Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

ΟΙ ΙΑΠΩΝΕΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΙΑΠΩΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Ιάπωνες δημοσιογράφους έχει προσελκύσει η πραγματοποίηση των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία σε 25 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς το θέμα των διαπραγματεύσεων για την ονομασία των Σκοπίων έχει πάρει διαστάσεις, ενώ και τα δύο συλλαλητήρια που έγιναν μέσα στον χειμώνα είχαν μεγάλη προσέλευση με αποτέλεσμα να «παίξουν» στα δίκτυα όλου του πλανήτη.


Όπως μεταδίδει το life-events.gr, από χθες βρίσκεται στην Ελλάδα συνεργείο από την Ιαπωνία, και συγκεκριμένα την Δημόσια Ιαπωνική Τηλεόραση (ΝΗΚ), που θα καλύψει το συλλαλητήριο στην Πέλλα, προκειμένου να στείλει εικόνα στην άλλη πλευρά της υφηλίου. Παράλληλα, θα κάνει εκτενές αφιέρωμα για τους Μακεδόνες και τη σύνδεση με τα βάθη της ιστορίας καθώς  και το ζήτημα της Μακεδονίας.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...