Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΙΓΗΡΙΑ, ΟΧΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ».


ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ:  «Ευχαριστούμε  τους  λαθρομετανάστες  που  διάλεξαν  να έρθουν  να  μείνουν  στην  χώρα  μας».
ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ:  «Δεν  έχω  ελληνική κουλτούρα. Ευτυχώς  μεγάλωσα  σε  σπίτι  νιγηριανό,  όχι  ελληνικό.  Έχω  γνήσια νιγηριανή κουλτούρα.  Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».

Γυφτοπαυλόπουλε,  σε  φτύνουν  ΟΛΟΙ  οι  λαθρομετανάστες,  και σένα  και  την  χώρα  σου.  Διάβασε  τι  λένε  για  σένα  και  την χώρα  σου  (την  ονομάζουν,  στα  ίσα,  χώρα  μπουρδέλο)  οι  λατρευτοί  σου  λαθρομετανάστες,  που  κουβαλάς  εδώ με  κάθε    τρόπο,  την  στιγμή  που  εξεδίωξες  500.000  νέους  Έλληνες  στο  εξωτερικό.


Ο  ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ   ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ  ΕΚΑΝΑΝ  ΜΕ  ΤΟ  ΖΟΡΙ  ΕΛΛΗΝΑ.


Σε συνέντευξη που έδωσε στον δημοσιογράφο Μαρκ Τζέι Σπίαρνς και στην αμερικανική ιστοσελίδα theundefeated.com, ο Αντετοκούνμπο βάζει κάποια πράγματα στην σωστή τους θέση και αφήνει έκθετους τους πληρωμένους προδότες τύπου Τσίπρα  και  Παυλόπουλου.
Τα ίδια βέβαια λένε οι ελληνοποιημένοι αλβανοί, φιλιππινέζοι, πακιστανοί και κάθε καρυδιάς καρύδι που μαζεύει στην Ελλάδα ο Τσίπρας και ο Κούλης. 

Είναι δυνατόν οι μη ψυχωσικοί άνθρωποι να ξεχάσουν και να αποδιώξουν την καταγωγή τους; Μόνο οι ψυχανώμαλοι προδότες σχιζοφρενείς «έλληνες» κομμουνιστές μπορεί να ελπίζουν σε κάτι τέτοιο. 

Συγκεκριμένα ο Νιγηριανός δήλωσε: «Προφανώς πολλοί δεν γνωρίζουν από πού κατάγομαι. Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η μητέρα μου και ο πατέρας μου προέρχονται από την Ελλάδα, όμως όχι. Οι δύο γονείς μου είναι μαύροι. Και οι δύο γονείς μου κατάγονται από τη Νιγηρία, μεγάλωσα σε ένα σπίτι νιγηριανό. Προφανώς γεννήθηκα στην Ελλάδα και πήγα στο σχολείο στην Ελλάδα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, όταν πήγαινα σπίτι, δεν υπήρχε ελληνική κουλτούρα. Είναι μια γνήσια νιγηριανή κουλτούρα. 
Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών». 
Όταν ρωτήθηκε γιατί πήρε το Νιγηριανό διαβατήριο απάντησε: «Είναι σημαντικό. Είναι μέρος του ποιος είμαι. Και οι δύο γονείς μου είναι Νιγηριανοί. Ήθελαν να το έχω. Ήθελα να το έχω, έτσι το πήρα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βλέπω και τους λέω ότι είμαι Αφρικανός. Δεν είμαι μόνο ο Greek Freak.  Δεν έχει σημασία τι μπορούν να πιστέψουν οι άνθρωποι από το παρατσούκλι μου. Υπήρχαν πολλές φορές όταν βρισκόμουν στην Ελλάδα που οι άνθρωποι είπαν: “Δεν είσαι Έλληνας. Είσαι Νιγηριανός, γιατί είσαι μαύρος”. Αλλά υπήρξαν και πολλές φορές εκεί που συνέβη το αντίθετο και οι άνθρωποι λένε “δεν είσαι Αφρικανός, είσαι Έλληνας, είσαι ο Greek Freak”. 
Αλλά δεν με νοιάζει πραγματικά. Βαθιά μέσα μου ξέρω ποιος είμαι και από πού προέρχομαι. Αυτό είναι που έχει σημασία για μένα».

