Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣΟΝΙΑ, ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.


Μήνυση κατά έξι τεκτόνων κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο λογιστής της Μεγάλης Στοάς
 
Ο λογιστής της Τεκτονικής Αδελφότητας – Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μήνυση κατά 6 τεκτόνων που κατέχουν πολύ σημαντικά αξιώματα στην τεκτονική ιεραρχία. Τους μηνύει για σύσταση εγκληματικής συμμορίας, η οποία με απειλές και εκβιασμούς, τον ενέπλεξε σε οικονομικό σκάνδαλο καταχρήσεων άνω των 2.000.000 ευρώ.

Ο λογιστής του τεκτονικού Ιδρύματος, ο οποίος εγγράφως μέχρι τώρα έχει παραδεχτεί ότι υπεξαίρεσε 350.000 ευρώ και από το ποσό αυτό είχε δώσει 200.000 ευρώ σε άλλη υπάλληλο του κτιρίου της οδού Αχαρνών η οποία ήταν γραμματέας της Μεγάλης Στοάς και στενή συνεργάτης κορυφαίου τέκτονα, κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου μήνυση κατά 6 τεκτόνων που κατέχουν αξιώματα στην τεκτονική πυραμίδα.
Σύμφωνα με το λογιστή, στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν: 1) Μεγάλος Δάσκαλος το διάστημα 2013 έως το διορισμό προσωρινής διοίκησης το περασμένο Ιούλιο, 2) α΄Μεγάλος Επόπτης (2013-2016) και Πρόσθετος Μεγάλος Διδάσκαλος (2016-2017), 3) Μεγάλος Θησαυροφύλακας (2013-2016) και Μεγάλος Ρήτορας (2016-2017), 4) Πρόσθετος Μεγάλος Διδάσκαλος (2013-2016) και Μεγάλος Διδάσκαλος (2016-2017), 5) Μεγάλος Γραμματέας (2013-2016) και Μεγάλος Επόπτης (2013-2016) και 6) Σημερινός Μεγάλος Θησαυροφύλακας (σήμερα).
Όπως αναφέρει ο λογιστής, η πρόσληψή του το 2003 έγινε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του τεκτονικού μεγάρου της Ελευσίνας στο οποίο χάθηκαν μεγάλα ποσά, αφού είχε προϋπολογισμό 190.755 ευρώ και «δαπανήθηκαν» τελικά 880.410 ευρώ.
Το 2013 ξεσπάει το σκάνδαλο με έλλειμμα 350.000 ευρώ. Διεξάγονται παραπλανητικές γενικές συνελεύσεις, πραγματοποιούνται στοχευμένοι και περιορισμένοι έλεγχοι με προσυμφωνημένες εντολές από μασόνους ορκωτούς λογιστές, οι οποίοι είχαν συγγενικές και φιλικές σχέσεις με μέλη της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς.
Όμως, το έλλειμμα δεν μπορεί να καλυφθεί. Έτσι, όπως αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά του ο λογιστής, τον Ιανουάριο του 2016 καλείται εκτάκτως, ημέρα Κυριακή, να προσέλθει στο κτίριο της οδού Αχαρνών. Εκεί, όπως αναφέρει, τον περίμεναν 4 μπράβοι και τον οδήγησαν στον 5ο όροφο, που τον περίμεναν ο Μεγάλος Θησαυροφύλακας, ο Μεγάλος Επόπτης και δύο δικηγόροι. Του ανακοίνωσαν την ύπαρξη ελλείμματος 350.000 ευρώ και ότι έπρεπε να βοηθήσει να μην πάνε φυλακή. Του ζήτησαν να παραδεχθεί ότι εκείνος υπεξαίρεσε τα 350.000 ευρώ.
Τον απείλησαν – σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του – ότι εάν δεν το κάνει «θα τον συντρίψουν και θα τον εξαφανίσουν» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το κτίριο αν δεν υπογράψει έγγραφη ομολογία». Κάτω από τις απειλές, φοβήθηκε ότι θα σκοτώσουν και αναγκάστηκε να αντιγράψει ιδιοχείρως από έτοιμο κείμενο ότι υπεξαίρεσε τα χρήματα. Τελικά, δεσμεύτηκε όλη η περιουσία του τον Δεκέμβριο του 2016.
Ακόμη, ο λογιστής ζητεί αστυνομική προστασία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του.



