Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ. ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ. ΒΑΛΤΕ ΒΟΜΒΑ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ, ΕΚΚΕΝΩΣΤΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΑΝΑΤΙΝΑΞΤΕ ΤΟ, ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΠΑΝΤΟΥ, ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.



«Βάλτε βόμβα στις Πρέσπες, εκκενώστε το χωριό, ανατινάξτε το, καμένη γη παντού, παλούκια στους προδότες».  «Η Ελλάδα δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη προδοσία. Τέτοια φρικτή εθνική τραγωδία».

Η ώρα των συλλαλητηρίων τελείωσε - Έφθασε η ώρα των ηρώων


Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ

ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ,  14.06.2018

Σε προηγούμενο άρθρο μου είχα γράψει πως «το έθνος πάντα θα χρειάζεται ήρωες όσο κυβερνούν προδότες».
Και αυτό είναι πιο επίκαιρο από ποτέ.
Η Ελλάδα είναι μια υπόδουλη χώρα. 
Σκλαβωμένη από κανίβαλους φασίστες του 19% που μισούν και απεχθάνονται την Ελληνικότητα. Από μια κυβέρνηση προδοτών που δρα ως ζωντανό καρκίνωμα με σκοπό του να διαλύσει και να κομματιάσει το έθνος. 
Το κέρδος τους είναι η πολιτική τους επιβίωση και η ικανοποίηση για τις διεθνιστικές ηλιθιότητες που κουβαλούν στα εκφυλισμένα τους μυαλά.
Αυτή η συμμορία εγκληματιών και σατανικών ραδιούργων έστησε και εκτέλεσε το τέλειο σχέδιο ξεπουλήματος της Μακεδονίας. Ένα πραξικόπημα δίχως προηγούμενο, κατά το οποίο κυβερνητικοί σφετεριστές και ξεδιάντροποι Εφιάλτες λειτούργησαν ως δούρειος ίππος και πρόδωσαν την πατρίδα εκ των έσω. Άνοιξαν την Κερκόπορτα σε όσους επιβουλεύονται τη χώρα και έριξαν σφαίρα στο έθνος και το μέλλον του. Παρέδωσαν τα κλειδιά της Μακεδονίας με πιστοποιητικά και βούλες στο όνομα ενός δύσμοιρου λαού. 
Η Ελλάδα δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη προδοσία. Τέτοια φρικτή εθνική τραγωδία
Και όχι από κάποια γειτονική ιμπεριαλιστική χώρα αλλά από τους ίδιους τους κυβερνητικούς μας αξιωματούχους.
Πώς θα αντιδρούσε λοιπόν ένας λαός ο οποίος ήταν ακόμα ζωντανός και περήφανος;
Ο τρόπος αντίδρασης για τη σωτηρία της Μακεδονίας και ενός έθνους το οποίο δέχεται τέτοιο πραξικόπημα είναι ένας. Η απάντηση σε αυτούς που παραδίδουν εθνική κυριαρχία και παραχωρούν μια τόσο αρχαία, ένδοξη και πύρινη ιστορία είναι μία: ένοπλη αντίσταση.
Σας κλέβουν τον Αλέξανδρο; Στερείστε τους το μέλλον. Πολιτικά σκιάχτρα αμαυρώνουν την ιστορία σας, χλευάζουν τις καταβολές σας, φτύνουν την υπερηφάνεια σας. Αριστερά φαντάσματα βγάζουν στο σφυρί τα αγάλματα και τα μνημεία σας, μολύνουν την ιερή σας γλώσσα και ποδοπατούν με χουντικές αρβύλες τα ματωμένα σας χώματα.
Σας κλέβουν την αρχέγονη και πατρογονική σας γη;  
Μην τους αφήσετε ελεύθερο έδαφος να σταθούν. 
Πολιτικοί ρουφιάνοι, αποκλειστική εργασία των οποίων υπήρξε η προδοσία και το προσκύνημα σε κατακτητές, παραδίδουν επί δίσκου τις κεφαλές των ηρώων σας. 
Εσωτερικός και εξωτερικός εχθρός ταυτίστηκαν απόλυτα. Σε κάποιες χώρες οι πολίτες έχουν δικαίωμα να φέρουν όπλα γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Για τη στιγμή που ένας δυνάστης θα παραδώσει γη και ύδωρ στον εχθρό, δίχως την άδεια τους. Όταν ένας καταληψίας της εξουσίας θα καταλύσει ως άλλος Χίτλερ τη σύγχρονη Βαϊμάρη. Τότε οι ελεύθεροι πολίτες είναι υποχρεωμένοι να καταφύγουν σε ένοπλη αντίσταση, να πάρουν τα όπλα για να σώσουν την πατρίδα και τα σπίτια τους, το παρελθόν και το μέλλον τους. Το δικαίωμα στα όπλα τους καθιστά ικανούς να το πράξουν όταν έρθει αυτή η προδοτική ώρα, καίγοντας κάθε δειλία και λιγοψυχία τους. 
Στην Ελλάδα υπάρχουν τέτοιοι περήφανοι άνθρωποι. Μακεδόνες, Κρητικοί και Μανιάτες οι διαχρονικοί υπερασπιστές της Μακεδονίας μας. Οι συνεχιστές των Εταίρων.
Τι θα έπρατταν σήμερα οι πολίτες της Ελλάδας εάν είχαν φρόνημα και πνεύμα ελεύθερο; 

Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. 

Βάλτε βόμβα στις Πρέσπες, εκκενώστε το χωριό, ανατινάξτε το, καμένη γη παντού, παλούκια στους προδότες. 

Όλη η Ελλάδα ένα πεδίο μάχης για την εξάρθρωση των αργυρώνητων και των ξεπουλημένων. 

Βρείτε τα γραφεία τους, πετάξτε στους δρόμους τους βοηθούς τους, περικυκλώστε τα σπίτια τους και κάντε τους να νιώσουν τη σαρωτική οργή σας.

Βυθίστε τους στον τρόμο και τον φόβο για την προδοσία που τόλμησαν να διαπράξουν. 
Απευθύνετε προσκλήσεις σε φιλέλληνες και ανά τον κόσμο υποστηρικτές της Μακεδονίας να έρθουν στη χώρα και να βοηθήσουν στον δίκαιο αγώνα. 
Πνίξτε τους στη στάχτη για να ακουστεί περίτρανα στην οικουμένη πως οι πολίτες δεν συνηγορούμε στο έγκλημα και την προδοσία. 
Ο Τζορτζ Ουάσινγκτον είχε πει πως  
«καμία τιμωρία δεν είναι αρκετά αυστηρή για τον άνθρωπο ο οποίος έχτισε την επιτυχία του πάνω στην καταστροφή της πατρίδος». 
Επιβάλλετε την υποδειγματική τιμωρία όλων των υπευθύνων.
Στείλτε ένα εκκωφαντικό μήνυμα στους απανταχού επίδοξους τυράννους. 
Να μην τολμήσει ξανά κάνεις, εντός και εκτός Ελλάδας να σας προσβάλει και να σας ξεφτιλίζει έτσι. 
Να σας λέει με θράσος πως θα σας κλέβει την ιστορία και τον πολιτισμό, θα σας αρπάζει τη γη και τα εδάφη, καθώς εσείς το αποδέχεστε με το κεφάλι σκυμμένο.
Η διαρκής δίψα της ελεύθερης ψυχής για απελευθέρωση είναι αυτή που σηκώνει τα βλέμματα στον ουρανό και γεννάει ήρωες.
Ήρωες για να κρατήσουν ζωντανό και υπερήφανο το έθνος, σε αυτές τις πιο κρίσιμες στιγμές που πρόκειται να ζήσουμε.

Η ώρα των συλλαλητηρίων τελείωσε. Έφτασε η ώρα των ηρώων.



Σκοπιανό - Τι μπορεί να γίνει για να αποτραπεί μια εθνική καταστροφή

Η συμφωνία που καλείται να υπογράψει ο κ. Τσίπρας, οδηγεί στη "Μεγάλη Μακεδονία"

