Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ; ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ. ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ PRONEWS, ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ Σ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

ΚΟΥΛΗΣ:  "ΕΙΜΑΙ  ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ  ΝΑ  ΒΛΕΠΩ  ΤΗΝ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ  ΜΑΣ  ΝΑ  ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ  ΣΕ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".


 9 Ιουλίου 2012,  Δένδιας: "Οι λαθρομετανάστες είναι η μεγαλύτερη απειλή για την Δημοκρατία και την ασφάλεια των πολιτών".
Ο  Σόρος  Κούλης  ξέρει  καλά  ότι  τα  9/10  των  λαθρομεταναστών  είναι  μουσουλμάνοι  και  μάλιστα  φανατικοί  μουσουλμάνοι.  Δεν  είναι  π.χ.  χριστιανοί  πάμπτωχοι  Αιθίοπες.  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ.  Δεν  είναι  βουδιστές  ή  ινδουϊστές.  Ο  Δαλάϊ  Λάμα  καθημερινά  επιτίθεται  στην  λαθρομετανάστευση.  Δεν  είναι  Κινέζοι  αλλά  μουσουλμάνοι  τουρκογενείς  Ουιγούροι  εκ  Κίνας,  που  δεν  εγκαθίστανται  ούτε  στην  Τουρκία,  αλλά  κατευθύνονται  στην  Ελλάδα.  Άρα  να μην  κρυβόμαστε  πίσω  από το  δάχτυλό  μας.  Η  δήλωσή  του  ουσιαστικά  σημαίνει:  "ναι,  το  γνωρίζω  ότι  μόνο μουσουλμάνοι  εποικίζουν την Ελλάδα.  Είμαι  υπερήφανος  που  θα  καταστήσω  την  Ελλάδα  μουσουλμανική".  "Ναι,  είμαι  υπερήφανος  γιατί  κατευθύνω  την  αναίμακτη   αργή  γενοκτονία  του  Ελληνικού  λαού".     

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΕΛΤΙΟ 14-15/11/2019 Συνολικά 18 βάρκες αποβίβασαν 661 λάθρο ΛΕΣΒΟΣ 1.Σκάλα Συκαμιάς, 36 άτομα 2.Τσόνια, 34 άτομα 3.Γαββαθάς, 54 άτομα 4.Τσόνια, 36 άτομα 5.Αγριλιά Κρατήγου, 47 άτομα 6.Μιστεγνά, 40 άτομα 7.Τσόνια, 41 άτομα 8.Τσόνια, 46 άτομα 9.  Τσόνια, 35 άτομα.   Τραγικά πρόσωπα, με τον πόνο ζωγραφισμένο στην έκφραση, χωρίς χαρτιά, χαμένα στη δίνη του πολέμου, μα ευτυχώς, με το Iphone, που σώθηκε, ως εκ θαύματος από τον Αλλάχ, να παρηγορεί τα καημένα τα θύματα τις δύσκολες ώρες.


Τι κρύβεται πίσω από την μαζική μετανάστευση σε Ελλάδα και ΕΕ; Το σχέδιο «Kalergi» για τον «νέο» Ευρωπαίο.

ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,  ΤΟΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ.


Ποιο είναι το σχέδιο του ιδεολογικού «πατέρα» της ΕΕ για εξάλειψη των ευρωπαϊκών εθνών μέσω της μαζικής μετανάστευσης, το οποίο φαίνεται να ακολουθείται από τις Βρυξέλλες μέχρι και σήμερα.
PRONEWS

