Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ «Ε» ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.


 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ. ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ: «ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΓΛΕΙΦΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ». ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΠΑΠΑΧΕΛΑ, ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ». ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ «ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»;

Ο  στρατός της Μπανανίας θα  έκανε άσκηση, χωρίς να ρωτήσει την  αμερικανική   πρεσβεία;  Μόνο  λαθρομετανάστες  είναι  ικανός  να  φυλάγει  αποτελεσματικά;  

  
Ερντογάν: «Τα σύνορα χαράσσονται με αίμα και όχι στο χαρτί». 

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ. 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.

 
 ΤΙ,  ΣΤΑ  ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΑΤΣΙΦΑ  ΘΑ  ΠΑΕΙ;  ΟΧΙ  ΘΑ  ΚΑΤΣΕΙ  ΝΑ  ΣΚΑΣΕΙ...ΑΙΜΑ,  ΠΑΤΡΙΔΑ,  ΣΥΝΟΡΑ...Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ  ΜΕ  ΒΑΡΙΑ  ΘΕΜΑΤΑ.  ΜΠΑΙΝΕΙ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΜΥΑΛΟ  ΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.  ΓΙ  ΑΥΤΟ  ΘΕΛΕΙ  ΟΛΗ ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ  ΝΑ  ΤΗΝ  ΚΑΝΕΙ  ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ.



ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ (επί λέξει στην βουλή: «οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα, είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό»), ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΕΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ. ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ Ή Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Χθεσινό μήνυμα του ηγέτη Βουλγαρίας Μ.Μπορίσοφ στον πράκτορα του Σόρος Μητσοτάκη: «Σε περίπτωση που ξένοι επιχειρήσουν να περάσουν τα σύνορα και να εισέλθουν στο βουλγαρικό έδαφος από την Τουρκία και θελήσουν να κατεδαφίσουν τα συρματοπλέγματα, εγώ και ο υπουργός Άμυνας, θα διατάξουμε να πυροβολήσουν οι στρατιώτες μας στο ψαχνό».

(Σύμφωνα με μία έκθεση του «Τμήματος Πληθυσμού» των Ηνωμένων Εθνών με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση των πληθυσμών;» (Replacement Migration: Is it a Solution to Declining and Ageing Populations?) που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2000, η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες (υπολογισμός βάσει πληθυσμού χωρών και αναγωγή).












Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ  ΤΑ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  20  ΧΡΟΝΙΑ   2.500.000  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ.  Η  ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  ΣΤΑ  200  ΧΡΟΝΙΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΟΙ  ΜΙΣΟΙ  ΚΑΤΟΙΚΟΙ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ  ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΟΙ.




ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ 2076 ΣΤΗΝ ΑΤΟΥΝΑ (ΑΘΗΝΑ) ΤΟΥ ΑΛ ΓΙΟΥΝΑΝ (ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΠΙΣΤΩΝ, 6η τοῦ μηνὸς Moυχαρράμ, ἔτος 1499, ΜΕ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ).




«Κάψτε την Σάμο και την Ελλάδα!» ΣΟΡΟΣ: «Οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα, είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό».





Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ;






Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΟΤΑΝ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ, ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΕΒΑ ΘΑ ΜΠΕΚΡΟΠΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ. «Οι έλληνες γερνούν, θα κάνω μετάλλαξη της ελληνικής κοινωνίας, θα τους μπολιάσω με πρόσφυγες, έτσι θα λύσω το δημογραφικό μας πρόβλημα, είμαι υπερήφανος που θα μετατρέψω τον λαό μου σε πολυπολιτισμικό»







ΡΩΣΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: «ΟΙ ΑΡΜΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΙΡΑ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΦΑΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΑΓΑΝΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ».





ΕΝΑ ΜΕΘΟΔΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΙΤ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ.ΜΑΡΟΚΙΝΟΙ  ΚΑΙ  ΑΛΓΕΡΙΝΟΙ   ΕΚΑΝΑ  ΕΦΟΔΟ  ΓΙΑ  ΚΑΤΑΛΗΨΗ  ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ  ΤΜΗΜΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.  




Η ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ  ΔΕΝΔΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ  ΣΤΟ  ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ  ΤΗΣ  ΝΕΑΣ  ΑΓΧΙΑΛΟΥ  ΟΠΟΥ  ΕΔΡΕΥΟΥΝ  ΤΑ  F 16  ΤΗΣ  111  Π.Μ.




Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΗΔΙΑΣ… ΠΟΛΛΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ.  ΠΟΛΥ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.  ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΛΟΙ  ΕΜΠΡΗΣΜΟΙ.  ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ.   














ΑΠΟ  ΤΟ  PRONEWS

 Διχασμένη είναι η κυβέρνηση, αλλά και η στρατιωτική ηγεσία στο εσωτερικό της σε ότι αφορά την αντιμετώπιση των τουρκικών επιθετικών κινήσεων σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.
Το εντυπωσιακό είναι ότι αυτός ο διχασμός έχει περάσει και στο εσωτερικό των Ενόπλων Δυνάμεων, με αρκετούς ανώτατους αξιωματικούς να μιλούν για «Εθνική ανάγκη απάντησης ακόμα και με τα όπλα στις τουρκικές κινήσεις που ακυρώνουν de facto την ελληνική κυριαρχία» και άλλους να είναι πιο «δειλοί» και διστακτικοί ή πιο «προσεκτικοί».


Γιατί ανησυχούν από τα αποτελέσματα ένα crash test στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις μετά από δεκαπέντε χρόνια εξοπλιστικής απραξίας (τελευταία μείζονα προμήθεια η παραγγελία των 30 F-16 Adv. το 2005), αλλά και μισθολογικής απαξίωσης των στελεχών που έχει πλήξει το ηθικό τους σε μεγάλο βαθμό, αφού έχει πλήξει τις ζωές των ιδίων και των οικογενειών τους επίσης σε μεγάλο βαθμό.
Το πλέον χαρακτηριστικό πρόσφατο παράδειγμα αυτού του «διχασμού» είναι η εντολή ενεργοποίησης ενός άκρως απόρρητου σχεδίου επιστράτευσης και προσβολής στρατηγικών σημείων στα εσωτερικό της Τουρκίας που δόθηκε εν μέσω της άσκησης «Παρμενίων 2019» και η... ακύρωση αυτής της εντολής, μετά από διαρροή της σε ξένη δύναμη, η οποία έκανε ότι μπορούσε για να ακυρωθεί η σχετική δοκιμή.
Πρόκειται για το άκρως απόρρητο «Σχέδιο Ε» το οποίο προβλέπει ταχεία μυστική επιστράτευση και πρώτο κτύπημα στη Τουρκία (με την προϋπόθεση την ύπαρξη βάσιμης εκτίμησης περί επικείμενης τουρκικής επίθεσης).
Η διαταγή δόθηκε από τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας και πρώην Αρχηγό ΓΕΣ, Αλκιβιάδη Στεφανή, την 1η Οκτωβρίου, τα ξημερώματα.
Για το περιεχόμενό της ενημερώθηκε πρεσβεία ξένης δύναμης, ενώ σε δεύτερο χρόνο ενημερώθηκε και ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ν.Παναγιωτόπουλος, ο οποίος μάλιστα βρίσκονταν στην Κύπρο μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, πτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου.
Ο τελευταίος όταν ερωτήθηκε για το αν πρέπει να γίνει η άσκηση δεν ήταν θετικός, ίσως γιατί εκτίμησε ότι θα στέλνονταν λάθος μήνυμα στην Αγκυρα την ώρα που τα «νεύρα» στην περιοχή ήταν «τεντωμένα» λόγω της επικείμενης τουρκικής εισβολής στην Συρία.
Για το θέμα ενημερώθηκε και το γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, όχι κατ'ανάγκη από ελληνική πλευρά. Και ο ίδιος δεν συμφωνούσε με την ενεργοποίηση του «Σχεδίου Ε», έστω στο πλαίσιο της άσκησης.
Λέγεται ότι ο Αρχηγός του Ναυτικού, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, δεν εξέλαβε αρνητικά, ούτε είχε δισταγμό στην εκτέλεση της διαταγής.
Γενικά η περίπτωση του Ν.Τσούνη είναι αυτή του στρατιώτη που ξέρει ότι θα πεθάνει, αλλά δεν διστάζει να το κάνει.
Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι οι διαφορετικές προσεγγίσεις, δείχνουν ότι δεν υπάρχει ομοιογενής αντιμετώπιση της τουρκικής επιθετικότητας. Βέβαια, αρκετοί λένε,  ότι δεν έπρεπε ο Α.Στεφανής να ενεργοποιήσει το «Σχέδιο Ε», χωρίς προηγούμενη ενημέρωση της προϊστάμενης πολιτικής ηγεσίας και ίσως δεν έχουν άδικο
Δεν είναι λίγοι οι ανώτερου βαθμού αξιωματικοί και των τριών Κλάδων που θεωρούν ότι κάθε ημέρα που περνάει μειώνονται οι πιθανότητες της νίκης και ότι αν κάτι πρέπει να γίνει με τη Τουρκία πρέπει να γίνει, τώρα. 
Υπάρχουν και άλλοι, που θεωρούν ότι η χώρα θα εισερχόταν σε μεγάλες περιπέτειες είτε επικρατούσαμε στο πρώτο κτύπημα, είτε δεν πετύχαινε τους βασικούς στρατηγικούς στόχους του.
Το μόνο που θα πούμε είναι ότι η αδυναμία συναντίληψης φέρνει στο μυαλό την Κύπρο και την νύχτα των Ιμίων. 
Με τα γνωστά αποτελέσματα...




