Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΡΑΜΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ.


72 ώρες μετά την συνάντηση με τον Κ.Μητσοτάκη ο Ε.Ράμα άσκησε ποινική δίωξη στην μητέρα του ήρωα Κ. Κατσίφα!





Δίωξη κατά της Βασιλείας Κατσίφα, μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ασκήθηκε για τις δηλώσεις της στο ετήσιο μνημόσυνο του γιου της.  
Η δίωξη ήρθε λίγα 24ωρα μετά τη συνάντηση του Κ.Μητσοτάκη με τον Ε.Ράμα.

Η δικογραφία κατά της Κατσίφα, έφθασε σήμερα από τα Τίρανα στην εισαγγελία πρωτοδικών Αργυροκάστρου και σύμφωνα με αυτήν, κατηγορείται ότι διέπραξε το αδίκημα της υποκίνησης βίας και διεθνικού μίσους.

Η μητέρα του Κατσίφα διαμαρτυρήθηκε για το γεγονός, ότι έναν χρόνο μετά τον θάνατο του γιου της, δεν της έχει δοθεί το πόρισμα της αστυνομίας για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε.

Πλέον, η εισαγγελία Αργυρόκαστρου είναι αυτή που θα κρίνει αν υπάρχει ή όχι ποινικό αδίκημα.






Βαριά καταγγελία στην αλβανική τηλεόραση: «Ο Κατσίφας εκτελέστηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας  του  ΤΣΙΠΡΑ».  Η ΕΛΑΣ έσπευσε  τότε  να καταγγείλει τόν νεκρό  Κατσίφα ως έμπορο ναρκωτικών.


Ο Ντρίταν Χίλα, δημοσιογράφος και οικοδεσπότης της εκπομπής "Αρένα", δήλωσε ότι ο Κωνσταντίνος Κατσίφας σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα ο ιστότοπος του oranews.tv.


Η δήλωση έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής "360 Μοίρες" του στούντιο στο RTV Ora, όπου ο Χίλα είπε ότι η Ελληνική Αστυνομία κάλεσε τον Αλβανό Αστυνομικό Διευθυντή, ζητώντας να τον εκτελέσουν.
Χίλα: Δεδομένου ότι το βάρος μας στο ΝΑΤΟ με αυτό της Ελλάδας δεν είναι το ίδιο, ενδιαφερόμαστε για μια πολιτική συνεργασίας.
Ζέγι: Συνεχίζει αυτή η συνεργασία;
Χίλα: Ξέρεις ότι ο Κατσίφας σκοτώθηκε κατόπιν αιτήματος της ελληνικής αστυνομίας που δεν ήθελε να περάσει στην επικράτειά τους, οπότε για αυτό δεν διαμαρτύρεται. Πήρε τον Αστυνομικό Διευθυντή μας και του είπε, παρακαλώ εκτελέστε τον, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε.

infognomonpolitics@gmail.com





Ο  Μητσοτάκης  στέλνει  στρατοδικείο τον αλεξιπτωτιστή που τραγούδησε το «Μακεδονία ξακουστή».

Στα δικαστήρια της Λάρισας θα σύρουν τον Μανώλη Μπουχλή, τον καταδρομέα αλεξιπτωτιστή που συγκίνησε πριν μήνες το Πανελλήνιο όταν κατά το άλμα που πραγματοποιούσε πάνω από τη Μακεδονία, τραγούδησε το Μακεδονία Ξακουστή, εκφράζοντας την αποστροφή όλων των Ελλήνων στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.
Την υπόθεση άνοιξε ξανά η Αντεισαγγελέας Σταυρούλα Γεωργακοπούλου ενώ μετά την κατακραυγή που είχε προηγηθεί με την προηγούμενη κυβέρνηση φαινόταν ότι το θέμα είχε κλείσει. Στις 5 Νοεμβρίου ο γενναίος Σφακιανός, όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου, θα δικαστεί και ήδη υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση συμπαράστασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μην περάσει τη δοκιμασία αυτή μόνος.
Περίπου οκτώ μήνες μετά το περιστατικό, ο αλεξιπτωτιστής που πλέον έχει ολοκληρώσει τη θητεία του στις ειδικές δυνάμεις του στρατού, έλαβε κλητήριο με το οποίο καλείται να κάτσει στο εδώλιο του Στρατοδικείου.
Σύμφωνα με πληροφορίες στο κλητήριο αναφέρεται ότι δικάζεται για το γεγονός ότι κρατούσε κινητό και τραβούσε βίντεο, για ζήτημα της σωματικής ακεραιότητας των υπολοίπων στρατιωτών και για εθνικό ζήτημα καθώς φαίνεται στρατιωτικό υλικό και περιοχή που μπορούν να δουν και να πάρουν άλλες χώρες.