Μέλη των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα» έδιναν φάρμακα σε Λιβεριανές ιερόδουλες και έπαιρναν ως αντάλλαγμα…σεξουαλικές υπηρεσίες
Γυναίκες πρώην υπάλληλοι της ΜΚΟ δήλωσαν ότι το φαινόμενο αυτό ήταν διαδεδομένο – Μια από αυτές είπε ότι ένας υψηλόβαθμος εργαζόμενος της οργάνωσης δήλωσε ότι ήταν συχνό να ανταλλάσσονται φάρμακα με σεξουαλικές υπηρεσίες
Εργαζόμενοι στην μη κυβερνητική οργάνωση «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» χρησιμοποιούσαν τις υπηρεσίες ιερόδουλων των περιοχών της Αφρικής όπου εργάζονταν, σύμφωνα με αποκαλύψεις που έγιναν στην εκπομπή της Βικτόρια Ντερμπισίρ του BBC.
Γυναίκες πρώην υπάλληλοι της μκο δήλωσαν ότι το φαινόμενο αυτό ήταν διαδεδομένο.
Μια από αυτές είπε ότι ένας υψηλόβαθμος εργαζόμενος της οργάνωσης δήλωσε ότι ήταν συχνό να ανταλλάσσονται φάρμακα με σεξουαλικές υπηρεσίες.
Η οργάνωση πάντως υποστηρίζει ότι δεν θεωρεί αποδεκτά την «κακοποίηση, την παρενόχληση ή την εκμετάλλευση» και ότι η χρήση σεξουαλικών υπηρεσιών απαγορεύεται από το αυστηρό καταστατικό της.
Οι γυναίκες πρώην εργαζόμενες της μκο διατήρησαν την ανωνυμία τους προκειμένου να μην στοχοποιηθούν. Οι κατηγορίες που διατυπώθηκαν αφορούν διοικητικό προσωπικό και όχι γιατρούς ή νοσοκόμους στην οργάνωση, μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις.
Μια άλλη πρώην εργαζόμενη, η οποία βοηθούσε οροθετικούς στην κεντρική Αφρική, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι είδε έναν από τους συνεργάτες της να μπαίνει σε μια τουαλέτα μαζί με μια πόρνη της περιοχής. «Την γνώριζα γιατί εργαζόταν και σε ένα από τα μπαρ. Μου είπε ότι έκανε σεξ μαζί του και ότι την πλήρωσε».
Μια ακόμη πρώην εργαζόμενη, την οποία η εκπομπή του BBC συνάντησε στην Ευρώπη, κατήγγειλε ότι ένας υψηλόβαθμος συνάδελφός της τής είχε πει ότι ήταν εύκολο να ανταλλάξει φάρμακα με σεξουαλικές υπηρεσίες αναφερόμενος στη Λιβερία.
«Εννοούσε ότι πολλά από τα νεαρά κορίτσια που είχαν χάσει τους γονείς τους από τον ιό Έμπολα θα έκαναν τα πάντα όσον αφορά το σεξ ως αντάλλαγμα με φάρμακα».
Το BBC δεν ήταν σε θέση να διακριβώσει τις καταγγελίες, ενώ η οργάνωση απάντησε ότι χρειάζεται περισσότερες πληροφορίες για να ξεκινήσει έρευνα.


