Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ:   «ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Κ. ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΣΑ ΕΝΣΗΜΑ ...ΔΥΟ  ΑΤΟΜΑ  ΠΟΥ  ΔΕΝ  ΚΡΥΒΟΥΝ  ΤΗΝ  ΧΑΡΑ  ΤΟΥΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ "ΜΕΓΑΛΗ  ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ"  ΤΟΥ  ΛΑΟΥ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. 

ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ  Ο  ΑΦΕΝΤΗΣ  ΤΟΥΣ,  Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.
 
 
Στην  επιστημονική  βιβλιογραφία αναφέρονται  δύο   χαρακτηριστικά  της  προσωπικότητας  του,  για  κακή  μας  τύχη,  «πρωθυπουργού»  της  χώρας:   

1)  άτομο  με   χαμηλή αυτοεκτίμηση (που είναι άσχετη από το πόσο δείχνει εξωτερικά ο άνθρωπος ότι εκτιμά τον εαυτό του),

 2)  άτομο  με,  κατά κανόνα,  χαμηλό δείκτη νοημοσύνης.ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΤΩΝ  "ΣΠΟΥΔΩΝ"  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ:
  
 
Ο σημερινός πρωθυπουργός φοίτησε στο Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, από όπου αποφοίτησε το 1992.


Από τη Β' Λυκείου κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος στο 15μελες, ενώ την ίδια χρονιά γράφτηκε στην ταλμουδική  ΚΝΕ και πρωτοστάτησε στις μαθητικές κινητοποιήσεις ενάντια στον νόμο του Βασίλη Κοντογιαννόπουλου για την Παιδεία. Εκεί έρχεται πιο κοντά και με τη συμμαθήτριά του στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων, Περιστέρα Μπαζιάνα, γεννημένη στην Καρδίτσα από οικογένεια που έχει μετακομίσει στην Αθήνα.  Έτσι  ο αιώνιος φοιτητής του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ, με τα μακριά μαλλιά, που πολλές φορές τα έπιανε κοτσίδα, έγινε ζευγάρι με το σχολικό του έρωτα, την Περιστέρα (την οποία εκείνος φωνάζει Μπέτυ) Μπαζιάνα.


Ο  Τσίπρας  δεν  πέρασε  στο  Πολυτεχνείο  με  εξετάσεις.  Ήρθε  με  μεταγραφή  από  βουλγαρικό  πανεπιστήμιο. 


Ο  Τσίπρας  υπήρξε  ο  τυπικός πρωταγωνιστής των αιώνιων φοιτητών. Έκανε 10 χρόνια να πάρει πτυχίο  και  δεν πάτησε ποτέ σε αίθουσα διδασκαλίας, αυτό το λένε οι συμφοιτητές του. «Δεν τον είδαμε ποτέ μέσα σε τάξη...».  
Γράφτηκε  ότι  ο  Τσίπρας πέρασε όλα τα μαθήματα στο ΕΜΠ με τις πιέσεις του μηχανισμού του Συνασπισμού προς τους διαφόρους καθηγητές.

 Έχει  γραφτεί  (ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ)  ότι   η διπλωματική  εργασία  του  Τσίπρα  στο  Πολυτεχνείο  είχε  σαν   θέμα: «Οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης και η έντασή τους στην ΕΕ και στην Ελλάδα. Εστίαση στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος». Ενδιαφέρον  έχει  η σύνθεση της επιτροπής καθηγητών, σύμφωνα με έγγραφο που κυκλοφορεί στη Βουλή.  Ενα από τα μέλη της επιτροπής καθηγητών είναι ο Αρ. Μπαλτάς, δύο φορές υπουργός (Παιδείας και Πολιτισμού).  Αλλο μέλος είναι η Ντίνα Βαΐου, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος της «Αυγής». Τρίτο μέλος η Μαρία Καραμεσίνη, υποψήφια ευρωβουλευτής (και αυτή) του ΣΥΡΙΖΑ και διοικήτρια του ΟΑΕΔ. Τέταρτο μέλος η Σοφία Αυγερινού, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο τσιπρας ποτε δεν περασε ΕΜΠ με πανελληνιες.Μεταγραφη απο βουλγαρια ε


Πριν αναλάβει τη γενική γραμματεία του Συνασπισμού, ο Τσίπρας ήταν ηγετικό στέλεχος του Εγκέλαδου (αριστερό φοιτητικό σχήμα). Η Κορίνα, συμφοιτήτριά του στα χρόνια του ΕΜΠ, θυμάται τα βράδια στην Αθήνα στα τέλη της δεκαετίας του ’90: «Μετά τις συνελεύσεις, ακολουθούσε η χαλάρωση. Συνήθως πηγαίναμε στις ταβέρνες των Εξαρχείων». 