Μητσοτάκης: Άσυλο «express» - Πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κι εργασία στους παράνομους μετανάστες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής, σε μία στροφή 180 μοιρών από τη μέχρι τώρα «σκληρή» του στάση στο μεταναστευτικό, προανήγγειλε μέτρα τα οποία ουσιαστικά θα μονιμοποιήσουν τους αλλοδαπούς παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα.
Όχι μόνο το άσυλο θα δίνεται σε 6 αντί για 9 μήνες (άγνωστο πως θα γίνεται ο έλεγχος), αλλά επιπλέον όσοι «μονιμοποιούνται» θα έχουν τη δυνατότητα να φιλοξενήσουν μαζί τους σχεδόν όλη τους την οικογένεια, ενώ το κράτος θα αναλαμβάνει και την εύρεση εργασίας(!) στους αλλοδαπούς την ώρα που οι νέοι Έλληνες είναι άνεργοι και φεύγουν σωρηδόν για το εξωτερικό.
Επιπλέον η απαγόρευση έκδοσης ΑΜΚΑ για τους παράνομους μετανάστες είχε μικρή διάρκεια, αφού όσοι μονιμοποιηθούν θα έχουν και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη προστασίας των συνόρων και «τον αναγκαίο διαχωρισμό μεταξύ προσφύγων και μεταναστών» καθώς και τους κανόνες «υπό τους οποίους -όσοι το δικαιούνται- θα παραμένουν εδώ, σε ανθρώπινες συνθήκες».
Και ότι η ιδεοληψία των «μεταναστών που λιάζονται» θέλει τόλμη και χρόνο, ώστε να μετατραπεί σε μια καθημερινότητα «κράτους και πολιτών που νοιάζονται».
Το νομοσχέδιο όπως είπε υλοποιεί τρεις κομβικές αρχές:
Πρώτον, κωδικοποιεί 5 διαφορετικούς νόμους, ένα Προεδρικό Διάταγμα και δεκάδες διάσπαρτες διατάξεις ή μεταφορές Οδηγιών. Όλα αυτά τα εναρμονίζει με το κοινοτικό Δίκαιο και τις αποφάσεις των Ευρωπαϊκών Δικαστηρίων.
Δεύτερον, απλοποιεί και συντομεύει τη χορήγηση ασύλου στους «αληθινούς πρόσφυγες» (για τους οποίους όμως τα κριτήρια θα είναι πολύ πιο χαλαρά σε σχέση με πριν), δίνοντας προτεραιότητα στα παιδιά και στις οικογένειες, στις οποίες, παρέχει αμέσως πρόσβαση σε Υγεία και Εκπαίδευση(!).
Να σημειώσουμε ότι παιδιά και οικογένειες έχουν και σχεδόν όλοι οι μαχητές του ISIS.
Δηλαδή αν ερχόταν εδώ ο αλ-Μπαγκντάντι με τα 11 παιδιά του θα του δίναμε άσυλο, υγεία και περίθαλψη;


Το ΓΕΕΘΑ  επί  Μητσοτάκη  συνεχίζει τις ενημερώσεις: Φροντίζουμε 50.000 αλλοδαπούς!

