Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Είναι δυνατόν; Ο Παπανδρέου ως “Μακεδόνας του Αιγαίου” σε τουρκικό φόρουμ;



Η Ελλάδα αναφέρεται στον χάρτη της εκδήλωσης ως “Μακεδονία – Αιγαίο”!! Από μία άποψη είναι θετικό να αρχίζει να απεμπλέκεται η Ελλάδα από αυτόν τον άνθρωπο, αλλά αυτό παραπάει!

Ο Παπανδρέου θα συμμετάσχει από 28-02 / 03-03 στην Κωνσταντινούπολη, σε ένα συνέδριο νέων στελεχών επιχειρήσεων -Young Presidents’ Organization- (κάτω των 45 ετών. Τώρα το τι θα διδάξει ο 61χρονος, ένας θεός το ξέρει).

Στον πίνακα γεωγραφικής κατανομής των στελεχών… από την Ευρώπη, φαίνεται ότι θα συμμετέχουν δύο στελέχη από την περιοχή με το περίεργο όνομα “Aegean-Macedonia”. (Προσοχή στην παύλα, είναι το μοναδικό σημείο που αναγράφεται έτσι. Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς εννοεί. Π.χ. υπάρχει και το “Alps & Around” που όμως δεν έχει παύλα). Αυτά τα περίεργα βέβαια, είναι πολύ ψιλά γράμματα, για την υψηλή πολιτική (high politics) του Παπανδρέου.

tip: Ο Παπανδρέου, ως τι θα συμμετάσχει εκεί; 
Ως “Aegean”; 
Ως “Macedonian”; 
Ως “Aegean-Macedonian”; 
Γιατί δεν λένε απλά Greece, εάν έτσι ισχύει;

Πηγή TaXalia

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...