Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ


Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε η συμπεριφορά της σημερινής Σιωνιστικής Γερμανίας μέσα στην Ε.Ε. σαν οικονομική ηγέτιδα δύναμη. Την αποκαλούμε Σιωνιστική Γερμανία διότι είναι πιστή στη Σιωνιστική παγκόσμια κυβέρνηση, αφού εκτελεί τις εντολές αυτής.
Δυστυχώς για τη Γερμανία που ξέραμε, τη σημερινή πολιτική ηγεσία της χώρας αυτής τη καπέλωσε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Μερικοί Έλληνες αφελώς και επιπολαίως σκεπτόμενοι θεωρούν ότι οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί είναι συνέχεια της λευκής αρίας φυλής των Βίκινγκ, Ούννων, Γότθων& Βησιγότθων, που κατά τη διαδρομή της ιστορίας εξελίχθηκαν στο Α! & Β! Ράϊχ του Βίσμαρκ, μέχρι το Γ! Ράϊχ του Χίτλερ, και ούτω εθεμελίωσαν την πάλαι ποτέ γνωστή σε όλους ιστορική Γερμανία.

Ας καταλάβουν επιτέλους ότι η σημερινή Γερμανία, με τους σημερινούς
Σιωνιστές πολιτικούς, κατάντησε να είναι η Σιωνιστική Γερμανία, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται, όργανο της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης, όργανο του διεθνούς Σιωνισμού της σημιτικής φυλής, αφού απεμπόλησαν και απαρνήθηκαν την εθνική ταυτότητα των προγόνων τους. Η κυρία Μέρκελ, οι υπουργοί της, και οι ανά την υφήλιο πρέσβεις της, -κατά το πρότυπο των Σιωνιστικών ΗΠΑ- έγιναν όργανα των Σιωνιστών σημιτών Παντοκρατόρων Εξουσιαστών Rothschilds & Rockefellers, δηλαδή «τρώνε καρπαζιά», κατά το κοινώς λεγόμενο, από τους ηγέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, σαν τα δικά μας τα λαμόγια, πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς.
Αυτό αποδεικνύεται από τις πολιτικές τους.
Η Καγκελάριος κυρία Μέρκελ, και οι υπουργοί της Σόϊμπλε κ.λ.π. δεν κάνουν βήμα εάν δεν διαταχθούν, και εάν δεν πάρουν γραμμή από το διεθνές κατεστημένο του Σιωνιστή σημίτη Rothschild.
Ο πολύς και βαρύγδουπος για μας Σόϊμπλε, που τόσο ταλαιπώρησε την Ελλάδα, είναι ένα απλό πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Θα τρίζει ο τάφος των ηγετών του Γ! Ράϊχ επί τη θέα των Σιωνιστών αχυρανθρώπων της Μέρκελ. Είναι επίορκοι της πραγματικής ιστορικής Γερμανίας όπως τη γνωρίσαμε. Η κυρία Μέρκελ θυγατέρα πάστορα της Σιωνιστικής Προτεσταντικής εκκλησίας, εξελίχθηκε σε Καγκελάριο της Σιωνιστικής Γερμανίας. Η Καγκελάριος Μέρκελ, (αυτό το τίτλο έφεραν οι μεγάλοι ηγέτες της ιστορίας της Γερμανίας) , πρώην κάτοικος της Ανατολικής Κομμουνιστικής Γερμανίας, και μέλος της Κομμουνιστικής νεολαίας του Έρικ Χόννεκερ, (ΜΜΕ), σήμερα είναι στην υπηρεσία του Καπιταλιστικού Σιωνιστικού συστήματος της Σιωνιστικής Δύσης, ενώ πρώτα ήταν στην υπηρεσία του Κομμουνιστικού Σιωνισμού της Ανατολής. Πήδησε από το ένα στρατόπεδο, στο άλλο.
Το ίδιο και η σοσιαλιστική αντιπολίτευση της σημερινής Γερμανίας είναι στην εξυπηρέτηση της παγκοσμιοποίησης των Κοσμοκρατόρων.
Από κοντά και ο βιετναμέζος αντικαγκελάριος Ρέσλερ.