ΕΝΑΣ  «ΕΛΛΗΝΑΣ»  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΦΥΛΗ  Yoruba  ΤΗΣ  ΝΙΓΗΡΙΑΣ.  

Ο  ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ   ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ  ΓΙΑΤΙ  ΟΙ  ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΝ  ΕΚΑΝΑΝ  ΜΕ  ΤΟ  ΖΟΡΙ  ΕΛΛΗΝΑ.

Ο  Αντετοκούνμπο  παρακάτω  αναφέρεται  με  θαυμασμό   στον  συμπατριώτη  του,  Νιγηριανό μπασκετμπολίστα του NBA  Χακίμ  Ολάζουον, ο οποίος  είχε  δηλώσει ότι αυτός και ο Αντετοκούνμπο,  είναι από την ίδια φυλή, τη φυλή Yoruba  Νιγηρίας.




ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ:  «Δεν  έχω  ελληνική κουλτούρα. Ευτυχώς  μεγάλωσα  σε  σπίτι  νιγηριανό,  όχι  ελληνικό.  Έχω  γνήσια νιγηριανή κουλτούρα.  Πρόκειται για πειθαρχία, αφορά τον σεβασμό των πρεσβυτέρων, την ύπαρξη ηθών».

Προφανώς  ο  μαύρος  Αντετοκούνμπο,  με  καθαρό και  ξάστερο  τρόπο,  αντιπαραβάλει  την  ελληνική  κουλτούρα,  τον  νεοελληνικό  τρόπο  ζωής,  με  τον  οποίο  αναγκάστηκε  να  μεγαλώσει,  με  την  προγονική  του  κουλτούρα,  την  γνήσια  και  αμόλυντη,  που  πήρε  στο σπίτι  του  από  τους  γονείς  του.  Αυτή  η  γνήσια  νιγηριανή  κουλτούρα  (μιλάει  για  γνησιότητα,  για  καθαρότητα,  δηλαδή  για  την  καθαρή  του  νιγηριανή  ράτσα),  έχει  να  κάνει  με  πειθαρχία, με  τον  σεβασμό των  μεγαλυτέρων  και  με  την  ύπαρξη  ηθών.     
Ο  νιγηριανός   Αντετοκούνμπο  δεν  το  εξυπονοεί.  Το  λέει  καθαρά. 
«Έμεινα,  μεγάλωσα  σ’ αυτή  την  χώρα,  την  Ελλάδα,  αλλά  ευτυχώς  δεν  πήρα,  δεν  απέκτησα  την  βρωμιά  της.  Την  απειθαρχία της  και  την  έλλειψη  σεβασμού  στους  πρεσβυτέρους».    
Το κυριότερο:  αντιπαραβάλει  την  ύπαρξη  ηθών  στην  πατρική  του  χώρα,  στην  Νιγηρία  σε  σχέση  με  την  ανυπαρξία  ηθών  στην  Ελλάδα.  Ανήθικοι  οι  νεοέλληνες  κατά  τον  Αντετοκούνμπο,   ηθικοί  οι  νιγηριανοί.   
Ευτυχώς  στο  σπίτι  του  οι  γονείς  του   του  δίδαξαν  την   νιγηριανή  ηθική,  ευτυχώς  δεν  μολύνθηκε  από  τους  διεφθαρμένους  νεοέλληνες,  αλλιώς  μπορεί  να  καταντούσε  ανήθικος,  όπως  οι  γύρω  του  νεοέλληνες. 
Από  τις φράσεις  αυτές  και  μόνο  σε  αμερικανό  δημοσιογράφο,  καταλαβαίνει  κανένας  τι  ιδέες  κυκλοφορούσαν  στο  σπίτι  του  Αντετοκούνμπο  και  με  ποια  λόγια  χαρακτήριζαν  τον  λαό,  που  ανάμεσά  του  ζούσαν,  οι  γονείς  του   Αντετοκούνμπο.



