Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Η ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ. ΠΤΩΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ. ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ: «ΜΙΣΩ ΚΑΙ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΜΙΟΥΣ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΞΕΠΛΥΜΜΕΝΗ ΡΑΤΣΑ, ΤΗΝ ΦΕΛΛΑΧΑ». ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΧΩΡΙΣ ΗΤΤΑ, ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.

ΟΙ  ΞΕΝΕΣ  ΜΥΣΤΙΚΕΣ  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ,  ΤΟΥΣ  ΨΥΧΟΜΕΤΡΗΤΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥΣ  ΜΑΣ  ΖΥΓΙΖΟΥΝ  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ  ΑΥΤΕΣ  ΤΙΣ  ΗΜΕΡΕΣ  ΚΑΙ  ΜΕΤΡΟΥΝ  ΤΙΣ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ  ΜΑΣ  ΣΤΗΝ  ΠΡΟΔΟΣΙΑ. 


Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΩΝ  ΠΡΕΣΠΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΠΡΟΒΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  "ΣΥΜΦΩΝΙΑ"  ΜΕ  ΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΧΑΡΙΣΕΙ  ΝΗΣΙΑ,  ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ,  ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ,  ΑΕΡΙΑ,  ΑΟΖ.

Ο  Καζαντζάκης  είχε  απηυδήσει  από  την  πλήρη  έλλειψη  επιβιωτικών  αντιδράσεων  του  ελληνικού  πτώματος.  Δεν   μπορούσε  να  αντέξει  την  δειλή,  ξεπλυμένη,  μικροπρεπή  αντιμετώπιση  της  ζωής.  Απεχθανόταν  τα  σκουλήκια  που  σέρνονται  στο  βρώμικο  χώμα.
Ο  Καζαντζάκης  είχε  σαν  οδηγό  και  πρότυπο  Έλληνος  τον  ατρόμητο  και  ακατάβλητο  Οδυσσέα.  Ένας  σημερινός  οδυσσειακός  τύπος  κατά  τον  Καζαντζάκη,  ήταν  ο  Ζορμπάς,  ένας  Μακεδόνας  από  το  Καταφύγι  Κοζάνης.
Ο  Α.Τσίπρας πάει στην Άγκυρα και παραπέμπει τα ελληνοτουρκικά στην Χάγη ώστε να «διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή»!

Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΩΝ  ΠΡΕΣΠΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΠΡΟΒΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  "ΣΥΜΦΩΝΙΑ"  ΜΕ  ΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΧΑΡΙΣΕΙ  ΝΗΣΙΑ,  ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ,  ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ,  ΑΕΡΙΑ,  ΑΟΖ.