Όπου ακούτε Κομμουνισμός & Σοσιαλισμός είναι δημιουργήματα του Σιωνισμού, των σοφών της Σιών.
Όλες αυτές οι πολιτικές δυνάμεις, έχουν μετατρέψει τη σημερινή Γερμανία σε μια χώρα Σιωνιστική, όργανο της παγκόσμιας διακυβέρνησης των οικογενειών Rothschild & Rockefellers & τέκνων.
Εάν η Μέρκελ & συνοδεία, δεν ήταν πιόνι του μεγάλου αφεντικού δεν θα υπήρχε, με κοινή λογική. Στηρίζεται στις επιθυμίες των Σιωνιστών Πλανηταρχών. Η Προτεσταντική Σιωνιστική εκκλησία της Γερμανίας επίσης την στηρίζει. Ο Γερμανός Πάπας Βενέδικτος Ράτσιγκερ, σαν Νεοταξίτης και ένθερμος προωθητής της Σιωνιστικής ιδέας, και θεμέλιος στύλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, επίσης στηρίζει το καθεστώς Μέρκελ. Η όλη Καθολική Σιωνιστική εκκλησία στηρίζει τους Σιωνιστές πολιτικούς της Γερμανίας. Σήμερα η Γερμανία ευρίσκεται μέσα στην αγκαλιά μιάς Σιωνιστικής μέγγενης, σαν την Ελλάδα, και την Ε.Ε. Σε τι διαφέρουν οι Γερμανοί από εμάς;;; αφού και οι δύο λαοί είμαστε δούλοι του ιδίου αφεντικού, απλώς οι Γερμανοί τυγχάνουν της ευνοίας και ευδαιμονίας του μεγάλου αδελφού.
Εκείνο που χρειάζεται είναι το «Γνώθι σ’ αυτόν» για τους Γερμανούς, που όπως φαίνεται το έχουν χάσει, αφού τα μεγάλα αφεντικά με εύνοια απλώς τους χρησιμοποιούν για τα σχέδιά τους, καθυπόταξης και αρπαγής του πλούτου των λαών, και εφαρμογή της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Απλώς οι Γερμανοί άλλαξαν ηγέτη, και από Χίτλερ, σήμερα λέγεται Ρότσιλντ & Ροκφέλερ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Πρώτα είχαμε τη Ναζιστική Γερμανία, σήμερα έχουμε τη Σιωνιστική Γερμανία. Αυτό ας το καταλάβουν καλά οι Γερμανοί, και να μη το παίζουν αφεντικά, είναι απλώς όργανα με εύνοια, προς κατάκτηση αλλότριων στόχων και σκοπών. Τους χρησιμοποιούν και δεν το έχουν καταλάβει!!! Η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. & ΗΠΑ, είναι όλοι τους σκεύος εκλογής των ηγετών της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ είναι σκεύος εκλογής, το ίδιο και ο Ιωσήφ Μπαρόζο εκλεκτό τέκνο του διεθνούς Σιωνισμού, από κοντά και τα άλλα στελέχη της Ε.Ε. (Όλι Ρεν, Γιούνκερ, κ.λ.π.)
Όλοι οι Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί & υπουργοί, των κρατών-μελών της Ε.Ε. & ΗΠΑ, είναι μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής
Διακυβέρνησης, με άρχουσα τάξη το Λευκό Οίκο, το ΝΑΤΟ, και τα Βασίλεια Αγγλίας & Ολλανδίας. Ειδικά το Βασίλειο της Ολλανδίας είναι φωλεά-γιάφκα του Σιωνισμού μέσα στην Ευρώπη.
Οι ΗΠΑ & Ολλανδία είναι η δεύτερη Σιών, σε Αμερική και Ευρώπη αντίστοιχα. Όλοι αυτοί δουλεύουν για τη παγκόσμια διακυβέρνηση σαν τους δικούς μας Jeffrey No:1 & Jeffrey No:2 & Βουβουζέλους.
Όλοι αυτοί μαζί εκπορεύουν όλες τις εντολές της παγκόσμιας Δικτατορίας, προς τις τοπικές κυβερνήσεις.