Ποιος θα έλεγε ότι θα ερχόταν κάποια στιγμή που το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας θα είχε ως κύρια αποστολή του την «φιλοξενία» αλλοδαπών οι οποίοι έχουν μπει στη χώρα παράνομα παραβιάζοντας σύνορα είτε χερσαία είναι αυτά είτε θαλάσσια.
Και όμως η στιγμή αυτή όχι μόνο έρθει αλλά το χειρότερο είναι πως η κατάσταση επιδεινώνεται συνέχεια χωρίς κανένα απολύτως σημάδι ότι αυτό θα σταματήσει κάποτε.
Σε νέα ανακοίνωσή του ΓΕΕΘΑ, αντί να ασχολείται με την άμυνα της χώρας για αυτά που έρχονται, μας ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της «συνεχιζόμενης (σ.σ. χωρίς τέλος) συνδρομής» και του «κεντρικού συντονιστικού ρόλου» που έχει αναλάβει  για την «εύρυθμη» λειτουργία, τοπικά, των «δομών φιλοξενίας προσφύγων», μας γνωρίζει ότι τις 31 Οκτωβρίου 2019 διαμένουν σε 33 δομές διαχείρισης ΕΔ, 49.954 μετανάστες/πρόσφυγες, με δυνατότητα φιλοξενίας 30.676 ατόμων (οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Χίου, Λέρου, Κω και Έβρου) έχουν υπεράριθμους μετανάστες/πρόσφυγες σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς).
Επίσης οι τρεις Κλάδοι των ΕΔ για τις 31 Οκτωβρίου 2019 ανέλαβαν το έργο της παροχής 33.297 μερίδων φαγητού (από τις οποίες 207 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα ΕΔ), λαμβανομένου υπόψη ότι τμήμα αναγκών σίτισης στις δομές φιλοξενίας έχει αναληφθεί από έτερους φορείς με την καταβολή χρηματικού αντιτίμου (με την μέθοδο προπληρωμένων καρτών) στους μετανάστες/πρόσφυγες.
Τέλος το ΓΕΕΘΑ μας… ενημερώνει ότι για την υγειονομική κάλυψη διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους Κλάδους των ΕΔ.
Να σημειωθεί εδώ βέβαια ότι κακώς χρησιμοποιεί τον όρο μετανάστες, εφόσον είναι παράνομοι, και φυσικά τον όρο «πρόσφυγες».
Σύμφωνα με τον ΟΗΕ «πρόσφυγας είναι αυτός που έρχεται από μια εμπόλεμη χώρα στην πρώτη χώρα υποδοχής».
Η Ελλάδα μόνο ως πρώτη χώρα υποδοχής δεν είναι. Για τους Σύρους είναι δεύτερη μετά την Τουρκία, ενώ για τους Αφγανούς είναι τουλάχιστον τέταρτη.
Κατά τα άλλα όλοι οι άλλοι (Αλγερινοί, Τυνήσιοι, Μαροκινοί, Μπαγκλαντεσιανοί, Πακιστανοί κ.ο.κ) είναι απλά παράνομοι μετανάστες τους οποίους οι ΕΔ έχουν αναλάβει την φροντίδα!



Επί  Μητσοτάκη  αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες στήνουν ενέδρες σε πολίτες στους δρόμους του Έβρου.

