Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Εμφυλιοπολεμικό κλίμα στήνει η κυβέρνηση



Οι δρόμοι έχουν γεμίσει από οργισμένους πολίτες. Απέναντί τους βρίσκονται οι πραιτωριανοί της ανθυκυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, του ανθρώπου της τρόικας, των τραπεζών και των funds (δεν πρέπει να ξεχνάμε πως σε δύο ημέρες λήγουν τα επίμαχα CDS…).

Οι φωνές των πολιτών καλύπτονται από τις εκρήξεις των χειροβομβίδων κρότου – λάμψης, ενώ οι χημικές ουσίες έχουν γεμίσει τον αέρα και χτυπάνε στα πνευμόνια. Κάποιοι, εκεί στην λάθρα εξουσία, χτυπάνε μανιωδώς για να στερήσουν τον αέρα της ελευθερίας και του δίκαιου από τα «πρόβατα» που ξύπνησαν και απαιτούν… Ναι, εμείς, οι πολίτες, από πρόβατα αποφασίσαμε να γίνουμε άνθρωποι και αυτό δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια των εξουσιαστών… Απαιτείται η άμεση επαναφορά μας στις… αλυσίδες!

Απέναντι στους πολίτες το καθεστώς Παπανδρέου αποφάσισε για μία ακόμη φορά να παρατάξει το παρακράτος, απειλώντας άμεσα με αυτόν τον τρόπο την βίαιη σύγκρουση. Μία σύγκρουση που έχει ήδη πυροδοτηθεί μέσα από τις καθεστωτικές πρακτικές. Μία σύγκρουση που θα επιφέρει το ποθητό για τους κατέχοντες την χώρα. Μία σύγκρουση που θα επιτρέψει την αυστηρότατη αστυνομοκρατία και την άτυπη μεταβολή του πολιτεύματος, στο όνομα της «ασφάλειας των πολιτών και της δημοκρατίας».

Μεθοδευμένα, υπηρεσίες (των οποίων οι σημερινές διοικήσεις θα πρέπει μελλοντικά να λογοδοτήσουν στην Δικαιοσύνη) λειτουργούν προς την κατεύθυνση στήριξης μίας μη νόμιμης κυβέρνησης, μίας κυβέρνησης που αποτελείται από μαριονέτες και η οποία εκφράζει και υπηρετεί συμφέροντα τρίτων και όχι των Ελλήνων πολιτών. Η μεθοδολογία «κράτους» και παρακράτους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην κατάλυση του πολιτεύματος. Οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο απόλυτο χάος και σε πρωτόγνωρα βίαια επεισόδια. Οδηγεί σαφέστατα στην κατάλυση κάθε έννοιας ελευθερίας, δημοκρατίας και δικαιωμάτων των πολιτών.

Το καθεστώς Παπανδρέου θέλει να «ξεμπερδεύει» γρήγορα με τα προβλήματα που του δημιουργεί το Ελληνικό Σύνταγμα. Η επόμενη ημέρα από την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος (και της μακροπρόθεσμης κατοχής) απαιτεί να υπάρχει «ξεκάθαρο τοπίο» για να μπορέσουν οι «δάνειες δυνάμεις», οι «επενδυτές» και τα κάθε είδους λαμόγια να εκδράμουν με την ησυχία τους για την καταλήστευση της Ελλάδας. Αυτή η επόμενη ημέρα, θα λειτουργήσει ως καταλύτης για τα όσα θα συμβούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Βιάζεται το παρακράτος των γνωστών – αγνώστων κουκουλοφόρων να κάψει κάθε ελπίδα των πολιτών. Καίνε οι μασκοφόροι υπηρέτες του καθεστώτος για να σκορπίσουν τον τρόμο. Μεταβάλουν την χώρα σε πεδίο μάχης, για να καταφέρουν να κλείσουν στα σπίτια τους όλους τους πολίτες. Απαιτούν οι πραιτωριανοί παρακρατικοί να επιβάλουν την ζούγκλα, για να επικαθήσει στην χώρα ο νόμος της ζούγκλας.

Τρέμουν οι άρχοντες και τα δουλικά τους την οργή του κόσμου. Κινούνται γρήγορα, για να έχουν τον «ρυθμό» και τον έλεγχο στα όσα συμβαίνουν. Επείγειται η επιβολή της τρομοκράτησης των πολιτών, για να μην προλάβουν οι πολίτες να τρομοκρατήσουν τις κατοχικές δυνάμεις. Δεν πρέπει να βγούνε εικόνες από τα τηλεοπτικά δίκτυα που να δείχνουν την αγωνιστικότητα των Ελλήνων. Δεν πρέπει να μεταλαδαμπευθεί η Ελληνική αντίδραση σε άλλους λαούς. Το πείραμα που διεξάγεται στην Ελλάδα πρέπει να πετύχει «με κάθε θυσία» όπως είπε και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Καμία φωνή αντίδρασης δεν πρέπει να ακουστεί. Καμία απόπειρα αποτίναξης του ζυγού δεν πρέπει να ευοδώσει. Το σύστημα ΠΑΣΟΚ και τρόικα παίζουν τα πάντα στην Αθήνα. Σήμερα, και ίσως αύριο, γίνουμε πρωταγωνιστές ή μάρτυρες του αποτρόπαιου προσώπου της χούντας των «δάνειων δυνάμεων». Η Ελλάδα πρέπει να υποκύψει. Οι Έλληνες πρέπει να υποχωρήσουν. Είναι πολλά αυτά που αποφάσισαν να παίξουν εις βάρος αυτής της χώρας, εις βάρος αυτού του λαού… Και θα κάνουν οτιδήποτε περνάει από το χέρι τους για να τα καταφέρουν…

Όμως, στο Σύνταγμα έχουν στηθεί κρεμάλες. Και δεν περιμένουν απλούς πολίτες… Έχουν δώσει ραντεβού στους δυνάστες και στους εφιάλτες... Και όταν η ιστορία δίνει ραντεβού, κανείς δεν μπορεί να το αποφύγει, ό,τι κι αν κάνει...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...