Η Ε.Ε. είναι μια μεγάλη Σιωνιστική απάτη, λέει ο Άγγλος Ευρωβουλευτής Nigel Farage. Mέσα σ’ αυτή την απάτη είναι εγκλωβισμένη και η Ελλάς. Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν ψηφίζει, και δεν ανακαλεί νόμους, οι νόμοι προέρχονται από την ανωτάτη ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, απλώς τα πιόνια οι Ευρωβουλευτές τους ψηφίζουν, όπως κάνουν και τα δικά μας πιόνια οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, αντιστάσεως μη ούσης, αφού ψηφίζουν «τυφλοίς όμμασι», και παίζουν θέατρο και φαρσοκωμωδίες με τις κάλπες ξεφτιλίζοντας το σύνταγμα, για να προστατέψουν τα δικά τους πολιτικά λαμόγια. Το ερώτημα είναι όχι πόσες κάλπες θα στήσουν, αλλά πόσες κρεμάλες, για τους δοσίλογους πολιτικούς καταστροφείς!!!
Αποκαλούμε τη παγκόσμια διακυβέρνηση Δικτατορία, διότι οι ηγέτες δεν εκλέχθηκαν από τους λαούς του πλανήτη, αλλά η ομάς αυτή κατά τη διαδρομή των αιώνων, συγκέντρωσε τεράστιες οικονομικές δυνάμεις στα χέρια της, τόσες όσες να μπορεί να εκλέγει & διορίζει Βασιλείς & Άρχοντες των διαφόρων κρατών της Γης, με άρχουσα τάξη τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & τη Σιωνιστική Ε.Ε. της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Οι μόνες δυνάμεις που ξεφεύγουν ακόμη είναι η Ρωσία & Κίνα, γιαυτό η αντιπαλότης σήμερα. Ελπίζω Ρωσία-Κίνα να παραμείνουν σαν αντίπαλο δέος, αλλιώς πάμε χαμένοι….
Όλος ο πλανήτης θα υποταχθεί υπό τη Δικτατορία της Σιωνιστικής αυτής ομάδος.
Πρώτη που υπέκυψε μετά τις ΗΠΑ των Μπούς, είναι η Γερμανία της Μέρκελ, στις θελήσεις του διεθνούς Σιωνισμού.
Η Ελλάδα σήμερα τελεί χώρα υπό κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας,
αφού κυβερνάται από Σιωνιστικά στελέχη σαν τον Ράϊνχεμπαχ και συνοδεία. Εάν δεν ήταν δικοί τους, δεν θα κατείχαν αυτή τη θέση του Κυβερνήτη της Ελλάδος. Ο Πόντιος Πιλάτος Ράϊχενμπαχ είναι επικεφαλής της ομάδας κρούσης (Τask Force), για τις αποκρατικοποιήσεις, κατά της Ελληνικής περιουσίας. (Για το μέλι).
Τα μέτρα λιτότητας είναι η «Σαμάριος» ανάπτυξη.
Η Ελλάδα μας βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της.
Η Σιωνιστική Γερμανία έκανε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών,
χωρίς να καταλαβαίνουν οι «μπουμπούνες» Σιωνιστές Γερμανοί, ότι οι λαθρομετανάστες τελικό προορισμό έχουν τη πλούσια Βόρειο Ευρώπη, (Γερμανία), όπου τελικά θα προωθηθούν, από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Τι να κάνουν στη φτωχή και μικρή Ελλάδα;;;
Οι Σιωνιστές Γερμανοί τοπάρχες υπονομεύουν και την εδαφική μας ακεραιότητα, αρχής γενομένης από τη Θράκη, όπου ο Φούχτελος μαζί με τους Τούρκους οργιάζουν για εφαρμογή της Ε.Ο.Ζ.
Από το 1933 μέχρι το 1945 η Γερμανία λεγόταν Ναζιστική, σήμερα λέγεται Σιωνιστική. Στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάς τελούσε υπό κατοχή της Ναζιστικής Γερμανίας, σήμερα τελεί υπό κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας. «Βρε πως αλλάζουν οι καιροί» τραγουδά ο λαϊκός τροβαδούρος. Από το Ναζισμό στο Σιωνισμό! Είδες οι Γερμανοί;;; Οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί, μας έχουν επιβάλλει Σιωνιστική κατοχή και κυριαρχία, με ντόπιους δοσίλογους πολιτικούς. Στη κατοχή της Ναζιστικής Γερμανίας είχαμε τους διαφόρους Τσολάκογλου, σήμερα με κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας έχουμε τους Αμερικανούς Jeffrey & Γερμανούς ΣαμαροΒουβουζέλους.