Ερντογάν: «Τα σύνορα χαράσσονται με αίμα και όχι στο χαρτί». 

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ Ο ΚΟΥΛΗΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ.



Η Άγκυρα θα μείνει στα εδάφη που κατέλαβε με αίμα όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας σε συνέδριο που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι τα εδάφη αυτά θα προσαρτηθούν και δεν θα επιστραφούν ποτέ πίσω στην Δαμασκό.
Η απειλή αυτή απευθύνεται και στην Ελλάδα καθώς αναφέρει στα βασικά σημεία της ομιλίας του, πως «τα σύνορα σχηματίζονται με αίμα και ιδρώτα και όχι στα χαρτιά».
Είναι σαφές πως αναφέρεται στην Συνθήκη της Λωζάνης της οποίας ζητάει την «επικαιροποίηση».
Στην ομιλία του, ο Ερντογάν είπε:
«Η εγκαθίδρυση της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης απαιτεί την ένωση διαφορετικών φωνών ανά τον κόσμο. Το καθήκον μας είναι να συνεχίσουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει, παρουσιάζοντας νέους στόχους, σε συνάρτηση με την ισχύ του έθνους μας στην Ανατολή»
Τα κράτη που δημιουργήθηκαν ζωγραφίζοντας τα σύνορά τους σε ένα χαρτί με χάρακα και όχι με αίμα και ιδρώτα, δεν είναι αληθινά κράτη.
Είμαστε ένα έθνος που έχουμε πληρώσει για όλα όσα έχουμε κατακτήσει και συνεχίζουμε να πληρώνουμε. Οι επιχειρήσεις που αναπτύξαμε σε Συρία και Ανατολική Μεσόγειο είναι ενδεικτικές των λανθασμένων υπολογισμών που έχουν γίνει.
Όλοι όσοι επιχειρούν στη Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στη Λιβύη, στην Αφρική, στα Βαλκάνια, μπορεί να έχουν άλλες προθέσεις, αλλά εμείς είμαστε εκεί για τους αδερφούς μας. Είναι μια σπουδαία επιδίωξη κι εκείνοι δεν θα την καταλάβουν ποτέ. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ως το τέλος.
Δεν κάνουμε καμία διάκριση. Δεν έχουμε καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τους τρομοκράτες για 17 χρόνια. Άλλοι μπορούν να το κάνουν, αλλά εμείς όχι. Για εμάς, η βία θα συνεχίσει να είναι βία και η αδικία θα παραμείνει αδικία.
Δεν αγνοούμε την παγκοσμιοποίηση και πρέπει να τη χρησιμοποιήσουμε για να φέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στον κόσμο. Οι χώρες δεν μπορούν, σε αυτό το πλαίσιο, να συνεχίσουν να πλήττονται από τρομοκράτες. Αυτοί που πιστεύουν στην ελευθερία της σκέψης και της πίστης, γνωρίζουν τι σημαίνει το δολάριο. Η εποχή που οι χώρες κυβερνώνται πίσω από την κουρτίνα, έχει τελειώσει.
Ολόκληρη η Δύση έχει συμπαρασταθεί στους τρομοκράτες και μας έχουν επιτεθεί μαζί. Οι χώρες του ΝΑΤΟ και αυτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν κάνει το ίδιο. Ακούστε μας και μην ακούτε όσα λένε και θα γράφουν οι τρομοκρατικοί οργανισμοί.
Αύριο ταξιδεύω στο Σότσι της Ρωσίας κι ελπίζω να κάνουμε τα απαιτούμενα βήματα μαζί με τον κύριο Πούτιν».
 



  




ΤΙ,  ΣΤΑ  ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΑΤΣΙΦΑ  ΘΑ  ΠΑΕΙ;
ΟΧΙ  ΘΑ  ΚΑΤΣΕΙ  ΝΑ  ΣΚΑΣΕΙ...ΑΙΜΑ,  ΠΑΤΡΙΔΑ,  ΣΥΝΟΡΑ...Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ  ΜΕ  ΒΑΡΙΑ  ΘΕΜΑΤΑ.  ΜΠΑΙΝΕΙ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΜΥΑΛΟ  ΤΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΣΥΝΕΧΕΙΑ  ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ.  ΓΙ  ΑΥΤΟ  ΘΕΛΕΙ  ΟΛΗ ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΝΕΟΛΑΙΑ  ΝΑ  ΤΗΝ  ΚΑΝΕΙ  ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ.




Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει... τις βουτιές: Στη θάλασσα με τη Μαρέβα και τους φίλους τους.
Την ευκαιρία να κάνει μπάνιο με φίλους του είχε το πρωί της Κυριακής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην παραλία της Καλογριάς.
Λες και όλα στη χώρα είναι στρωμένα και δρομολογημένα, ο Κούλης, αυτός ο μεγάλος ηγέτης που κορόιδεψε τον κοσμάκη όπως και ο προκάτοχος του, βγήκε τσάρκα στις παραλίες.
Αν και Οκτώβρης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θέλησε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία του καλού καιρού και να κάνει ένα τελευταίο μπάνιο στη θάλασσα. Ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε το Σάββατο στην Καρδαμύλη για τα εγκαίνια της οικίας του Πάτρικ Λη Φέρμορ.
Το πρωί της Κυριακής, αφού ήταν στην περιοχή, σκέφτηκε να πάει για μπάνιο μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα και φίλους στη γνωστή παραλία της Καλογριάς.
Τον πρωθυπουργό εντόπισε στην παραλία η εφημερίδα Θάρρος και δημοσίευσε φωτογραφίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αρκετοί ήταν αυτοί που συνομίλησαν μαζί του, ενώ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε από τη θάλασσα, πλησίασε μια παρέα νέων που έκπληκτοι είδαν τον πρωθυπουργό να φτάνει κοντά τους και τελικά να τα λένε για ώρα.
Άλλος ένας Πρωθυπουργός που κορόιδεψε τον λαό του, προστέθηκε στην μακρά προδοτική λίστα που ρήμαξε τον τόπο μας.






ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ







   

  Υ.Γ.  ΤΗΣ  22.10.2019




Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΜΕΤΑ  ΤΑ  ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΑ  ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΑ  ΤΟΥ  ΜΠΑΝΙΑ  ΠΗΡΕ  ΤΗΝ  ΠΕΘΕΡΑ  ΤΟΥ  ΚΑΙ  ΠΗΓΕ  ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ.  ΓΥΡΩ  ΚΑΙ  ΜΕΣΑ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ  ΑΝΑΜΜΕΝΕΣ  ΦΩΤΙΕΣ, ΠΟΥ  ΣΕ  ΛΙΓΟ  ΘΑ  ΚΑΨΟΥΝ  ΟΛΟ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ.  ΣΚΑΣΙΛΑ  ΤΟΥ  ΚΟΥΛΗ… 

 
Σινεμά... με την πεθερά του πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Χωρίς τη Μαρέβα.

Η Άγκυρα ολοκλήρωσε την 2η γεώτρηση δυτικά της Πάφου και προσπαθεί να «τρυπήσει» στο οικόπεδο 7 - Σιωπή στην Αθήνα  του  Κούλη.
 H Άγκυρα αρνείται πάλι μέσα σε 4 ημέρες την ελληνική εδαφική κυριαρχία σε Ρόδο, Κάρπαθο και σύμπλεγμα Μεγίστης.




 Λέγεται  ότι  εάν  η  Τουρκία συνεχίσει τις προκλήσεις της. η Ελλάδα θα προχωρήσει σε έκδοση αυστηρών ανακοινώσεων.  Ήδη  ο  μασόνος  προδότης  της  Μακεδονίας  Παυλόπουλος  με  αξιοθαύμαστη  στρατηγική ψυχραιμία ετοιμάζει  ένα   αυστηρό μήνυμα στην  Τουρκία. Ο  Κούλης  θα  αφήσει  την  πεθερά  του  στον  κινηματογράφο  μόνη  της  και  θα  συντάξει  μία  συντριπτική  αποστομωτική  απάντηση  προς  την Άγκυρα που θα λέει πως:  «τέτοιου είδους ενέργειες δεν βοηθούν στην αρμονική συνύπαρξη και συνεργασία των δύο χωρών».

