Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

1200 ΕΦΕΔΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΑΝ ΧΘΕΣ: «ΤΣΙΠΡΑ, ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΚΟ ΤΕΛΟΣ».


ΤΣΙΠΡΑΣ:  «Θέλω  να  απαλλάξω  την  νέα  γενιά  από  το  βάρος  της  "ονοματολογίας".  Θέλω  να  φορτώσω  την  νέα  γενιά  με  το  ανεξίτηλο  στίγμα  του  προδότη». 

 
 Οι Σέρρες βροντοφώναξαν ΟΧΙ στη Συμφωνία των Πρεσπών - Πάνω από 1200 άτομα στην εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Κάθε βουλευτής που θα ψηφίσει την προδοτική συμφωνία των Ψαράδων πρέπει να ξέρει ότι θα δικαστεί από ειδικό δικαστήριο και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη Φυλακή.


·    Φωτογραφία με τους ομιλητές και τους διοργανωτές της εκδήλωσης του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών
«Με επιτυχία που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο» πραγματοποιήθηκε, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στην κατάμεστη αίθουσα «Αστέρια» του Δήμου Σερρών, η εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Σερρών με θέμα «Οι συνέπειες της Συμφωνίας των Πρεσπών και το καθήκον μας».
Ο πρόεδρος του ΣΕΑΝ Σερρών Βασίλειος Κατιρτζόγλου, κατά τον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε, αφού πρώτα ευχαρίστησε τους χορηγούς της εκδήλωσης (οι εταιρείες Μέτρον αυτοματισμοί και Νέκταρ αναψυκτικά), τον Δήμο Σερρών για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς και τον μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης Θεολόγο, ο οποίος έθεσε υπό την πνευματική του αιγίδα την εκδήλωση και συνέβαλε αποφασιστικά στην επιτυχία της καθώς ήταν εκείνος που εξ αρχής παρότρυνε τον ΣΕΑΝ Σερρών για την διοργάνωσή της, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο «εθνικό θέμα» της Μακεδονίας τονίζοντας χαρακτηριστικά:
«Για την ελευθερία της Μακεδονίας μας έχυσαν το αίμα τους πλήθος ηρώων, όπως ο Παύλος Μελάς, ο Τέλος Άγρας και ο δικός μας Καπετάν Μητρούσης. Εμείς δεν θα φανούμε κατώτεροί τους, δεν θα προδώσουμε τη θυσία τους. Υπάρχει μία μόνο Μακεδονία, η δικής μας Μακεδονία, η ελληνική Μακεδονία. Αγώνας μας διαρκής θα είναι η ανατροπή της κατάπτυστης και εθνικά μειοδοτικής συμφωνίας».

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός εκδότης Σάββας Καλεντερίδης και ο πρόεδρος της Ανώτατης Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών δρ Φίλιππος Κωσταράς. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στη διαχρονική πορεία του ζητήματος της Μακεδονίας, αλλά και στις «εθνικά ολέθριες» συνέπειες της «κατάπτυστης» Συμφωνίας των Πρεσπών. Η συμμετοχή των Σερραίων εφέδρων Αξιωματικών, αλλά και πρωτοφανούς όγκου Σερραίων πολιτών που κατέκλυσαν την μεγαλύτερη αίθουσα της πόλης, καθώς και τους χώρους έξω από αυτήν, αναδεικνύει την εκδήλωση αυτή ως την «μεγαλύτερη» που έχει γίνει ποτέ στην πόλη.