Παναγιώτης Μπαλακτάρης, 

ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ,  14.06.2018

 
Ας ξεκινήσουμε με μια διαπίστωση όσο πικρή και αν είναι. Οι Έλληνες πολίτες ηττηθήκαμε. Δεν κατορθώσαμε να αποτρέψουμε τη διαμόρφωση της εθνοκτόνας συμφωνίας για το όνομα των Σκοπίων. Ουδείς εξ ημών έδωσε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του για να αποσοβήσει την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε έναν λαό σφετεριστών. 
Ουδείς εξ ημών προσέγγισε με ένταση και άσκηση πιέσεων σε γνωστούς του βουλευτές για να αποτραπεί κάτι πρωτάκουστο: η αναγνώριση «μακεδονικής» ιθαγένειας και «μακεδονικής» γλώσσας. Αποτύχαμε να επηρεάσουμε γνωστούς ή φίλους παράγοντες της χώρας που συναναστρέφονται με την ελίτ της σημερινής εξουσίας. Αποδεικνύεται πως οι πραγματικοί πατριώτες είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Χορτάσαμε από ψεύτικα λόγια περί «ευεργετών του έθνους», περί «φιλελλήνων» και άλλα παρόμοια αστεία. Πώς να συγκριθούν όλοι αυτοί με τον Ιωάννη Καποδίστρια, ο οποίος ευρισκόμενος στην Ελβετία πώλησε τα υπάρχοντά του – περιττές καρέκλες και έπιπλα – και κράτησε μόνο μία καρέκλα και το κρεβάτι του, προκειμένου να αποστείλει τα πενιχρά έσοδα στην Ελλάδα για τις ανάγκες του Αγώνα;
Αναμετρώνται και δείχνουν νάνοι. Εθνικοί νάνοι. Όλοι αυτοί και μαζί εμείς, ως πολίτες που θα έπρεπε να ασκούμε πίεση σε εκείνους για να μη διαμορφωθεί η συμφωνία, βρεθήκαμε εκτός θέσεως. Η συμφωνία συνετάχθη, επομένως η αποτυχία βαρύνει εμάς που ήμασταν αντίθετοι. Ουδείς μας υπερέβαλε εαυτόν. Σε αντίθεση με τις αντιδράσεις μας όταν η διακύβευση ήταν κάποιο πλήγμα στην τσέπη μας. Είμαστε ακόμη λαός λεόντων ή μήπως μετατραπήκαμε σε λαό αμνών;
Η εθνοκτόνα συμφωνία, που έφερε περιχαρής ο αδαής κύριος Τσίπρας τη συνδρομή του ναρκίσσου κυρίου Κοτζιά, δεν μπορεί να υπογραφεί από τον τελευταίον. Ούτε στις Πρέσπες, ούτε στην Μουργκάνα. Τίθεται τεράστιο ζήτημα συνταγματικής τάξεως. Στο άρθρο 26 του Συντάγματος της Ελλάδος αναφέρεται: «Την εκτελεστική εξουσία την ασκεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και η κυβέρνηση». Είναι σαφές πως η επικείμενη υπογραφή της συμφωνίας αποτελεί άσκηση εκτελεστικής εξουσίας και όχι νομοθετικής. Είναι δεδομένο επίσης ότι για την άσκηση της εκτελεστικής εξουσίας απαιτείται σωρευτικώς η συναίνεση του Προέδρου της Δημοκρατίας και φυσικά της κυβερνήσεως. Στην υπό κρίση περίπτωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συμφωνεί; Προφανώς ναι. Η κυβέρνηση όμως;
Ασφαλώς όχι! Την κυβέρνηση στην τρέχουσα κοινοβουλευτική περίοδο την συναπαρτίζουν δύο κόμματα. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και οι ΑΝ.ΕΛ. Είναι ξεκάθαρο πως ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στηρίζει και θα στηρίξει τη συμφωνία. Οι ΑΝ.ΕΛ. ωστόσο την απορρίπτουν. Ο ίδιος ο πρόεδρός τους κύριος Πάνος Καμμένος δήλωσε κατηγορηματικώς ότι δεν θα ψηφίσει τη συμφωνία, καθώς επίσης έθεσε θέμα κομματικής πειθαρχίας. Αυτό πρακτικώς σημαίνει δύο πράγματα.
Το πρώτο είναι πως οι ΑΝ.ΕΛ. δεν στηρίζουν την κυβέρνηση στην επίμαχη συμφωνία, άρα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 26, δηλαδή δεν έχουμε «κυβέρνηση» που θα προβεί σε πράξη στη σφαίρα της εκτελεστικής εξουσίας. Αυτό είναι συνταγματικό ζήτημα.
Το δεύτερο είναι πως ο κύριος Καμμένος εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες, διότι έχει καταστεί σαφές από το τεθέν χρονοδιάγραμμα, πως η συμφωνία θα έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο σε επόμενη κοινοβουλευτική περίοδο που ίσως εκείνος να μην είναι αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ., αλλά βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Ή, πάλι, ενδεχομένως να μην είναι καν βουλευτής, συνεπώς δεν θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα να στηρίξει την κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ή όχι.
Το μείζον ζήτημα είναι το πώς θα αποτραπεί η υπογραφή της εθνοκτόνας συμφωνίας.
Οι αντιδράσεις και οι προτάσεις που έχουν λίγο πολύ ακουστεί μέχρι τώρα κατά της συμφωνίας είναι οι εξής:
1. Να παραιτηθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Είναι ατελέσφορη η πρόταση αυτή, διότι ακόμη και να παραιτείτο σήμερα ο κύριος Παυλόπουλος θα αναπληρωνόταν προσωρινώς από τον Πρόεδρο της Βουλής, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 34 §1 του Συντάγματος. Τόσο προσωρινώς όσο θα αρκούσε για να υπογραφεί η συμφωνία Κοτζιά – Ντιμιτρόφ εντός του Σαββατοκύριακου.
2. Να παραιτηθούν βουλευτές ή σύσσωμες κοινοβουλευτικές ομάδες.
Ο πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων κύριος Λεβέντης άφησε να εννοηθεί πως σκέφτεται την εκδοχή να παραιτηθεί, ώστε να οδηγηθούμε σε εκλογές. Το αυτό προτρέπουν αρκετοί πολίτες να κάνει και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως. Αλλά και στην περίπτωση αυτήν ουδέν αποτέλεσμα θα έχει επιτευχθεί, διότι θα συγκροτηθεί υπηρεσιακή κυβέρνηση και εντός τριάντα (30) ημερών θα οδηγηθούμε στις κάλπες. Το πρόβλημα για το πώς θα αποτραπεί η υπογραφή το Σαββατοκύριακο παραμένει.
3. Υποβολή προτάσεως δυσπιστίας
Η Νέα Δημοκρατία υπέβαλε πρόταση δυσπιστίας περισσότερο, φαντάζομαι, για να πιέσει και να εκθέσει τον κύριο Καμμένο και τους ΑΝ.ΕΛ. Να τους εξαναγκάσει να απογυμνωθούν από τις ανήθικες δικαιολογίες που προβάλλουν και να τους φέρει ενώπιον των ευθυνών τους. Έτσι, θα δούμε το εξής εξευτελιστικό, να στηρίζουν την κυβέρνηση που καταγγέλλεται με την πρόταση δυσπιστίας για το Σκοπιανό και από την άλλη να μη στηρίζουν την ίδια τη συμφωνία. Ο αμοραλισμός και η εξουσιομανία θα «χτυπήσουν ταβάνι» και ακόμη και οι πιο καλοπροαίρετοι ψηφοφόροι θα αντιληφθούν τον εμπαιγμό του κυρίου Καμμένου. Πρακτικώς, όμως, δεν προβλέπεται να έχει κάποια τύχη. Επομένως, δεν θα σταθεί εμπόδιο στην υπογραφή της συμφωνίας. Η συγκυβέρνηση θα καταψηφίσει την πρόταση και ο κύριος Κοτζιάς θα ολοκληρώσει το έγκλημα, ενώ ο κύριος Καμμένος θα το έχει προσφέρει δώρο σε όσους τον ψήφισαν και σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
4. Συλλαλητήρια
Η διοργάνωση συλλαλητηρίων και η συμμετοχή σε αυτά πλήθους κόσμου επέβαλε στην αξιωματική αντιπολίτευση την αλλαγή πλεύσεως στο επίμαχο ζήτημα. Μετά τα συλλαλητήρια η Νέα Δημοκρατία (και μεγάλη μερίδα του ΚΙΝ.ΑΛ.) ανέκρουσαν πρύμναν έχοντας αφουγκραστεί τον παλμό των πολιτών. Υπό την έννοια αυτή τα συλλαλητήρια επέδρασαν καταλυτικώς στη στάση των κομμάτων. Δεν άσκησαν επιρροή όμως στην συγκυβέρνηση. Για τον λόγο αυτόν και με το επιπλέον δεδομένο πως έχουμε φτάσει στο τελικό στάδιο της εθνικής τραγωδίας θεωρείται αδύνατον να αλλάξουν τον ρου των πραγμάτων.
Ποια πρέπει να είναι η αντίδραση των πολιτών;
Είναι γεγονός πως δεν υπάρχει θεσμοθετημένος διαθέσιμος τρόπος ελέγχου της εκτελεστικής εξουσίας όταν αυτή αφίσταται της βουλήσεως του ελληνικού λαού. Η αφηρημένη δυνατότητα προσφυγής στις κάλπες και βλέπουμε… δεν μπορεί να είναι αρκετή για να εμποδίσει την εθνική ήττα λόγω της απαράδεκτης κυβερνητικής υποχωρήσεως. Οι πολίτες που διαφωνούμε με τη λύση που προωθείται (και που κατά τον σοβαρό καθηγητή Γεωπολιτικής κύριο Μάζη είναι διάλυση) οφείλουμε στους προγόνους μας που απελευθέρωσαν τη Μακεδονία να ενεργήσουμε τάχιστα.
Καταρχάς, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρόσωπο κλειδί της μη υπογραφής. Αυτό είναι ο κύριος Πάνος Καμμένος. Ο κύριος Καμμένος έχει κατ’ ουσίαν αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση. Αν ο κύριος Καμμένος αποσύρει και τυπικώς τη στήριξή του τότε η κυβέρνηση ανατρέπεται και δεν τυποποιείται η συμφωνία. Αποδέκτης λοιπόν της εναντιώσεως των πολιτών πρέπει να είναι ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ., οι βουλευτές του και τα γραφεία τους.
Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες πολίτες οφείλουμε να αποκλείσουμε με μια μεγάλη ειρηνική και αποφασισμένη ανθρώπινη αλυσίδα το «Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη». Να μην επιτρέπεται σε κανέναν να εισέρχεται και να εξέρχεται. Απαιτείται να περικυκλώσουμε κατά το δυνατό το Υφυπουργείο Μακεδονίας Θράκης, του οποίου προΐσταται η κυρία Μαρία Κόλλια Τσαρουχά που είναι βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Πρέπει να εξαντλήσουμε την πειθώ μας, πάντοτε εντός των ορίων της νομιμότητος, στους βουλευτές της βόρειας Ελλάδος, οι οποίοι αν υπογραφεί η συμφωνία θα είναι βουλευτές της νότιας Μακεδονίας. Μέχρι να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει περιθώριο, ούτε χρόνος για χάσιμο. 