Ο   Τσίπρας  δήλωσε  για  την στρατιωτική του θητεία: «Είχα βρει ένα νόμο που είχε βγάλει τότε ο Τσοχατζόπουλος, ο οποίος έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατεβείς υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά. Κατέβηκα, λοιπόν, στις εκλογές. Ήμουν ο πρώτος οπλίτης στην ιστορία του ελληνικού στρατού που είχε γίνει υποψήφιος βουλευτής. Όταν επανήλθα στο στρατό, είχε μειωθεί η θητεία από 15άμηνο σε 12μηνο. Και έτσι, εκεί που χρωστούσα έξι μήνες για να απολυθώ, χρωστούσα ξαφνικά τρεις! Άσε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από εκεί που με έστελναν για αγγαρείες, μόνο προσοχές που δεν μου βαράγανε!».


 
   ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ  ΤΟ  ΙΣΤΟΡΙΚΟ  ΤΩΝ  ΣΠΟΥΔΩΝ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ

Τελείωσε  το  Λύκειο  με  το  ζόρι,  καταλήψεις,  εγγραφή  με  πολλά  λεφτά  σε  πανεπιστήμιο  της  Βουλγαρίας,  μεταγραφή  - σκάνδαλο  σε  ελληνικό  Πολυτεχνείο  βάζοντας  μέσον  την  καταραμένη  Δεξιά.

Δηλαδή  νέος  με  τυπική  ζωή  νεολαίου της  ΚΝΕ,  απατεώνα,  υποκριτή  και  ανίκανου.  Δεν  δούλεψε  ποτέ  του.

Κλασσικό  παράδειγμα  προς  αποφυγή.  


  ΜΕΡΚΕΛ: "ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ  ΣΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  "ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ".  Η Μέρκελ σε  δηλώσεις  της  σήμερα  έδωσε  συγχαρητήρια  στον  Τσίπρα  και  ανέφερε  τον Ελλάδα ως παράδειγμα  στην υποδοχή «προσφύγων».  Μάλιστα  επετέθηκε  ταυτόχρονα  στον  Ούγγρο  πρωθυπουργό  λέγοντας  ότι  «δεν  πρέπει  να  συμπεριφερόμαστε άσχημα στους πρόσφυγες, όπως πράττει η Ουγγαρία».-  
 


Η ομιλία, η στάση του σώματος και η γενικότερη παρουσία του Αλέξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησης του με τον Μπαράκ Ομπάμα ανησύχησαν τους  Έλληνες,  που αναρωτήθηκαν αν ο πρωθυπουργός μας «είναι καλά»;

Μάλιστα, πολλοί ανησύχησαν από την περίεργη ομιλία του Τσίπρα όταν μιλούσε στα ελληνικά με αγγλική προφορά.

Ο Απόστολος Δοξιάδης δημοσίευε μια πιθανή διάγνωση, έχοντας αποκλείσει το «Foreign Accent Syndrome» που άλλοι υποστήριξαν ως αιτία της παράξενης συμπεριφοράς του.
  Προσέξτε  ύφος  των  συνεργατών  του  Τσίπρα.  Και  οι  δύο  κομμουνιστές  της  ΚΝΕ  του  Βεντούρα.

   
Ολόκληρη η ανάρτηση του Απόστολου Δοξιάδη:

«ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΓΝΩΣΗ

Πριν λίγες μέρες συνάντησα τυχαία στην Αγλλία έναν καθηγητή μεγάλου πανεπιστημίου, που ειδικεύεται στη forensic psychiatry–ας πούμε την ιατροδικαστική ψυχιατρική–και δουλεύει με φυλακές, νοσοκομεία, κ.α. Έχει εξ αυτού τεράστια εμπειρία σε πολλών λογιών παράξενες παθολογίες.