Ο Σάββας Καλεντερίδης
Όπως σημειώνει ο ΣΕΑΝ Σερρών, παράλληλα καταδεικνύει και την απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη αντίθεση των Ελλήνων της Μακεδονίας στην «εθνικά ολέθρια και επικίνδυνη» Συμφωνία, που αναγνωρίζει στο γειτονικό κρατίδιο δικαιώματα σε γλώσσα και εθνικότητα, κάτι αδιανόητο και αδιαπραγμάτευτο όλα τα προηγούμενα χρόνια. Οι Σερραίοι, με τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, «υπέδειξαν» ότι ο ελληνικός λαός δε θα συναινέσει ποτέ «στην προδοσία που συντελείται και θα αγωνιστεί για την ανατροπή της Συμφωνίας που υπέγραψε ερήμην του η σημερινή κυβέρνηση».
·         Φωτογραφίες: ΣΕΑΝ Σερρών.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

9 σχόλια :

  1. ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Ε.Ε

    Σαφή και ευθύ προειδοποίηση προς τα Σκόπια, με άγνωστες ακόμη επιπτώσεις για την περιοχή, έκανε η υπουργός Εξωτερικών της Βουλγαρίας λέγοντας πως εάν δεν ικανοποιηθούν οι όροι που θέτει η Σόφια η χώρα της θα μπλοκάρει την είσοδο του κρατιδίου σε ΝΑΤΟ και ΕΕ.
    Ταυτόχρονα η Βουλγάρα υπουργός είπε ότι το κρατίδιο των Σκοπίων πρέπει να σταματήσει να κλέβει την ιστορία γειτονικών κρατών.
    Όπως σημείωσε η Ekaterina Zaharieva, η Βουλγαρία δεν προτίθεται και δεν θα κάνει συμβιβασμούς με τις συνθήκες που θα πρέπει να συνυπογράψει η πΓΔΜ για να ανοίξει τις ενταξιακές συνομιλίες της με την ΕΕ.
    Η Ζαχάριεβα δήλωσε ότι η Βουλγαρία βρίσκεται σε σκέψεις για την ένταξη των Σκοπίων σε ΕΕ και ΝΑΤΟ και αν αυτό πραγματοποιηθεί, θα γίνει με βάση το βουλγαρικό εθνικό συμφέρον και η πΓΔΜ θα πρέπει να ανταποκριθεί στα βουλγαρικά αιτήματα.
    Μία από αυτές τις συνθήκες είναι να υπάρχουν σχέσεις καλής γειτονίας κατά τη διάρκεια των ενταξιακών συνομιλιών, να μην ακολουθούνται «απομονωτικές και εθνικιστικές πολιτικές» και να μην υποκλέπτεται η ιστορία γειτόνων χωρών την ώρα που τα Σκόπια αρνούνται την δική τους πραγματική ιστορία!
    Η Βουλγαρία θα επιβάλει αυτές τις απαιτήσεις με μεγάλη σαφήνεια, δήλωσε η Ζαχαρίεβα.
    Η Βουλγάρα υπουργός είπε ακόμη πως θα συγκροτηθεί μια επιτροπή μέσω της οποίας θα μπορεί να ζητήσει αναθεωρήσεις στα βιβλία ιστορίας της πΓΔΜ.
    Οι Βούλγαροι πολιτικοί θεωρούν σε μεγάλο βαθμό ότι οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ είναι Βούλγαροι στην καταγωγή, που μιλούν μια διάλεκτο της βουλγαρικής γλώσσας, και απαιτούν αυτό να αντικατοπτρίζεται στα ιστορικά βιβλία της πΓΔΜ αλλά και στην καθημερινή ζωή.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΤΣΙΚΗΣ: «ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ».