Οι πολιτικοί μας είναι πιόνια Αμερικανών & Γερμανών Σιωνιστών!!
Οι εφιάλτες βουλευτές της Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ, μαζί με το Ρεπούσιο κόμμα, ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, για την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και δημόσιου ορυκτού πλούτου στους Σιωνιστές δανειστές της Μέρκελ, ξαναψηφίστε τους!!! Για να πάρουν το μεγάλο εύγε από τη Μέρκελ…..
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί ανακήρυξαν και χάραξαν με γεωγραφικές συντεταγμένες πριν 30 χρόνια, τη δική τους Α.Ο.Ζ. σε μας όμως λένε,
«Μη τολμήσετε», για να «φάνε» αυτοί τον Ελληνικό υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο. Εδώ τώρα χρειάζονται Εθνικοί ηγέτες, να κατεβάσουν
τη Ρωσία με τις ένοπλες δυνάμεις της στο Αιγαίο, και αν τολμούν ας έλθουν τα πιόνια του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.
Οι Κυβερνήσεις των κρατών της Γης, είναι ανίσχυρες μπροστά στο διεθνές Σιωνιστικό οικονομικό κατεστημένο. Τον κόσμο κυβερνάν οι Σιωνιστικές αγορές των τσιφούτηδων, τσιγγούνηδων σαράφηδων της Ν.Τ.Π. Η Σιωνιστική Γερμανία σήμερον κρέμεται από τους Σιωνιστικούς οίκους αξιολόγησης, τις Σιωνιστικές τράπεζες και τραπεζίτες, και τις Σιωνιστικές αγορές-Χρηματιστήρια κ.λ.π.
Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, στηρίζει τη Σιωνιστική Γερμανία, επειδή το δίδυμο Μέρκελ-Σόϊμπλε είναι δικό τους, και την στηρίζουν σαν πρώτο μέτωπο εναντίον του αντίπαλου δέους που λέγεται Πούτιν!!!
Οι ΓερμανοΣιωνιστές σήμερα κατέλαβον όλα τα υπουργεία της υπό κατοχή Ελλάδος, και οι Σκοπιανοί κάνουν τη κηδεία μας.
Όσα Μνημόνια και αν υπογράψουν οι δοσίλογοι πολιτικοί, είναι άκυρα απέναντι στο διεθνές δίκαιο. Το κράτος δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση.
Το Κράτος πρέπει να φροντίσει τους πολίτες του σε όλους τους τομείς μιάς αξιοπρεπούς διαβίωσης, ενώ οι δοσίλογοι πολιτικοί έχουν οδηγήσει τους Έλληνες σε ανθρωπιστική κρίση. Τα Μνημόνια και τους αναγκαστικούς νόμους τους κάνουν οι τοκογλύφοι Σιωνιστές δανειστές, για να κατοχυρώσουν τα συμφέροντά τους, μαζί με τη Σιωνιστική κυβέρνηση της Μέρκελ-Σόϊμπλε, και οι δικοί μας δοσίλογοι πολιτικοί τα ψηφίζουν στη Βουλή, οδηγώντας το λαό στην εξαθλίωση.
Προ πάντων όλων προέχει η επιβίωση και ασφάλεια του Ελληνικού λαού. Πάνω από τα συμφέροντα των δανειστών αίρεται η επιβίωση του Ελληνικού λαού. Αυτό αναγνωρίζει η διεθνής δικαιοσύνη.
Εδώ τώρα χρειάζεται ένας εθνικός ηγέτης, να καταφύγει στη διεθνή δικαιοσύνη, και να διαγράψει όλα τα χρέη, με το νόμο της «Σεισάχθεια», με δικαιολογία την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα!!!