Του είπα λοιπόν, χωρίς ονόματα, μια ιστορία: ένας άνθρωπος Α συναντάει έναν άνθρωπο Β, κάνουν μια δημόσια συζήτηση, και ο άνθρωπος Α αρχίζει μετά να μιλάει, στη γλώσσα του μεν, με την προφορά της γλώσσας του ανθρώπου Β δε, την οποία σημειωτέον, ξέρει ελάχιστα. Ποια είναι η διάγνωσή του;

Ο καθηγητής με ρώτησε αν ο Α έχει μιλήσει σε άλλες περιπτώσεις με την προφορά της ξένης γλώσσας, ή είναι η μοναδική γνωστή φορά. Του είπα ότι ισχύει το δεύτερο. Μου είπε ότι κατά συνέπεια αποκλείουμε το FAS (Foreign Anccent Syndrome–Σύνδρομο Ξένης Προφοράς) καθώς αυτό θα ήταν γενικευμένο. Αντίθετα, μου λέει εδώ έχουμε μια παραλλαγή του «εφέ του χαμαιλέοντα», για ακραία παραδείγματα του οποίου με παρέπεμψε και στην ταινία του Γούντι Άλεν, «Zέλιγκ.»

To σύνδρομο στο παράδειγμα που του είπα, μου εξήγησε, δε δηλώνει νευρολογική ή άλλη βαρειά διαταραχή, αλλά είναι αντίδραση αδύναμης προσωπικότητας (Α) απέναντι σε μια ισχυρή (Β), που εκδηλώνεται με ασυναίσθητη μίμηση.

Τον ρώτησα ποια είναι τα χαρακτηριστικά μιας προσωπικότητας σαν του Α, που μπορεί να εκδηλώσει σε τέτοιες περιστάσεις το «εφέ του χαμαιλέοντα».

Mου είπε ότι στη βιβλιογραφία αναφέρονται κυρίως δυο:

 1) χαμηλή αυτοεκτίμηση (που είναι άσχετη από το πόσο δείχνει εξωτερικά ο άνθρωπος ότι εκτιμά τον εαυτό του),

 2) κατά κανόνα χαμηλός δείκτης νοημοσύνης».


  ΑΒΡΑΑΜ  ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ,  ΤΟ  ΙΝΔΑΛΜΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΠΕΘΑΝΕ  ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ.  ΟΥΤΕ  ΟΙ  ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,  ΠΟΥ  ΕΦΕΡΑΝ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΗΤΑΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ .

  ΖΑΚ  ΒΕΝΤΟΥΡΑ,  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ,  Ο  ΙΔΡΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΝΕΟΛΑΙΑΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ  (ΚΝΕ),  ΤΗΣ  ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗΣ - ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΠΟΥ  ΕΒΓΑΛΕ  ΤΟΥΣ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ  ΚΑΙ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ,  ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  50  ΧΡΟΝΙΑ,  ΠΟΥ  ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ  ΚΑΙ  ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  ΣΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ  ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΑΣ  ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ.  ΟΥΤΕ  ΟΙ  ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ,  ΠΟΥ  ΕΦΕΡΑΝ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ,  ΗΤΑΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ  

Ο  Τσίπρας  είναι  ο  τυπικός  εκπρόσωπος  της  νέας  κομμουνιστικής  παγκοσμιοποιητικής  αριστεράς.  (Βλέπε:  Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΛΑΟ,   ΑΛΛΑ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ – ΘΕΟΔΟΤΟΣ).  Αμόρφωτος,  ρηχός,  μαρξιστοφροϋδιστής,  που  μισεί  θανάσιμα  την  πατρίδα  του  και  τον  λαό  του  και  συμφωνεί  απόλυτα  με  το  σχέδιο  του  Καλλέργη,  του  Ρότσιλντ  και  του  Σόρος  για  την  «μεγάλη  αντικατάσταση»  των  ευρωπαϊκών  λαών.


