Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Wall Street Journal!: Γενικό πωλητήριο “επικών διαστάσεων” έχει βάλει η Ελλάδα



Πωλείται... όπως είναι επιπλωμένη!

Επικών διαστάσεων πωλητήριο έχει βάλει η Ελλάδα λέει η Wall Street Journal!

Σύμφωνα με την εφημερίδα το γενικό ξεπούλημα του κράτους έχει ως στόχο ..το να βγεί η Ελλάδα από την κρίση που την μαστίζει και να καταφέρει να επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Μόνο που σε εμάς τους Έλληνες δεν έχει γίνει γνωστό πως θα μας έρθει αυτή η ανάπτυξη!

Η αμερικανική εφημερίδα παρουσιάζει όλο το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων με χάρτες και φωτογραφίες που αναγράφουν προς πώληση!

Μάθανε ό,τι... ξεπουλιόμαστε και πλάκωσαν και... οι ξένοι!

Όπως γράφει, πωλούνται όλα: Από πανέμορφες ακτές μέχρι Airbus και ολυμπιακά ακίνητα, όλα σε τιμή ευκαιρίας!

Μάλιστα, έχουν βγάλει και λίστα!

Συγκεκριμένα: «Προς πώληση: τέσσερα Airbus, μία κρατική εταιρεία στοιχημάτων και ένας ιππόδρομος, μερίδα συμμετοχής σε καζίνο, λιμάνια, ταχυδρομεία, δύο εταιρείες ύδρευσης, μία εταιρεία εξόρυξης και κατεργασίας νικελίου, καλυκοποιείο, μονοπώλια ηλεκτρισμού και αερίου, ένας τηλεπικοινωνιακός οργανισμός, μετοχές σε αρκετές τράπεζες, εκατοντάδες χιλιόμετρα εθνικών οδών, ένα πρώην αεροδρόμιο, ολυμπιακά ακίνητα, χιλιάδες στρέμματα γης και υπέροχα κομμάτια της περίφημης ελληνικής ακτογραμμής», αναφέρει το άρθρο της εφημερίδας.

«Αυτό βέβαια δεν το είχαν κατά νου οι Έλληνες όταν ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις για το δεύτερο πακέτο διάσωσης, με τις χώρες της ευρωζώνης και του ΔΝΤ», σχολιάζει η εφημερίδα.

Η WSJ αναφέρει πως σε αυτή την προσπάθεια της ελληνικής κυβέρνησης για ιδωτικοποίηση, τα συνδικάτα των εργαζομένων αντιτίθονται αλλά και οι πολίτες με μαζικές ειρηνικές καθημερινές διαδηλώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...