Ο πρωθυπουργός και προσωρινός ΥΠΕΞ, Α. Τσίπρας θα μεταβεί εντός δεκαημέρου στην Τουρκία για συνομιλίες με τον Πρόεδρο Ερντογάν, ύστερα από πιεστικές προσπάθειες του τελευταίου, ώστε να «διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή».
Ο Αλέξης Τσίπρας και ο νέος υπουργός Άμυνας που θα τον συνοδεύει, μπορεί να δείχνουν πρόθυμοι να συζητήσουν «ανοιχτά διμερή θέματα» με βάση την τουρκική ατζέντα για από κοινού παραπομπή τους στο Δικαστήριο της Χάγης προς επίλυση, όπως διακηρύσσει σε όλους τους τόνους, επίσημα και ανεπίσημα προς όλους τους συνομιλητές του ο Ρ.Τ. Ερντογάν.
Η ελληνική αντιπροσωπεία ωστόσο θα μεταβεί στην Άγκυρα με ήδη εκ των προτέρων βεβαρημένη την ελληνική θέση. Και τούτο διότι η Άγκυρα έχει εξαγγείλει διεθνώς και υλοποιεί ήδη το «ετήσιο πρόγραμμα» ασκήσεων της στο Αιγαίο, παραβιάζοντας το σύνολο της διεθνούς νομιμότητας, με παραβιάσεις και παρανομίες σε βάρος της εθνικής κυριαρχίας και των εθνικών συμφερόντων της Ελλάδας, που τείνουν πλέον να εξελιχθούν σε μόνιμα και νόμιμα τουρκικά κεκτημένα, αφού απουσιάζει παντελώς οποιαδήποτε ελληνική αντίδραση, πλην λεκτικών αντιπαραθέσεων, χωρίς καμία νομική, διπλωματική, ακόμα και επιχειρησιακή ισχύ.
Οι πολύχρονες τουρκικές ασκήσεις στο σύνολο του Αν Αιγαίου αποτελούν πρακτική εφαρμογή τουρκικού σχεδίου επίθεσης εναντίον της Ελλάδας. Η Τουρκία σε καθημερινή βάση μετράει την ταχύτητα της ελληνικής αντίδρασης ανάλογα με τον καιρό, τον άνεμο, τη διαθεσιμότητα των αεροσκαφών και τροποποιεί ανάλογα το σχέδιο της για να περιορίσει στο ελάχιστο το ρίσκο.
Η καθημερινότητα και η ρουτίνα αποτελούν πλέον στάνταρ διαδικασία αντίδρασης από την Αθήνα, η οποία για χρόνια αντιμετωπίζει ακριβώς την ίδια κατάσταση. Δι’ αυτού του τρόπου δημιουργείται  ο κίνδυνος- όταν η Τουρκία το κρίνει χρονικώς συμφέρον- να δημιουργήσει επεισόδιο μικρής ή μεσαίας κλίμακας, που θα έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού, διότι η Αθήνα θα νομίσει ότι πρόκειται και πάλι για θέμα καθημερινότητας- ρουτίνας.
Έτσι αναγκαστικώς η Αθήνα θα οδηγηθεί στο Δικαστήριο της Χάγης για όλα τα θέματα με τίμημα ανυπολόγιστο αυτή την στιγμή.

Η  ΠΡΟΔΟΣΙΑ  ΤΩΝ  ΠΡΕΣΠΩΝ  ΕΙΝΑΙ  ΜΙΑ  ΠΡΟΒΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΜΙΑ  ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ  "ΣΥΜΦΩΝΙΑ"  ΜΕ  ΤΗΝ  ΤΟΥΡΚΙΑ  ΠΟΥ  ΘΑ  ΧΑΡΙΣΕΙ  ΝΗΣΙΑ,  ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ,  ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑ,  ΑΕΡΙΑ,  ΑΟΖ.

Η μεθόδευση με την οποία πάει να περάσει η συμφωνία των Πρεσπών, συνοδευόμενη από μία ενορχηστρωμένη εκστρατεία ψεύδους, παραπλάνησης και ελεεινής προπαγάνδας είναι μία πρόβα για να περάσει στο προσεχές μέλλον μία ακόμη χειρότερη και πιο ταπεινωτική συμφωνία με την Τουρκία για την εκχώρηση σε αυτή του μεγαλύτερου μέρους της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και των φυσικών της πόρων. 
Και αυτό θα γίνει είτε κατόπιν άμεσης διμερούς διαπραγμάτευσης είτε κατόπιν προσφυγής στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης όπου είναι σίγουρο ότι θα ηττηθούμε πανηγυρικά διότι υπάρχει δεδικασμένο που δεν μας ευνοεί (Μάλτα εναντίον Λιβύης το 1982, και Τυνησία εναντίον Λιβύης το 1985). 
Με το σκοπιανό ο ελληνικός λαός προετοιμάζεται ψυχολογικά να δεχτεί την ακόμη πιο επονείδιστη ήττα από την Τουρκία, η οποία θα γίνει χωρίς να πέσει ούτε τουφεκιά και μάλιστα θα του πλασαριστεί ως επώδυνος αλλά αναγκαίος ιστορικός συμβιβασμός για χάρη της ειρήνης και της ασφάλειας.  

