Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Καντάφι εγκαταλείπει τη Λιβύη



Ο Μουαμάρ Γκαντάφι είναι ασθενής και έτοιμος να εγκαταλείψει τη Λιβύη, μεταδίδει το  ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ιταρ-Ταςς.Σύμφωνα με το Ιταρ-Ταςς, ο Καντάφι είναι έτοιμος να παραδώσει την εξουσία στον  γραμματέα της κεντρικής εθνικής δικαιοσύνης, Μουχαμέντ Αχμάντ αλ-Καμούντι. Αυτό  ανακοίνωσε πηγή στις ένοπλες δυνάμεις της Λιβύης.

Όπως δήλωσε η πηγή, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο, ο Μουαμάρ Καντάφι έθεσε  ορισμένους όρους, όπως η άμεση κατάπαυση του πυρός και η έξοδος των δυνάμενων του ΝΑΤΟ. Μετά την εκπλήρωση των όρων αυτών, ο Καντάφι είναι έτοιμος να εγκαταλείψει μαζί με την οικογένειά του τη χώρα.
Ηδη στην Τρίπολη έφθασαν δύο αεροπλάνα τύπου Αίρμπας το ένα εκ των οποίων είναι κενό και υποτίθεται ότι με αυτό ο Καντάφι θα μεταφερθεί στη Βενεζουέλα μαζί με την οικογένειά του και άτομα του κοντινού περιβάλλοντός του.
http://www.ikypros.com/easyconsole.cfm/id/22983 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...