Το ζήτημα της μαζικής μετανάστευσης διχάζει επί του παρόντος το ευρωπαϊκό κοινό. Ενώ κάποιοι είναι υπέρ της πολιτικής των ανοικτών συνόρων και της μαζικής μετανάστευσης από τον τρίτο κόσμο, ο αριθμός των Ευρωπαίων που πιστεύουν ότι το πολυπολιτισμικό πείραμα απέτυχε αυξάνεται. Πιστεύουν ότι χρειαζόμαστε ισχυρότερους συνοριακούς ελέγχους που θα σταματήσουν τα κύματα μεταναστών που έρχονται στην Ευρώπη.
Σε κάθε περίπτωση, καθίσταται σαφές ότι η ελίτ των Βρυξέλλων υποστηρίζει τη μαζική μετανάστευση.
Αλλά τα κύρια ερωτήματα που προκύπτουν μεταξύ των Ευρωπαίων είναι, ποια είναι αυτά τα κρυφά συμφέροντα; Γιατί πολλοί Ευρωπαίοι ηγέτες είναι έτοιμοι να διακινδυνεύσουν τη φήμη τους, ακόμη και τις ψήφους τους, λόγω της σχεδόν φανατικής υποστήριξής τους στην μαζική μετανάστευση από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στη γηραιά ήπειρό μας;
Εάν θέλουμε να γνωρίζουμε τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα, πρέπει να ερευνήσουμε το αποκαλούμενο «σχέδιο Kalergi», το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τους πραγματικούς στόχους πίσω από τα γεγονότα στην Ευρώπη σήμερα, και πίσω από αυτήν την φαινομενικά παράλογη στήριξη για τη μαζική μετανάστευση.
Ο άνθρωπος πίσω από αυτό το δυσοίωνο σχέδιο ήταν ο Richard von Coudenhove Kalergi, ένας από τους κύριους αρχιτέκτονες και ιδεολόγους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αλλά παρά τον σημαντικό του ρόλο στη δημιουργία της ΕΕ, παραμένει άγνωστος στο ευρύ κοινό στην Ευρώπη σήμερα.
Ο Richard von Coudenhove-Kalergi, ένας από τους πρώτους υποστηρικτές της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και ιδρυτής της Πανευρωπαϊκής Ένωσης, θεωρείται ιδεολογικός πατέρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ήταν πρόταση του να γίνει ύμνος της Ευρώπης η 9η Συμφωνία του Μπετόβεν και η περίφημη σύνθεσή του «Ωδή στη Χαρά», και επίσης συνεργάστηκε στενά με την ομάδα που σχεδίασε τη σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αλλά η επιρροή του δεν σταμάτησε στους ύμνους ή τις σημαίες. Λειτούργησε πολύ βαθύτερα, στα ίδια τα θεμέλια της ΕΕ. Αυτός ήταν που με τα έργα του έθεσε το προσχέδιο της ΕΕ, υποστηρίζοντας την ενοποίηση των ευρωπαϊκών κρατών σε μια πανευρωπαϊκή οντότητα.
Ο Kalergi, ο οποίος, όπως θα δούμε, ανακοίνωσε την έλευση του «νέου» Ευρωπαίου ανθρώπου, ήταν μισός Αυστριακός και μισός Ιάπωνας, και γεννήθηκε στο Τόκιο το 1894, όπου ο πατέρας του, διπλωμάτης και μέλος της αριστοκρατιας , διετέλεσε πρεσβευτής στην Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία. Πέρασε τα περισσότερα νιάτα του στα οικογενειακα κτηματα του ,στην Τσεχοσλοβακία, μέχρι το 1908, όταν πήγε για σπουδές στη Βιέννη, όπου συνέχισε να ζει και να εργάζεται μετά τις σπουδές του.
Εντάχθηκε στο διακεκριμένο Masonic Grand Lodas το 1921 και ίδρυσε το κίνημά του στην Πανευρωπαϊκή Ένωση ένα χρόνο αργότερα. Το κίνημα αυτό ήταν κυρίως υπέρ της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, η οποία θα είχε ως αποτέλεσμα τη δημιουργία των «Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης με μια κοινή αγορά, κοινό νόμισμα και μια απεριόριστη, ελεύθερη κυκλοφορία του πληθυσμού.
Οι αποικίες που κατείχαν τότε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες θα ενσωματώνονταν επίσης σε αυτό το νέο ευρωπαϊκό υπερκράτος, το οποίο θα επέτρεπε μαζικές μεταναστεύσεις των Αφρικανών στην Ευρώπη. Ο Kalergi ισχυρίστηκε ότι η διαρκής ειρήνη μπορεί να επιτευχθεί μόνο με την κατάργηση των εθνικών κρατών που ήταν κατά τη γνώμη του, λόγω των διαρκών αντιπαλοτήτων τους, ο κύριος λόγος των πολέμων στην Ευρώπη.
Αυτές ήταν οι βασικές ιδέες και αρχές που εξήγησε ο Kalergi στο πανευρωπαϊκό του μανιφέστο, το οποίο δημοσιεύθηκε το 1923.




