Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ «ΦΑΣΙΣΤΑ» ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ:

«Η ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ».
 
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
 
Ο ΣΟΡΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΛΛΕΡΓΗ: ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ : «H EΥΡΩΠΗ ΧΡΕΙΑΖETAI ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ». 

ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΗΝΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ» ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.  

ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Ο  γιος του εβραίου  πρωθυπουργού  Νετανιάχου,  ο  Γιαΐρ  έγραψε  στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, του  επίσης  ιουδαίου  Ζούκεμπεργκ: "Είμαι Εβραίος, είμαι Ισραηλινός, τα νεοναζιστικά καθάρματα στις  ΗΠΑ μισούν εμένα και τη χώρα μου. Αλλά ανήκουν στο παρελθόν. Η ράτσα τους πεθαίνει".

  "Ωστόσο οι τραμπούκοι της Antifa και του BLM [Black Lives Matter] που μισούν τη χώρα μου εξίσου το ίδιο, ισχυροποιούνται και γίνονται υπερ-κυρίαρχοι στα αμερικανικά πανεπιστήμια και στη δημόσια ζωή".

Ο πρώην πρωθυπουργός του  Ισραήλ  Ehud Barak δήλωσε:  «Στις Ηνωμένες Πολιτείες υπάρχουν εκδηλώσεις ρατσισμού, νεοναζισμού και άλλες σκοτεινές πλευρές του ανθρώπινου πνεύματος. Πρέπει να τις καταπολεμήσουμε, είναι τρομοκρατία ενάντια στον αμερικανικό λαό».

 
ΕΙΜΑΙ  ΛΕΥΚΟΣ  ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ

Ο  αμερικανός   Λευκός εθνικιστής ηγέτης Ρίτσαρντ Σπένσερ δήλωσε σε ισραηλινό κανάλι ότι πρέπει να τον σεβαστούν επειδή είναι ουσιαστικά ένας «Λευκός Σιωνιστής».

 "Ως ισραηλινός πολίτης, που καταλαβαίνετε την ταυτότητά σας, που έχετε την αίσθηση της εθνότητας και του αισθήματος του ανήκειν σε έναν λαό και την ιστορία και την εμπειρία του εβραϊκού λαού, θα πρέπει να σέβεστε κάποιον σαν εμένα που έχει παρόμοια συναισθήματα για τους λευκούς", δήλωσε ο Σπένσερ στον Dany Cushmaro. "Εννοώ, θα μπορούσατε να πείτε ότι είμαι λευκός σιωνιστής με την έννοια ότι νοιάζομαι για τον λαό μου. Θέλω να έχουμε μια ασφαλή πατρίδα για εμάς και τους ιδίους με μας, ακριβώς όπως θέλετε εσείς μια ασφαλή πατρίδα στο Ισραήλ".

 

"ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΜΑΣ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ".

 Νωρίτερα στη συνέντευξη, ο Cushmaro πίεσε τον Spencer να εξηγήσει γιατί αυτό που κάποιοι ακροδεξιοί φωνάζουν «οι Εβραίοι δεν θα μας αντικαταστήσουν» και άλλα «αντιεβραϊκά συνθήματα» δεν είναι αντισημιτισμός. Ο Σπένσερ, δικαιολόγησε τη ρητορική, αναφέροντας το δικαίωμα των Αμερικανών στην ελευθερία του λόγου και τον καταλυτικό ρόλο των Εβραίων στην αριστερή αμερικανική πολιτική. 

«Το γεγονός είναι, ότι οι Εβραίοι, ας είμαστε ειλικρινείς, οι Εβραίοι έχουν ιστορικά μια υπερβολικά μεγάλη παρουσία στην αριστερά. Οι Εβραίοι είναι υπερβολικά εκπροσωπούμενοι στην αριστερά αυτή τη στιγμή. Είναι υπερβολικά υπερεκπροσωπούμενοι σε αυτό που θα μπορούσατε να πείτε σύστημα, δηλαδή άνθρωποι μορφωμένοι από το Ivy League που πραγματικά καθορίζουν την πολιτική και οι λευκοί άνθρωποι απορρίπτονται από αυτή τη χώρα. Έτσι, κάποιοι στο πλήθος έκαναν μια δήλωση. Η Αμερική είναι μια ελεύθερη χώρα. Οι άνθρωποι επιτρέπεται να μιλούν για αυτό που έχουν στο μυαλό τους».-

 
 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...