 






ΛΟΓΟΣ  ΤΟΥ  ΚΑΡΤΕΡΟΥ  ΚΑΙ  ΠΑΠΠΑ  ΠΟΥ  ΕΚΦΩΝΗΣΕ  ΣΤΗΝ  ΒΟΥΛΗ  Ο  ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ  ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ: « ΕΛΛΗΝΕΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ».

«Εμείς δεν θα γυρίσουμε την πλάτη στους ανθρώπους που η Ελλάδα έγινε η δική τους πατρίδα, δεν θα στερήσουμε από τον τόπο μας, τις νέες γενιές των ελληνόπουλων διαφορετικής καταγωγής, εθνικότητας, χρώματος»..
«Γι΄ αυτό και από το 2016, όταν ξεκίνησε η εφαρμογή του νέου νομοθετικού πλαισίου για την ιθαγένεια, 66.000 νέες και νέοι που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εδώ, έχουν αποκτήσει την ελληνική ιθαγένεια”.

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  η λέξη  ιθαγένεια προέρχεται από το ιθύς+γένος (ιθύς=ευθύς, ο κατ' ευθείαν βαίνων + γένος - γενέσθαι / γίγνομαι) και αφορά το γένος και όχι την εντοπιότητα - τον  τόπο γέννησης / διαβίωσης κάποιου.  Ο  Τσίπρας  χορήγησε  ιθαγένεια  σε  ξένους,  δηλαδή  τους  άλλαξε  το  αίμα  τους  και  το  γονιδίωμα - DNA).

«Και έχουμε ήδη προχωρήσει στη σύσταση της Ειδικής Γραμματείας Ιθαγένειας, ώστε να εξασφαλίζεται η διαφάνεια, η δημοσιότητα και η επιτάχυνση της διαδικασίας η οποία αφορά περίπου 200.000 παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στην Ελλάδα. Ενώ παράλληλα, θεσπίσαμε πριν ένα χρόνο, τη δυνατότητα όσων έχουν νόμιμη και συνεχή διαμονή τουλάχιστον 12 έτη στη χώρα, να αιτηθούν την πολιτογράφηση τους».
«Επομένως, αυτοί που καλλιεργούν τον ρατσισμό, τον εθνικισμό, την καθαρότητα της φυλής, δεν σκορπούν μονάχα το μίσος και τον διχασμό εντός της ελληνικής κοινωνίας. Την ακρωτηριάζουν. Πολύ περισσότερο αυτοί που κυβέρνησαν τον τόπο με οδηγό αυτές τις αρχές. Αυτοί που μιλούσαν και μιλούν για λαθραίους, για εισβολείς, για τη δήθεν απειλή στα ήθη και τα έθιμα του τόπου. Αυτοί που γύρισαν την πλάτη σε χιλιάδες παιδιά μεταναστών δεύτερης γενιάς και νοιάστηκαν μονάχα για μια στιγμή».
«Εμείς θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για μια κοινωνία συμπεριληπτική, μια χώρα πρότυπο συνύπαρξης, αλληλεγγύης, μια χώρα που αγκαλιάζει τον πλούτο των παραδόσεων και των διαφορετικών καταγωγών. Την Ελλάδα των ανοιχτών οριζόντων όπως ήταν άλλωστε πάντα στις μεγαλύτερες στιγμές της ιστορίας της».

ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΣΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΟΣΟ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ








  




     


             
Υ.Γ.