Υποστήριξη των διεθνών τραπεζιτών
Οι προτάσεις, οι απόψεις και οι ιδέες του Kalergi συγκέντρωσαν μεγάλη προσοχή και υποστήριξη μεταξύ πολλών σημαντικών πολιτικών εκείνης της εποχής, συμπεριλαμβανομένου του Ignaz Seipel, ο οποίος διετέλεσε δύο φορές ομοσπονδιακός καγκελάριος της Αυστρίας, του αυστριακού υπουργού Εξωτερικών Karl Renner, του πρώτου προέδρου της Τσεχοσλοβακίας Tomaš Masaryk, του Edvard Beneš πρώτου Τσεχοσλοβάκου υπουργού Εξωτερικών και δεύτερου πρόεδρόυ της, του Aristide Briand γάλλου πρόεδρου και βραβευμένου με Νόμπελ,του γάλλου πολιτικού Leon Blum , ο οποίος αργότερα διατέλεσε πρόεδρος της Γαλλίας τρεις φορές, και του αυστριακού πολιτικού και δικηγόρου Konrad Adenauer, ο οποίος αργότερα έγινε καγκελάριος της Δυτικής Γερμανίας.
Αλλά δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί που υποστήριξαν τις ιδέες και τις απόψεις του Richard von Coudenhove-Kalergi. Κέρδισε επίσης μεγάλη υποστήριξη μεταξύ ισχυρών τραπεζιτών.
Μετά τη δημοσίευση του σημαντικότερου έργου του με τίτλο Πρακτικός Ιδεαλισμός το 1925, στο οποίο περιέγραψε λεπτομερώς το όραμά του για τη μελλοντική Ευρώπη, το Πανευρωπαϊκό Κίνημά του έλαβε μια γενναιόδωρη δωρεά 60.000 Γερμανικών χρυσών μάρκων από τον διεθνή τραπεζίτη Max Warburg.
Ο Kalergi ήρθε σε επαφή με τον Max Warburg μέσω του Baron Louis Rothschild, εξέχοντος μέλους της περίφημης τραπεζικής οικογένειας Rothschild, η οποία είναι γνωστή ως μία από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο ακόμα και σήμερα. Οι Rothschilds ήταν φυσικά και μεγάλοι υποστηρικτές του Kalergi και των σχεδίων του για τη δημιουργία της Πανευρώπης, του υπερκράτους που θα ενώσει όλα τα ευρωπαϊκά έθνη σε μια ενιαία οντότητα.
Με τη βοήθεια των Rothschilds και Max Warburg, ο Kalergi γνώρισε πολλούς ισχυρούς τραπεζίτες από την Wall Street, όπως ο Paul Warburg, ο αδελφός του Max Warburg, ο Jacob Schilf και ο Bernard Baruch. Ο Paul Warburg και ο Jacob Schilf είναι επίσης γνωστοί ως οι άνθρωποι που βοήθησαν στην ίδρυση της Αμερικανικής Ομοσπονδιακής Τράπεζας Καταθέσεων. Αλλά αυτό που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο προαναφερθείς Jacob Schilf, γνωστός καπιταλιστής, χρηματοδότησε τη ρωσική επανάσταση και τους μπολσεβίκους, και αυτός ήταν που έδωσε στον Τρότσκι τα οικονομικά μέσα για την επιστροφή του στη Ρωσία.