    Κατσίκης: «Εφιάλτες πρόδωσαν τις αρχές των Ανεξάρτητων Ελλήνων - Λογική απροκάλυπτου ανθελληνισμού»
    Από τις χείριστες μορφές προδοσίας η Συμφωνία των Πρεσπών- Διαφωνεί το 70-75% των πολιτών
    Οι τελευταίες ημέρες εκτός από δύσκολες πολιτικά και κοινοβουλευτικά για εμάς τους ΑΝΕΛ είναι και δύσκολες συναισθηματικά. Έχουμε την απογοήτευση και πικρία που αφήνει η προδοσία. Αυτή είναι η μεγαλύτερη κατάρα της φυλής μας. Στο αίμα εκτός από τον ηρωισμό αποδεικνύεται ιστορικά πως ρέει και η προδοσία. Το θέμα είναι η δική μας επιλογή. Θέλουμε να είμαστε απόγονοι του Λεωνίδα ή του Εφιάλτη; Του Κολοκοτρώνη ή του Νενέκου; Στο Κίνημά μας δυστυχώς αγκαλιάσαμε «Εφιάλτες». Πρόδωσαν τις αρχές που έδειξαν στην αρχή ότι ενστερνίζονται. Πρόδωσαν την εμπιστοσύνη όλων μας και την ψήφο των συμπολιτών τους και κυρίως την συνείδησή τους» .«Μην αυταπατάστε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ όποιος το έκανε μια φορά θα το ξανακάνει».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΑΡΙΔΗΣ: «ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ»;
    Εσεις του ΣΥΡΙΖΑΙοι 145 που πράγματι το παραδέχομαι δεν έχετε αλλάξει γνώμη για το Σκοπιανό και είστε συνεπείς σε αυτό. Πόσοι από τους Έλληνες που σας ψήφισαν το 2015 ήξεραν τι σκοπεύετε να κάνετε για το Σκοπιανό, πόσοι απ' αυτούς γνώριζαν;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη πορεία από τις Πρέσπες στην Αθήνα.

    Την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 «μια πολυπληθής ομάδα θα βρεθεί με άλλους αγωνιστές στις Πρέσπες για να υπογράψουν συμφωνητικό μη αναγνώρισης της Συμφωνίας των Πρεσπών» προκειμενου να καταδείξουν ότι «ο ελληνικός λαός δεν θα αποδεχθεί ποτέ την εκχώρηση της ιστορίας, την εκχώρηση ταυτότητας και ενότητας».
    Με αφετηρία τις Πρεσπες η πορεία που διοργανώνει η Παμμακεδονικη Συνομοσποδια αναμενεται να περάσει από όλες τις μεγάλες πόλεις της χώρας και να καταλήξει την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο Σύνταγμα.
    Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσαν, την Δευτερα η πορεία θα περάσει από την Καστοριά και την Φλώρινα, στις 22 Ιανουαρίου από Πτολεμαϊδα, Κοζάνη, Έδεσσα και στις 23 από Γιαννιτσά, Κιλκίς και Σέρρες όπου το μεσημέρι της ίδιας ημέρας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σχετική διαμαρτυρία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας προγραμματίζεται διαμαρτυρία στην πόλη της Δράμας.
    Η πορεία αναμένεται να περάσει στις 24 Ιανουαρίου από την Καβάλα και να κατευθυνθεί προς τη Θεσσαλονίκη ενώ διαμαρτυρία προγραμματίζεται και την Κατερίνη.
    Την ίδια ώρα προγραμματίζονται παράλληλες πορείες και την Παρασκευή αναμένεται να πραγματοποιηθεί πορεία στη Λάρισα η οποία το Σάββατο θα καταλήξει μέσω Θήβας και Λαμίας στη Λιβαδειά.
    Πολίτες αναμένεται να κινητοποιηθούν από τα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και την Πελοπόννησο. Όσον αφορά τους διαδηλωτές από την νησιωτική Ελλάδα αναμένεται να συγκεντρωθούν το Σάββατο στον Πειραιά όπου θα γίνει συλλαλητήριο κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, οι διαδηλωτές από όλη την Ελλάδα αναμένεται να πραγματοποιήσουν νέο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. «Ο αγώνας δεν είναι της Μακεδονίας και της Βορείου Ελλάδας ο αγώνας είναι όλη της Ελλάδος. Ελληνισμος χωρίς Μακεδονία δεν υπάρχει» σημείωσαν μεταξύ άλλων στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.
    «Αυτό που γίνεται είναι ενάντια στην πατρίδα. Την επόμενη ημερα ξεκινάει μια μεγάλη πορεία η οποία αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη από συστάσεως του Ελληνικού κράτους. Θα ξεκινήσει στη μια το μεσημέρι από τις Πρέσπες όπου με συμβολικό τρόπο θα ανοιχτεί ένα δημόσιο πρακτικό μέσω του οποίου θα δηλώσουν δημόσια ότι δεν αναγνωρίζουν δημόσια αυτή την συμφωνία.
    Μια γενικευμένη πορεία μια κραυγή διαμαρτυρίας της Ελλάδος. Αυτό που θελουμε είναι ένα μεγάλο δυνατό μόνιμο μήνυμα προς τη διεθνή κοινότητα. Εμείς θελουμε η διεθνής κοινότητα, οι λαοί του κόσμου, η ηγεσία να ξέρουν ότι θα δεχτούμε την απαλλοτριωση της πατρίδας. Η πορεία θα καταλήξει στο Σύνταγμα στο τελος της άλλης εβδομάδας», σημείωσε ο Ιωάννης Μαλταπές ένας εκ των ομιλητών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