Το Έλληνικό Πολεμικό Ναυτικό είναι απασχολημένο με την μεταφορά λαθρομεταναστών  από  τα  νησιά στην ενδοχώρα …

Eδώ και πολλές ημέρες το τουρκικό γεωτρύπανο «Γιαβούζ» βρίσκεται στο βυθοτεμάχιο 7 της κυπριακής ΑΟΖ για  να «τρυπήσει» παρανόμως αλλά δεν μπορεί λόγω τεχνικών προβλημάτων.
Το ζήτημα όμως δεν είναι αν τα καταφέρνει η όχι αλλά το ότι επί 16 ημέρες προσπαθεί να το κάνει και δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση από την Αθήνα (η οποία είναι και η μόνη που διαθέτει επαρκή στρατιωτική ισχύ για να αρθρώσει λόγο).
Την ίδια στιγμή ανενόχλητο το άλλο τουρκικό γεωτρύπανο ο «Πορθητής» ολοκληρώνει την δική του δεύτερη γεώτρηση δυτικά  της Πάφου! Χωρίς επιτυχία αλλά ανενόχλητο και αυτό είναι που έχει σημασία.
Όλες αυτές τις ημέρες υπάρχει μια σιωπή ως προς τις δραστηριότητες της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ με πρόσχημα βέβαια την εισβολή στην Συρία αλλά όπως όλα δείχνουν η Τουρκία συνεχίζει τις ενέργειές της σε όλα τα μέτωπα ακάθεκτη.
Τα μέχρι τώρα τεχνικά δεδομένα, επιβεβαιώνουν ότι το τουρκικό γεωτρύπανο «Γιαβούζ» στάλθηκε νότια της Κύπρου, στο τεμάχιο 7 για να εξυπηρετήσει πολιτικές σκοπιμότητες του καθεστώτος Ερντογάν, χωρίς να υπάρχει ακόμα ετοιμότητα σε εμπειρία προσωπικού και αρτιότητα εξοπλισμού και αναγκαίων εξειδικευμένων υπεργολαβιών για πραγματοποίηση τέτοιας γεώτρησης.
Στο μεταξύ, νότια της Κύπρου, φτάνοντας σε απόσταση μέχρι και 50 χιλιόμετρα από τις ακτές της Κύπρου, στο ύψος της Αλαμινού, πηγαινοέρχεται καθημερινά συνεχίζοντας τις παράνομες σεισμογραφικές έρευνες το «Μπαρμπαρός».


H Άγκυρα αρνείται πάλι μέσα σε 4 ημέρες την ελληνική εδαφική κυριαρχία σε Ρόδο, Κάρπαθο και σύμπλεγμα Μεγίστης.
Για δεύτερη φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες η Άγκυρα αρνείται την ελληνική εδαφική κυριαρχία σε Ρόδο & σύμπλεγμα νησιών Μεγίστης αμφισβητώντας το δικαίωμα της Ελλάδας να εκδίδει NAVTEX που να αφορούν την περιοχή αυτή!
Μέσω του σταθμού της Αττάλειας αμφισβητεί την δικαιοδοσία της Ελλάδας να εκδίδει NAVTEX στα διεθνή ύδατα λίγα μόλις χιλιόμετρα από τα εθνικά χωρικά ύδατα σε Ρόδο και Καστελόριζο και σε κάθε περίπτωση μέσα στο FIR Αθηνών όπου μόνο η Ελλάδα είναι αρμόδια να εκδίδει NAVTEX και ΝΟΤΑΜ.
Με τρεις παράνομες NAVTEX η Άγκυρα προσπαθεί να διεκδικήσει αντίστοιχες περιοχές που έχουν δεσμευθεί από τις ελληνικές Αρχές για ασκήσεις των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων σήμερα, αύριο και στις 30 Οκτωβρίου.
Η σημερινή αφορά την γνωστή πλέον περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελορίζου και οι άλλες δύο για περιοχές νοτιοανατολικά της Καρπάθου.
Η Τουρκία δεύτερη NAVTEX μέσε σε μικρό χρονικό διάστημα, αναφέρει πως οι ελληνικές NAVTEX στην περιοχή αυτή δεν ισχύουν καθώς αυτές εμπίπτουν σε τουρκική περιοχή ευθύνης!
Αναφέρει πως «ο σταθμός Ηράκλειο δεν είναι εξουσιοδοτημένος να εκδίδει μηνύματα NAVTEX μέσα σε τουρκική περιοχή υπηρεσιών NAVTEX».
Παράλληλα εκδίδει δύο ακόμα παράνομες NAVTEX δεσμεύοντας για ασκήσεις με χρήση όπλων αύριο, το Ικάριο πέλαγος και μια περιοχή στην καρδιά του Αιγαίου μεταξύ Σκύρου, Ψαρών, Λέσβου και Άη Στράτη.  Θέτουν άμεσα θέμα αναρμοδιότητας για αυτή την θαλάσσια και εναέρια περιοχή η οποία έχει κατοχυρωθεί 100% από όλες τις διεθνείς συνθήκες είτε σε ότι αφορά το θαλάσσιο είτε στο εναέριο κομμάτι υπό την ελληνική αρμοδιότητα να ελέγχει θάλασσα και αέρα (είναι το λεγόμενο air policing και sea policing).
Δηλαδή η Τουρκία αρνείται το δικαίωμα της Ελλαδας να ελέγχει και να αστυνομεύει αυτα τα σημεία. Το οποίο όμως δικαίωμα της Ελλάδας η οποιουδήποτε άλλου κράτους απορρέει από την εδαφική κυριαρχία των νησιών ή της ήπειρωτικής χώρας.
Εν προκειμένω της Ρόδου και του συμπλέγματος των νησιών της Μεγίστης.
Και είναι απόλυτα κατοχυρωμένο στον αέρα από τον ICAO με την σύμβαση του Σικάγο και στην θάλασσα με σειρά συμβάσεων που αναγνωρίζουν το δικαίωμα επέκτασης και στην θάλσσα για Έρευνα και Διάσωση.
Το γεγονός ότι η Τουρκία αρνείται το δικαίωμα του Ηρακλείου επί της ουσίας της Ελλάδας να εκδίδει NAVTEX για την περιοχή Ρόδου και συμπλέγματος νησιών Μεγίστης, εμμέσως αμφισβητεί την εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά αυτά αφού όπως προαναφέραμε η αρμοδιότητα για το air policing-sea policing είναι μια αυτόματη διαδικασία η οποία απορρέει από την εδαφική κυριαρχία.
Aυτά βέβαια δεν είναι τυχαία γιατί μεταξύ Ρόδου-Καστελόριζου γίενται η διπλωματική σύγκρουση και πολλοί προβλέπουν ότι θα γίνει και η μελλοντική ένοπλη σύγκρουση αφού μεταξύ τους βρίσκονται οι επίμαχες «χρυσοφόρες περιοχές» ενώ και στρατηγικά είναι πολύ σημαντική η περιοχή καθώς ελέγχει την έξοδο προς την Ανατολική Μεσόγειο του ρωσικού Στόλου που έρχεται από την Μαύρη Θάλασσα.


 
Σινεμά... με την πεθερά του πήγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Χωρίς τη Μαρέβα.
Η Mαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη γεννήθηκε στην Αθήνα αλλά η καταγωγή της είναι από την Αίγυπτο, τη Χίο και τη Πολωνία. Συγκεκριμένα ο παππούς της Ματίας Γκραμπόφσκι ήταν φαρμακοβιομήχανος στη Βαρσοβία. Ο πατέρας τη συνέχισε να ασχολείται με τη φαρμακευτική στο Λονδίνο ενώ παράλληλα διατηρούσε και τη γκαλερί Γκραμπόφσκι στη Μεγάλη Βρετανία.
Η μητέρα της Ήβη Γόντικα ήταν κόρη του ναυπηγού παππού της Φιλίππου ο οποίος ήταν Αιγυπτιώτης από την Αλεξάνδρεια και ο πρώτος φοιτητής που σπούδασε στο Πανεπιστήμιο NewCastle του Λονδίνου. Στην Ελλάδα ήρθε το 1956 ενώ υπήρξε πρόεδρος του νορβηγικού νηογνώμονα Det Norske Veritas.
Οι γονείς της Μαρέβα γνωρίστηκαν στην Ελβετία όπου σπούδαζαν και οι δυο Ιατρική. Η Μαρέβα μετά το διαζύγιο των γονιών της μεγάλωσε με τη γιαγιά της αφού ο πατέρας της επέστρεψε στο Λονδίνο και η μητέρα της έκανε άλλους τρεις γάμους. Από τη μητέρα της έχει αποκτήσει έναν ετεροθαλή αδερφό το Γιωργή, που είναι χρηματιστής.
Η Ήβη Γόντικα διατηρεί άψογες σχέσεις με το γαμπρό της Κυριάκο Μητσοτάκη και δεν είναι η πρώτη φορά που τη βλέπουμε στο πλευρό του, καθώς εκεί ήταν και στην ορκωμοσία του.