Περισσότεροι από 20 αλλοδαποί παράνομοι μετανάστες επιχείρησαν μπλόκο σε δρόμο στο Σουφλί, στο αυτοκίνητο της καθηγήτριας και υποψήφιας περιφερειακής συμβούλου Έβρου Κατερίνας Φωτιάδου, η οποία ευτυχώς ενήργησε γρήγορα και ψύχραιμα και μπόρεσε να διαφύγει.
Όπως όμως προκύπτει από την καταγγελία της τα περιστατικά αυτά στους δρόμους του Σουφλίου γίνονται πολύ συχνά και ο κόσμος φοβάται πλέον να μετακινηθεί καθώς είναι σαφές ότι οι αλλοδαποί στήνουν ένα είδος ενέδρας με άγνωστους αλλά προφανώς μη φιλικούς σκοπούς.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η ίδια στον ραδιοφωνικό σταθμό STATUS Radio και τον Σταύρο Αποστολίδη, ενώ κινούνταν με το αυτοκίνητο της στον δρόμο Πρωτοκκλησίου-Μαυροκκλησίου, ώστε να πάει στους Μεταξάδες Διδυμοτείχου όπου διδάσκει, δύο λαθρομετανάστες αρχικά την είδαν να φτάνει προς το μέρος τους και ξαφνικά από τις άκρες του δρόμου πετάχτηκαν περισσότερα από 20 με 30 άτομα και πέταξαν τα σακίδια τους μέσα στον δρόμο. Με ξεκάθαρο στόχο προφανώς για να σταματήσει και να της αρπάξουν το αυτοκίνητο για να μετακινηθούν ή και πολύ χειρότερα πράγματα όπως αναφέρει το evros-news.gr
Όπως είπε η κ.Φωτιάδου: “Ενώ πήγαινα σήμερα το πρωί στους Μεταξάδες όπου είμαι καθηγήτρια και έστριψα από την Μάνδρα προς Βρυσικά, στο δρόμο μεταξύ Πρωτοκκλησίου-Μαυροκκλησίου, είδα αρχικά από μακριά δύο άτομα, μετανάστες, παράτυπους μετανάστες, οι οποίοι κοιτούσαν το αυτοκίνητο. Ξαφνικά πετάχτηκαν​ στον δρόμο από τις άκρες, μέσα απ’ τα χωράφια πολλά άτομα και πέταξαν τα σακίδια τους. Έτρεχα με ταχύτητα και αρχικά σκέφθηκα να αναπτύξω ακόμα περισσότερη, αλλά υπήρχε κίνδυνος να χτυπήσω κάποιους και θα γινόταν πολύ χειρότερα τα πράγματα. Έτσι αμέσως έκανα αναστροφή και γύρισα προς τα πίσω. Ευτυχώς πρόλαβα“, ανέφερε φανερά ταραγμένη η Κατερίνα Φωτιάδου.
Ποιες ήταν οι επόμενες κινήσεις της; “Το συμβάν το έχω αναφέρει στην αστυνομία, η οποία μου είπαν πως θα επιληφθεί του θέματος. Δεν συνέχισα για την δουλειά μου και γύρισα πίσω. Πρωτίστως ενημέρωσα όμως την αστυνομία. Φυσικά και τρόμαξα πολύ, αφού όταν ξαφνικά πετάγονται στον δρόμο σου και πετούν τα πράγματα τους τόσα άτομα και δεν ξέρεις τι σκέφτονται, ούτε ποιες είναι οι προθέσεις τους, άνθρωποι δυστυχισμένοι, ταλαιπωρημένοι, με άλλη νοοτροπία και κουλτούρα, πως να μην φοβηθείς”;

Μάλιστα η κ.Φωτιάδου επεσήμανε ότι και άλλοι συνάδερφοι της συνάντησαν τους αλλοδαπούς αυτούς. “Εκείνο τον δρόμο τον χρησιμοποιούν και άλλοι συνάδερφοι και επαγγελματίες καθημερινά. Μου είπαν όταν επικοινώνησα με το σχολείο για να τους ενημερώσω γι’ αυτό που συνέβη, ότι τους συνάντησαν και αυτοί νωρίτερα πηγαίνοντας στον ίδιο δρόμο, αλλά επειδή ήταν περισσότεροι και με περισσότερα αυτοκίνητα, δεν έγινε τίποτα”.




Λαθρομετανάστης  στην  χώρα  του  ΚΟΥΛΗ  καθώς παίρνει το μηνιαίο επίδομα: «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο».