    Ο Ανεξάρτητος Βουλευτής Στάθης Παναγούλης που έχει δηλώσει ότι θα καταψηφίσει τη συμφωνία τόνισε πως «Συντάσσομαι πλήρως με αυτόν τον αγώνα. Συντάσσομαι με όσα είπε ο μεγάλος αγωνιστής και μουσικοσυνθέτης Μικης Θεοδωράκης στις 4 του Φλεβαρη. Ο λαός μας στην συντριπτική του πλειοψηφία είναι αντίθετος με αυτή τη Συμφωνία».
    Ο κ. Παναγουλης εξεφρασε την πεποίθησή του πως στο ενδεχόμενο ενός δημοψηφίσματος θα ήταν συντριπτική η ήττα για την κυβέρνηση λέγοντας πως «το αποτέλεσμα θα ήταν πάνω από το 90% εναντίον αυτής της Συμφωνίας. Το κειμενο αυτό δεν μπορεί να έχει τη νομιμοποίηση του ελληνικού λαού. Διαφωνώ πλήρως με το κειμενο. Τα εθνικά θέματα πρέπει να μας ενώνουν δεν πρέπει να μας διχάζουν. Στη συνείδηση του ελληνικού λαού η Μακεδονία ότι κι αν συμβεί θα είναι μια και ελληνική».
    Κλείνοντας χαρακτήρισε παζάρι τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο ελληνικό κοινοβούλιο και έκανε λόγο για τυχοδιώκτες βουλευτές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΟΤΖΙΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΙΣΟΒΙΑ».

    Ο κ. Καμμένος χαρακτήρισε τη στάση του κ.Ζουράρι πολιτικά σχιζοφρενή και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Νίκου Κοτζιά για το περίφημο υπουργικό συμβούλιο που ουσιαστικά οδήγησε στην παραίτησή του. Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών τότε είχε υποστηρίξει ότι ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμενος τον κατηγόρησε για χρηματισμό από τον Τζορτζ Σόρος. Ο Δημήτρης Καμένος επικαλούμενος αυτές τις δηλώσεις ζήτησε για ακόμη μια φορά την παρεμβαση της Δικαιοσύνης.
    «Έχω κάνει τρεις επιστολές στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Αν τα είπε αυτά ο κ. Καμμενος ή λέει αλήθεια ή λέει ψέμματα. Αν λέει αλήθεια και μπορεί να το αποδείξει ο κ. Κοτζιάς θα πάει ισόβια. Ο κ. Κοτζιάς γιατί δεν του έκανε αγωγή;».
    Τέλο, ο Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε επίθεση σε οσους ήταν παροντες στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή στο Μέγαρο Μουσικής υπερ της Συμφωνίας ενώ επικαλούμενος δικές του πληροφορίες εκτίμησε ότι επόμενος υπουργός Εξωτερικών θα είναι ο κ. Σωτήρης Βαλντέν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και δεύτερο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία στις 27 Ιανουαρίου- «Mαραθώνιος» εκδηλώσεων στη Β.Ελλάδα.