ΑΥΤΗ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΤΥΠΙΚΗ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,  ΠΟΥ  ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ  ΕΠΙΣΗΜΑ  ΚΑΙ  ΧΩΡΙΣ  ΝΤΡΟΠΗ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ  ΕΝΩΣΗ.
Υπάρχει, π.χ. βίντεο με τον πρόεδρο της Γαλλίας Σαρκοζί να λέει το 2008 τα εξής απίστευτα: «Οι γάμοι ανάμεσα σε διαφορετικές φυλές (marriages interraciales) είναι καθήκον! Αν δεν γίνει αυτό θα πρέπει να παρέμβει το κράτος. Η Γαλλία πρέπει να αλλάξει και θα αλλάξει!»

Υπάρχει σήμερα ευρωπαϊκό βραβείο Coudenhove Kalergi, το οποίο απενεμήθη στη Βιέννη στους Van Rompui (2012) και Angela Merkel (2010).

Kalergi:  "Στο μέλλον θα γίνει μεγάλη μετανάστευση σκούρων φυλών προς την Ευρώπη και θα δημιουργηθεί μια νεγροειδής φυλή μιγάδων, όπως οι «αρχαίοι Αιγύπτιοι». Ηγετική κάστα στην Ευρώπη θα είναι οι Εβραίοι".

Η μαζική εισβολή μεταναστών το 2015 στη Γερμανία (περίπου 1.100.000 άνθρωποι!) επετεύχθη – όπως χρόνια συμβαίνει ήδη στην Ελλάδα – μέσω της έκκλησης στο αίσθημα της συμπόνιας σε συνδυασμό με την ποινικοποίηση της διαλεκτικής. Το σύνθημα της προπαγάνδας ήταν: «Γερμανία, μία χώρα με καρδιά».

Υπέρ της αποποινικοποίησης της αιμομιξίας και της νεκροφιλίας εκφράσθηκε προσφάτως η νεολαία του σουηδικού σοσιαλιστικού κόμματος. Προϋπόθεση του νόμιμου νεκροφιλικού έρωτα έθεσαν να έχει δώσει ο νεκρός, πριν τον θάνατό του… τη συναίνεσή του για ερωτική πράξη με τη σωρό του. Υπέρ της αποποινικοποίησης της αιμομιξίας εκφράσθηκε στη Γερμανία το κόμμα των Πρασίνων  του  ιουδαίου  Κοέν  Μπετ  Ντιτ…

Hans Werner Sinn, (ίσως ο μεγαλύτερος οικονομολόγος της Γερμανίας): «είναι ψεύδος ότι όλοι οι μετανάστες είναι από οικονομικής απόψεως εμπλουτισμός. Η μετανάστευση κοστίζει περισσότερα λεφτά από όσα φέρνει.»