Την ώρα που οι Έλληνες πολίτες είναι άνεργοι και μεταναστεύουν, οι παράνομοι μετανάστες τη βγάζουν τσάμπα με μηνιαίο επίδομα.
Μάλιστα κάποιοι από αυτούς δεν διστάζουν να κάνουν και... χιούμορ.
Ένα video που δείχνει έναν αλλοδαπό να… λέει «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο» έχει γίνει ήδη viral.
Ο αλλοδαπός που ζει σε επιχείρηση στο νησί, πηγαίνει σε ένα ΑΤΜ της Τράπεζας Eurobank, καθώς θέλησε δει αν έχουν κατατεθεί χρήματα.
Τι συμβαίνει; Απλά οι μετανάστες που διαμένουν στον καταυλισμό της Σάμου, κάνουν ανάληψη το μηνιαίο επίδομα που λαμβάνουν από κρατικούς και ευρωπαϊκούς πόρους.
Η εικόνα των μεταναστών στη τράπεζα, έκανε τον νεαρό να λέει ειρωνικά, «Τσάμπα λεφτά ευχαριστώ πολύ Σάμο». 




Ο  ΚΟΥΛΗΣ  χρησιμοποιεί  το  ΠΟΛΕΜΙΚΟ  ΝΑΥΤΙΚΟ  για τη μεταφορά 815  λαθρομεταναστών  από την Λέσβο στην… ενδοχώρα.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η κινητοποίηση των ΕΔ για τους αλλοδαπούς που μπαίνουν στη χώρα παράνομα. Μετά την ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ ότι φροντίζει 50.000 αλλοδαπούς στις «δομές (sic) του το ΠΝ στέλνει δύο αρματαγωγά στη Λέσβο, τα οποία ο Έλληνας φορολογούμενος πλήρωσε… για αυτό ακριβώς το λόγο, δηλαδή να μεταφέρουν αλλοδαπούς. 
Η  επιχείρηση μετακίνησης  «αιτούντων» ασύλου  από το νησί, αφορά 815 άτομα τα οποία θα μεταφερθούν στην πάντα φιλόξενη ενδοχώρα η οποία έχει ικανότητα στέγασης και παραμονής  αρκετών εκατομμυρίων ακόμη αλλοδαπών, αφού δεν έχει εξαντλήσει τις δυνατότητες της.
Μέχρι τις 7 το απόγευμα πιστοποιήθηκαν 615 άτομα, όλα φυσικά μέλη κατηγοριών «ευάλωτων» οικογενειών, όπως αυτοί εδώ, οι οποίοι μεταφέρονται σταδιακά στο λιμάνι της Μυτιλήνης όπου έχει δέσει το ένα από τα δυο αρματαγωγά, ενώ το δεύτερο είναι σε αναμονή έξω από το λιμάνι.
Η διαδικασία της μετακίνησης από τη Μόρια ξεκίνησε περίπου στις 5 το απόγευμα.
Μετά την αναχώρηση του πρώτου αρματαγωγού με 400 επιβαίνοντες, που αναμένεται να γίνει αργά απόψε, Παρασκευή το βράδυ, με κατεύθυνση την Ελευσίνα, θα ακολουθήσει η επιβίβαση των υπολοίπων 215 που έχουν πιστοποιηθεί και οι οποίοι θα παραμένουν μέσα στο δεύτερο αρματαγωγό.
Το πρωί θα ξεκινήσει η πιστοποίηση και των υπολοίπων 200 που μπορούν να μετακινηθούν και οι οποίοι θα μετακινηθούν στο λιμάνι, με στόχο το δεύτερο αρματαγωγό να αποπλεύσει από την Μυτιλήνη αύριο, Σάββατο, το μεσημέρι.
Να σημειωθεί ότι έχει προγραμματιστεί η μετακίνηση άλλων 60 «ευάλωτων αιτούντων», την ερχόμενη Κυριακή και 100 την Τετάρτη, με το πλοίο της γραμμής και κατεύθυνση το λιμάνι του Πειραιά.
Στο σύνολό τους, οι μεταφερόμενοι θα τοποθετηθούν σε ξενοδοχεία σε διάφορα μέρη της Αττικής, αλλά και εκτός Αττικής, για να ζήσουν το μύθο τους στην Ελλάδα.