ΠΡΟΣΕΞΤΕ  ΤΗΝ  ΕΚΦΡΑΣΗ  ΑΗΔΙΑΣ  ΚΑΙ  ΑΠΕΧΘΕΙΑΣ  ΠΟΥ  ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ  ΤΟΥ  Ο  ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ  ΥΠΟΥΡΓΟΣ,   ΓΙΑ  ΤΟ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΕΚΤΡΩΜΑ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΑΠΕΝΑΝΤΙ  ΤΟΥ    ΚΑΙ  Η  ΛΑΤΡΕΙΑ  ΚΑΙ  ΣΤΑΣΗ  ΥΠΟΤΑΓΗΣ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ   ΤΗΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑΣ  ΠΡΟΔΟΤΡΙΑΣ,  ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  «ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ».

Ο  ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ  ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ  ΝΑ  ΤΗΣ  ΔΩΣΕΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΧΕΡΙ.





ΕΝΑΣ  ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ  ΚΑΙ  ΜΟΝΟ  ΑΠΟ  ΑΥΤΕΣ   ΤΙΣ  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΘΑ  ΕΙΧΕ  ΠΟΛΛΑ  ΝΑ  ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΓΙΑ  ΤΟ  ΤΣΟΥΡΜΟ  ΤΩΝ  ΕΚΦΥΛΩΝ  ΠΡΟΔΟΤΩΝ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.


  
  

  Προσέξτε  έκφραση  λατρείας  μιας  προδότριας  






Με  το  ζόρι  ο  σκοπιανός  της  έδωσε  το  χέρι  και  η  έκφυλη  προδότρια  του  το  χαϊδεύει  και  με  το  αριστερό  της,  σε  στάση  και  έκφραση  σκύλας  που  γλείφει  τον  αφέντη  της.





Συμφωνία υπέγραψαν σήμερα, Παρασκευή 08.03.2019, η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Σία Αναγνωστοπούλου και ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, Νίκολα Ντιμιτρόφ, για τη διάνοιξη συνοριακής διόδου Λαιμός -Μάρκοβα Νόγκα, στην περιοχή των Πρεσπών.

Μια συμφωνία η οποία όπως τόνισε ο Νίκολα Ντιμιτρόφ υπογράφτηκε σε τρεις γλώσσες: «Την ελληνική, την μακεδονική και την αγγλική«…
Οι δηλώσεις Ντιμιτρόφ για την υπογραφή της συμφωνίας
Την υπογραφή της συμφωνίας χαιρέτισε και ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας. «Μετά την ιστορική Συμφωνία των Πρεσπών, έχουμε σήμερα μία ακόμα ιστορική συμφωνία, το άνοιγμα μίας νέας συνοριακής διόδου στην περιοχή των Πρεσπών, που έχει μεγάλη συμβολική αλλά και πρακτική σημασία γιατί θα βοηθήσει την ανάπτυξη αυτής της περιοχής και από τις δύο πλευρές των συνόρων» ανέφερε ο Ν. Ντιμιτρόφ.
Η συμφωνία υπογράφηκε σε τρεις γλώσσες. Ο Νίκολα Ντιμιτρόφ σημείωσε ότι η γλώσσα της χώρας του που ομιλείται από τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και τη διασπορά της χώρας δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες. «Είναι επίσης ιστορική (σ.σ. η συμφωνία για τη νέα συνοριακή δίοδο) γιατί για πρώτη φορά τίθεται σε εφαρμογή το όνομα και οι ορολογίες που έχουν συμφωνηθεί και περιλαμβάνονται στο άρθρο 1 της Συμφωνίας των Πρεσπών. Είμαι πραγματικά χαρούμενος που την υπογράψαμε στις τρεις γλώσσες, στην ελληνική, τη μακεδονική και την αγγλική γλώσσα. Η μακεδονική γλώσσα, και είναι σημαντικό για μας, που ομιλείται από τους πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας και τη διασπορά μας και, όπως έχει συμφωνηθεί με το άρθρο 7 της Συμφωνίας των Πρεσπών, δεν έχει καμία σχέση με τους Έλληνες Μακεδόνες» ανέφερε ο Νίκολα Ντιμιτρόφ.
Η Σία Αναγνωστοπούλου, σε δηλώσεις της μετά την υπογραφή της συμφωνίας, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή.
«Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας, κ. Ντιμιτρόφ, για τη συνεργασία και τη συζήτηση που είχαμε, να χαιρετίσω την υπογραφή της πρώτης συμφωνίας για διάνοιξη διόδου, μίας νέας διόδου στην περιοχή των Πρεσπών, στην περιοχή Λαιμός. Είναι μια σημαντική συμφωνία, η οποία βασίζεται στις διατάξεις της ιστορικής συμφωνίας την οποία υπογράψαμε, της μεγάλης, της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η συνεργασία μας θα είναι προς όφελος και των δύο πλευρών και της βαλκανικής χερσονήσου» ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας.
Ο κ. Ντιμιτρόφ υποδέχτηκε και ξενάγησε την Σία Αναγνωστοπούλου στην Βόρεια Μακεδονία.