Πολλοί άνθρωποι είδαν τις προσπάθειες του Kalergi για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και την ενωμένη Ευρώπη ως ευγενή σκοπό. Πίστευαν ότι ο κύριος στόχος του ήταν η άνοδος του βιοτικού επιπέδου και η επίτευξη μιας διαρκούς ειρήνης, διότι ο ίδιος χρησιμοποίησε αυτού του είδους τη ρητορική, όταν έκανε κηρύγματα για τα ιδανικά του. Ισχυρίζονταν ότι αγωνίζεται για την ευημερία ολόκληρης της ανθρωπότητας.
Αλλά κρυμμένα κάτω από αυτήν την ευγενή ανθρωπιστική ρητορική, ήταν τα οχι τόσο ευγενή προσωπικά συμφέροντα των κύριων οικονομικών υποστηρικτών του. Η κρίση που βιώνουμε σήμερα στην Ευρώπη είναι στην πραγματικότητα οι άμεσες συνέπειες των στόχων τους και του αγώνα τους, ο οποίος εξακολουθεί να παρουσιάζεται ως ένα είδος ανθρωπιστικής προσπάθειας.
Ο κύριος στόχος των σχεδίων του Kalergi δεν ήταν μόνο η κατάργηση των εθνικών κρατών. Προχώρησε πολύ περισσότερο από αυτό, καθώς ήθελε επίσης να διαγράψει τα ευρωπαϊκά έθνη, τα οποία θα αντικατασταθούν από το νέο είδος ανθρώπων, οι οποίοι θα ταίριαζαν καλύτερα στο όραμά του για ένα μελλοντικό ευρωπαϊκό υπερκράτος. Περιέγραψε αυτό το νέο είδος ανθρώπου στο προαναφερθέν βιβλίο του, Πρακτικός Ιδεαλισμός:
«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλής. Οι φυλές και οι τάξεις του σήμερα θα εξαφανιστούν σταδιακά λόγω της κατάργησης του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, παρόμοια με την εμφάνιση των Αρχαίων Αιγυπτίων, θα αντικαταστήσει τη σημερινή ποικιλομορφία των λαών και την ποικιλομορφία των ατόμων.»
Και ακριβώς αυτό το όραμα του μελλοντικού πολίτη της Ευρώπης ήταν εκείνο που χαροποίησε τη διεθνή ελίτ των τραπεζιτών, των ελεύθερων μαζών και άλλων ισχυρών επιχειρηματιών, που άρχισε να χρηματοδοτεί την Πανευρωπαϊκή Ένωση, μετά τη δημοσίευση του Πρακτικού Ιδεαλισμού.
Ήταν η ίδια ελίτ που βοήθησε τον Kalergi να μεταναστεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες στο ξέσπασμα του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου συνέχισε το έργο του και τον αγώνα για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ, έλαβε επίσης μεγάλη υποστήριξη από μεγάλες εφημερίδες, όπως η The New York Times, η οποία δημοσίευε τα άρθρα του σε τακτική βάση. Οι ιδέες του Kalergi κέρδισαν ακόμα και την υποστήριξη από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Χάρι Τρούμαν μετά τον πόλεμο, όταν έπεσε πάνω σε ένα άρθρο γραμμένο από τον Kalergi σε κάποια εφημερίδα.
Όσο για τον ίδιο τον Kalergi, μετακόμισε στη Γαλλία μετά τον πόλεμο, όπου συνέχισε τις προσπάθειές του για την ίδρυση του ευρωπαϊκού υπερκράτους. Ήταν πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης και έθεσε επίσης τα θεμέλια για μια νέα παγκόσμια τάξη στην οποία τα ποικίλα έθνη θα εξαφανιστούν μέσω της ανάμειξης διαφορετικών λαών, και θα αντικατασταθούν σταδιακά από έναν μονοτονικό πληθυσμό που θα ελέγχεται από τις διεθνείς ελίτ.
Οι ιδέες και οι απόψεις του Kalergi αντιπροσωπεύουν το σχέδιο για τη δημογραφική αντικατάσταση των Ευρωπαίων μέσω της προγραμματισμένης μαζικής μετανάστευσης. Λάβετε υπόψη ότι ο Kalergi συμπεριέλαβε επίσης αφρικανικές αποικίες στη νέα του Παναφρικανική Ευρώπη, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο πληθυσμός της μαύρης ηπείρου θα μπορούσε ελεύθερα να μετακομίσει στην Ευρώπη. 