Η  χαρά  αυτών  των  Ιουδαίων  δεν  περιγράφεται.  Χθεσινή  συνέντευξη  του  διευθυντού  του  Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης  Δανιήλ Έσδρα  στην  «Καθημερινή»:


 Να αποκρύπτουμε τα εγκλήματα των ισλαμιστών για να μην αυξάνεται η «ισλαμοφοβία».
«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα έπρεπε να είναι μέρος της λύσης, όμως πολλές φορές είναι μέρος της διαιώνισης της παραπληροφόρησης. Όλη αυτή η παραπληροφόρηση που έχει επικρατήσει στην Ευρώπη και όχι μόνο στη χώρα μας είναι από λάθος πολιτικές. Τα μεγάλα προβλήματα της τρομοκρατίας προέρχονται από ευρωπαίους πολίτες και όχι από αυτούς που θα διακινδυνεύσουν με τη βάρκα».  Αλήθεια, γιατί δεν πάει αυτά να τα πει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου όταν ένας ανήλικος ρίχνει με μια σφεντόνα και η απάντηση έρχεται από το πυροβολικό και την αεροπορία;


Δρ Αλεξάνταρ Ράκοβιτς, ερευνητής ψυχίατρος:


«Όταν οι Αμερικανοί φέρνουν κάποιον στην εξουσία, συνήθως παρατηρούν και έχουν εξασφαλίσει ότι είναι «καπάτσος» και ότι το IQ είναι κάτω του μέσου όρου. Οι αμερικανοί προωθούν αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να σκέφτονται και οι οποίοι θα εκπληρώνουν όλες τις παραγγελίες τους,  χωρίς  αμφισβητήσεις».

ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.

 

Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ,  Ο  ΦΙΛΟΣ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ,  ΤΟΥ  ΣΑΜΑΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΤΖΕΦΡΥ.
 
11  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ  2016
Ο Νετανιάχου ανακοινώνει σχέδια περίφραξης όλου του Ισραήλ για να προστατευθεί από τα "άγρια θηρία".
Ενας απέραντος φράχτης το Ισραήλ! 
«Τελικά στο κράτος του Ισραήλ, όπως το βλέπω εγώ, θα υπάρξει ένας φράχτης που θα εκτείνεται στα πάντα. Θα μου πουν: [...] Θα περικυκλώσουμε ολόκληρο το κράτος του Ισραήλ με φράχτες και εμπόδια; Η απάντηση είναι ναι. Στην περιοχή όπου ζούμε, πρέπει να αμυνθούμε ενάντια στα αρπακτικά θηρία»...
Το Ισραήλ απελαύνει βίαια όλους  τους λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην πατρίδα  τους, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009!

 


Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.

Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την "σωστή" και "εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία".
 

Σε μια επίσημη δήλωση που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, με τίτλο “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” («Εμείς οι Εβραίοι καταλαβαίνουμε τι πάει να πει να είσαι πρόσφυγας»), ο Ronald S. Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC) και ο Δρ Josef Schuster, πρόεδρος του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου στη Γερμανία και αντιπρόεδρος του WJC, επιτέθηκαν σε όλους τους Γερμανούς που αντιτίθενται στην μεταναστευτική πλημμυρίδα της χώρας τους, αποκαλώντας τους «νεο-ναζί».  ΕΝΑΣ ΒΑΛΤΟΣ  ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ,  ΠΟΥ  ΚΑΠΟΙΟΙ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ  "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ"  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ                   

 ΤΟ  ΔΡΑΜΑ  ΚΑΙ  Η  ΚΩΜΩΔΙΑ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ. 

ΕΝΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΕΛΕΙΩΣ  ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ, 

 ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ, ΑΓΡΟΙΚΟΣ,  ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΣ, 

 ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ,  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ  ΤΥΠΟΣ 

 ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ  ΒΛΑΚΑ,  ΜΕ   ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ 

 ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ  ΚΑΙ  ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ 

ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ. 
 


ΘΑ  ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ 


ΔΗΜΙΟΣ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ;

ΟΙ  ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΤΑ  ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ

 
«Το  βασικό  σχέδιο  της  Λέσχης  Μπίλντερμπεργκ  καθορίζει  ότι  ενάμιση  εκατομμύριο  λαθρομετανάστες  θα  εισέρχονται  υποχρεωτικά  στις  χώρες  της  Ευρώπης  κάθε  χρόνο.  Τελικός  στόχος  η  δια  της  βίας  δημιουργία  μιας  νέας  μελαμψής  ράτσας.  Όσοι  αντιδρούν  σθεναρά  και  προβάλουν  αντίσταση  στο  σχέδιο  αυτό,  πρέπει  να  σκοτώνονται». 

Αμερικανός  δημοσιογράφος  Thomas P.M. Barnett,  στο  βιβλίο  του  «Ο  Νέος  Χάρτης  του  Πενταγώνου»,  2004. 
  

