Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013

Όταν σμίγουν ψυχές στην αγκαλιά του Ποσειδώνα...

Μια ομάδα δυτών βρέθηκαν πρωταγωνιστές σε μια ιστορία που συγκλονίζει και κάνει το γύρο του κόσμου... Ενώ πραγματοποιούσαν νυχτερινή κατάδυση παρέα με διαβολόψαρα κοντά στις ακτές της Χαβάης, τους πλησίασε ένα δελφίνι που ζητούσε βοήθεια! Οι δύτες είχαν παρατηρήσει πως το δελφίνι δεν κολυμπούσε φυσιολογικά και όταν εκείνο άρχισε να κάνει κύκλους γύρω από την ομάδα, κατάλαβαν ότι ζητούσε βοήθεια. Είχε μπλεχτεί σε ένα παραγάδι και ένα αγκίστρι είχε διαπεράσει το κεντρικό του πτερύγιο. Το δελφίνι δέχτηκε αδιαμαρτύρητα τη βοήθεια του δύτη όταν εκείνος προσπάθησε να βγάλει το αγκίστρι, τοποθετώντας ακόμα και τον κορμό του στην κατάλληλη θέση για να τον διευκολύνει. Ο δύτης Κέλερ Λάρος (Keller Laros) κατάφερε τελικά να απελευθερώσει το δελφίνι και να του σώσει τη ζωή. 

Δείτε το βίντεο:
ΣΥΜΠΟΣΙΟ

3 σχόλια :

 1. Οι ψυχές δεν σμίγουν μόνο στην γη, ούτε μόνο στο σύμπαν αλλά και στην αγκαλιά του Ποσειδώνα,
  και όταν σμίγουν, συμβαίνουν τα πιο θαυμάσια πράγματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μία θαυμάσια και συγκινητική παρουσίαση!! Το καταπληκτικό αυτό πλάσμα των θαλασσών, το δελφίνι, με την υψηλή του νοημοσύνη, πολλές φορές μας εκπλήσσει με τις αντιδράσεις του, αποδεικνύοντας ότι η ψυχική ποιότητα των όντων δεν είναι προνόμιο μόνον των ανθρώπων!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάπου είχα διαβάσει ότι η νοημοσύνη των δελφινιών είναι αντίστοιχη με την νοημοσύνη
  ενός οκτάχρονου παιδιού!!!
  Είναι πανέμορφα και καταπληκτικά πλάσματα ,δώρο των θεών για εμάς τους ανθρώπους,γι'αυτό και τα λατρεύουμε!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...