Οι συνέπειες αυτού θα ήταν φυσικά ένας νέος πληθυσμός μεταναστών, χωρίς μια σαφώς καθορισμένη ταυτότητα, ή μια αίσθηση ότι ανήκουν καπου και αν είναι πιστοί σε οποιαδήποτε κουλτούρα ή έθνος. Και αυτό ακριβώς είναι το είδος του πληθυσμού που θα ταίριαζε στις διεθνείς ελίτ, διότι γνωρίζουν καλά ότι είναι ευκολότερο να ελέγχουν μάζες ατόμων. Αυτές οι ελίτ γνωρίζουν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να επιτύχουν πλήρη κυριαρχία επί των εθνών της Ευρώπης, τα οποία θα έμεναν πάντα πιστά στη δική τους παράδοση, πολιτισμό και θρησκεία.
Έτσι ο μόνος τρόπος για να επιτύχουν την πλήρη κυριαρχία τους είναι η εξάλειψη των εθνών όπως ακριβώς αυτό που υποστήριξε ο Kalergi στα σχέδιά του. Τα σχέδια αυτά υλοποιούνται από ορισμένες ελίτ από τις Βρυξέλλες ακριβώς για τους προαναφερθέντες λόγους.
Ο κύριος στόχος τους είναι η δημιουργία ενός νέου ολοκληρωτισμού της πολιτικής ορθότητας υπό τη μάσκα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από τη συνεχή υποστήριξή τους για τη μαζική μετανάστευση, για την διαρκή πίεσή τους για Χάρτες και ψηφίσματα τύπου Μαρακές , και για την υποτιθέμενη λατρεία τους τους στην πλουραλιστική πολυπολιτισμικότητα που προωθούν καθημερινά μέσω των συμβατικών μέσων ενημέρωσης. Φαίνεται λοιπόν ότι ο Kalergi δεν ήταν μόνο πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, αλλά ήταν επίσης πρωτοπόρος της πολυπολιτισμικότητας και αρχιτέκτονας μιας νέας παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  ΣΙΓΑ  ΣΙΓΑ  ΟΛΟ  ΚΑΙ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ  ΘΑ  ΑΡΧΙΣΟΥΝ  ΝΑ  ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ  ΤΑ  ΑΡΘΡΑ  ΤΩΝ  "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ".





ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια :

  1. Ο βίαιος εποικισμός της Ελλάδας. Analyst.gr
    Όλο και περισσότεροι Έλληνες θα εγκαταλείπουν την Ελλάδα, αδυνατώντας να επιβιώσουν υπό τις συνθήκες της ανασφάλειας και της αβεβαιότητας που κλιμακώνονται – ενώ η εγκληματικότητα προβλέπεται να αυξηθεί, με πολύ πιθανή τη σταδιακή απόσχιση της βόρειας Ελλάδας, ως αποτέλεσμα της ενδοτικής συμφωνίας με τα Σκόπια, καθώς επίσης την ενίσχυση του ισλαμισμού στη Θράκη. Ας μην ξεχνάμε δε την πολιτική, κοινωνική, πολιτιστική και ηθική χρεοκοπία της χώρας μας – όπως επίσης τον κίνδυνο να χρεοκοπήσει ξανά οικονομικά το 2021 ή το 2022, έχοντας όμως ξεπουλήσει τα πάντα, με το κόκκινο ιδιωτικό χρέος στη στρατόσφαιρα. Δυστυχώς η Φύση είναι ανελέητη με εκείνα τα Έθνη που αδυνατούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα προβλήματα τους – οδηγώντας τα στον αφανισμό. Επίσης δυστυχώς, η ελληνική κυβέρνηση αδυνατεί να καταλάβει πως εάν δεν βοηθήσουμε εμείς τον εαυτό μας, δεν θα μας βοηθήσει κανένας – οπότε σταδιακά η Ελλάδα θα μετατραπεί κυριολεκτικά σε έναν ευρωπαϊκό σκουπιδότοπο. Σε μία πολυπολιτισμική περιοχή πλημμυρισμένη με παράνομους μετανάστες και με έναν εξαθλιωμένο γηγενή πληθυσμό που αργά αλλά σταθερά θα εξαφανίζεται.

    .

