Τρίτη 28 Μαΐου 2019

ΘΑΡΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ» ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 12%. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ. ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ 12% ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 24% ΚΑΙ 36% ΚΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ, ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ;



Οι Ευρωεκλογές 2019 τελείωσαν και τα συνολικά  αποτελέσματα για τον  Ελληνικό  πατριωτικό  χώρο  δεν είναι δυσάρεστα. 

 


ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ  4,9

ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΛΥΣΗ  4,2

ΛΑΟΣ  1,3

ΕΛΕΥΘΕΡΗ  ΠΑΤΡΙΔΑ  0,7

ΝΕΑ  ΔΕΞΙΑ  0,7

ΕΘΝΙΚΟ  ΜΕΤΩΠΟ  0,2


ΣΥΝΟΛΟ  12%





ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

3 σχόλια :

  1. ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ 0,5% .ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ ΩΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΗΓΕΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΛΒΙΝΙ Η ΛΕΠΕΝ ΔΕ ΕΧΟΥΜΕ ...ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ Η Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ . ΑΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ : Στην Ένωση του κατακερματισμένου Πατριωτικού χώρου όπως επιθυμεί η πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού στοχεύει η πρωτοβουλία της Γεωργίας Μπιτάκου και του Κινήματος Διέξοδος Ελλάς, να καλέσει όλα τα πατριωτικά κόμματα αυτή την Τετάρτη στις 20:00 προκειμένου να δημιουργήσουν την Συνομοσπονδία Πατριωτικών Κομμάτων που θα συμμετέχει ως μια φωνή στις Εθνικές Εκλογές 7 Iουλίου.

    «Δοκιμάσαμε μέσα από τις κινητοποιήσεις, τα συλλαλητήρια, τις ομιλίες, τα ρεπορτάζ να σταματήσουμε τον όλεθρο που οδηγούν την πατρίδα μας οι πολιτικές δυνάμεις που έχουν υποταχθεί στα κελεύσματα της Νέας Τάξης Πραγμάτων.
    Και το μόνο που πετύχαμε ήταν η ενίσχυση του δικομματισμού και να εναλλάσονται στην εξουσία αυτοί που μας κατέστρεψαν. Φτάνει πια!
    Ή θα ενωθούμε οι πατριωτικές δυνάμεις ή θα δούμε στις μέρες μας τον Ελληνισμό να πεθαίνει!
    Σε όλη την Ευρώπη υπερίσχυσαν οι πατριωτικές δυνάμεις και στην Ελλάδα παραμείναμε από τη Σκύλλα στη Χάρυβδη!
    Την Τετάρτη θα πέσουν οι μάσκες όποιος συναινέσει στην Ένωση- και ήδη το έχουν κάνει οι 10 στους 25 - θέλει πραγματικά τη σωτηρία της Ελλάδας οι υπόλοιποι είναι υπολογοι στον Ελληνικό Λαό να απαντήσουν γιατί θα αντιταχθούν στην Ένωση», επισήμανε η πρόεδρος του Πατριωτικού Κινήματος Διέξοδος Ελλάς.
    Αναμένοντας λοιπόν το αποτέλεσμα της Τετάρτης που θα μεταδοθεί live και από το pronews.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

      Η... "μπατριώτισσα", ο "Ναουσαίος" και οι ψύχραιμες φωνές...Γίνονται πολλά πολιτικά παιχνίδια για προβολή, για συσπείρωση αλλά όχι για πραγματική ανατροπή.

      https://attikanea.blogspot.com/2019/01/blog-post_444.html

      Εμφάνιση αναρτήσεων ταξινομημένων κατά συνάφεια για το ερώτημα
      ΜΠΙΤΑΚΟΥ.
      Ταξινόμηση κατά ημερομηνία Εμφάνιση όλων των αναρτήσεων

      https://attikanea.blogspot.com/search?q=%CE%9C%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A5

      Διαγραφή
  2. ΤΕΤΆΡΤΗ, 29 ΜΑΪΟΥ 2019
    Μέ τί ἔχει μπλέξει αὐτή ἡ χώρα;...

    Δέ εἶναι κακό νά ἔχῃ ἑβραϊκές ῥίζες,διόλου. Μά γιατί νά μήν τό λέει; Καί ὄχι μόνον αὐτός,ἀλλά τόσοι καί τόσοι,μέχρι καί πρωθυπουργοί,πού κρύβονται ἀπό τήν καταγωγή τους ὅπως οἱ καταζητούμενοι...

    Ψάχνοντας λοιπόν,στήν σελίδα μέ τά οἰκογενειακά ὀνὀματα,βρήκαμε ἕναν καί μόνον Βελόπουλο,ἀγνώστων γονέων (ἀναφέρεται μόνον ἡ μητέρα ἀλλά μέ τό συζυγικόν ἐπίθετο καί χωρίς μικρό ὄνομα : Βελοπούλου). Ἰδού λοιπόν ὁ Πελοπίδας πού,βρέ παιδί μου,τί συμπτώσεις εἶναι αὐτές ; Παντρεμένος μέ τήν Ἀλίκη τῆς γνωστῆς ἑβραϊκῆς οἰκογενείας Μοάτσου !

    Βελόπουλος Πελοπίδας παντρεμένος μέ τήν Μοάτσου Ἀλίκη (1954) ,τῆς οἰκογενείας Moazzo μέ πατριάρχη της τόν Moazzo Di Venezia πού πέθανε τό 1788 στά Κύθηρα καί μέ οἰκόσημον παρακαλῶ :

    https://sxolianews.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...