Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018

ΣΤΗΝ ΔΡΑΜΑ ΧΘΕΣ ΕΚΡΗΞΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ: «ΔΕ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ». ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΦΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ. Β' Σε κατάσταση πανικού οι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Φοβούνται την λαϊκή οργή. Έκτακτα μέτρα για τους βουλευτές της Κυβέρνησης. Καζάνι που βράζει ο Ελληνικός λαός.



Χθες στην επιμνημόσυνη δέηση για την επέτειο των 105 χρόνων της απελευθέρωσης της Δράμας, που περιλάμβανε και κατάθεση στεφάνων,  ξέσπασαν  έντονες  λαϊκές  αποδοκιμασίες κατά του εκπροσώπου της κυβέρνησης, γενικού γραμματέα του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής,  Γιώργου Φλωρεντή.   Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και κατά την διάρκεια της αποχώρησης του κ. Φλωρεντή από τον χώρο της εκδήλωσης.

 ΟΛΟΣ  -  ΟΛΟΣ  -  Ο  ΛΑΟΣ  ΤΗΣ  ΔΡΑΜΑΣ  ΣΤΟ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 


ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ  ΣΕ  ΟΛΗ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ  ΜΕΧΡΙ  ΝΑ  ΔΙΩΞΟΥΜΕ  ΤΟΝ  ΠΡΟΔΟΤΗ.

Ο  ΠΡΟΔΟΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΘΑ  ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΤΟΥΣ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ  ΠΟΥ  ΚΑΝΟΥΝ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ.

Εκλογικό σώμα  για  τις  ερχόμενες  εκλογές, φτιάχνουν οι  προδότες  Τσίπρας,  Κοντονής και Παυλόπουλος, με ρεμάλια και εγκληματίες λαθροεισβολείς.
Τους δίνουν την Ελληνική Υπηκοότητα...


   “με προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα...ύστερα από πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων αίρονται οι κατά νόμον συνέπειες που απορρέουν από την καταδίκη του V.O του V, με την αριθμ.../2007 απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 3 μηνών με τριετή αναστολή για τα αδικήματα της ληστείας και της παράνομης οπλοφορίας προκειμένου να αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια με πολιτογράφηση”.


ΔΡΑΜΑ  1  ΙΟΥΛΙΟΥ  2018
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2088778091344460&id=1556726637882944


ΔΡΑΜΑ  25  ΙΟΥΝΙΟΥ  2018

















Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...