Μητσοτάκης: «Η συμφωνία στις Πρέσπες ήταν κακή αλλά δεν θα εκθέσω την χώρα σε περιπέτειες…»
«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια αρνητική Συμφωνία για τη χώρα μας, όμως δεν θα προσβάλω το εθνόσημο, ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες», τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στο επίσημο δείπνο της Πολιτιστικής Εταιρείας στη Θεσσαλονίκη, όπου και χαρακτήρισε παρωδία τα όσα συνέβησαν με την ταινία Joker.
«Η Ελλάδα είναι υπέρ του ευρωπαϊκού δρόμου των Δυτικών Βαλκανίων όχι μόνο γιατί αυτό μετατρέπει την προοπτική σε παράγοντα σταθερότητας στην περιοχή, αλλά και γιατί είναι δημοκρατικός μοχλός πίεσης για τον απαραίτητο εκσυγχρονισμό των γειτόνων μας και για την επίλυση των διμερών μας θεμάτων», είπε ο κ. Μητσοτάκης, ενώ αναφέρθηκε στην ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας και της Αλβανίας, οι οποίες άκουσαν το «όχι» των Ευρωπαίων για την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.
«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια αρνητική Συμφωνία για τη χώρα μας. Την καταψήφισα προειδοποιώντας, όμως, τίμια τους Ελληνες τι συνεπαγόταν η υπογραφή της.
Ομως δεν θα προσβάλω το εθνόσημο μας, έστω κι αν κάτω από αυτό άλλοι έβαλαν την υπογραφή τους. Ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες.
Χωρίς να ρισκάρουμε την παραμικρή αποσταθεροποίηση θα παρακολουθούμε στενά τις υποχρεώσεις των γειτόνων μας, την ανταπόκριση των γειτόνων μας στις υποχρεώσεις τους. Και προφανώς την επίλυση των εκκρεμοτήτων με πρώτη αυτή της προστασίας των μακεδονικών προϊόντων. Αυτό επιτάσσει σήμερα ο ρεαλιστικός, ο αληθινός πατριωτισμός», πρόσθεσε.
 «Εξακολουθώ να πιστεύω ότι η Συμφωνία των Πρεσπών ήταν μια αρνητική Συμφωνία για τη χώρα μας. Την καταψήφισα προειδοποιώντας, όμως, τίμια τους Ελληνες τι συνεπαγόταν η υπογραφή της.
Ομως δεν θα προσβάλω το εθνόσημο μας, έστω κι αν κάτω από αυτό άλλοι έβαλαν την υπογραφή τους. Ούτε και θα εκθέσω τη χώρα σε περιπέτειες.
Χωρίς να ρισκάρουμε την παραμικρή αποσταθεροποίηση θα παρακολουθούμε στενά τις υποχρεώσεις των γειτόνων μας, την ανταπόκριση των γειτόνων μας στις υποχρεώσεις τους. Και προφανώς την επίλυση των εκκρεμοτήτων με πρώτη αυτή της προστασίας των μακεδονικών προϊόντων. Αυτό επιτάσσει σήμερα ο ρεαλιστικός, ο αληθινός πατριωτισμός», πρόσθεσε.

ΟΛΗ  ΤΟΥ  Η  ΕΓΝΟΙΑ:  «ΝΑ  ΜΗΝ  ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ  ΤΟ  ΕΘΝΟΣΗΜΟ».   
ΤΙ  ΓΕΝΝΑΙΟΣ  ΚΑΙ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ.  
 Το προσύμφωνο των Πρεσπών ακυρώνεται  με μια συνεδρίαση στην  «ελληνική»  Βουλή ως αντισυνταγματικό και παράτυπο.  Όταν θα γίνουν εκλογές στα Σκοπιά θα φυλακίσουν τον Ζάεφ   για  προδοσία και  θα  καταργήσουν μεμονωμένα την “διεθνή” Συμφωνία των Πρεσπών.  Σε λίγο θα την αρνούνται οι Σκοπιανοί...και αυτός θα παρακαλάει για την τήρησή της.  Στα παλιά  χρόνια στην  Ελλάδα  οι προδότες δεν μπορούσαν να βγουν από  τα  σπίτια τους...σήμερα  κυβερνούν την πατρίδα  μας.
  ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ  ΔΟΥΛΕΜΑ,  ΚΑΝΟΝΙΚΗ  ΚΟΡΟΪΔΙΑ  ΑΠΟ  ΕΝΑ  ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΟ  ΑΔΟΥΛΕΥΤΟ  ΓΟΝΟ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.  ΚΟΙΤΑΞΕ  ΤΟΝ  ΕΑΥΤΟ  ΣΟΥ  ΣΤΟ  ΠΡΟΣΩΠΟ  ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ,   ΒΡΩΜΕΡΕ,  ΑΝΙΚΑΝΕ  ΚΑΙ  ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕ ΡΑΓΙΑ.

20 σχόλια :