Η Ελλάς μετά την υπογραφή της συμφωνίας θα είναι μια άλλη χώρα. Κακοποιημένη, βιασμένη, με προσανατολισμό σταθερά ακραίο πλέον με ό,τι αυτό συνεπάγεται. 
Πρέπει να επισκεφθούμε τα γραφεία των βουλευτών των ΑΝ.ΕΛ. για να εμπεδώσουν ότι ο εμπαιγμός τους έχει γίνει ανέκδοτο. Είτε στηρίζουν την κυβέρνηση και παραδίδουν τη Μακεδονία και το όνομά της, είτε την ανατρέπουν και αποσοβούν την εξέλιξη αυτή. Μέση οδός δεν υπάρχει.
Η ιστορική συγκυρία είναι τώρα. Αφενός για να αποδείξουν οι πολιτικοί μας αν είναι πατριώτες ή θεσιθήρες τυχάρπαστοι, αφετέρου για να αποδείξουμε οι πολίτες αν είμαστε λέοντες ή αμνοί. ΤΩΡΑ.



Ανάλυση των άρθρων της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ

Ιφικράτης Αμυράς,  14.06.2018



Επειδή πολλοί ψευτοπατριώτες αλαλάζουν για το όνομα που εκχωρεί ο Τσίπρας στους Σκοπιανούς, είμαι σίγουρος ότι ουδείς εξ αυτών θα δώσει σημασία στο άρθρο 3, παράγραφο 1, της συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ. 

Άρθρο 3

1. Τα Μέρη δια της παρούσης επιβεβαιώνουν το υφιστάμενο κοινό τους σύνορο ως ισχυρό και απαραβίαστο διεθνές σύνορο. Κανένα από τα Μέρη δεν θα εκφράσει ή υποστηρίξει οιεσδήποτε διεκδικήσεις για οιοδήποτε τμήμα της επικράτειας του άλλου Μέρους ή διεκδικήσεις για αλλαγή στο υφιστάμενο κοινό τους σύνορο. Επιπροσθέτως, κανένα από τα Μέρη δεν θα υποστηρίξει οιεσδήποτε παρόμοιες διεκδικήσεις που μπορεί να εγερθούν από οιοδήποτε τρίτο μέρος.

Με το συγκεκριμένο άρθρο, ο Τσίπρας μπορεί να πουλήσει στους ψευτοπατριώτες το παραμύθι ότι τάχα εξασφάλισε την εδαφική ακεραιότητα της (Ελληνικής-Νοτίου) Μακεδονίας. Πόσοι εκ των ψευτοπατριωτών θα κατέβουν σε συλλαλητήρια επειδή με αυτό το κατάπτυστο άρθρο ο Τσίπρας απεμπολεί τα εδάφη της Βορείου Μακεδονίας;

Αυτή είναι η πραγματική προδοσία, για την οποία βεβαίως ουδείς εκ των ψευτοπατριωτών θα διαμαρτυρηθεί.