Κόντρα  στην  Βουλή  του  Κ.Μητσοτάκη και  του  Α.Τσίπρα για τo «ποιος αγαπάει περισσότερο» την Αφρικανή σημαιοφόρο και τον Γ.Αντετοκούνμπο.

Μία άτυπη κόντρα ξέσπασε στη Βουλή μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Κυριάκου Μητσοτάκη για το «ποιος αγαπάει πιο πολύ» τη σημαιοφόρο από την Αφρική και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Πρωθυπουργός αφού ξεδίπλωσε το νομοσχέδιο μονιμοποίησης των παράνομων μεταναστών, στη συνέχεια δήλωσε πως «καμαρώνει» τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη μαθήτρια σημαιοφόρο από την Αφρική.
Οι αναφορές Μητσοτάκη προκάλεσαν την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος μίλησε για «υποκριτική στάση» της κυβέρνησης και ότι οι βουλευτές της ΝΔ κινούνται στην αντίθετη γραμμή από τον πρωθυπουργό.
Η σημαιοφόρος από την Αφρική και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σημείωσε στην ομιλία του αναφερόμενος στο προσφυγικό ότι «σηκώσαμε τα βάρη στους ώμους μας που αναλογούν σε ευθύνες 3 ηπείρων. Αυτό πλέον θα γίνει με κανόνες συντεταγμένα και δομημένα. Μόνο όσοι το θέλουν θα ενσωματωθούν στον εθνικό κορμό. Δεν σας κρύβω πως όπως θαυμάζω τα κατορθώματα του Γ. Αντετοκούμπο έτσι καμάρωσα στην παρέλαση την εθνικής επαιτείου την μαθήτρια σημαιοφόρο από την Αφρική. Το κορίτσι που τόσο υπερήφανα κρατούσε την ελληνική σημαία.
Ξεκινώντας την ομιλία του ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε:«Να σας θυμίσω την λαϊκή ρήση που λέει ότι όλα εδώ πληρώνονται. Ισχύει και για την πολιτική ζωή. Ακουσα τον κ. Μητσοτάκη, έχω την αίσθηση ότι ο λογογράφος του πρέπει να είναι από την κεντροαριστερά γιατί όλοι οι βουλευτές σας που ανέβηκαν σε αυτό το βήμα είχαν διαφορετική γραμμή από την γραμμή που εκπέμψατε σε ό,τι αφορά την δήλωσή σας στον Αντετοκούμπο και στην μαθήτρια με την ελληνική σημαία.
Έχω την αίσθηση ότι σε ένα κρίσιμο ζήτημα εθνικό ζήτημα όπως το προσφυγικό βρίσκεστε αντιμέτωποι θα έλεγα εγκλωβισμένοι ανάμεσα στην ρητορική που αναπτύξατε και εσείς προεκλογικά και συνεχίζουν εκπρόσωποί σας. Βασικός σας στόχος να καβαλήσετε το κύμα του ακροδεξιού λαϊκισμού.Ένα κύμα που λαμβάνει διαστάσεις όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

9 σχόλια :

