Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ


Ο,ΤΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΒΑΡΥΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ, Ο ΕΞΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, Η ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ, ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ, ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΟΠΩΝ ΣΚΕΠΤΕΣΘΑΙ ΚΑΙ ΖΗΝ .
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΚΥΠΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΥΒΥΘΙΣΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ, ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ, ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑ, ΤΗΝ ΑΓΡΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ...

2 σχόλια :

  1. Ο Πηλέας έχει αυτήν την... ξεχωριστή δυνατότητα να εμψυχώνει με κάθε του βίντεο... ευχαριστούμε πολύ κι εσάς για την ανάρτηση αγαπητή Ιφιγένεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι! Ο Πηλέας έχει μία μοναδική ικανότητα να εμψυχώνει όπως κι εσύ αγαπητέ μου φίλε, τόσα χρόνια τώρα με τόσες αξιέπαινες προσπάθειες και από Έλληνες σαν κι εσάς αντλούμε δύναμη και ένα παραπάνω εγώ, αφού.... πια δεν έχω και ως εκ τούτου δεν μπορώ να δώσω, μόνο οργή υπάρχει μέσα στην ψυχή μου και πόνος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...