Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
  ΔΥΟ  ΑΤΟΜΑ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΚΡΥΒΟΥΝ  ΤΗΝ  ΧΑΡΑ  ΤΟΥΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"  ΤΟΥ  ΛΑΟΥ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 
ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ  Ο  ΑΦΕΝΤΗΣ  ΤΟΥΣ,  Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.
 
 
Στην  επιστημονική  βιβλιογραφία αναφέρονται  δύο   χαρακτηριστικά  της  προσωπικότητας  του,  για  κακή  μας  τύχη,  «πρωθυπουργού»  της  χώρας:   

1)  άτομο  με   χαμηλή αυτοεκτίμηση (που είναι άσχετη από το πόσο δείχνει εξωτερικά ο άνθρωπος ότι εκτιμά τον εαυτό του),

 2)  άτομο  με,  κατά κανόνα,  χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.

Ιστορικό  των  «σπουδών»  του  Τσίπρα:

Τελείωσε  το  Λύκειο  με  το  ζόρι,  Καταλήψεις,  Εγγραφή  με  πολλά  λεφτά  σε  πανεπιστήμιο  της  Βουλγαρίας,  Μεταγραφή  - σκάνδαλο  σε  ελληνικό  Πολυτεχνείο  βάζοντας  μέσον  την  καταραμένη  Δεξιά.

Δηλαδή  νέος  με  τυπική  ζωή  νεολαίου της  ΚΝΕ,  απατεώνα,  υποκριτή  και  ανίκανου.  Δεν  δούλεψε  ποτέ  του.

Κλασσικό  παράδειγμα  προς  αποφυγή.    Η ομιλία, η στάση του σώματος και η γενικότερη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Μπαράκ Ομπάμα ανησύχησαν τους  Έλληνες,  που αναρωτήθηκαν αν ο πρωθυπουργός μας «είναι καλά»;

Μάλιστα, πολλοί ανησύχησαν από την περίεργη ομιλία του Τσίπρα όταν μιλούσε στα ελληνικά με αγγλική προφορά.

Ο Απόστολος Δοξιάδης δημοσίευε μια πιθανή διάγνωση, έχοντας αποκλείσει το «Foreign Accent Syndrome» που άλλοι υποστήριξαν ως αιτία της παράξενης συμπεριφοράς του.
  Προσέξτε  ύφος  των  συνεργατών  του  Τσίπρα.  Και  οι  δύο  κομμουνιστές  της  ΚΝΕ  του  Βεντούρα.

   
Ολόκληρη η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη:

«ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Πριν λίγες μέρες συνάντησα τυχαία στην Αγλλία έναν καθηγητή μεγάλου πανεπιστημίου, που ειδικεύεται στη forensic psychiatry–ας πούμε την ιατροδικαστική ψυχιατρική–και δουλεύει με φυλακές, νοσοκομεία, κ.α. Έχει εξ αυτού τεράστια εμπειρία σε πολλών λογιών παράξενες παθολογίες.

Του είπα λοιπόν, χωρίς ονόματα, μια ιστορία: ένας άνθρωπος Α συναντάει έναν άνθρωπο Β, κάνουν μια δημόσια συζήτηση, και ο άνθρωπος Α αρχίζει μετά να μιλάει, στη γλώσσα του μεν, με την προφορά της γλώσσας του ανθρώπου Β δε, την οποία σημειωτέον, ξέρει ελάχιστα. Ποια είναι η διάγνωσή του;

Ο καθηγητής με ρώτησε αν ο Α έχει μιλήσει σε άλλες περιπτώσεις με την προφορά της ξένης γλώσσας, ή είναι η μοναδική γνωστή φορά. Του είπα ότι ισχύει το δεύτερο. Μου είπε ότι κατά συνέπεια αποκλείουμε το FAS (Foreign Anccent Syndrome–Σύνδρομο Ξένης Προφοράς) καθώς αυτό θα ήταν γενικευμένο. Αντίθετα, μου λέει εδώ έχουμε μια παραλλαγή του «εφέ του χαμαιλέοντα», για ακραία παραδείγματα του οποίου με παρέπεμψε και στην ταινία του Γούντι Άλεν, «Zέλιγκ.»

To σύνδρομο στο παράδειγμα που του είπα, μου εξήγησε, δε δηλώνει νευρολογική ή άλλη βαρειά διαταραχή, αλλά είναι αντίδραση αδύναμης προσωπικότητας (Α) απέναντι σε μια ισχυρή (Β), που εκδηλώνεται με ασυναίσθητη μίμηση.

Τον ρώτησα ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας σαν του Α, που μπορεί να εκδηλώσει σε τέτοιες περιστάσεις το «εφέ του χαμαιλέοντα».