Ο Τσίπρας υπέγραψε ότι τα σύνορα των Σκοπίων δεν θα αμφισβητηθούν από την Ελλάδα. Προσπαθεί να θάψει τον Ελληνικό αλυτρωτισμό, αλλά δεν θα τα καταφέρει.

Ως ανιστόρητος και αστοιχείωτος δεν κατανοεί την εθνοτική δυναμική της χερσονήσου του Αίμου, και ως θρησκόληπτη γριούλα που πιστεύει σε θαύματα, ο Τσίπρας πιστεύει ότι ωρισμένα παλιόχαρτα με τον τίτλο "συνθήκες" καθορίζουν το μέλλον των λαών.

Το αυτό έγκλημα ενισχύει και το άρθρο 4, παράγραφος 1, της συμφωνίας:

Άρθρο 4

1. Έκαστο Μέρος δια της παρούσης αναλαμβάνει τη δέσμευση και επίσημα δηλώνει ότι τίποτα στο Σύνταγμά του, όπως ισχύει σήμερα ή θα τροποποιηθεί στο μέλλον, μπορεί ή θα μπορούσε να ερμηνευθεί ότι αποτελεί ή θα μπορούσε να αποτελέσει τη βάση για οποιαδήποτε διεκδίκηση οιασδήποτε περιοχής δεν περιλαμβάνεται στα υφιστάμενα διεθνή του σύνορα.

Δι' αυτού του άρθρου, υποτίθεται ότι εξασφαλίζεται η Ελλάς από μελλοντική αναθεώρηση του σκοπιανού συντάγματος, αλλά στην ουσία προσπαθεί να δεσμεύσει την Ελλάδα από μελλοντική τροποποίηση του συντάγματός της ώστε να μην περιλαμβάνει αλυτρωτικές βλέψεις έναντι των Σκοπίων.

Το άρθρο 6, παράγραφος 1, στοχεύει σε κρατικές και ημικρατικές υπηρεσίες, αλλά οι παράγραφοι 2 και 3 του εν λόγω άρθρου της συμφωνίας, αναφέρονται ρητώς σε μη-κρατικούς δρώντες, οπότε η ΙΕΡΑΚΣ μάλλον θα τεθεί υπό διωγμόν διότι όντως υποδαυλίζει τον αναθεωρητισμό και τις Ελληνικές αλυτρωτικές βλέψεις έναντι της Βορείου Μακεδονίας.

Άρθρο 6

1. Με στόχο την ενίσχυση των φιλικών διμερών σχέσεων κάθε Μέρος θα λάβει αμέσως αποτελεσματικά μέτρα προκειμένου να απαγορεύσει εχθρικές δραστηριότητες, ενέργειες ή προπαγάνδα από κρατικές υπηρεσίες ή υπηρεσίες αμέσως ή εμμέσως ελεγχόμενες από το κράτος και για την πρόληψη δραστηριοτήτων που πιθανόν να υποδαυλίζουν τον σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό και τον αναθεωρητισμό εναντίον του άλλου Μέρους. Εάν συμβούν τέτοιου είδους δραστηριότητες, τα Μέρη θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα.

2. Εκαστο Μέρος θα λάβει αμελλητί αποτελεσματικά μέτρα για να αποθαρρύνει και να αποτρέπει την εκδήλωση πράξεων από ιδιωτικούς φορείς που πιθανόν υποδαυλίζουν τη βία, το μίσος ή την εχθρότητα εναντίον του άλλου μέρους. Εάν ένας ιδιωτικός φορέας στο έδαφος ενός Μέρους εμπλακεί σε τέτοιου είδους δραστηριότητες χωρίς να το γνωρίζει αυτό το Μέρος, αυτό το Μέρος, μόλις λάβει γνώση αυτών των ενεργειών, θα λάβει αμελλητί όλα τα απαραίτητα μέτρα που του παρέχει ο νόμος.