  1. ΠΡΙΝ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013, ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, Ο 27ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο 22ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΠΕΛΩΝΗΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΑΠΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.
    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου κορόιδεψε: «Οι δολοφόνοι, όποιοι και να είναι, θα αντιμετωπιστούν αμείλικτα από τη δημοκρατία, τη δικαιοσύνη και την ενωμένη ελληνική κοινωνία. Ας το γνωρίζουν οι πάντες».
    Σύμφωνα με μια πληροφορία που έφτασε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ένας αθλητικός παράγοντας, που βρέθηκε νεκρός στο Μενίδι το Σεπτέμβριο του 2015, είχε ενημερώσει τους αστυνομικούς ότι στη διπλή δολοφονία είχε εμπλακεί ο 31χρονος Γιάνννης Τσουκαλάς, ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν για βομβιστική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού. Οι επαφές του στη νύχτα και, κυρίως, το ιδιαίτερο βάδισμά του, που ταίριαζε με εκείνο του εκτελεστή, τον είχαν βάλει στο «κάδρο» των υπόπτων. Όμως ο «Πιτσίλας», όπως ήταν το παρατσούκλι του, δεν κατέθεσε ποτέ, καθώς έπεσε και αυτός νεκρός από τις σφαίρες κακοποιών, το Μάιο του 2014 στην πλατεία Ελευθερίας. Οι δήθεν έρευνες κατέληξαν σε αδιέξοδο.
    Στην ιστοσελίδα zougla.gr δημοσιεύθηκε μία προκήρυξη 18 σελίδων, σύμφωνα με την οποία, τις δολοφονίες έκαναν οι «Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις». "Η ιστορική διδαχή επισημαίνει ότι ο φασισμός δεν τσακίζεται στο κοινοβούλιο και με νόμους, ότι ο φασισμός τσακίζεται πάντα στη μάχη μέσα στους δρόμους".
    Η φρασεολογία που χρησιμοποιείται στην προκήρυξη των τρομοκρατών, αναπαράχτηκε κατά λέξη στον λεγόμενο φάκελο του μασόνου Δένδια, και αποτέλεσε το κατηγορητήριο, με το οποίο γίνεται η "δίκη" της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" στο σοβαρό αυτό δικαστήριο. Σκοτώνουμε όσους Έλληνες μπορούμε και τους υπόλοιπους τους "δικάζουμε" με την σοβαροφανή "δικαιοσύνη" με το κατηγορητήριο των δολοφόνων. Οργάνωση μασονίας, μυστικών υπηρεσιών, δικαιοσύνης παναθηναϊκάκια, με την υψηλή εποπτεία του Δαυίδ Χάρρις.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΩΣ Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΑ - ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ - (ΚΑΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ) ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    «Ποτέ ξανά ναζιστική θηριωδία» ήταν το μήνυμα που έστειλε ο σεβάσμιος μασόνος Προκόπης Παυλόπουλος από το μαρτυρικό χωριό Καταρράκτης των Τζουμέρκων. Παράλληλα, ο μασόνος και προδότης της Μακεδονίς τόνισε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να διεκδικεί τις γερμανικές αποζημιώσεις και χαρακτήρισε αναιτιολόγητη την απάντηση του Βερολίνου για το θέμα.
    Ο μασόνος Παυλόπουλος παρέστη στις εκδηλώσεις μνήμης των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας τον Οκτώβριο του 1943 και κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Εκτελεσθέντων Καταρρακτινών. «Τιμούμε σήμερα την Ιερή Μνήμη των τραγικών Θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας στο Μαρτυρικό Χωριό του Καταρράκτη, εκείνο τον σκληρό Οκτώβριο του 1943. Και δεσμευόμαστε, τιμώντας και με τον τρόπο αυτόν την θυσία τους, ότι εμείς, οι Έλληνες, θ΄ αγωνιζόμαστε πάντα, και μόνοι αλλά και ως μέλη της διεθνούς κοινότητας και της μεγάλης ευρωπαϊκής μας οικογένειας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να μην συμβεί, ποτέ ξανά, παρόμοια θηριωδία, η οποία πλήττει βάναυσα τον άνθρωπο και τον πολιτισμό μας», τόνισε ο σεβάσμιος μασόνος.
    Το χρέος έναντι των τραγικών θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας υποχρεώνει «να εγείρουμε, ως την τελική δικαίωση, τις νόμιμες αξιώσεις μας για το κατοχικό δάνειο και τις εν γένει αποζημιώσεις της εποχής της ναζιστικής κατοχής», υπογράμμισε ακόμη ο μασόνος, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη φορά ότι δεν τίθεται ζήτημα παραίτησης ή παραγραφής, όπως και ότι αυτές οι διεκδικήσεις είναι «πάντοτε νομικώς ενεργές και δικαστικώς επιδιώξιμες».
    Η ΜΑΣΟΝΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2500 Μ.Χ. ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. Πότε ο μασόνος πήρε το αεροπλάνο, να πάει στο Βερολίνο και να απαιτήσει με θάρρος τις γερμανικές αποζημιώσεις; Μόνο στον φτωχό Ελληνικό λαό κάνουν τον γενναίο.
    Ο μασόνος Παυλόπουλος "επέκρινε" με προσεκτική βέβαια γλώσσα, την γερμανική κυβέρνηση, για την απάντηση στη ρηματική διακοίνωση της Αθήνας, αναφορικά με το ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. Μ΄ αυτόν τον τρόπο θα κοροΪδέψει για μια ακόμη φορά τον δύσμοιρο Ελληνικό λαό, και ταυτόχρονα δεν θα κινδυνέψει να τον κάνει ντα η Μέρκελ...
    «Ο κοινός μας ευρωπαϊκός νομικός πολιτισμός επιβάλλει τη σχετική απόφαση να τη λάβει αρμόδιο Δικαστικό Forum, με βάση το σύνολο του εφαρμοζόμενου εν προκειμένω Διεθνούς Δικαίου, όπως άλλωστε αποφάνθηκε προσφάτως και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Εμπειρογνωμόνων του Γερμανικού Κοινοβουλίου (Bundestag). Κατά τούτο δε, η από 18.10.2019 απόρριψη της πλήρως τεκμηριωμένης ρηματικής διακοίνωσης της Ελλάδας από την πλευρά της γερμανικής κυβέρνησης εμφανίζεται παντελώς αναιτιολόγητη. Υπό τα δεδομένα αυτά η Ελλάδα δεν αποδέχεται την ως άνω άρνηση και θα επανέλθει στο δίκαιο αίτημά της, επικαιροποιώντας και ενισχύοντας τα επιχειρήματά της».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν παραιτούνται Δεκανείς και όχι Στρατηγοί.