Συνάντηση και με Ζάεφ η Αναγνωστοπούλου

Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας συναντήθηκε ακόμη στα Σκόπια με τον πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ.
Η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, στην επίσκεψή της αυτή στα Σκόπια συνοδεύεται από τους βουλευτές Θεοδώρα Τζάκρη και Ιωάννη Σηφάκη. Στην ελληνική αντιπροσωπεία μετέχει, επίσης και ο γενικός γραμματέας Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Παναγιώτης Παυλόπουλος και άλλα στελέχη του υπουργείου Εξωτερικών.
Φωτογραφίες: Reuters

4 σχόλια :

  1. Αφγανοί και άλλοι μουσουλμάνοι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ: Αυτή την Ελλάδα ονειρεύονται…

    Με Αφγανούς και μουσουλμάνους συντίθεται το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ανακοινώθηκε πριν από λίγο. Η ανακοίνωση έγινε λίγο μετά τις 16.00 περίπου όπου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε στα πρώτα 16 ονόματα υποψηφίων για τις ευρωεκλογές.
    Στην πρώτη θέση "φιγουράρει" το όνομα του Δ.Παπαδημούλη ο οποίος τείνει να γίνει "ισόβιος" ευρωβουλευτής, του Γ.Μουζάλα που "έσωσε" την Ελλάδα απο την παράνομη μετανάστευση, όπως φυσικά και του Αφγανού Γιονούς Μουχαμαντί και του μουσουλμάνου Μουσταφά Οφούκ.
    Σχολιάζοντας τις επιλογές ο Δημήτρης Τζανακόπουλος νωρίτερα είπε.
    «Η πολιτική μας στις ευρωεκλογές είναι να οικοδομηθεί ένα μέτωπο ενάντια στον νεοφιλελευθερισμό, ενάντια στη λιτότητα, αλλά και στην ακροδεξιά και με αυτή την έννοια θα προσπαθήσουμε να συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο το οποίο θα δίνει σάρκα και οστά σε αυτόν τον πολιτικό στόχο, θα αποτυπώνεται σε αυτό η στρατηγική επιλογή για ένα ευρύτατο μέτωπο δυνάμεων, από την Αριστερά της Αριστεράς μέχρι τη σοσιαλδημοκρατία, το οποίο θα μπορέσει να αποτελέσει και ανάχωμα στην άνοδο ακροδεξιών δυνάμεων όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη», επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
    Στη συνεδρίαση δεν συζητήθηκαν ονόματα από το υπουργικό συμβούλιο χωρίς όμως να αποκλείεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο το επόμενο διάστημα.
    Όλα τα ονόματα
    1. Παπαδημούλης Δημήτρης
    2. Κουνεβα Κωνσνταντίνα
    3. Κουλογλου Στέλιος
    4. Κουρουμπλης Παναγιώτης
    5. Πουμπλίδης Δημήτρης
    6. Άννα Τσάτσου – Παπαδημητρίου