Τα ίδια παπαγαλάκια που σήμερα αναμασούν τα βλακώδη επιχειρήματα υπέρ των Σκοπιανών παραχαρακτών της Ιστορίας, αύριο θα λένε παρόμοια επιχειρήματα υπέρ των Τούρκων. 
Ότι π.χ. δεν είναι δίκαιο να είναι ελληνικό όλο το Αιγαίο και οι Τούρκοι να έχουν μόνο 2-3 νησάκια. Ότι δεν είναι δίκαιο να αξιώνουμε να έχουμε όλη δική μας την τεράστια υφαλοκρηπίδα νοτίως του Καστελόριζου και να μη δίνουμε και στους Τούρκους ένα μεγάλο κομμάτι.
 Ότι εμείς που φωνάζαμε ανέκαθεν υπέρ της διεθνούς νομιμότητας πρέπει να αποδεχτούμε τη δυσμενή απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου και να το βουλώσουμε.
Ότι δεν αξίζει να πάμε να πεθάνουμε για μερικά βράχια μέσα στη θάλασσα και για μερικά κυβικά μέτρα φυσικό αέριο.
Ότι δεν πρέπει να αφήνουμε να διαιωνίζονται τα προβλήματα με τον ανατολικό γείτονά μας και να δαπανούμε δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς, και άλλα τέτοια αρκούντως «προοδευτικά».
Και θα κάνει και ειδική ενημερωτική εκπομπή η ΕΡΤ που θα μας λέει με το στόμα των φιλοκυβερνητικών προπαγανδιστών δημοσιογράφων τι καλά που θα είναι να τα δώσουμε όλα στους Τούρκους και να ησυχάσουμε από τις καθημερινές προκλήσεις και τις τριβές που μπορεί να καταλήξουν σε ένα θερμό επεισόδιο.   Γιατί ὁ ΣΥΡΙΖΑ δέν θέλει πρόωρες ἐκλογές; 

ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

28 Ἰανουαρίου 2019 Δικαίαρχος , John Drake, ΦΙΛΟΝΟΗ

Γιατί ὁ ΣΥΡΙΖΑ δέν ἐπιθυμεῖ πρόωρες βουλευτικές ἐκλογές πρίν ἀπό τίς εὐρωεκλογές;
Ὀπως είναι σε όλους γνωστό, εφέτος τον Μάιο θα διεξαχθούν ευρωεκλογές σε όλη την Ευρώπη.
Η ημερομηνία τους είναι καθορισμένη για όλες τις χώρες και δεν μπορεί να αλλάξει.
Για την Ελλάδα όμως υπάρχει μία σημαντική ιδιαιτερότητα.
Το 2019 είναι και έτος διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών και μάλιστα με σταυρό προτιμήσεως.
Θα ήταν όμως σκόπιμο οι Ευρωεκλογές και οι Βουλευτικές εκλογές να συμπέσουν τον Μάιο;
Εάν επιθυμούσαμε ένα καθαρό εκλογικό σκηνικό, θα έπρεπε να απαντήσουμε ανεπιφύλακτα ναι!!!
Δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθούν οι ψηφοφόροι, προσερχόμενοι σε τέσσερεις διαφορετικές εκλογικές διαδικασίες εφέτος.
Η μακροχρόνια προεκλογική περίοδος θα μπορούσε να βλάψει την οικονομία και να παραλύσει το κράτος έως τον Οκτώβριο.
Επιπλέον, το κόστος της διαδικασίας θα ήταν τουλάχιστον διπλάσιο σε μία περίοδο οικονομικής κρίσεως.
Αλλά η κυβέρνηση δεν σκέπτεται έτσι. γιατί σκέφτεται σαν ψυχοπαθής.
Γνωρίζει ότι θα φάει εκλογικό στραπάτσο στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν την νοιάζει.
Ο λόγος:
Ανεξάρτητα από το δυσμενές αναμενόμενο εκλογικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών, η κυβέρνηση φροντίζει ήδη να κάνει τα μικρά κόμματα αναξιόπιστα στο εκλογικό σώμα.
Με πρόσχημα την «Συμφωνία των Πρεσπών», πολλοί βουλευτές μικρών κομμάτων έχουν διαφοροποιηθεί από τα κόμματα τους και «στηρίζουν» την κυβέρνηση να μην πέσει.
Με τον τρόπο αυτό, ήδη κινδυνεύουν να απωλέσουν τα μικρά κόμματα την κοινοβουλευτική τους ομάδα και να γίνουν σκορποχώρι βουλευτών χωρίς δυνατή εκπροσώπηση από τους αρχηγούς τους στην Βουλή.
Η εικόνα θα επιδεινωθεί στο μέλλον και με άλλες αποσκιρτήσεις βουλευτών, με σκοπό τα μικρά κόμματα να πέσουν κάτω από το όριο του 3% και έτσι να μην μπορέσουν να εκλέξουν Ευρωβουλευτή.
Έτσι, οι 22 Ευρωβουλευτές θα προκύψουν κυρίως από τα τέσσερα μεγαλύτερα κόμματα, δηλαδή από την ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ.
Οι Ευρωβουλευτές μπαίνουν στο ψηφοδέλτιο κάθε κόμματος και εκλέγονται με την σειρά αναγραφής τους στην λίστα του ψηφοδελτίου.
Ανεξάρτητα από την δημοτικότητα των υποψηφίων, θα βολευτούν για 5 χρόνια στην Ευρωβουλή οι πιο υπάκουοι και πιο εξωνημένοι των ηγεσιών των κομμάτων.
Μετά τις Ευρωεκλογές αναμένεται να ανανεωθεί η θέση του Επιτρόπου της Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Αυτόν θα τον προτείνει η τρέχουσα κυβέρνηση, ιδιαίτερα μάλιστα εάν κάνει το σφάλμα ο κος Μητσοτάκης να προκαλέσει σύντομα πρόταση μομφής και να την χάσει πανηγυρικά.
Τότε για 6 μήνες η ΝΔ δεν θα μπορεί να προκαλέσει αιφνίδια πτώση της κυβερνήσεως με πρόταση μομφής, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.
Στην θέση του Επιτρόπου θα τοποθετηθεί λοιπόν εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ.
Μαντέψτε ποιο θα είναι αυτό το «καλό παιδί», που δεν φορά γραβάτα, αλλά ενδιαφέρεται για τους πρόσφυγες και κάνει κωλοτούμπες για την κα Μέρκελ…
Τον Ιούνιο εφέτος θα χηρεύσει και η θέση του κου Στουρνάρα στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Και εκεί θα τοποθετηθεί εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ.