Mου είπε ότι στη βιβλιογραφία αναφέρονται κυρίως δυο:

 1) χαμηλή αυτοεκτίμηση (που είναι άσχετη από το πόσο δείχνει εξωτερικά ο άνθρωπος ότι εκτιμά τον εαυτό του),

 2) κατά κανόνα χαμηλός δείκτης νοημοσύνης».


 

Ο  Τσίπρας  είναι  ο  τυπικός  εκπρόσωπος  της  νέας  κομμουνιστικής  παγκοσμιοποιητικής  αριστεράς.  (Βλέπε:  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ,   ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΘΕΟΔΟΤΟΣ).  Αμόρφωτος,  ρηχός,  μαρξιστοφροϋδιστής,  που  μισεί  θανάσιμα  την  πατρίδα  του  και  τον  λαό  του  και  συμφωνεί  απόλυτα  με  το  σχέδιο  του  Καλλέργη,  του  Ρότσιλντ  και  του  Σόρος  για  την  «μεγάλη  αντικατάσταση»  των  ευρωπαϊκών  λαών.


Η  χαρά  αυτών  των  Ιουδαίων  δεν  περιγράφεται.  Χθεσινή  συνέντευξη  του  διευθυντού  του  Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης  Δανιήλ Έσδρα  στην  «Καθημερινή»:


 Να αποκρύπτουμε τα εγκλήματα των ισλαμιστών για να μην αυξάνεται η «ισλαμοφοβία».
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να είναι μέρος της λύσης, όμως πολλές φορές είναι μέρος της διαιώνισης της παραπληροφόρησης. Όλη αυτή η παραπληροφόρηση που έχει επικρατήσει στην Ευρώπη και όχι μόνο στη χώρα μας είναι από λάθος πολιτικές. Τα μεγάλα προβλήματα της τρομοκρατίας προέρχονται από ευρωπαίους πολίτες και όχι από αυτούς που θα διακινδυνεύσουν με τη βάρκα».  Αλήθεια, γιατί δεν πάει αυτά να τα πει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου όταν ένας ανήλικος ρίχνει με μια σφεντόνα και η απάντηση έρχεται από το πυροβολικό και την αεροπορία;
ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.

 

Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,  Ο  ΦΙΛΟΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ,  ΤΟΥ  ΣΑΜΑΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΖΕΦΡΥ.

 

Το Ισραήλ απελαύνει βίαια όλους  τους λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην πατρίδα  τους, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009!

 

Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.

Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την "σωστή" και "εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία".

 

Σε μια επίσημη δήλωση που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, με τίτλο “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” («Εμείς οι Εβραίοι καταλαβαίνουμε τι πάει να πει να είσαι πρόσφυγας»), ο Ronald S. Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC) και ο Δρ Josef Schuster, πρόεδρος του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου στη Γερμανία και αντιπρόεδρος του WJC, επιτέθηκαν σε όλους τους Γερμανούς που αντιτίθενται στην μεταναστευτική πλημμυρίδα της χώρας τους, αποκαλώντας τους «νεο-ναζί».

 


Βέβαια  η παγκοσμιοποιητική  αριστερά  του Τσίπρα  πάντοτε  η  ίδια   ήταν.  Όποιος  έχει  αμφιβολίες  ας  σχολιάσει  τον  πίνακα του  Ντιέγκο  Ριβέρα.
 ΔΙΑΣΗΜΟΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ  ΤΟΥ  ΝΤΙΕΓΚΟ  ΡΙΒΕΡΑ:  ΜΑΡΞ,  ΕΝΓΚΕΛΣ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ  ΤΡΟΤΣΚΥ.  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  
ΕΝΩΜΕΝΟΙ  

ΜΑΖΙ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. 

Σε έναν ολόκληρο 

τοίχο στον δεύτερο όροφο του Μεγάρου Καλών Τεχνών (Palacio Bellas Artes),

σε μια γωνιά της Alameda Central στο Centro Historico της Πόλης του Μεξικού,  βρίσκεται ένας  τεράστιος  πίνακας  ζωγραφικής.  Τον  πίνακα  αυτόν   ο  

εβραίος  τραπεζίτης  Nelson Rockefeller   ανέθεσε  να  τον ζωγραφίσει  ο  
διάσημος  Μεξικανός κομμουνιστής ζωγράφος  Ντιέγκο Ριβέρα το  1930.
  Μάλιστα  ο  ίδιος ο εβραίος Ροκφέλερ ζήτησε  από  τον  κομμουνιστή  ζωγράφο
  να  απεικονίζεται δίπλα δίπλα με τον Λέον Τρότσκι, που περιβάλλεται από άλλους  διάσημους κομμουνιστές, συμπεριλαμβανομένου του Καρλ Μαρξ.  
(ΟΛΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ).   Αρχικά ο πίνακας εμφανίστηκε στο Κτίριο RCA (τώρα GE) στο   Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη.  Ο Ροκφέλερ τον αφαίρεσε αθόρυβα,  κατά τη διάρκεια της αντι-κομμουνιστικής αντίδρασης  της  Επιτροπής για τις Αντιαμερικανικές Δραστηριότητες που  σύστησε το Κογκρέσο.  