Οι δοσίλογοι πολιτικοί, ξέχασαν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, τη φοροκαταιγίδα, και την άγρια φτωχοποίηση του Λαού, και ασχολούνται με τις δικές τους τρομοκρατικές οργανώσεις, με τα γκαζάκια και τα καλάσνικωφ, για τρομοκράτηση του Λαού. Στα κάγκελα οι Ελληνικές οικογένειες για την άγρια φοροκαταιγίδα, ενώ Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι, και λαθρομετανάστες, χορεύουν ανενόχλητοι στις πλάτες των Ελλήνων, υπό την υψηλή προστασία της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και της Σιωνιστικής Γερμανικής κατοχής.
Μετά την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, είδαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, ότι ο Ελληνικός λαός έπεσε στα αερόθερμα για θέρμανση, και αμέσως έσπευσαν να αυξήσουν τις τιμές της ΔΕΗ, τόσο μίσος έχουν για το χειμαζόμενο εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό.
Οι λαθρομετανάστες υποβάθμισαν τη ποιότητα της ζωής των Ελλήνων, και των Ευρωπαίων, ενώ οι Σιωνιστές Γερμανοί, και οι άλλοι της Ε.Ε. κάνουν τα «στραβά μάτια» λέει ο λαός.
Οι Γερμανοί έγιναν Σιωνιστές χάρη στην ευδαιμονία που τους παρέχει
προσωρινά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Ρότσιλντ.
Ξέχασαν τις δικές τους χρεοκοπίες κατά το παρελθόν!!!
Η πατρίδα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, από τη φωλεά αυτή διοικείται όλος ο κόσμος, με συνεργάτες και βοηθούς τη Σιωνιστική Ε.Ε. της Σιωνιστικής Γερμανίας.
Οι Ευρωβουλευτές Nigel Farage, & Con Betit, συνεπικουρούμενοι από το διακεκριμένο δημοσιογράφο-αναλυτή Max Kaiser, είναι οι μόνοι που ανθίστανται μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ όλοι οι άλλοι 600 ευρωβουλευτές έχουν παραδοθεί στις διαταγές της Ν.Τ.Π. και ψηφίζουν
«αβλεπί», με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, όλα τα νομοσχέδια της παγκόσμιας κυβέρνησης. Η δε Σιωνίστρια κυρία Μέρκελ κάνει το παγώνι.
Είδατε κανένα Γερμανό δημοσιογράφο-αναλυτή –διανοούμενο να τα βάζει με τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία;;; ή δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τους γίνεται, ή κάνουν τη πάπια.
Όλοι οι Γερμανοί το περάσανε το θέμα στο ντούκου, αφού κολυμπάνε στην οικονομική ευμάρεια, και στο χρήμα του Ρότσιλντ!!! Όμως «αύριο κλαίνε», λέει ο λαός. Οι εδώ διοικητές και κυβερνήτες Γερμανοί Ράϊνχενμπαχ, & Φούχτελ, όργανα και αυτοί του Σιωνιστικού Γερμανικού κατεστημένου,
κάνουν ότι μπορούν για να έχουν ευχαριστημένο το διεθνές Σιωνιστικό κατεστημένο, και το Σιωνιστικό καθεστώς Μέρκελ.
Το ίδρυμα Rockefelleres είναι ο κύριος χρηματοδότης της προπαγάνδας και του ψυχολογικού πολέμου που έχει εξαπολύσει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. επάνω σε όλους τους λαούς του πλανήτη.
Όσον αφορά τον Ελληνικό λαό, έχει πέσει θύμα σε μια δράκα εντολοδόχων κλεπτών, απάτριδων, δοσιλόγων, Σιωνιστών της Μέρκελ.
Ο Γερμανικός λαός πρέπει να ξυπνήσει, για να απαλλαγεί από τους Σιωνιστές δυνάστες της Προτεστάντισας Σιωνίστριας Μέρκελ, και της Σιωνιστικής πολιτικής μαφίας που κυβερνά σήμερα τη Γερμανία.
Ο Γερμανικός λαός πρέπει να θυμηθεί τις πατριωτικές εθνικές ρίζες και αξίες του, για να αποτινάξει το ζυγό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, που έχει απλωθεί σαν σεντόνι και έχει σκεπάσει όλη την Ευρώπη, και τη Γερμανία, και έχει αποβλακώσει όλους τους Γερμανούς.
Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, και όλα τα στελέχη της εδώ Γερμανικής πρεσβείας, πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δουλεύουν για τους Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. του Ρότσιλντ, τέτοια κατάντια & πολιτική πνευματική ένδεια!!! Νομίζουν ότι προστατεύουν τα συμφέροντα της ιστορικής Ευρωπαϊκής Γερμανίας, ενώ δουλεύουν για το διεθνή Σιωνισμό!!! Διαπράττουν αισχύνη για την ιστορία της Γερμανίας. Ποτισμένοι από τη τσιγκουνιά και τσιφουτιά των Σιωνιστών
οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί αρνούνται να αποπληρώσουν το κατοχικό δάνειο που έλαβαν από την Ελλάδα με την απειλή των όπλων.
Αρνούνται να πληρώσουν από τσιγγουνιά και τσιφουτιά τις πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις, που μαζί με το δάνειο ανέρχονται στο σημερινό ποσό των 510 δις. ευρώ. που οικονομικά θα ξελάσπωνε την Ελλάδα. Οι εδώ πολιτικοί πιόνια του Σιωνιστικού κατεστημένου της Γερμανίας, πάνε πάσο, ενώ ακόμη και αυτός ο Χίτλερ της Ναζιστικής Γερμανίας, είχε εγκρίνει να αποδοθεί το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα, και είχε αρχίσει να πληρώνει τη πρώτη δόση του δανείου.
Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της Ελλάδος, είναι Πρωθυπουργός του Ρότσιλντ, που από άγνοια οι αφελείς Έλληνες ψηφίζουν, γιαυτό ξεπουλάει έτσι ασυνείδητα τη πατρίδα. Βλέπετε βρίσκονται κοκορόμυαλοι οπαδοί, που γυρίζουν τα διάφορα κανάλια, χαρακτηριζόμενοι από το λαό σαν καραγκιόζηδες, σαλιάρηδες, προπαγανδίζοντας «Στεντορεία τη φωνή», τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με πολλά εύγε από την εδώ Σιωνιστική Πρεσβεία.
Ο κάθε ψήφος που ρίχνουν για απώλεια εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος, είναι και μια μαχαιριά στη καρδιά της πατρίδας.
Έτσι «κονομάνε» λέει ο λαός. Τέτοιοι «Ιούδες» είναι!!!
Ή αφελείς και ανίδεοι είναι, ή αργυρώνητοι, των τριάκοντα αργυρίων.
Επειδή οι σημερινοί δοσίλογοι πολιτικοί είναι πολιτικά πανίσχυροι, γιαυτό η Βουλή παλιννοδεί για να πάρει αποφάσεις.
Όσοι ψηφίσατε τους σημερινούς πολιτικούς καραγκιόζηδες, και τα πινόκια, θα έχετε άνεργα τα παιδιά σας δια βίου.
Ο Λαός προκαλείται, και μπορεί να ξεσπάσει βάρβαρα………..
Πωλείται Πατρίς. Ο πρώην Πρωθυπουργός-που το παίζει πατριώτης- ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ σαν τη Ντόρα & τη Ρεπούση, με τον Αμερικάνο Jeffrey. Σα δε ντρέπεται!!! Πρώτα η καλοπέραση στη Ραφήνα………
Αυτά για γνώση και συμμόρφωση των αφελών Ελλήνων ψηφοφόρων…
Συμφωνούμε να φύγει ο ανύπαρκτος Παπούλιας, αλλά με τη σκέψη και μόνο ότι οι σημερινοί Σιωνιστές βουλευτές θα εκλέξουν χειρότερο εφιάλτη, τότε λέμε, «Από τα χειρότερα, καλή και η Παναγιώτενα»……
Μη ξεχνάμε ότι επιπόλαιοι πολιτικοί πρότειναν για Πρωθυπουργούς τους Πετσάλνικο, Eλσα Παπαδημητρίου, και Παπαδήμο τον υπάλληλο του Rockefeller. Τέτοια κατάντια! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.!!!
Άτυχη και δυστυχισμένη Ελλάς, με τους προδότες πολιτικούς που κουβαλάς.
