ειρήνη, καταστρέφοντας την φήμη δυο αυλικών, και προφητεύοντας την μοίρα τους (την οποία άλλωστε αυτός είχε προκαθορίσει) παίρνει την θέση τους. Αποτέλεσμα: Απ’ τη θέση του αρχισιτοποιού, καταστρέφει την σοδιά της Αιγύπτου, και πουλώντας στους ιδίους τους Αιγύπτιους τα αποθηκευμένα σιτηρά τους, γίνεται μέγας και τρανός πρωθυπουργός της Αιγύπτου, ενώ ολόκληρη η Αίγυπτος δεινοπαθεί αφάνταστα μέχρι λιμού και γκετοποίησης!  


Ο  ΜΩΥΣΗΣ

Λίγες γενιές αργότερα, ο βιβλικός εισοδισμός, εμφανίζεται στο πρόσωπο του Μωυσή, που κάποιοι τον φύτεψαν από μωρό στην αυλή του Φαραώ. Αποτέλεσμα; η Αίγυπτος υποφέρει από μια σειρά φοβερών καταστροφών, από το χέρι του ανθρώπου, που γνώριζε τα πάντα για την Αίγυπτο και τους άρχοντές της!


Ο  ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ

Υπόδειγμα δε εισοδισμού, αποτελεί η περίπτωση του βιβλικού Μαρδοχαίου στην Βαβυλώνα. Ο Μαρδοχαίος, ένας απλός Ιουδαίος που παρεπιδημεί στην Βαβυλώνα, και κρυφακούοντας τις συνομιλίες κάποιων φρουρών του βασιλέως, αφού συλλέγει αρκετά στοιχειά γι’ αυτούς, τους  "καρφώνει" ως συνωμότες στον βασιλιά. Ο βασιλιάς φυσικά τους εκτελεί, και ανταμείβει τον Μαρδοχαίο κάνοντάς τον αυλικό του.
Αυτό ήταν φυσικά το πρώτο βήμα του εισοδισμού. Το δεύτερο το εκτελεί με πειθήνιο όργανό του την Εσθήρ, μια κοπελίτσα που προόριζε για γυναίκα του. Η νεαρή Εσθήρ, σύντομα εξασφαλίζει την εύνοια του Βασιλιά, μια και εκπαιδευμένη σεξουαλικά απ’ τον ίδιο τον Μαρδοχαίο, διαθέτει αδιαμφισβήτητη ερωτική υπέροχη έναντι άλλων κοριτσιών που διεκδικούν την αγκαλιά του βασιλιά. Αποτέλεσμα; η αυλή της Βαβυλώνας γίνεται μαλλιά κουβάρια, και ο Μακεδόνας πρωθυπουργός Αμάν, βρίσκεται χειροπόδαρα δεμένος στον συνωμοτικό ιστό Μαρδοχαίου-Εσθηρ, και τελικά εκτελείται. Νέος πρωθυπουργός στη θέση του; ποιος άλλος, ο μάστορας του εισοδισμού Μαρδοχαίος!   



Ο  ΔΑΝΙΗΛ

Λίγο αργότερα στην Βαβυλώνα, την σκυτάλη του βιβλικού εισοδισμού, αναλαμβάνουν ο Δανιήλ με τους τρεις φίλοι του, που χρησιμοποιώντας ομολογουμένως θεαματικά στημένα θαύματα, αναρριχώνται στα υψηλότερα αξιώματα της χώρας. Αρχιμάγος ο Δανιήλ και υπουργοί δημοσίων έργων οι τρεις φίλοι του! Αποτέλεσμα; ο Βασιλιάς Ναβουχοδονόσορ καταντά παράφρων, και για αόριστο χρονικό διάστημα συμπεριφέρεται σαν ζώο, που φυσικά την κατάστασή του επιβλέπει με "συμπόνια" ο ίδιος ο Δανιήλ, που ευθύνεται για την κατάντια του.


Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ  

Φυσικά η εποποιία του βιβλικού εισοδισμού δικαιώνεται αργότερα, όχι με τους άθλους ενός ανθρώπου, αλλά με την είσοδο ολόκληρης θρησκείας (της Ιουδαιο-χριστιανικής) στους κόλπους του Μεσογειακού Ελληνο-Ρωμαϊκού κόσμου. Αποτέλεσμα; η απόλυτη διαφθορά της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, αλλά και ο ολοσχερής αφανισμός των Ελλήνων.


Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΜΩΑΜΕΘΑΝΙΣΜΟΣ

Λίγο μετά την επικράτηση του Ιουδαιο-Χριστιανισμού, ο πανούργος εισοδισμός ξαναχτυπά αλύπητα, αυτή τη φορά τον Αραβικό κόσμο! Με διαδικασίες πανομοιότυπες, οι Ιουδαίοι την Μεδίνας, δρομολογούν ένα ακόμα τιτάνιο δημιούργημά τους, τον σωτηριακό Ιουδαιο-Μωαμεθανισμό! Όποιος μελετήσει τον παράξενο έως αστείο προσηλυτισμό του Μωάμεθ στην Πάλαια Διαθήκη, απ’ την Ιουδαία γυναίκα του, θα καταλάβει πόσο εύκολα έγιναν πλέον τα πράγματα, για τους πολυτάλαντους αρχιμάστορες εισοδιστές της ιστορίας!

Φυσικά η ιστορία του εισοδισμού δεν σταματά εδώ, αλλά σαν πολυπλόκαμο τέρας απλώνει τα αναρίθμητα χέρια του σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της ιστορίας και του κόσμου, που άλλοι είναι ίσως αρμοδιότεροι μου να σας ξεναγήσουν. Το βέβαιο είναι, πως αναρίθμητα κόλπα εισοδισμού ανέτρεψαν τις καλύτερες των πανανθρώπινων προθέσεων, με κατάληξη την βρομερή και τρισάθλια σημερινή πραγματικότητα.  




ΤΟ  ΒΙΒΛΙΚΟ  ΤΕΡΑΣ  

Σήμερα όπου κι αν κοιτάξεις, βλέπεις τους απεχθείς και βρομερούς απογόνους αυτού του βιβλικού τέρατος!

Ο γιγαντισμός των τραπεζών, τα σιδερόφρακτα μονοπώλια, η κίβδηλη οικολογία, οι φυτεμένες κυβερνήσεις, οι απεχθείς θρησκείες, η αλλοτριωμένη επιστήμη, η υπόδουλη παιδεία… συναθροίσεις τεράτων, που όλα μαζί βυζαίνουν με βουλιμία το γάλα του αβρααμισμού, κοπρίζοντας αναίσθητα πάνω σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα, ενώ ταυτόχρονα μπήγουν ηδονικά και αδιάφορα, τα κοφτερά τους νύχια, στο τρυφερό πέπλο την πάνσεπτης μητέρας Γης.

Σήμερα λοιπόν, δεν τσαλαβουτάμε τυχαία στα δύσοσμα αυτά κατακάθια της ιστορίας, που η ανεξέλεγκτη δράση του βιβλικού εισοδισμού σταδιακά διαμόρφωσε. Είμαστε εμείς που με την αφέλειά μας, δώσαμε αναρίθμητες ευκαιρίες σ’ αυτήν την τερατογένεση που γιγαντωμένη μας κατακηδεμονεύει!


Η  ΨΕΥΔΟΣΩΤΗΡΙΑ 

Από την δική μας λοιπόν οπτική, ο εισοδισμός, ο μεγαλύτερος ιστορικός εχθρός της ανθρωπότητας, γεννήθηκε στις αγκάλες του ύπουλου ψευδο-σωτήριου, Ιουδαιο-θρησκευτισμού, τον οποίο οι ιστορικοί όχι μόνο δεν τολμούν να καταγελούν, αλλά πολύ φοβάμαι ότι αδυνατούν παντελώς να αντιληφθούν! 

Η αξιοθρήνητη λοιπόν κατάσταση του δυτικού κόσμου, δεν έχει αφορμή τις πρόσφατες αποτυχίες μας, που με τόσο πάθος αναλύουν οι βαθυστόχαστοι ειδήμονες. Τα πραγματικά της αίτια έρχονται από πολύ μακριά, κι αν το αληθινό ιστορικό της πάθησής μας δεν γίνει κατανοητό, η θεραπεία μας πολύ απλά δεν πρόκειται να έρθει ποτέ!


Ο  ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΚΑΙ  ΟΝΟΜΑ  ΚΑΙ  ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Ο εισοδισμός λοιπόν, ο αρχαιότερος και ο αποτελεσματικότερος εχθρός του ανθρώπου και όνομα έχει και καταγωγή! Δυστυχώς η ανθρωπότητα εύκολα αντιλαμβάνεται τον εχθροπρόσωπο αντίπαλο, δυσκολεύεται όμως παρά πολύ να αναγνωρίσει τον μεταμφιεσμένο σε φίλο και σωτήρα μοχθηρό εχθρό της. Ψυχή λοιπόν του εισοδισμού, η ψευδο-σωτηριακή του όψη, την οποία καλούμεθα να βάλουμε επιτέλους στον ορίζοντα των προβληματισμών μας.



