Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

ΑΝΤΙ ΤΩΝ ΨΕΥΤΙΚΩΝ ΕΟΡΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ.

ΙΩΑΝΝΗΣ  ΜΕΤΑΞΑΣ

«Η  Κυβέρνησή  μου  είναι  νήσυχη γι τ ζωτικ συμφέροντα το λληνικο λαοῦ, γι τ διοίκηση, τν οκονομικ ζωή, τν κατάσταση τς γείας κα τν σωτερικ κα ξωτερικ σφάλεια τς χώρας.  Στν περίπτωση πο ποπληρωμ τν χρεν θέτει σ κίνδυνο τν οκονομικ ζω κα τ διοίκηση, Κυβέρνηση εναι ποχρεωμένη ν διακόψει κα ν μειώσει τν ξυπηρέτηση το χρέους».








Το δάνειο χορηγήθηκε από τους Εβραίους τραπεζίτες αδελφούς Ρικάρντο και οι όροι του δεν ήταν απλώς ληστρικοί, αλλά άνευ προηγουμένου για τα παγκόσμια χρονικά: 

Ως εγγύηση δινόταν για μεν την πληρωμή των τόκων όλα   τα δημόσια έσοδα, (από αλυκές, τελωνεία, ιχθυοτροφεία),  για δε την πληρωμή του κεφαλαίου όλα τα εθνικά κτήματα.


ΕΙΝΑΙ  ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ  ΓΙΑΤΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΑΓΑΠΟΥΝ  ΤΟΣΟ  ΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ   ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.


Πλούταρχος: 

"Ο τόκος φέρνει τόκο και το δάνειο δάνειο". 

«Ο δανεισμός είναι πράξη υπέρτατης αφροσύνης και μαλθακότητας.  Έχεις;  Μη δανείζεσαι, γιατί δεν σου λείπουν. Δεν έχεις;  Μη δανείζεσαι γιατί δεν θα ξεπληρώσεις το χρέος σου».

«γυπών δίκην έσθουσι και υποκείρουσιν αυτούς»,

"οι γύπες κατατρώνε και γδέρνουν τους οφειλέτες".


ΠΟΥ  ΠΗΓΑΝ  ΤΑ  ΝΕΑ  ΔΑΝΕΙΑ:
 

Υπέρ της εξυπηρέτησης των ήδη υπαρχόντων εξωτερικών δανείων.  Από τότε ήταν της μόδας να πληρώνει η Ελλάδα χρεολύσια προηγούμενων δανείων με νέα δάνεια.  Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι υπογράφουμε  νέα δάνεια για να πληρώνουμε τα παλιά.


ΤΟ  1985  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΤΟΥ  ΑΝΔΡΕΑ  ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ  ΓΙΝΕΤΑΙ  Η  ΠΡΩΤΗ  ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ   ΧΩΡΑ  ΣΤΟ  ΚΑΤΑ  ΚΕΦΑΛΗ  ΔΗΜΟΣΙΟ  ΧΡΕΟΣ


ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, 

ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ: 


1.  πληρώνει δάνεια, τα οποία δεν τα έλαβε ποτέ.

2.  Πληρώνει  δάνεια,   μέχρι και 200 φορές πάνω την αξία τους

3.  πληρώνει  δάνεια, για πράγματα που έχυσε  το αίμα του  για να τα αποκτήσει.


ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ:  το 1994 χρωστούσαμε 90 δις ευρώ, πληρώσαμε 517 δις ως το 2010 και παρ όλα αυτά χρωστάμε άλλα 340 δις. Πόσα  άραγε  θα  χρωστάει  ο  Ελληνικός  λαός  - αν  υπάρχει - στους  βρωμερούς  τοκογλύφους  το  2121,  300  χρόνια  μετά  την  Επανάσταση;


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


1 σχόλιο :

  1. Ο Οδυσσέας, ο Λεωνίδας, ο Θεμιστοκλής, ο Αλκιβιάδης, ο Σωκράτης, ο Κολοκοτρώνης, ο Νικηταράς, ο Καραϊσκάκης, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλοπς, ο Παττακός, άφησαν λιγότερους απογόνους από εκείνους που τους εξεδίωξαν, τους εξοστράκισαν, τους φθλάκισαν, ή τους δηλητηρίασαν. Μαθηματικά έπεται οι σημερινοί κυβερνήτες μας να κατάγονται από τους Εφιάλτες, τους Περικλήδες, τους Νενέκους. Σε όποιον δοθεί η ευκαιρία, ας τους πει ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΜΕΝ ΕΣΤΕ ΠΡΟΓΟΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...