Έτσι λοιπόν, η οποιαδήποτε διαφορετικής πολιτικής αποχρώσεως κυβέρνηση, που θα προκύψει ενδεχομένως μετά τον Οκτώβριο εφέτος, θα δεσμεύεται από τους εκλεκτούς του ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΕ και στην ΕΚΤ.
Και τότε θα αρχίσει το σαμποτάζ της αντιπάλου κυβερνήσεως, που ενδέχεται να προκύψει έως την ημερομηνία λήξεως της θητείας του Προέδρου της Δημοκρατίας τον Μάρτιο του 2020.
Και εκεί θα προταθεί εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ. διαθέσιμος μετά τον Νοέμβριο 2019, που λήγει η πλουσιοπάροχη θητεία του στην Ευωπαϊκή Ένωση, εάν φυσικά ενδιαφέρεται και δεν γίνει δυνητικός αντίπαλος του κου Μητσοτάκη στην ηγεσία της ΝΔ.
Εννοείται ότι η δύσμοιρη αυτή κυβέρνηση θα αναγκασθεί να υλοποιήσει μέχρι κεραίας όλα τα δυσάρεστα μέτρα, που επεβλήθησαν με όλα τα μνημόνια.
Θα φορτωθεί όλο το πολιτικό κόστος και τις κατάρες όλων των Ελλήνων.
Αυτό είναι το πολιτικό σχέδιό τους.
Ο μόνος τρόπος να μην υλοποιηθεί είναι να πέσει η κυβέρνηση τις παραμονές των Ευρωεκλογών, κατά προτίμηση τον Απρίλιο.
Επιπλέον, απαιτείται τα μικρά κόμματα να πάρουν όλα παραπάνω από 3% στις Ευρωεκλογές, βάζοντας όμως στο Ευρωψηφοδέλτιο τους ικανούς και τίμιους ανθρώπους και όχι την συνήθη σαβούρα και τον κατιμά του παλαιού πολιτικού συστήματος.
Τώρα ξέρετε τα πλήρη σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ.
Πρόκειται για σχέδια αδίστακτων ψυχοπαθών με εμμονή στην διατήρηση της εξουσίας, ακόμη και εάν χρειασθεί να πουλήσουν την ψυχή τους στον Διάβολο…
Εμποδίστε τους…

 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...