19.10.2017    Γλέζος:

"Ντρέπομαι για τον Τσίπρα που παρέδωσε ολοκληρωτικά τη χώρα στις ΗΠΑ. 
Ο   Έλληνας πρωθυπουργός ξαναγυρίζει την Ελλάδα στην εποχή του Πιουριφόι, όταν οι ΗΠΑ διόριζαν τους πρωθυπουργούς. 
Η υποταγή της χώρας στις ΗΠΑ είναι όχι μόνο φανερή, αλλά και ολοκληρωτική".

Βέβαια  η παγκοσμιοποιητική  αριστερά  του Τσίπρα  πάντοτε  η  ίδια   ήταν.  Όποιος  έχει  αμφιβολίες  ας  σχολιάσει  τον  πίνακα του  Ντιέγκο  Ριβέρα.
ΔΙΑΣΗΜΟΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ  ΤΟΥ  ΝΤΙΕΓΚΟ  ΡΙΒΕΡΑ:  
ΜΑΡΞ,  ΕΝΓΚΕΛΣ, ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΚΑΙ  ΤΡΟΤΣΚΥ.  
ΕΒΡΑΙΟΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ  
ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΜΑΖΙ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ. 
 Σε έναν ολόκληρο  τοίχο στον δεύτερο όροφο του Μεγάρου Καλών Τεχνών

 (Palacio Bellas Artes), σε μια γωνιά της Alameda Central στο Centro Historico της Πόλης του Μεξικού,  βρίσκεται ένας  τεράστιος  
πίνακας  ζωγραφικής.  Τον  πίνακα  αυτόν   οεβραίος  τραπεζίτης  Nelson Rockefeller   ανέθεσε  να  τον ζωγραφίσει  ο   διάσημος  Μεξικανός κομμουνιστής ζωγράφος  Ντιέγκο Ριβέρα το  1930.   Μάλιστα  ο  ίδιος ο εβραίος Ροκφέλερ ζήτησε  από  τον  κομμουνιστή  ζωγράφο  να  απεικονίζεται
δίπλα δίπλα με τον Λέον Τρότσκι, που περιβάλλεται από άλλους  διάσημους κομμουνιστές, συμπεριλαμβανομένου του Καρλ Μαρξ.  (ΟΛΟΙ  ΙΟΥΔΑΙΟΙ).  

 Αρχικά ο πίνακας εμφανίστηκε στο Κτίριο RCA (τώρα GE) στο   Rockefeller Center στη Νέα Υόρκη.  Ο Ροκφέλερ τον αφαίρεσε αθόρυβα,  κατά τη διάρκεια της αντι-κομμουνιστικής αντίδρασης  της  Επιτροπής για τις Αντιαμερικανικές Δραστηριότητες που  σύστησε το Κογκρέσο.  

   O  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΛΕΝΙΝ,  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΤΡΟΤΣΚΥ  ΚΑΙ  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΠΑΡΒΟΥΣ,  ΠΟΥ  ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ   70.000.000  ΡΩΣΟΥΣ.  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ  ΜΑΖΙ.  ΛΕΙΠΕΙ  Ο  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ  ΤΟΥΣ,  Ο  ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ  ΣΙΦ.     ΟΛΟΙ  ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ
 
ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΝΙΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΤΟΥ  (SOROS)ΣΥΡΙΖΑ.   

ΠΩΣ  ΓΛΥΤΩΝΕΙ  ΜΙΑ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ;  "ΤΟΥΣ  ΧΤΥΠΑΕΙ  ΣΤΟ  ΚΕΦΑΛΙ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΠΕΤΑΕΙ  ΣΤΟ  ΠΟΤΑΜΙ".

Ο  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΦΙΝΤΕΛ  ΚΑΣΤΡΟ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ  ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ:

«Σας  ρωτώ:  Μπορεί μια χώρα που έχει θυσιάσει τόσους ήρωες στον μακρύ δρόμο για τη λευτεριά, μια χώρα που για αυτήν έδωσαν τις ζωές τους τόσοι εκλεκτοί νέοι άνδρες και γυναίκες, να ανεχθεί τόση ασέβεια;  Αυτή η συμπεριφορά των  ομοφυλοφίλων  είναι καθαρά υποπροϊόν του καπιταλισμού και προέρχεται από μια μικρή ομάδα που μοναδικός της σκοπός είναι να συμπαρασύρει τους υπολοίπους. Αλλά εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να εξαπλώνονται και να διαδίδουν τις συνήθειές τους. Σας υπόσχομαι πως ΘΑ  ΕΡΘΕΙ  Η  ΗΜΕΡΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΔΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ  ΔΡΟΜΟΥΣ  ΚΑΘΑΡΟΥΣ,  ΣΑΣ  ΤΟ  ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ».