    7. Κώστας Αρβανίτης (ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής της ΕΡΤ)
    8. Μυρσίνη Λοΐζου
    9. Ολγα Νάσση (πρόεδρος ομογενών στην Ιταλία)
    10. Χριστάκης Γιώργος
    11. Πελεγρίνης Θεοδόσης
    12. Γιαννης Μουζάλας
    13. Γκιονους Μουχαμαντί (Αφγανός πρόεδρος ΜΚΟ Ελληνικού Φόρουμ Προσφύγων)
    14. Ιωάννα Κοντούλη
    15. Φωτεινή Σκοπούλη (πρώην υφυπουργός υγείας με τη ΔΗΜΑΡ)
    16. Μουσταφα Οφού
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 56 χρόνος κρεμάστηκε στα Ίσθμια Κορινθίας...
    Άφησε σημείωμα, ζητώντας συγγνώμη και εξηγώντας τους λόγους που τον έσπρωξαν στην αυτοχειρία, ανάμεσα στους οποίους αναφέρεται και ο πλειστηριασμός του σπιτιού του.
    Κανένα κανάλι δεν το έπαιξε με εντολή ΣΥΡΙΖΑ.
    Πριν 4 χρόνια θα είχε καεί η μισή Ελλάδα.
    Χτες απλά ήταν ...Καθαρά Δευτέρα...
    No comments
    [Δημήτρης Μπράγιας, από τη σελίδα του στο φ/β]
    Αγανάκτηση, οργή, θλίψη, απελπισία. (Λ.Π.)
    Αυτή είναι η διαδοχή των συναισθηματικών καταστάσεων, από τις οποίες πέρασε ο Έλληνας, αυτά τα τρομερά χρονια, της πορείας προς την "τελική λύση" της ολοκληρωτικής του εξαφάνισης.
    Την πορεία προς την προσχεδιασμένη, καλά οργανωμένη και συστηματικά διεξαγόμενη γενοκτονία των Ελλήνων. Την οποία ανελαβαν να διεκπεραιώσουν διαδοχικά, οι πολιτικές συμμορίες του λεγόμενου "συνταγματικού τόξου", αρχίζοντας φυσικά από τον πρώτο μέγα εργολάβο της ελληνικής γενοκτονίας, τον Ανδρέα Παπανδρέου, του οποίου όλοι οι υπόλοιποι είναι ή φτηνές απομιμήσεις ή εγγαστρίμυθοι [κατά τη ρήση Σαββόπουλου]
    Οι αυτοκτονίες θα πληθαίνουν πάλι μέρα με τη μέρα κι ας τις αποσιωπούν όλα τα βρωμοκάναλα και οι καθεστωτικές ιστοσελίδες.
    Η απελπισία είναι άλλωστε η λογική και αναμενόμενη κατάληξη του φουκαρά του γραικύλου, που νόμιζε ότι διώχνοντας τον όποιον γαλαζοπρασινοεμπριμέ εργολάβο, θα κατάφερνε να ορθοποδήσει.
    Αλλά αντι αυτού, του προέκυψαν οι χειρότεροι δήμιοι του Ελληνισμού, που είχαν να εμφανιστούν από τον καιρό του συμμοριτοπολέμου.
    Κόκκινοι σφαγείς που αντικατέστησαν τα κονσερβοκούτια με τις τράπεζες, με τους λαθρέποικους, με τους διορισμούς, με τους χαφιέδες, με τους άπλυτους και με την ομερτά της πληροφορίας, την οποία κατόρθωσαν να επιβάλλουν σχεδόν σε όλα τα μέσα έκφρασης δημόσιου λόγου, εξόν από κάτι ελάχιστα, που παραμένουμε ακόμα σε λειτουργία αλλά πολύ σύντομα αναμένεται να μας φιμώσουν κι εμάς...