Τώρα με εντολή της Σιωνίστριας Μέρκελ, ετοιμάζονται οι δοσίλογοι να πουλήσουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους, καλυπτόμενοι από την οικονομική αναμπουμπούλα.
Η τρικομματική κυβέρνηση ΣαμαροΒουβουζέλων είναι στην Ελλάδα
τοποτηρητής για λογαριασμό της Σιωνιστικής Γερμανίας υπό το βλέμμα των διαφόρων Ράϊχενμπαχ. Η Ελλάδα κατάντησε ένα Γερμανικό Σιωνιστικό προτεκτοράτο. Για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,
οι Σιωνιστές Αμερικανοί & Γερμανοί απαιτούν να τα πάρουν όλα «πιρ-παρά», αντί πινακίου φακής, ενώ οι Ρώσοι που πλειοδοτούν στους διαγωνισμούς προσφέρουν πολλαπλασίως μεγαλύτερα ποσά.
Ξεπουλάνε επικερδείς επιχειρήσεις του δημοσίου. Εν τοιαύτη περιπτώσει, γιατί να μη δώσουμε στους Ρώσους τη ΔΕΠΑ & ΔΕΣΦΑ
αφού πλειοδοτούν στο διαγωνισμό, αλλά τα δίνουμε στους εχθρούς μας
Σιωνιστές Αμερικανούς & Γερμανούς;;; δεν βάλαμε μυαλό;;;
Ήδη με ψηφοφορία στη Βουλή εκχώρησαν εθνική κυριαρχία, και οι Σιωνιστές της τρόϊκα απέκτησαν δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας, και έτσι συνετελέσθη η τελευταία πράξη του δράματος.
Οπότε προς τι οι διαγωνισμοί;; αφού θα τα πάρουν όλα «πιρ-παρά» οι δανειστές του Ρότσιλντ. Οι προδότες πολιτικοί προβαίνουν σε προβοκάτσιες χτυπώντας οι ίδιοι τα γραφεία τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αφελών οπαδών τους, για τη προδοσία που διαπράττουν εναντίον της πατρίδας και των Ελλήνων, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Όπως λέει ο Nigel Farage το «Ευρωπαϊκό σχέδιο» οδηγεί σε ένα ενιαίο ομοσπονδιακό κράτος βάσει του Σιωνιστικού Γαλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο συντρίβει τις εθνικές παραδόσεις των λαών
των κρατών-μελών, χωρίς να τους ενημερώσει ή να τους ρωτήσει.
Όποιος διαφωνήσει στο μέλλον θα έχει να αντιμετωπίσει την ενιαία Σιωνιστική Ευρωπαϊκή «ταυτότητα», δηλαδή την Ευρωπαϊκή αστυνομία, την Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, και τον Ευρωπαϊκό στρατό, αδελφάκι του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Δηλαδή μας έχουν αλυσοδέσει για να μας τα πάρουν όλα. Γιαυτό θέλουν να διαλύσουν τον Ελληνικό στρατό! Για να χορεύουν Τούρκοι, Σκοπιανοί, & Αλβανοί!!!
Με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση, και με τη λαθρομετανάστευση των λαϊκών μαζών από τη Αφρική & Ν.Α. Ασία, θέλουν οι σημίτες Rothschild & Rockefellers, πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, να εξαφανίσουν τη λευκή φυλή, πατρίδα της οποίας είναι η Ευρώπη, με την ανάμιξη μαύρων & λευκών, οι δε Ευρωπαίοι πολιτικοί κοιμούνται με τα τσαρούχια, έγιναν όλοι τους αχυράνθρωποι και ανδρείκελα των σημιτών Κοσμοκρατόρων.
Οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί δυστυχώς αδιαφορούν για το κίνδυνο αυτό, αφού ξέχασαν την εθνική τους ταυτότητα, ξέχασαν και την ιστορία τους.
Μια ημέρα όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα καταλάβουν ότι κινδυνεύουν,
αλλά τότε θα είναι πλέον αργά……….