Τον Απρίλιο του 1960, ο  κομαντάντε  Τσε Γκεβάρα, αναλαμβάνει τη διεύθυνση του τομέα εκπαίδευσης των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων  της  κομμουνιστικής  Κούβας  του  Κάστρο.   Αμέσως παρουσιάζει στον  Κάστρο  ένα σχέδιο εξολόθρευσης των αντιφρονούντων, υπό τον τίτλο “Γενικό Σχέδιο Φυλακών”. Ο  Κάστρο συμφωνεί και λίγο καιρό αργότερα, ανοίγει στην Κούβα το πρώτο “στρατόπεδο αναμόρφωσης”, στη χερσόνησο του Guanaha.

Ο  αρχηγός  της  Κουβανέζικης  κομμουνιστικής  μυστικής αστυνομίας  Ραμίρο  Βαλντές  ταξιδεύει  στην  κομμουνιστική  Κίνα,  στον δήμαρχο της  Σανγκάης,  για να μάθει πως τα κατάφερε να απαλλάξει την πόλη του από τους «ομοφυλόφιλους».

 “Πολύ εύκολο. Χτυπάτε τους στο κεφάλι και πετάτε τους στο ποτάμι”, του απαντά ο Κινέζος σύντροφος.

Το πρόβλημα, όμως, ήταν ότι η Κούβα δεν είχε… ποτάμια.

Ο  αδελφός του Φιντέλ, Ραούλ Κάστρο,  αναζητάει μία  δεύτερη  γνώμη  από  την  παραπάνω συνταγή  των  κινέζων κομμουνιστών. Πηγαίνει  στην  κομμουνιστική  Βουλγαρία  και  ζητάει  τεχνογνωσία  για τις μεθόδους που αυτοί εφαρμόζουν, ούτως ώστε «οι δρόμοι της Σόφιας να παραμένουν καθαροί».

 «Εμείς έχουμε ανοίξει ένα ειδικό στρατόπεδο για τα αντικοινωνικά στοιχεία, σαν τους ομοφυλόφιλους, που η περίπτωσή τους μας ανησυχεί περισσότερο», του απαντούν.

Ο  αρχηγός  Κάστρο  ζυγίζει τις δύο προτάσεις και υιοθετεί τον βουλγαρικό  κομμουνιστικό  δρόμο για την εξαφάνιση των «ομοφυλοφίλων» και τους μαντρώνει στις «Umap», στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας, για «να γίνουν άνδρες», σκληροί και ρωμαλέοι, προκειμένου να  «οικοδομήσουν τον σοσιαλισμό».

Πόσοι ήταν εκείνη την εποχή οι «ομοφυλόφιλοι» της Κούβας, που «αναμορφώθηκαν» στα στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας; Σύμφωνα με τον εβραίο  ομοφυλόφιλο  Άλεν Γκίνσμπεργκ, που επισκέφθηκε την Κούβα το  1965, οι έγκλειστοι «ομοφυλόφιλοι» ανέρχονται σε 45 χιλιάδες.

Ο ίδιος ο  Κάστρο ανέλαβε την ευθύνη για τις εκτελέσεις των «ομοφυλοφίλων», δηλώνοντας σχετικά σε συνέντευξή του στην μεξικανική εφημερίδα La Jornada, το 2010:  «Εάν κάποιος είναι υπεύθυνος, αυτός είμαι εγώ».

Άραγε όταν ο  Τσίπρας βάφτιζε τον γιο του  ΕΡΝΕΣΤΟ  τα  γνώριζε  αυτά; Κωνσταντοπούλου:
Στη φυλακή ο Τσίπρας
μαζί με τους μνημονιακούς
πρωθυπουργούς

 

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

 

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και στις κυβερνήσεις των μνημονίων εξαπέλυσε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 «Τα μνημόνια, από την πλευρά του διεθνούς ποινικού δικαίου, συνιστούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, γιατί εξαϋλώνουν τον πληθυσμό και από την πλευρά του εσωτερικού ποινικού δίκαιου εσχάτη προδοσία, γιατί παραβιάζουν το πολίτευμα. Γι’ αυτά τα κακουργήματα προβλέπεται η φυλακή», δήλωσε η κυρία Κωνσταντοπούλου στο Realfm και πρόσθεσε:

«Συνολικά, το μνημονιακό προσωπικό που ανέλαβε την υλοποίηση των μνημονίων θα πρέπει να λογοδοτήσει και να πάει στη φυλακή».