  1. ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Τουρκικό drone κατέγραψε τις οχυρώσεις του Στρατού στην νήσο Ρω.
    Τουρκικό drone κατέγραψε πριν από λίγο τις οχυρώσεις του Στρατού στην νήσο Ρω.
    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:
    THΝ ΔEYTEPA 21 OKTΩBPIOY 2019 ΣTIΣ 15:12, TOYPKIKO MH EΠANΔPΩMENO AEPOXHMA (UAV) ΠPAΓMATOΠOIHΣE YΠEPΠTHΣH ANΩΘEN N. PΩ ΣTA 20.000 ΠOΔIA.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ «ΤΑΪΜΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ» ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΟΥΛΤΣΜΠΕΡΓΚΕΡ: «Ο Ερντογάν θέλει πυρηνικά όπλα». ΜΟΝΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ.
    Το πρωτοσέλιδο των New York Times αναφέρεται στις φιλοδοξίες του Ερντογάν μετά τον πόλεμο στην Συρία.
    Συγκεκριμένα αναφέρεται ότι ο Ερντογάν σκοπεύει να αποκτήσει πυρηνικά όπλα.
    Erdogan’s Ambitions Go Beyond Syria. He Says He Wants Nuclear Weapons.
    A month before invading Kurdish areas in Syria, Turkey’s president said he “cannot accept” the West’s restrictions that keep him from a bomb.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προϋποθέσεις που υπήρχαν για να γίνει κάποιος βουλευτής στην αρχαία Αθήνα.
    το Ελληνικό Δίκαιο που ίσχυε κατά τον 5ο π.Χ. αιώνα, δηλαδή το Δίκαιον του Χρυσού Αιώνα και της Αθηναϊκής Δημοκρατίας. Οι νόμοι ήταν του Σόλωνα και προέβλεπαν πως εάν κάποιος πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής, ο Νόμος απαιτούσε τα εξής :
    1) Να είναι Αθηναίος πολίτης. 2) Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία (όμαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον)… 3) Nα μην είναι κίναιδος, 4) Να καταγραφεί όλη η περιουσία του, μέχρι και τα σανδάλια που φορούσε, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία 5] Nα είναι τριάντα ετών και πάνω 6] Να έχει οπωσδήποτε γυναίκα. 7] Να έχει τουλάχιστον ένα παιδί 8] Και φυσικά μια φορά έκανε κάποιος βουλευτής με τις ανωτέρω προϋποθέσεις και 9] Όταν παρέδιδε την βουλευτική του έδρα έδινε λογαριασμό στην βουλή περί διαχείρισης χρημάτων. Αν τηρούνταν όλα αυτά, τότε μπορούσε να γίνει βουλευτής. Οι νόμοι που εισήγοντο στην Εκκλησία του Δήμου για ψήφιση ήταν ονομαστικοί, δηλαδή έφεραν το όνομα του προτείνοντος. Εκείνος δε που πρότεινε κάποιον νόμο έπρεπε να είναι ΠΟΛΥ προσεκτικός.
    Όχι μόνον να έχει εξετάσει το εάν υπήρχε άλλος, προγενέστερος νόμος που ρύθμιζε το θέμα με τρόπο διαφορετικό (οπότε έπρεπε να τον αναφέρει), αλλά ήταν και υπεύθυνος για τα αποτελέσματα του προτεινόμενου.
    Έτσι, εάν πρότεινε και περνούσε νόμο ο οποίος αποδεικνυόταν οικονομικά ζημιογόνος για την Αθήνα, τότε έπρεπε να κατασχεθεί από την καταγεγραμμένη περιουσία του, όλο το ποσόν κατά το οποίο ζημιώθηκε οικονομικά η Αθήνα. Αν μάλιστα δεν έφθανε όλη η περιουσία του -μέχρι και τα σανδάλια του, που κατεγράφησαν-, τότε το ανεξόφλητο υπόλοιπο, υποχρεώνονταν να το εξοφλήσει δουλεύοντας στα δημόσια έργα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μία ολόκληρη ισλαμική αφροασιατική πόλη ήρθε στα νησιά μας μέσα σε 4 ημέρες.
    1908 «αιτούντες» κατέφθασαν από τα τουρκικά παράλια.
    Σχεδόν 2.000 «αιτούντες», πέρασαν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα και με την συνδρομή δυνάμεων της FRONTEX και του ΛΣ στα νησιά του Α.Αιγαίου την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα, από τα μεσάνυχτα Κυριακής προς Δευτέρα, 13 προς 14 Οκτωβρίου, μέχρι τα μεσάνυχτα χθες Κυριακή, 20 προς Δευτέρα 21 Οκτωβρίου.
    Τα «πρωτεία» στις αφίξεις σύμφωνα με τα στοιχεία της γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης βορείου Αιγαίου, η οποία απλώς καταγράφει και τίποτα άλλο, έχει η Λέσβος στην οποία πέρασαν 820 αλλοδαποί, ενώ στη Χίο πέρασαν 464 άτομα και στη Σάμο 624.
    Σήμερα, Δευτέρα και μέχρι τις 2 μετά το μεσημέρι, στη Λέσβο πέρασαν 80 «αιτούντες», στη Χίο 42 και στη Σάμο 195.
    Όλοι τους φυσικά θα αιτηθούν άσυλο βάσει πάγιας διαδικασίας και στη συνέχεια θα μεταφερθούν στην ενδοχώρα για μόνιμη εγκατάσταση.
    ΠΟΣΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΣΟΡΟΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ;
    Αδειάζουν τα νησιά και τους μεταφέρουν στην ενδοχώρα. Άν ήθελαν να μειωθούν οι ορδές, θα έπρεπε να κάνουν ακριβώς το αντίθετο...να σταματήσουν τις μεταφορές στην ενδοχώρα. Άρα ο σκοπός τους είναι να φέρουν εδώ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ μουσουλμάνων εποικιστών. Και η απάντηση στο πόσους θέλουν να φέρουν είναι : Θέλουν μια Θεσσαλονίκη των 12.000.000 και μια Αθήνα των 17.000.000
    Η ΑΘΗΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ.
    Υπάρχουν ευρύτατες περιοχές των Αθηνών όπου ο πληθυσμός των μεταναστών υπερβαίνει σε ποσοστό το 90% του συνόλου όλων των κατοίκων.
    Για παράδειγμα αν η Κυψέλη και ο Άγιος Παντελεήμονας μαζί έχουν 300.000 κατοίκους οι Έλληνες είναι ζήτημα να ξεπερνούν τις 20.000. Και το ίδιο παράδειγμα αναλογίας εξαπλώνεται σε κάπως μικρότερη αναλογία βέβαια σε όλη την Αττική.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο βιβλίο του «Praktischer Idealismus» (Βιέννη,1925), ο Kalergi δηλώνει ότι οι κάτοικοι των μελλοντικών “Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης” δεν θα είναι οι παλαιοί λαοί της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά ένα είδος «υπανθρώπων», όπως λέει, που θα προέρχονται από επιμιξία. Δηλώνει ξεκάθαρα, ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με ασιατικές και έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό κοπάδι με διαλυμένα χαρακτηριστικά (ποιότητα, μνήμη, ιστορία, πολιτισμό, θρησκεία) και εύκολα ελεγχόμενο από την άρχουσα τάξη. Ο Kalergi διακηρύσσει την κατάργηση του δικαιώματος της αυτοδιάθεσης των λαών και στη συνέχεια, την εξάλειψη των εθνών μέσω των εθνοτικών αυτονομιστικών κινημάτων ή την μαζική μετανάστευση. Προκειμένου η Ευρώπη να είναι ελεγχόμενη από μία ελίτ, θέλει να μετατρέψει τους ομοιογενείς λαούς σε μία μικτή φυλή μαύρων, λευκών και Ασιατών.
      Μία ολόκληρη ισλαμική αφροασιατική πόλη ήρθε στα νησιά μας μέσα σε 4 ημέρες.
      1908 «αιτούντες» κατέφθασαν από τα τουρκικά παράλια.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Τον Οκτώβριο του 2013 το National Geographic γιόρτασε τα 125 χρόνια του και το ερώτημα που έθεσε ήταν πώς η ανθρώπινη φυλή θα εξελιχθεί. Ο βραβευμένος φωτογράφος Martin Schoeller, κατά παραγγελία του περιοδικού, τράβηξε πορτρέτα διάφορων Αμερικανών και μετά από ψηφιακή επεξεργασία παρουσίασε το πώς θα μοιάζει ο μέσος Αμερικανός το 2050. Η πρόβλεψη είναι πως τα χρόνια που έρχονται οι διαφυλετικές σχέσεις θα έχουν αυξητικές τάσεις και στο τέλος η ανθρώπινη φυλή θα είναι ένα αμάλγαμα διαφορετικών εθνικοτήτων.
      Η Κυψέλη και ο Άγιος Παντελεήμονας μαζί έχουν 300.000 κατοίκους, οι Έλληνες είναι ζήτημα να ξεπερνούν τις 20.000.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Σύμφωνα με μία έκθεση του «Τμήματος Πληθυσμού» των Ηνωμένων Εθνών με τίτλο «Μετανάστευση αντικατάστασης: Μία λύση για την μείωση και γήρανση των πληθυσμών;» (Replacement Migration: Is it a Solution to Declining and Ageing Populations?) που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2000, η Ευρώπη θα έχει ανάγκη έως το 2025 από 159.000.000 μετανάστες (υπολογισμός βάσει πληθυσμού χωρών και αναγωγή).
      Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΔΕΝΔΙΑΣ, Ο ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ, Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Η ΣΤΟΑ, ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ Σόρος - Ρότσιλντ - Καλλέργης ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ.
      ΜΙΑ ΑΘΗΝΑ ΛΟΙΠΟΝ 17.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 12.000.000 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  5. Σαρλ Μωρράς, 1896. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    «Το βασίλειο της Ελλάδας είναι βορά των κομμάτων. Ευφυής, φιλόπατρις, στηριζόμενη ακόμη σε μιαν αρχαία και παραδοσιακή οργάνωση (ορισμένοι βουλευτές εκλέγονται από πατέρα σε γιό στην Εθνική Αντιπροσωπεία), η Ελλάδα συντηρεί στην Αθήνα δύο χιλιάδες επίδοξους αξιωματούχους και βουλευτές. Πολύ φοβάμαι πως τελικά το κράτος θα υποχρεωθεί να εργάζεται και να πληρώνει για αυτούς!»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Βόρεια Μακεδονία» αποκάλεσε τα Σκόπια ο Κούλης.