Όλα αυτά γίνονται για την πιστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων της Σιών
Νο:18 & Νο: 22 & Νο:23
Το πρωτόκολλο 18 λέει, να εγκαταστήσουν κυβερνήσεις σε όλα τα κράτη, ελεγχόμενες από τους σημίτες Σιωνιστές.
Το πρωτόκολλο 22 λέει, να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, νοθεύοντας πληθυσμιακά όλα τα κράτη με μαύρους λαθρομετανάστες, παραποιώντας και παραχαράσσοντας την ιστορία. (βλέπε Σκοπιανοί).
Το πρωτόκολλο 23 λέει, να αυξήσουν την ανεργία, τη πείνα, τη φτώχεια
και την εξαθλίωση των λαών, αφού πρώτα τους καταχρεώσουν όλους με ΔΑΝΕΙΑ.
Το πρωτόκολλο 24 λέει, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κράτος, με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών. (βλέπε Jeffrey, Σαμαροβουβουζέλους, κ.λ.π.)
Αυτά όλα συμβαίνουν σήμερα. Καλή τύχη στην Ελλάδα μας.
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
ΠΗΓΗ


3 σχόλια :

 1. Όλα τα αναφερόμενα στο παρόν άρθρο θεωρώ ότι είναι σωστά, με την επιφύλαξη δύο μόνον παρατηρήσεων:

  1) Η Γερμανία και στην Ναζιστική της εποχή, αλλά και στην εποχή του Βίζμαρκ, ενεργούμενο των ίδιων οικογενειών ήταν. Διά τον λόγον αυτόν και αιματοκύλισε την Ευρώπη δύο φορές. Άρα δεν έγινε τελευταίως όργανον των επικυρίαρχων.

  2) Οι επικυρίαρχοι, διαλέγουν με μεγάλη προσοχή τα έθνη και τους λαούς, στους οποίους αναθέτουν την εφαρμογή των μακάβριων και διαλυτικών σχεδίων τους. Μία απλή συγκριτική ματιά στην Ιστορία, είναι αρκετή διά να διαπιστωθεί του λόγου το αληθές. Έτσι τον ρόλο του «ταραξία» και του «υπονομευτή» των λαών της Ευρώπης τον ανέθεσαν στο «υπάκουο» μόρφωμα του κράτους των Γερμανών. Και αυτό το έκαναν διότι επακριβώς γνώριζαν και γνωρίζουν τις καταβολές και την ψυχοσύνθεση του λαού αυτού, ως κληρονόμου της γονιδιακής ακολουθίας των πλέον βάρβαρων και αιμοχαρών επιδρομέων στην γηραιά Ήπειρο!!

  Δεν είναι λοιπόν να απορεί κανείς με την συμπεριφορά των Γερμανών, κυβερνώντων και λαού, διότι γνωρίζουν πολύ καλά το παιχνίδι, το οποίον πατρογονικά έμαθαν: Το παιχνίδι δηλαδή του «σπάζω και δεν πληρώνω»!!

  ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΦΙΛΤΑΤΕ ΜΕΓΙΣΤΙΑ,
  ΛΑΒΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ :

  http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2012/12/free-europe.html

  http://www.eamb-ydrohoos.blogspot.gr/2013/01/bayern-durch-alles.html

  ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Φίλτατε Ανδρομέδιε,
   σε ευχαριστώ διά την ενημέρωση.
   Είναι όντως πολύ τεκμηριωμένη και κατατοπιστική η ανάλυση του κ. Π. Τραϊανού, διά το θέμα το οποίον και εσχολίασα.
   Θα ήθελα μόνον να προσθέσω ότι, κατά την δική μου προσέγγιση, στον ρόλο τον οποίον έπαιξαν και παίζουν οι λαοί της Ευρώπης ως θύτες και θύματα των σχεδίων των επικυρίαρχων, μία σημαντική παράμετρος, εκτός τον άλλων, οι οποίες παρατίθενται από τον κ. Τραϊανού, είναι και οι γονιδιακές καταβολές των λαών αυτών και έχω την εντύπωση ότι κατανοείς απόλυτα τι θέλω να πω με αυτό.
   Πάντως και πάλι σε ευχαριστώ διά την ανταπόκριση και το ενδιαφέρον σου!!
   Έρρωσο.
   ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ.

   Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...