3. Εκαστο Μέρος θα αποτρέπει και θα αποθαρρύνει ενέργειες, περιλαμβανομένων των προπαγανδιστικών, από ιδιωτικούς φορείς που πιθανόν υποδαυλίζουν τον σωβινισμό, την εχθρότητα, τον αλυτρωτισμό και τον αναθεωρητισμό ενάντια στο άλλο Μέρος

Στο άρθρο 8, παράγραφοι 1 και 5, δίδεται το δικαίωμα στα Σκόπια να παρεμβαίνουν στα εσωτερικά εκπαιδευτικά ζητήματα της Ελλάδος. Ενώ το άρθρο 6, καταδικάζει τον ιστορικό αναθεωρητισμό από μη-κρατικούς δρώντες, το άρθρο 8, επικυρώνει τον κρατικό ιστορικό αναθεωρητισμό σύμφωνα με τις πρόσκαιρες αντιλήψεις ή τα μικροπολιτικά συμφέροντα που επικρατούν στα συμβαλλόμενα μέρη. Η παράγραφος 5 του άρθρου 8, προσδίδει δομικά και συστημικά χαρακτηριστικά στον ελληνόφωνο ρωμέικο ραγιαδισμό.

Άρθρο 8

5. Εντός ενός μηνός από τη θέση σε ισχύ της παρούσης Συμφωνίας, τα Μέρη θα συγκροτήσουν με ανταλλαγή διπλωματικών διακοινώσεων, στη βάση της ισότητας, μία Κοινή Διεπιστημονική Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων σε ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα, για να εξετάσει την αντικειμενική, επιστημονική ερμηνεία των ιστορικών γεγονότων βασισμένη σε αυθεντικές, στοιχειοθετημένες και επιστημονικά στέρεες ιστορικές πηγές και αρχαιολογικά ευρήματα. Οι εργασίες της Επιτροπής θα τελούν υπό την επίβλεψη των Υπουργείων Εξωτερικών των Μερών σε συνεργασία με άλλες αρμόδιες εθνικές αρχές. Η Επιτροπή θα εξετάσει και, εφόσον θεωρήσει κατάλληλο, θα αναθεωρήσει οιαδήποτε σχολικά εγχειρίδια και βοηθητικό σχολικό υλικό όπως χάρτες, ιστορικούς άτλαντες, οδηγούς διδασκαλίας που χρησιμοποιούνται σε έκαστο από τα Μέρη, σύμφωνα με τις αρχές και τους σκοπούς της ΟΥΝΕΣΚΟ και του Συμβουλίου της Ευρώπης. Για τον σκοπό αυτό, η Επιτροπή θα θέσει συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα ώστε να διασφαλισθεί ότι σε έκαστο από τα Μέρη κανένα σχολικό εγχειρίδιο ή βοηθητικό σχολικό υλικό σε χρήση τη χρονιά μετά την υπογραφή της παρούσης Συμφωνίας δεν περιέχει αλυτρωτικές /αναθεωρητικές αναφορές. Η Επιτροπή επίσης θα εξετάσει οιασδήποτε νέες εκδόσεις σχολικών εγχειριδίων και βοηθητικού σχολικού υλικού όπως προβλέπεται σε αυτό το Αρθρο. Η Επιτροπή θα συνεδριάζει τακτικά, τουλάχιστον δύο φορές ετησίως,και θα υποβάλλει μία Ετήσια; Εκθεση για τις δραστηριότητες και τις συστάσεις της προκειμένου να εγκριθούν από το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας, όπως αυτό θα συσταθεί κατ΄ εφαρμογήν του Αρθρου 12.

Το άρθρο 14, παράγραφος 3, αφήνει ένα παράθυρο ανοικτό για την διεξαγωγή μη-κρατικής ιδιωτικής και δημόσιας διπλωματίας, και την χρήση εργαλείων ήπιας ισχύος. Στην ουσία αποδυναμώνει την συνοριογραμμή μεταξύ Ελλάδος-Σκοπίων.

Άρθρο 14

3. Τα Μέρη δεν θα επιβάλλουν προσκόμματα στη μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών μεταξύ των εδαφών τους ή διαμέσου του εδάφους καθενός από τα Μέρη προς το έδαφος του άλλου. Τα Μέρη θα συνεργάζονται για τη διευκόλυνση των ως άνω μετακινήσεων, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


   Υ.Γ.

