Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

"HEART ATTACK GUN" ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ...


Το πιστόλι που προκαλεί καρδιακή προσβολή της CIA (heart attack gun) είναι γνωστό από έρευνα του Αμερικανικού κονγκρέσου ήδη από 45 χρόνια πριν.

Μυστικό όπλο της CIA για δολοφονίες επίθεσης καρδιών,είναι αποχαρακτηρισμένο από το 1975...
Ένα από τα μυστικά όπλα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.. Βέβαια από τότε θα έχουν εξελιχθεί..Έχουν περάσει 37 χρόνια..Φανταστείτε τη μυστικά όπλα θα έχουν σήμερα στην κατοχή τους με την τεχνολογία που υπάρχει...
Το βελάκι από αυτό το μυστικό όπλο της CIA μπορεί να διαπεράσει τα είδη ένδυσης και δεν αφήνει τίποτα, αλλά μια μικρή κόκκινη κουκίδα πάνω στο δέρμα.
Το δηλητηριώδες βέλος διαλύεται εντελώς κατά την είσοδό του στον στόχο.
Το θανατηφόρο δηλητήριο μπαίνει στη συνέχεια γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας καρδιακή προσβολή.

Η αυτοψία είναι πολύ απίθανο να ανιχνεύσει ότι η καρδιακή προσβολή προήλθε από οτιδήποτε άλλο εκτός από φυσικά αίτια.
Πολλοί απολύτως υγιείς άνθρωποι έχουν πεθάνει ανεξήγητα στον κόσμο τα τελευταία χρόνια ..
Τι θα μπορούσαν να γνωρίζουν; Μήπως υπάρχει ένα ολόκληρο βιβλίο, που ονομάζεται "Dead micro-biologists" μόνο για ανθρώπους από το χώρο που πέθαναν μυστηριωδώς τα τελευταία χρόνια;

Σχετικό θέμα:

Αείμνηστος Πρόεδρος Αργεντινής Νέστωρ Κίρχνερ.Περιέργως πέθανε κι αυτός...ξαφνικά!


Και ο Μπερλίγκουερ;
Ο θάνατος του Μπερλίνγκουερ και η πρωτιά του ιταλικού Κ.Κ.http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4518585

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ που σημάδεψε τις ευρωεκλογές του 1984 στην Ιταλία ήταν ο αιφνίδιος θάνατος του χαρισματικού ηγέτη του ιταλικού Κ.Κ. (και πρωτεργάτη του ευρωκομμουνισμού) Ενρίκο Μπερλίνγκουερ, ο οποίος έπαθε εγκεφαλική συμφόρηση ενώ μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση στην Πάδοβα. Η συναισθηματική φόρτιση που προκάλεσε ο θάνατος του Μπερλίνγκουερ μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές λειτούργησε ενισχυτικά για την ανοδική τάση που εμφάνιζε το ΙΚΚ και έτσι, για πρώτη φορά ύστερα από 40 χρόνια, έστω και με μόλις 90 χιλιάδες ψήφους διαφορά το ΙΚΚ αναδείχθηκε πρώτο κόμμα με 33,3% των ψήφων (έναντι 33,0% για τη Χριστιανική Δημοκρατία). Αυτό υπήρξε όμως και το αποκορύφωμα της επιρροής του. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές (το 1987) η δύναμή του μειώθηκε στο 26,6% και μετά την πτώση του Τείχους έπαψε να υπάρχει ως κομμουνιστικό κόμμα. 


http://alfeiospotamos.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...