Ψεύτικη η φωτογραφία με το προσφυγόπουλο που κλαίει σε κλουβί! 
Δόλια προπαγάνδα των  πληρωμένων  πρακτόρων  του  Σόρος.
Η αλήθεια πίσω από την φωτογραφία του «προσφυγόπουλου» που κλαίει μέσα σε ένα «κλουβί» και έκανε το γύρο του διαδικτύου τις περασμένες ημέρες είναι εντελώς διαφορετική από την εικόνα και προκαλεί σάλο για την δόλια προπαγάνδα κάποιων υπηρετών της Νέας Τάξης πραγμάτων.
Δυστυχώς η δημιουργία ψευδών ειδήσεων έχει γίνει πλέον συνήθεια στην ενημέρωση.
Και αυτό ακριβώς βλέπουμε ξανά.
Μια φωτογραφία ενός μικρού αγοριού που κλαίει σε ένα κλουβί διαδόθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως ακόμη ένα φαινομενικά σπαραχτικό παραπροϊόν της μεταναστευτικής πολιτικής «μηδενικής ανοχής» του Λευκού Οίκου, η οποία χωρίζει τους γονείς και τα παιδιά χωρίς έγγραφα στα σύνορα.
Αλλά όπως αναφέρει το CNN υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα… Η εικόνα δεν είναι πλήρης και δεν δείχνει στα αλήθεια αυτό που υποτίθεται ότι δείχνει.
Πολλοί από αυτούς που μοιράστηκαν την εικόνα ισχυρίζονται ότι αυτή απεικονίζει ένα αγόρι που κρατείται από τον ICE στο πλαίσιο της νέας πολιτικής διοίκησης του Trump για ποινική δίωξη για όλους τους ανθρώπους που διασχίζουν παράνομα τα σύνορα .
Μεταξύ αυτών ήταν ο δημοσιογράφος και σκηνοθέτης Χοσέ Αντόνιο Βάργκας, ο οποίος δημοσίευσε την φωτογραφία την περασμένη εβδομάδα στο Twitter, λέγοντας: «Αυτό συμβαίνει όταν μια κυβέρνηση πιστεύει ότι οι άνθρωποι είναι παράνομοι. Παιδιά σε κλουβιά».
Και σε αυτό έχουν κάνει like 38.000 φορές (και χιλιάδες φορές στο Facebook) … αλλά είναι ένα ψέμα.
Όπως το CNN αναγκάζεται να παραδεχτεί, η εικόνα λήφθηκε στην πραγματικότητα κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας στις 10 Ιουνίου εναντίον της πολιτικής μετανάστευσης του Λευκού Οίκου στο Δημαρχείο του Ντάλας.
Άλλες φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη διαδήλωση, της ομάδας Latino advocacy, δείχνουν το ίδιο αγόρι έξω από το κλουβί καθώς οι ακτιβιστές κρατούν πλακάτ που παροτρύνουν τον Λευκό Οίκο να «σταματήσει να χωρίζει τις οικογένειες».
Η Leroy Pena, επικεφαλής των διαδηλωτών, πήρε δύο φωτογραφίες από το κλουβί και τις δημοσίευσε στο Facebook με τη φράση: «Αυτό ήταν μέρος της διαμαρτυρίας χθες, αλλά αυτό συμβαίνει τώρα, αυτή τη στιγμή, σε κέντρα κράτησης παιδιών σε όλη τη χώρα «. Η ανάρτηση αργότερα διαγράφηκε, αλλά μια έκδοση εξακολουθεί να βρίσκεται στο Machine Wayback.
Η πραγματικότητα της κατάστασης ήταν, όπως είπε η Pena στο CNN, ότι το μικρό παιδί ακολουθούσε τον μεγαλύτερο αδελφό του, ο οποίος συμμετείχε στη διαμαρτυρία του κλουβιού του Ντάλλας μαζί με άλλους έφηβους …
«Μπερδευτήκε πώς να βγει (από το κλουβί) και φώναξε όταν είδε τη μητέρα του», είπε η Pena. «Ήταν μόνο περίπου 30 δευτερόλεπτα εκεί μέσα»
Ο Βάργκας αργότερα δήλωσε ότι συνειδητοποίησε ότι η φωτογραφία του αγοριού στο κλουβί ήταν παραπλανητική, αλλά υπερασπίστηκε το δικαίωμά του να το μοιραστεί για να γίνει κάτι.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...