 
ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΝΙΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΤΟΥ  (SOROS)ΣΥΡΙΖΑ.   

ΠΩΣ  ΓΛΥΤΩΝΕΙ  ΜΙΑ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ;  "ΤΟΥΣ  ΧΤΥΠΑΕΙ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΠΕΤΑΕΙ  ΣΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ".

Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΦΙΝΤΕΛ  ΚΑΣΤΡΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ:

«Σας  ρωτώ:  Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, να ανεχθεί τόση ασέβεια;  Αυτή η συμπεριφορά των  ομοφυλοφίλων  είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους. Αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως ΘΑ  ΕΡΘΕΙ  Η  ΗΜΕΡΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΔΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ  ΚΑΘΑΡΟΥΣ,  ΣΑΣ  ΤΟ  ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ».

Τον Απρίλιο του 1960, ο  κομαντάντε  Τσε Γκεβάρα, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων  της  κομμουνιστικής  Κούβας  του  Κάστρο.   Αμέσως παρουσιάζει στον  Κάστρο  ένα σχέδιο εξολόθρευσης των αντιφρονούντων, υπό τον τίτλο “Γενικό Σχέδιο Φυλακών”. Ο  Κάστρο συμφωνεί και λίγο καιρό αργότερα, ανοίγει στην Κούβα το πρώτο “στρατόπεδο αναμόρφωσης”, στη χερσόνησο του Guanaha.

Ο  αρχηγός  της  Κουβανέζικης  κομμουνιστικής  μυστικής αστυνομίας  Ραμίρο  Βαλντές  ταξιδεύει  στην  κομμουνιστική  Κίνα,  στον δήμαρχο της  Σανγκάης,  για να μάθει πως τα κατάφερε να απαλλάξει την πόλη του από τους «ομοφυλόφιλους».

 “Πολύ εύκολο. Χτυπάτε τους στο κεφάλι και πετάτε τους στο ποτάμι”, του απαντά ο Κινέζος σύντροφος.

Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι η Κούβα δεν είχε… ποτάμια.

Ο  αδελφός του Φιντέλ, Ραούλ Κάστρο,  αναζητάει μία  δεύτερη  γνώμη  από  την  παραπάνω συνταγή  των  κινέζων κομμουνιστών. Πηγαίνει  στην  κομμουνιστική  Βουλγαρία  και  ζητάει  τεχνογνωσία  για τις μεθόδους που αυτοί εφαρμόζουν, ούτως ώστε «οι δρόμοι της Σόφιας να παραμένουν καθαροί».

 «Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που η περίπτωσή τους μας ανησυχεί περισσότερο», του απαντούν.

Ο  αρχηγός  Κάστρο  ζυγίζει τις δύο προτάσεις και υιοθετεί τον βουλγαρικό  κομμουνιστικό  δρόμο για την εξαφάνιση των «ομοφυλοφίλων» και τους μαντρώνει στις «Umap», στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, για «να γίνουν άνδρες», σκληροί και ρωμαλέοι, προκειμένου να  «οικοδομήσουν τον σοσιαλισμό».

Πόσοι ήταν εκείνη την εποχή οι «ομοφυλόφιλοι» της Κούβας, που «αναμορφώθηκαν» στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας; Σύμφωνα με τον εβραίο  ομοφυλόφιλο  Άλεν Γκίνσμπεργκ, που επισκέφθηκε την Κούβα το  1965, οι έγκλειστοι «ομοφυλόφιλοι» ανέρχονται σε 45 χιλιάδες.

Ο ίδιος ο  Κάστρο ανέλαβε την ευθύνη για τις εκτελέσεις των «ομοφυλοφίλων», δηλώνοντας σχετικά σε συνέντευξή του στην μεξικανική εφημερίδα La Jornada, το 2010:  «Εάν κάποιος είναι υπεύθυνος, αυτός είμαι εγώ».

Άραγε όταν ο  Τσίπρας βάφτιζε τον γιο του  ΕΡΝΕΣΤΟ  τα  γνώριζε  αυτά;

 

  

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...