    Ο Κούλης έδωσε συνέντευξη στην διεθνή πολιτική επιθεώρηση Politico:
    «Λέγαμε πάντα ότι θέλουμε να προσδέσουμε τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Έχουμε πλήρη επίγνωση του γεγονότος ότι πρέπει να σημειωθεί μεγαλύτερη πρόοδος και στις δύο χώρες, αλλά υποστηρίζουμε κατ’ αρχήν αυτή τη διαδικασία, υπό ορισμένες προϋποθέσεις. Πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι η Βόρεια Μακεδονία συμμορφώνεται με τις διατάξεις της συμφωνίας με την Αθήνα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαήλος Κρανιδιώτης.
      Oι σύντροφοι κομιτατζήδες της ΝΟΦ θα καταγγείλουν την Συμφωνία των Ψαράδων που τάχα δεν μπορούσε να καταγγελθεί, σύμφωνα με το Βερολίνο και τον Ανθύπατο Τζέφρυ
      «Οι Αμερικανοί το 2004, μετά την φόλα του ΟΧΙ που ρίξανε οι Έλληνες της Κύπρου στο δημοψήφισμα με την ηγεσία του σπουδαίου Τάσσου, κλαίγανε τα λεφτά που μοιράσανε σε διάφορα τομάρια της δημοσιογραφίας και της πολιτικής στην Κύπρο για να σπρώξουν το ΝΑΙ, που πήγε άπατο. Σήμερα, με διαφαινόμενη την νίκη των κομιτατζήδων του VMRO, που θα σκουπίσουν τον κώλο τους με την Συμφωνία των Πρεσπών, κάποιοι άλλοι θα κλαίνε τα λεφτά που έσπρωχναν σε κατσαπλιάδες βουλευτές των Σκοπίων, για να σπρώξουν, επιτυχώς, το ΝΑΙ στην Βουλή. Τώρα λοιπόν, που οι Σκοπιανοί θα καταγγείλουν την Συμφωνία που τάχα δεν μπορούσε να καταγγελθεί, τι θα κάνουμε εμείς, Κυριάκο μου;»
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
  7. Ισραηλινοί στρατιωτικοί σε Νετανιάχου: «Στείλε μας να πολεμήσουμε κατά των Τούρκων στη Β. Συρία». ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ;
    Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας


    Απίστευτη εξέλιξη έχουμε στο Ισραήλ, με την αίτηση στην κυβέρνηση της χώρας, για άδεια κινητοποίησης εκατοντάδων εφέδρων με στόχο το μέτωπο της Βόρειας Συρίας και τον τουρκικό στρατό, προκαλώντας σοκ και στις ΗΠΑ, δηλώνοντας έτσι την πλήρη διαφοροποίηση των Ισραηλινών από την αμερικανική πολιτική στο ζήτημα αυτό.
    «Εμείς, οι Ισραηλινοί, δεν πρέπει να σταματήσουμε», δηλώνουν οι Ισραηλινοί έφεδροι με μια φωνή.
    «Οι Εβραίοι δεν πρέπει να δειλιάσουν όταν βλέπουν ένα άλλο έθνος εγκαταλελειμμένο από τους συμμάχους του να μένει ανυπεράσπιστο», αναφέρει η αναφορά του Ισραηλινού Ταγματάρχη (Res.) Yair Fink στον Νετανιάχου.
    «Θυμόμαστε πολύ καλά το αίμα του λαού μας, και το τι συμβαίνει όταν τα έθνη του κόσμου εγκαταλείπουν τη μοίρα ενός λαού», συνεχίζει ο ίδιος ξυπνώντας μνήμες σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
    Εκατοντάδες έφεδροι του ισραηλινού στρατού IDF ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση του Ισραήλ να τους δώσει την άδεια να παράσχουν στρατιωτική και ανθρωπιστική υποστήριξη στους Κούρδους στη Συρία, μετά την άνανδρη επίθεση της Τουρκίας στο βόρειο τμήμα της χώρας, που έχει ως αποτέλεσμα εκατοντάδες νεκρούς, μέσα στους οποίους πολλές γυναίκες και παιδιά.
    Η αναφορά αυτή υπογράφηκε από δεκάδες έφεδρους αξιωματικούς με βαθμούς που κυμαίνονταν από λοχαγό μέχρι Ταγματάρχη και απευθυνόταν στον πρωθυπουργό και υπουργό άμυνας Μπέντζαμιν Νετανιάχου, καθώς και στον Ισραηλινό Α/ΓΕΕΔ στρατηγό Aviv Kochavi.
    Η αναφορά των εφέδρων του IDF καλεί το Ισραήλ να παράσχει τρόφιμα, ρουχισμό, ιατρική βοήθεια, πληροφορίες καθώς και στρατιωτική βοήθεια στους Κούρδους στη βόρεια Συρία, διότι «Το Ισραήλ έχει τα μέσα για να βοηθήσει τον κουρδικό λαό, και τώρα είναι καιρός να το πράξει», δηλώνει ο Ισραηλινός ταγματάρχης , προσθέτοντας ότι «γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ευρείες στρατηγικές επιπτώσεις στην περιοχή αν και δεν έχουμε πλήρως τη συνολική εικόνα, θέλουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε, αισθανόμενοι αυτή τη στιγμή ως την πιο ευτυχισμένη σε οποιαδήποτε ενέργεια.
    Η αναφορά αυτή δημοσιεύθηκε στο Facebook αρκετές ώρες πριν ο Νετανιάχου καταδικάσει την Τουρκία για την άνανδρη εισβολή σε κουρδικές περιοχές, με την σαφή προειδοποίηση δράσης της χώρας του «κατά της εθνοκάθαρσης» των Κούρδων από την Τουρκία, τονίζοντας ότι το Ισραήλ είναι έτοιμο να παράσχει ανθρωπιστική βοήθεια στον «φίλο» κουρδικό λαό.
    Υπενθυμίζουμε ότι οι Ισραηλινοί έφεδροι θεωρούνται από τους πιο ετοιμοπόλεμους και εκπαιδευμένους παγκοσμίως , λόγω του συστήματος του Ισραήλ, που τους έχει «ζεστούς» με συνεχείς και ρεαλιστικές ασκήσεις , μη υπολογίζοντας τα χρήματα, μιας και το σύστημα άμυνας της χώρας είναι η παλλαϊκή άμυνα.