    «Στην Ελλάδα συντελείται ιστορικό πραξικόπημα με αυτή τη Συμφωνία που παρά την αντίδραση του ελληνικού λαού προχωρά. Έχουν γίνει δεκάδες λαϊκές συγκεντρωσεις σε όλη την Ελλάδα».
    Το στίγμα των θέσεων της Παμμακεδονικής Συνομοσπονδίας εν όψει του συλλαλητηρίου για την συμφωνία των Πρεσπών που θα γίνει την Κυριακή, 20 Ιανουάριου, στο Σύνταγμα, έδωσε ο προεδρος της συνομοσπονδίας, Ιωάννης Αθανασιάδης. Προανήγγειλε, μάλιστα, τη διεξαγωγή και δεύτερου συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και για την Κυριακή, 27 του μήνα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερντογάν: «Τα Σκόπια είναι "Μακεδονία" - Εμείς εκεί έχουμε ιστορία»
    Τη εμμονή του με τα «σύνορα της καρδιάς του» έκανε για μία ακόμη φορά εμφανή ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
    Κατά τη διάρκεια ομιλίας του χθες στην κοινοβουλευτική ομάδα του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) αναφέρθηκε σε όλη τη γεωγραφική περιοχή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, από τα Βαλκάνια μέχρι την Βόρεια Αφρική και τον Καύκασο έως την Υεμένη , ενώ ιδιαίτερη μνεία έκανε στις αναστηλώσεις των ιστορικών μνημείων, σε Βοσνία Ερζεγοβίνη, αλλά και Σκόπια, τα οποία αποκάλεσε «Μακεδονία».
    «Εμείς με την ιστορία μας, την κουλτούρα μας, τον πολιτισμό μας και τις καρδιές μας βρισκόμαστε σε όλες αυτές τις γεωγραφικές περιοχές. Εμείς με 20 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα εδαφών μικρύναμε και μικρύναμε, ώσπου φτάσαμε τα 780 τ/χλμ;
    Εμείς σε αυτά τα εδάφη έχουμε μία ιστορία, μία κουλτούρα. Εκεί πού πατήσαμε γράψαμε ιστορία, από εκεί φτάσαμε ως εδώ και όσοι δεν γνωρίζουν την ιστορία, δεν μπορούν να αναγνωρίζουν την αξία της. Εμείς αυτές τις γεωγραφικές περιοχές τις έχουμε στην καρδιά μας», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος.
    «Στα βαλκάνια, στη Βοσνία - Ερζεγοβίνη, ποιός αναστήλωσε όλα αυτά τα ιστορικά μνημεία; Εμείς. Στη "Μακεδονία" εμείς το καναμε αυτό. Γιατί έχουμε ιστορία», τόνισε ο Ερντογάν.
    Στην ίδια ομιλία ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε ότι βλέπει την επέκταση της «ζώνης ασφαλείας» κατά 32 χιλιόμετρα στην Συρία θετικά, προσθέτοντας επίσης ότι η «ζώνη» θα μπορούσε να επεκταθεί ακόμη περισσότερο.
    Ο Ερντογάν δηλώσε νωρίτερα ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ φτάνοντας σε μία συμφωνία «ιστορικής σημασίας», όπως τη χαρακτήρισε, για το πώς θα λειτουργούν αυτές οι «ζώνες ασφαλείας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
    Σαφή θέση για το Μακεδονικό παίρνουν και οι αγρότες, που αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν δυναμική κινητοποίηση, την ημέρα που θα έρθει στην Ελληνική βουλή προς κύρωση, η συμφωνία των Πρεσπών.
    Οι αγρότες θέλουν να στείλουν το δικό τους μήνυμα προς τους βουλευτές που θα κληθούν να πάρουν θέση για το εθνικό θέμα και σύμφωνα με πληροφορίες ήδη φαίνεται να έχουν αποφασίσει να πάνε στα σύνορα με τα αγροτικά τους μηχανήματα, την ημέρα που έρθει το θέμα στη βουλή.
    «Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας σε κανέναν. Δεν πρόκειται να αφήσουμε ούτε έναν να αφήσει τις θυσίες με αίμα των προγόνων μας, να πάνε χαμένες. Την ημέρα κύρωσης της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών, εμείς θα είμαστε στα σύνορα. Σύνορα τα οποία δεν θέλει να υπερασπιστεί η κυβέρνηση. Περιμένουμε να δούμε τι θέση θα πάρουν οι βουλευτές. Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα,» δήλωσε στο Infonews24, ο Σερραίος αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λίτος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...