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


2 σχόλια :

  1. Όταν έχεις τυφλό αντιεβραϊσμό και λανθασμένη εικόνα για το φυλλάδιο τεχνικών προδιαγραφών ενός τεχνήματος, τότε γίνεσαι Καλόπουλος. Ο Καλόπουλος διαβάζει προσεκτικά τις προδιαγραφές ενός αυτοκινήτου, ενός μηχανήματος κλπ. Δεν αποδίδει σε υπερφυσικές δυνάμεις την βλάβη ή την δυσλειτουργία ενός μηχανήματος που λειτουργεί εκτός προδιαγραφών.

    Το αντίθετο κάνει για τον άνθρωπο.
    Τον έχει ορίσει κατά τις ιδεοληψίες του και ύστερα περιγράφει τον "εχθρό του" ανάλογα. Τον κατασκευαστή του ανθρώπου θα μας τον περιγράψεις κ. Καλόπουλε; Ίσως τότε να συζητήσουμε για τον "αξιοθρήνητο δυτικό άνθρωπο".

    Πρώτη φορά βλέπω κάποιον να περιγράφει τόσο καλά μιάν αρρώστια την οποία ο ίδιος όχι μόνον αγνοεί ότι έχει, αλλά την βλέπει στους απέναντι. Έφαγε προπαγάνδα με το τσουβάλι.

    Αυτά κ. Ζήνωνα
    και καλό Πάσχα (αν επιτρέπετε στους Έλληνες να λένε εβραϊκές λέξεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΑΣ.

    Ο ΕΛΛΗΝ, ΠΡΈΠΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ν' ΑΦΥΠΝΙΣΘΕΊ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΤΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ :

    ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ "ΘΕΟ" ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΑΚΑΡΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ "ΣΩΤΗΡΑ" ΤΟΝ κ. ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ κ. ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ?

    ΔΙΟΤΙ ΙΗΣΟΥΣ, ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΡΗΜΑΤΟΣ "ΙΑΣΣΩ ", ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΩ.

    ΚΑΙ "ΧΡΙΣΤΟΣ", ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ. ΤΙ ΕΙΧΕ ΧΡΙΣΘΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ?
    ΧΡΙΣΘΗΚΕ ΘΕΟΣ? ΜΑΛΙΣΤΑ ......ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ?

    Ο ΔΕ ΣΤΑΥΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ, ΕΠΕΒΑΛΛΕΤΟ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Σ' ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ
    " ΑΓΑΠΗ", ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΚΗΡΥΚΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ.

    Ο ΗΣΟΥΣ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΡΩΜΑΪΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.

    Ο ΠΑΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΕΔΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ !!!!! ΓΙΑΤΙ ?

    ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ κ. "ΧΡΙΣΤΟ" ΗΘΕΛΑΝ. ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΟΝ ΟΧΛΟ :"ΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΤΩ ΚΑΙΣΑΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ"

    ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ Ο κ. ΙΗΣΟΥΣ, ΒΑΖΕΙ ΠΡΩΤΟΝ- ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ " ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟ" ΕΒΡΑΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ, Ο κ. ΙΗΣΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ξ Α Π Λ Ω Μ Ε Ν Ο Σ, ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ, ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΑΝ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ΚΙ' ΕΜΕΙΝΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΥΜΝΟ ΝΕΑΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΝΕΑΝΙΑ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ, ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟΓΥΜΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ "ΜΥΣΤΙΚΟ " ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ.

    ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΣΦΑΧΘΗΚΕ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ κ. ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.

    ΕΙΜΑΣΤΑΝ 50 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ 10 !!!

    ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΛΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΚΑΤΕΣΦΑΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ. ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΑΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ " ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ" ΟΠΩΣ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΕΝΝΑΔΙΟΣ ΣΧΟΛΑΡΙΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    Ω ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ !

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΚΤΙΣΤΗΣ", ΟΥΤΕ "ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ"
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ ΤΩΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ, ΧΑΡΙΝ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ...."ΜΕΣΣΙΑ"

    ΝΑ ΕΙΣΘΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...