    Ελπίζουμε ότι και άλλοι λαοί θα προστρέξουν αυτήν την δύσκολη στιγμή στους Κούρδους της Συρίας, διότι ο Ερντογάν έχει πάρει μεγάλη φόρα με την ανοχή ΗΠΑ και Ρωσίας και πιθανότατα ετοιμάζεται για τετελεσμένα και στην Ανατολική Μεσόγειο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χαμογελαστοί και ευδιάθετοι Πούτιν και Ερντογάν έδωσαν τα χέρια στο Σότσι σήμερα. Κάπως έτσι θα συναντηθούν όταν ο Ερντογάν πάρει το πράσινο φως να επιτεθεί στην Ελλάδα, όπως περίπου έγινε το 1974. Μπορεί ο Τραμπ να μην τον δέχτηκε, ο Πούτιν να τον σιχαίνεται, αλλά ο Κούλης πηγαίνει με την πεθερά του θέατρο απόψε.
    Τα χέρια έδωσαν σήμερα στο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος ομόλογός του, Βλαντιμίρ Πούτιν.
    Οι δύο πολιτικοί άνδρες εθεάθησαν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.
    Η συνάντησή τους έγινε λίγες ώρες πριν από την λήξη της εκεχειρίας στη βόρεια Συρία (10 το βράδυ ώρα Ελλάδος).
    Πριν τη συνάντηση, ο Ρώσος πρόεδρος είχε αξιλοογήσει την κατάσταση στην Συρία ως περίπλοκη, επισημαίνοντας ότι με βάση το δεδομένο αυτό οι διαβουλεύσεις με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκτούν ιδιαίτερη σημασία
    «Η κατάσταση στην περιοχή είναι τεταμένη και αυτό το αντιλαμβανόμαστε όλοι» δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά την έναρξη της κατ' ιδίαν συνάντησής του με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρόσθεσε: «νομίζω ότι η συνάντηση μας σήμερα, οι διαβουλεύσεις μας είναι πολύ επιτακτικές»
    Ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι το «επίπεδο των ρωσο-τουρκικών σχέσεων, το οποίο έχει επιτευχθεί σήμερα, θα διαδραματίσει τον ρόλο του στη διευθέτηση όλων των περίπλοκων ζητημάτων, που έχουν δημιουργηθεί στην περιοχή μέχρι σήμερα».
    Από την πλευρά του, ο Τούρκος πρόεδρος είχε επαναλάβει τη θέση της κυβέρνησής του ότι οι «τρομοκράτες» του YPG/PKK δεν έχουν θέση στο μέλλον της Συρίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΓΙΟΣΙ ΑΜΡΑΝΙ: «ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ή ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΟΥ ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ. ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΣΟΥ». ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΟΥΛΗΣ, ΔΕΝΔΙΑΣ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΡΟΔΟΤΗΣ;
    Η εθνική άμυνα και η διαφύλαξη των εθνικών συμφερόντων είναι κάτι το οποίο καμία χώρα δεν πρέπει να αναθέτει σε τρίτους, τονίζει στην «Καθημερινή» ο Γιόσι Αμράνι, νέος πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, στην πρώτη συνέντευξή του σε ελληνική εφημερίδα.
    «Η ισραηλινή εμπειρία υπαγορεύει ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου», λέει ο κ. Αμράνι, σχολιάζοντας τη μεταβλητότητα των ισορροπιών στην ευρύτερη περιοχή, από τη Συρία έως την Ανατολική Μεσόγειο και δη την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.
    «Στο τέλος της ημέρας, η ισραηλινή εμπειρία υπαγορεύει ότι πρέπει να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Σύμφωνα με την ισραηλινή εμπειρία, δεν πρέπει να αναθέτεις σε κανέναν άλλο τα εθνικά συμφέροντα ή την εθνική άμυνά σου. Και το αναφέρω αυτό ως ένα μήνυμα σε εσάς και στους καλούς Κύπριους φίλους μας ότι πρέπει να επενδύσετε στην εθνική ασφάλειά σας, να αναπτύξετε τις δικές σας εθνικές δυνάμεις και να καθιερώσετε τις συμμαχίες σας».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Ισραηλινός πρέσβης είναι ανίδεος και "διαβάζει την εξωτερική πολιτική με εγχειρίδιο του 19ου αιώνα" όπως θα έλεγε και ο γίγαντας Δένδιας. Ο δικός μας υπουργός Εξωτερικών μας διαβεβαιώνει ότι "η εποχή της πολιτικής των κανονιοφόρων έχει παρέλθει" και ότι η Ελλάδα έχει ισχυρή συμμαχία με τις ΗΠΑ, άρα μπορούμε να κοιμόμαστε ήσυχοι ότι δεν πρόκειται να συμβεί το παραμικρό με την Τουρκία. Επίσης, επειδή οι Αμερικανοί θα αποκτήσουν κι άλλες βάσεις δωρεάν σε διάφορα σημεία στην Ελλάδα, όπως υπογράψαμε πρόσφατα, θα φοβηθούν οι Τούρκοι να μας επιτεθούν και να μας ακρωτηριάσουν εδαφικά, και δεν θα επιδιώξουν να αποσπάσουν το μεγαλύτερο μέρος της υφαλοκρηπίδας μας. Για όλους τους παραπάνω λόγους, και επειδή δεν είμαστε κορόιδα σαν τους Ισραηλινούς, προτιμάμε να μοιράζουμε τα λεφτά μας σε επιδόματα και σε συντάξεις παρά να επενδύουμε στην αμυντική μας βιομηχανία όπου θα πάνε χαμένα, γιατί είμαστε σίγουροι ότι πόλεμος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Από τα παραπάνω βγαίνει το συμπέρασμα ότι καλά θα κάνει ο Ισραηλινός πρέσβης να παρακολουθεί τους τιτανοτεράστιους φωστήρες Δένδια και Παναγιωτόπουλο για να μαθαίνει στρατηγική εθνικής άμυνας από αυθεντίες του είδους, και να μην μας σκοτίζει με τις παρωχημένες θεωρίες του. Επειδή μάλιστα είναι αξιοθρήνητος μέσα στην άγνοια που τον δέρνει, προτείνω να τον βάλουμε να παρακολουθήσει δωρεάν ταχύρρυθμα σεμινάρια στρατηγικής με θέματα "Δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν" και "Είμαστε πυλώνας σταθερότητας στα Βαλκάνια" με εισηγητή τον Προκόπη Παυλόπουλο, μήπως και ξεστραβωθεί λίγο. (Από το Pronews).
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  10. ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ Ή ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ;
    Αλκαιος Ιωαννης
    Από ανακρίσεις λαθρομεταναστών χθες στη Σάμο.
    Κατάθεση Σομαλού: «Στην Σομαλία είχα καταδικαστεί για βιασμούς σε θάνατο, ήμουν φυλακή και ήρθαν και μου πρότειναν να πάω στην Τουρκία, να βοηθήσω την θρησκεία μου.
    Ή θα εκτελεστώ βάσει της ποινής μου, ή Τουρκία για βοήθεια. Επέλεξα φυσικά Τουρκία. Έφτασα αεροπορικώς, με πήγαν σε ένα στρατόπεδο κάπου στο πουθενά, με εκπαίδευσαν δύο μήνες σε όπλα, εκρηκτικά, μάχες πόλεων, μου δώσανε 2.000 ευρώ, ένα κινητό δορυφορικό, με την εντολή, πας Ελλάδα, θα κάνεις sms, ποιους θα βρεις, και θα κάνετε θύλακα με την ομάδα.
    Υπάρχουν πολλές ομάδες ανά την Ελλάδα, που θα αναλάβουν δράση για το ισλάμ κατά εντολή της Τουρκίας. Όταν φτάσει η ώρα θα πάρετε τα όπλα που θα σας δώσουν, θα πάρετε από τα χάπια που θα σας δώσουν και θα εκτελείτε ανεξέλεγκτα ότι βρείτε μπροστά σας.
    Σε μη εκτέλεση θα εκτελείστε εσείς από τους θύλακες.
    Όταν η Ελλάδα είναι δική μας, θα αμειφτείτε πλουσιοπάροχα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Αναστασιάδης: «Να αποκόψουμε τους ομφάλιους λώρους με τις Μητέρες Πατρίδες»
    Μία αποκλειστική συνέντευξη στο ΣΙΓΜΑ και τον Χρύσανθο Τσουρούλλη έδωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μιλώντας για τις τουρκικές γεωτρήσεις, την αμυντική θωράκιση της Κυπριακής Δημοκρατίας, το Κυπριακό, τον Μουσταφά Ακιντζί, τις Τριμερείς συνεργασίες αλλά και το σχέδιο Ανάν.
    Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, επιθυμεί οι Κύπριοι να αποκόψουν «τον ομφάλιο λώρο με τις «μητέρες πατρίδες»».
    Ο Κούλης της Κύπρου είπε επί λέξει: «Ο ομφάλιος λώρος με τις μητέρες πατρίδες πρέπει να αποκοπεί μια για πάντα. Νιώθω ευτυχής γιατί όσο αφορά την Ε/κ κοινότητα μετά το 1974 οι ελληνικές κυβερνήσεις σεβάστηκαν την κυριαρχία της Κυπριακή Δημοκρατίας».
    Ουσιαστικά, με τις δηλώσεις του εξίσωσε ευθύνες για την Κυπριακή τραγωδία και στην μητέρα Ελλάδα!
    Μόνο που ξεχνάει πως η Κύπρος δεν μπορεί να κόψει τον «ομφάλιο λώρο» διότι εάν το κάνει τότε το «έμβρυο» πεθαίνει μέσα σε λίγα λεπτά.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΟΡΟΣ ΚΟΥΛΗΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ GOOGLE ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε για το σήμα των μακεδονικών προϊόντων με... το Google Search. ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.
    Την αμφιβολία των φορέων αν στα μακεδονικά προϊόντα θα πρέπει να αναγράφεται «Macedonia» ή «Makedonia» έλυσε με μια απλή αναζήτηση στο Google ο πρωθυπουργός, είπε στο Sputnik ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.
    Tο θέμα του σήματος που θα κατοχυρωθεί διεθνώς για να αναγνωρίζονται τα μακεδονικά προϊόντα συζητήθηκε στην χτεσινή σύσκεψη φορέων που έγινε στο Διοικητήριο (υφυπουργείο Μακεδονίας-Θράκης) υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.