    “Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στις 6-11-19 στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων του Ευρωκοινοβουλίου, είπε μεταξύ άλλων: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι η ένταξη και η ενσωμάτωση των προσφύγων, δηλαδή, η εκπαίδευση των παιδιών και η απασχόληση των γονέων, η διασφάλιση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων τους».
    Ο υπουργός είναι κατά περίπτωση ελλιπώς διαβασμένος. Οι Μουσουλμάνοι πουθενά και ποτέ σε όποια χώρα εγκαταστάθηκαν δεν ενσωματώθηκαν στις τοπικές κοινωνίες γιατί απλά απλούστατα, δεν παντρεύονται αλλόθρησκους.
    Όπως επιτάσσει το Κοράνι, αντί για ενσωμάτωση τους στις τοπικές κοινωνίες, παραμένουν σε κλειστά γκέτο όπου καλλιεργείται και αναπτύσσεται ο Ισλαμικός Φονταμενταλισμός. Το Κοράνι επίσης επιτάσσει να μεταναστεύουν για να καταλάβουν όλη τη γη. Ο ίδιος λόγος εξηγεί γιατί το Κοράνι επιτρέπει να παντρεύονται πολλές γυναίκες και να έχουν παράλληλα και παλλακίδες αν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά.
    Όταν εγκατασταθούν σε μια χώρα, έχουν αυξηθεί πληθυσμιακά και αποκτούν επί πλέον πολιτικά δικαιώματα, προωθούν σε δεύτερο στάδιο τον εξισλαμισμό των τοπικών κοινωνιών. Αντί δηλαδή να ενσωματωθούν, αυτοί ενσωματώνουν, εκδιώκουν ή και αποκεφαλίζουν τους γηγενείς πληθυσμούς. Και τότε τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι στοιχειώδεις δημοκρατικές διαδικασίες υποκαθίστανται από τη Σαρία.
    Τα παραδείγματα αυτής της εξέλιξης είναι πάμπολλα και όποιος δεν τα βλέπει είναι αδιάβαστος και αφελής, είτε πάσχει από ιδεοληπτική τύφλωση, ή έχει τους λόγους του να μην τα βλέπει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. “Ο Νίκος Π. είναι απόφοιτος Λυκείου χωρίς κανένα ιδιαίτερο προσόν. Δούλευε σκληρά σε μια εταιρεία τηλεφωνικών παραγγελιών με καθαρό μισθό 600 ευρώ τον μήνα. Ο Νίκος ήταν επίσης σκληρός Χρυσαυγίτης με όλα τα χαρακτηριστικά του ακροδεξιού με απόψεις φιλοναζιστικές. Σήμερα δουλεύει σε μια ΜΚΟ διακίνησης μεταναστών στη Μυτιλήνη με αμοιβή 2.500 ευρώ καθαρά το μήνα.
      Ο Νίκος συχνά παίρνει άδειες από τη δουλειά του και έρχεται στην Αθήνα όπου τον συνάντησα πρόσφατα. Τον ρώτησα “πως γίνεται εσύ βρε Νίκο, ένας σκληρός πολέμιος των μεταναστών παλαιότερα, να δουλεύεις για αυτόν ακριβώς τον σκοπό στον οποίο υποτίθεται ότι αντιτίθεσαι”. Μου απάντησε, “Είναι απλό. Το κάνω για τα λεφτά. Και ας πάει να καεί και το παλιάμπελο. Το ίδιο κάνει και ο αδερφός μου, και αυτός Χρυσαυγίτης, που δουλεύει στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και παίρνει καθαρά 3.000 ευρώ το μήνα. Παίρνει περισσότερο από εμένα γιατί έχει τελειώσει Πανεπιστήμιο και ξέρει και λίγα Αγγλικά ! Και ο επικεφαλής της ΜΚΟ πρέπει να παίρνει πάνω από 10.000 ευρώ το μήνα”. Και ποιο είναι το αφεντικό Νίκο τον ρώτησα. “Χρήματα έρχονται απ’ έξω αλλά βγαίνουν πολλά και από τους ίδιους τους μετανάστες. Και μη με ρωτάς περισσότερα μου είπε” και έκλεισε την κουβέντα”.
      Analyst.gr
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...