    Απελπισία λοιπόν.
    Μια απελπισία του θανάτου, που εξαπλώνεται βουβά από τη μία άκρη της παλιάς Ελλάδος, ίσαμε την άλλη.
    Και το χειρότερο;
    Η απελπισία του Έλληνα, γίνεται ακόμα πιο αβάσταχτη, επειδή βλέπει γύρω του και κατανοεί ότι οι μεγάλες μάζες των ελληνόφωνων γραικύλων, όχι μόνο δεν έχουν πάρει ακόμα είδηση για το τι τους συνέβη αλλά εξακολουθουν να πράττουν τα ίδια ακριβώς, που τους οδήγησαν ως εδώ.
    Ε λοιπόν αυτοί οι ίδιοι ελληνόφωνοι γραικύλοι θα πάνε μεθαύριο να εναλλάξουν στην κάλπη τη ροζοκόκκινη με τη γαλάζια πολιτική συμμορία και μετά θα μυξοκλαίνε, κατηγορώντας ως απατεώνες και ψεύτες, τους εργολάβους των παγκόσμιων νονών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρήκα το άρθρο της συνέντευξης Αντετοκούμπο στο:
    https://theundefeated.com/features/bucks-giannis-antetokounmpo-greek-freak-wants-to-go-back-to-his-nigerian-roots/
    και δεν μπόρεσα να εντοπίσω κάποια αποσπάσματα όπως παρατίθενται εδώ. Έχετε κάποιον σύνδεσμο με πληρέστερο περιεχόμενο από αυτόν που βρήκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Anaharsis,

      Τα αποσπάσματα της συνέντευξης του νιγηριανού αφρικανού (με νιγηριανό πλέον διαβατήριο) Αντετοκούνμπο, τα οποία δεν μπορέσατε να εντοπίσετε στο συγκεκριμένο άρθρο: https://theundefeated.com/features/bucks-giannis-antetokounmpo-greek-freak-wants-to-go-back-to-his-nigerian-roots/, είναι τα παρακάτω, αυτούσια, βρίσκονται σ’ αυτό το άρθρο και σας τα αντιγράφω:

      His roots in Lagos, Nigeria.
      “Obviously, a lot of people don’t know where I’m from,” Milwaukee Bucks All-Star Giannis Antetokounmpo told The Undefeated. “A lot of people think my mom or my dad are from Greece, but no. Both of my parents are black. Both of my parents are Nigerian.”
      “I grew up in a Nigerian home,” Antetokounmpo said. “Obviously, I was born in Greece and went to school in Greece. But at the end of the day when I go home, there is no Greek culture. It’s straight-up Nigerian culture. It’s about discipline, it’s about respecting your elders, having morals.”
      “I grew up in a Nigerian home,” Antetokounmpo said. “Obviously, I was born in Greece and went to school in Greece. But at the end of the day when I go home, there is no Greek culture. It’s straight-up Nigerian culture. It’s about discipline, it’s about respecting your elders, having morals.”
      Antetokounmpo said he also got his Nigerian passport in 2015.
      When asked why he acquired a Nigerian passport, Antetokounmpo answered, “It’s important. It’s part of who I am. Both of my parents are Nigerian. They wanted me to get it. I wanted to have it, so I got it.”
      “It doesn’t matter what people may believe because of my nickname. There were a lot of times when I was in Greece where people said, ‘You’re not Greek. You’re Nigerian because you’re black.’ But then there have been a lot of times where it’s been the opposite, where people say, ‘You’re not African. You’re Greek. You’re ‘The Greek Freak.’ ’ But I don’t really care about that. Deep down, I know who I am and where I am from. That’s all that matters to me.”
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...