    Η πρόταση που είχε ετοιμάσει ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) παρουσιάστηκε στον κ. Μητσοτάκη προκειμένου να εγκριθεί και να συνεχιστούν οι διαδικασίες της πιστοποίησης σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο.
    Η πρόταση του ΣΕΒΕ για όλα τα προϊόντα της Μακεδονίας, είναι το γράμμα «μ» ενώ παράλληλα στο σήμα- σφραγίδα θα υπάρχει η λέξη «Macedonia» αλλά και η φράση «The Divine Great Land». Όπως υποστήριξε ο ΣΕΒΕ η λέξη divine είναι διεθνώς γνωστή και παραπέμπει στους θεούς του Ολύμπου και την ελληνική μυθολογία ενώ η λέξη great παραπέμπει ευθέως στον Μέγα Αλέξανδρο. Όσον αφορά το πεζό γράμμα «μ», αυτό υποστηρίζουν ότι παραπέμπει στην Ελλάδα καθώς χρησιμοποιείται παγκοσμίως ως μαθηματικό σύμβολο.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός παρακολούθησε προσεκτικά την παρουσίαση του σήματος για τα μακεδονικά προϊόντα χωρίς να διακόψει τους ομιλητές. Αυτό όμως, που τράβηξε την προσοχή του ήταν ότι οι γραφίστες που επιμελήθηκαν το σήμα, είχαν κάνει δύο προτάσεις.
    Μία που έγραφε «Macedonia» και μία δεύτερη που έγραφε «Makedonia». Αυτό εξάλλου ήταν και το… μπέρδεμα των φορέων. Ποια από τις δυο λέξεις να προτιμήσουν για να μην μπερδεύονται οι καταναλωτές και αναρωτιούνται εάν πρόκειται για προϊόντα από την Ελλάδα ή από τα Σκόπια!
    Τη λύση την έδωσε ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας αναζήτηση στη μηχανή της Google!
    «Ο πρωθυπουργός είναι έξυπνος και πρακτικός άνθρωπος. Έκανε αναζήτηση στη Google τη λέξη Macedonia και είδε ότι τα αποτελέσματα αφορούν τα Σκόπια ενώ στην αναζήτηση της λέξης Makedonia, τα αποτελέσματα αφορούν την Ελλάδα», είπε στο Sputnik ο πρόεδρος του ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος.
    Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως στο σήμα που θα κατοχυρωθεί, η λέξη που θα αναγράφεται μετά το «μ», θα είναι «Makedonia», όπως αποφάσισε ο κ. Μητσοτάκης.
    Επιπλέον, το πιθανότερο είναι πως θα αντικατασταθεί η λέξη «divine» με τη λέξη «Greek» και έτσι η φράση θα γίνει «The Greek Great Land».
    Η αναμορφωμένη πρόταση όπως ανέφερε ο κ. Κωνσταντόπουλος θα επεξεργαστεί από την αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Εξωτερικών, η οποία θα δημιουργήσει και το τελικό σήμα το οποίο στην συνέχεια θα κατατεθεί προς κατοχύρωση.
    «Θεωρώ ότι σύντομα και εννοώ τις επόμενες ημέρες η αρμόδια επιτροπή του υπουργείου Εξωτερικών θα έχει ολοκληρώσει το νέο γραφιστικό το οποίο θα το δούμε και θα είναι αυτό το οποίο θα προχωρήσει προς κατοχύρωση» είπε χαρακτηριστικά.
    Θέση στο θέμα έχει πάρει και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας καθώς χτες μετά την σύσκεψη ανέφερε ότι το σήμα θα επανεξεταστεί «προκειμένου και οι τρεις περιφέρειες να συμφωνήσουν σε αυτό, διότι θα είναι ένα σήμα το οποίο θα δεσμεύει τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο σύνολο της Μακεδονίας και όχι μόνο στην Κεντρική Μακεδονία. Θα είναι ένα σήμα που θα ταξιδέψει παγκοσμίως, το οποίο θα έχει τη στήριξη όλων των φορέων και των επιχειρηματικών ομίλων και των επιμελητηρίων».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι μετά τις διαβεβαιώσεις της Τουρκίας ότι θα τηρήσει την κατάπαυση του πυρός, αποφάσισε να άρει τις κυρώσεις που της είχε επιβάλλει στις 14 Οκτωβρίου.
    Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι οι κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας θα αρθούν καθώς «τις τελευταίες πέντε ημέρες η εκεχειρία που εμείς πετύχαμε τηρείται και τηρείται πολύ καλά και πέρα από κάθε προσδοκία. Σήμερα το πρωί η κυβέρνηση της Τουρκίας ενημέρωσε την κυβέρνησή μου ότι σταματούν οι μάχες και ότι η εκεχειρία θα είναι μόνιμη. Βέβαια η λέξη μόνιμη σ’ αυτό το μέρος του κόσμου είναι κάτι συζητήσιμο. Το καταλαβαίνουμε όλοι. Αλλά εγώ πιστεύω ότι θα είναι μόνιμη. Έτσι, διέταξα τον υπουργό Οικονομικών να άρει όλες τις κυρώσεις που είχαν επιβληθεί στην Τουρκία στις 14 Οκτωβρίου λόγω της επίθεσης της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων στα σύνορα της Τουρκίας».
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σήμερα τα Σκόπια γιορτάζουν την λεγόμενη Ημέρα του «Μακεδονικού»Επαναστατικού Αγώνα. Ο Ζάεφ έστειλε μήνυμα, όπου ομιλεί παντού για την Μακεδονία.
    «Σήμερα λατρεύουμε και τιμούμε τους γενναίους ακτιβιστές του Μακεδονικού Επαναστατικού Αγώνα και είμαστε υπερήφανοι που διατηρούμε την μοναδική μακεδονική ταυτότητα. Μαθαίνουμε από την ιστορία – κινούμαστε έντονα και θαρραλέα προς το μέλλον»,
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα Σκόπια θα καταργήσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    Τμήμα της Συμφωνίας των Πρεσπών «παγώνει» επ’ αόριστον μετά τις εξελίξεις στη Σύνοδο Κορυφής της Ε.Ε. παραδέχονται στο ελληνικό ΥΠΕΞ.
    Αναστάτωση επικρατεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα στις διπλωματικές υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών μετά το βέτο που έθεσε η Γαλλία στην έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση.
    Κι αυτό γιατί γνωρίζουν καλά ότι μετά από αυτή την εξέλιξη, οι βόρειοι γείτονές μας, ακολουθώντας κατά γράμμα τη Συμφωνία των Πρεσπών που υπογράφηκε τον Ιούνιο του 2018 από τις κυβερνήσεις Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ, έχουν το δικαίωμα να μην αλλάξουν πλέον το όνομά της χώρας στα επίσημα εσωτερικά έγγραφά τους, τουτέστιν να διατηρήσουν το υπάρχον «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και να μην το κάνουν «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».
    Η νέα ονομασία που προέκυπτε από την περσινή Συνθήκη θα χρησιμοποιούνταν erga omnes («έναντι όλων» δηλαδή) μονάχα εάν ξεκινούσαν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τώρα η προοπτική αυτή αναβάλλεται επ’ αόριστον και μαζί με αυτή και η συνέχιση της χρήσης του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας» χωρίς γεωγραφικό προσδιορισμό.
    Τι προβλέπει η Συμφωνία
    Όπως εξηγούν στο newsbeast.gr διπλωμάτες που έχουν ασχοληθεί ενδελεχώς με το θέμα, το «κλειδί» γι’ αυτή την αρνητική εξέλιξη κρύβεται στο άρθρο 10 της Συμφωνίας των Πρεσπών. Πράγματι στην δέκατη παράγραφο του κειμένου που συνυπέγραψαν οι δύο κυβερνήσεις, αναφέρονται επί λέξει τα εξής:
    «Σε ό,τι αφορά την εγκυρότητα των υφιστάμενων εγγράφων και υλικού που εκδόθηκαν από τις Αρχές του
    Δεύτερου Μέρους (σ.σ. εννοεί τα Σκόπια), τα Μέρη συμφωνούν ότι θα υπάρξουν δύο μεταβατικές περίοδοι, μία «τεχνική» και μία «πολιτική»:
    α) Η «τεχνική» μεταβατική περίοδος θα αφορά όλα τα επίσημα έγγραφα και υλικό της Δημόσιας Διοίκησης
    του Δεύτερου Μέρους για διεθνή χρήση και εκείνα για εσωτερική χρήση που μπορούν να χρησιμοποιηθούν
    στο εξωτερικό.
    Αυτά τα έγγραφα και υλικό θα ανανεωθούν σύμφωνα με το όνομα και τις ορολογίες που αναφέρονται στο Άρθρο 1(3) της παρούσας Συμφωνίας το αργότερο εντός πέντε ετών από τη θέση σε ισχύ της παρούσας Συμφωνίας (σ.σ. εννοεί ιθαγένεια, εθνότητα, συντομογραφία πινακίδων οχημάτων, κ.λπ.)
    β) Η «πολιτική» μεταβατική περίοδος θα αφορά όλα τα έγγραφα και υλικό αποκλειστικά για εσωτερική χρήση
    στο Δεύτερο Μέρος.
    Η έκδοση των εγγράφων και υλικού που εμπίπτουν σε αυτή την κατηγορία σύμφωνα με το Άρθρο 1(3) θα ξεκινά στο άνοιγμα κάθε διαπραγματευτικού κεφαλαίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο συναφές πεδίο, και θα ολοκληρώνεται εντός πέντε ετών από τότε».
    Όπερ σημαίνει πως εάν δεν ανοίξουν τα διαπραγματευτικά κεφάλαια δεν μπορεί να υποχρεώσει κανείς το γειτονικό κράτος να αλλάξει το όνομά του στα εσωτερικά έγγραφα και προφανώς θα διατηρήσει για ευνόητους λόγους σκέτο το «Δημοκρατία της Μακεδονίας».
    Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ σε μια προσπάθεια να μεταπείσει τους ηγέτες της γηραιάς ηπείρου που μετείχαν στη Σύνοδο Κορυφής να δώσουν το «πράσινο» φως για την έναρξη διαπραγματεύσεων στη χώρα του, τόνισε ότι «η Συμφωνία των Πρεσπών συνδέεται με την ευρωπαϊκή μας προοπτική».
    Ωστόσο ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν δεν πείστηκε και χρησιμοποιώντας το δικαίωμα της αρνησικυρίας έκλεισε στην παρούσα φάση το δρόμο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα Σκόπια.
    Για πόσο καιρό; Παραμένει άγνωστο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...