Στο ερώτημα αν αυτό ισχύει και για τον Αλέξη Τσίπρα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής απάντησε:

«Ισχύει για όλους τους μνημονιακούς πρωθυπουργούς. Βεβαίως. Παπανδρέου, Παπαδήμος, Σαμαράς, Τσίπρας είναι οι μνημονιακοί πρωθυπουργοί και βεβαίως υπάρχουν οι μνημονιακοί υπουργοί και ένας μακρύς κατάλογος προσωπικού που

Υπηρετεί  τα  μνημόνια».

Παράλληλα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άφησε αιχμές και για τον Γιάννη Στουρνάρα, υπογραμμίζοντας ότι ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή.

«Ο κ. Στουρνάρας είναι εκπρόσωπος της τρόικας, αποδεδειγμένα, στη χώρα μας. Έχει ο ίδιος ομολογήσει ότι συνωμοτούσε το καλοκαίρι του ’15, προκειμένου να αποτρέψει την υλοποίηση της δημοκρατικής εντολής του λαού. Είναι υπόλογος και για πάρα πολλά πράγματα που διέπραξε ως υπουργός Οικονομικών, μεταξύ των οποίων και του άκυρου συμβιβασμού με τη Siemens. Αυτή η εντελώς προδοτική πράξη με την οποία επιχειρήθηκαν να χαρακτηριστούν στην επιχείρηση-διαφθορέα οι οφειλές της προς το ελληνικό Δημόσιο», είπε χαρακτηριστικά.


Υ.Γ.  ΤΗΣ  8.2.2018

 

 
 
ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΠΑΝΤΟΤΕ  ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ  ΣΕ  ΜΕΡΙΚΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ:  ΠΡΟΔΟΣΙΑ,  ΚΛΕΨΙΜΟ,  ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΗ  ΞΕΝΩΝ  ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ.
 Ο  ΑΡΧΙΜΑΣΟΝΟΣ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
  Ο  "ΠΡOΕΔΡΟΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ"  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΕΧΟΥΝ  ΤΑ  ΙΔΙΑ  ΟΡΑΜΑΤΑ:  ΤΗΝ  ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΘΡΙΑΜΒΟ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ.


 Για  να  διαπιστώσουμε  ότι  το  πρακτόρικο  ελληνικό  πολιτικό  σύστημα,  δεν  ενδιαφέρεται  καθόλου  για  τον  Ελληνικό  λαό,  ας  αναφέρουμε  ότι  την  ημέρα  του  θανάτου  του  πρωτεργάτη  της  Εθνικής  Ανεξαρτησίας,  του  Θεοδώρου  Κολοκοτρώνη,  (4  Φεβρουαρίου  1843),  και  ενώ  2.000.000  Έλληνες   αγωνιούσαν  για  την  τύχη  της  Μακεδονίας  στο  Σύνταγμα,  ο  υψηλόβαθμος  μασόνος  Προκόπης  Παυλόπουλος  μιλούσε  σε  συναγωγή  στον  Βόλο.  Εντάξει,  τον  μασόνο  δεν  τον  ενδιαφέρει  η  Μακεδονία.  Την  ημέρα  του  θανάτου  του  Κολοκοτρώνη  διάλεξε,  για  να  μιλήσει  στους  εβραίους  του  Βόλου  και  να  πάρει  την  ευλογία  του  ραβίνου  ο  ανεκδιήγητος  μασόνος;
 Φαντάζεστε  τον  Καποδίστρια,  τον  Τρικούπη,  τον  Βενιζέλο,  τον  Μεταξά,  την  ημέρα  του  θανάτου  του Κολοκοτρώνη,   την  ημέρα  που  όλοι  οι  Έλληνες  αγωνιούσαν  για  την  Μακεδονία  στην  πλατεία  Συντάγματος,  αυτοί  να  ανάβουν  μενορά  σε  μια  συναγωγή;

 


4.    ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
5.   ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

1 σχόλιο :

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...