Η  προσφορά  του  Τσίπρα  και  των  κομμουνιστών  του  ΣΟΡΟΣΣΥΡΙΖΑ  στην  πατρίδα  μας.  Όπως  αναφέρουν  οι  παραπάνω  συγγραφείς:    
"Η Ελλάς μετά την υπογραφή της συμφωνίας θα είναι μια άλλη χώρα. Κακοποιημένη, βιασμένη, με προσανατολισμό σταθερά ακραίο πλέον με ό,τι αυτό συνεπάγεται".   
"Μια κυβέρνηση προδοτών που δρα ως ζωντανό καρκίνωμα με σκοπό του να διαλύσει και να κομματιάσει το έθνος.  Σκλαβωμένη από κανίβαλους φασίστες του 19% που μισούν και απεχθάνονται την Ελληνικότητα.  Μια  συμμορία εγκληματιών και σατανικών ραδιούργων έστησε και εκτέλεσε το τέλειο σχέδιο ξεπουλήματος της Μακεδονίας. 
Η Ελλάδα δεν έχει ζήσει ποτέ ξανά τόσο μεγάλη προδοσία. Τέτοια φρικτή εθνική τραγωδία.
Και όχι από κάποια γειτονική ιμπεριαλιστική χώρα αλλά από τους ίδιους τους κυβερνητικούς μας αξιωματούχους. 
Κυβερνητικοί σφετεριστές και ξεδιάντροποι Εφιάλτες λειτούργησαν ως δούρειος ίππος και πρόδωσαν την πατρίδα εκ των έσω. Άνοιξαν την Κερκόπορτα σε όσους επιβουλεύονται τη χώρα και έριξαν σφαίρα στο έθνος και το μέλλον του. Παρέδωσαν τα κλειδιά της Μακεδονίας με πιστοποιητικά και βούλες στο όνομα ενός δύσμοιρου λαού".

Σημείωση  Ζ.Π. 

Ταυτόχρονα  εξεδίωξαν  στο  εξωτερικό  500.000  νέους  Έλληνες  Επιστήμονες,  η  Ελλάδα  απέμεινε  μία  χώρα  χωρίς  ενεργό  νεολαία,  και   εισήγαγαν  3.000.000  λαθρομετανάστες,  τους  οποίους  ετοιμάζουν  για  να  δώσουν  πολιτικά  δικαιώματα  και  να  μας  αντικαταστήσουν.  Την  υπόλοιπη  νεολαία  φροντίζουν  να  την  διαφθείρουν  ηθικά  και  βιολογικά  με  διάφορους  γνωστούς  τρόπους.


ΠΩΣ  ΘΑ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ  ΣΗΜΕΡΑ  Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ  ΣΤΙΣ  ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΠΗΡΑΝ  ΟΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΚΑΙ  ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ  ΞΕΝΩΝ  ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΤΟΥ;
Οι  σοφοί  ιστορικοί  ερευνητές  γράφουν,  με  εμπεριστατωμένο  τρόπο,  ότι  την  ψυχοσύνθεση  του  ελληνικού  λαού  του  1821  την  διαμόρφωσε  η  τουρκοκρατία.  Λίγοι  και  εκλεκτοί  ξεσηκώθηκαν  το  1821  και  μας  απελευθέρωσαν.  Όλοι  μας  γνωρίζουμε  τον  αγώνα  του  Κολοκοτρώνη,  πόσο  παιδεύτηκε  και  πόσες  σφαλιάρες  αναγκάστηκε  να  ρίξει  στον  ελληνικό  συρφετό  ο  Κολοκοτρώνης,  για  να  τον  κάνει  αξιόμαχο  και  πολεμικό.
Σήμερα, για  200  τόσα  χρόνια,  έχουμε  πλέον  την  «ελληνοκρατία»  των  πρακτόρων  πολιτικών.  Μέσα  σε  200  χρόνια  οι  «έλληνες»  πολιτικοί  κατάφεραν  να  διαμορφώσουν  τον  σύγχρονο  Homo  Hellinikus.  Τα  χαρακτηριστικά  του:  αστοιχείωτος,  δειλός,  τεμπέλης,  ρηχός,  αβαθής,  κλεφτοκοτάς,  φαφλατάς,  διεφθαρμένος  μέχρι  το  κόκκαλο,  μικρόμυαλος,  κουτοπόνηρος,  χωρίς  δημιουργικές  αναζητήσεις  και  πρωτοβουλίες  αλλά  με  απέραντη  αυτοκαταστροφική  μανία.  Όλος  ο  κόσμος  πάει  δεξιά,  αυτός  έβγαλε  κομμουνιστή  τραβεστί  πρωθυπουργό  και  κόμμα.  Τι  να  περιμένει  κανείς  από  τέτοιο  λαό;  Και  πόσους  Κολοκοτρωναίους  πια,  πρέπει  να  βγάζει  ο  έρημος  αυτός  τόπος; 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...