    Ανάμεσα σε αυτούς που τιμωρήθηκαν για το “Μακεδονία ξακουστή” στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης και ο Δεκανέας Καταδρομών Νικόλαος Γεωργαντάς, ο οποίος παραιτήθηκε με μία αντρίκια δήλωση ενάντια στο μασονικό κράτος του Σόρος Κούλη.
    Το κείμενο της παραίτησης του Καταδρομέα Ν. Γεωργαντά:
    “Σήμερα 28η Οκτωβρίου 2019, εγώ ο Δεκανέας Νικόλαος Γεωργαντάς, που υπηρετώ στις Ειδικές Δυνάμεις στην Δ' Μοίρα Καταδρομών, στην παρέλαση που έλαβε χώρα στην Θεσσαλονίκη, αναφώνησα δυνατά το Μακεδονία Ξακουστή, υπακούοντας στην ελληνική μου συνείδηση που δεν ανέχτηκε όχι μόνον την παράδοση του ονόματος Μακεδονία αλλά και τον εξαναγκασμό μου ως στρατιώτη να υπογράψω ότι δεν θα φωνάξω ούτε εγώ ούτε και οι υπόλοιποι στρατιώτες κάποιο σύνθημα στην διάρκεια της παρελάσεως. Οφείλω να πω δε, οτι έπραξα αυτοβούλως και όχι με εντολή κάποιου προσώπου η οργάνωσης. Κατατάχθηκα στον ελληνικό στρατό για να τιμώ και να προστατεύω την Ελλάδα. Κατατάχθηκα στον στρατό για τιμήσω ακόμη την μνήμη του νεκρού πια πατέρα μου που την υπηρέτησε κι αυτός ως αλεξιπτωτιστής. Μεγάλωσα με τις σκληρές αναμνήσεις του παππού μου που πολέμησε στον Β Παγκόσμιο πόλεμο. Τιμώ και σέβομαι τους ανωτέρους μου και τον στρατό, όμως περισσότερο και πάνω από όλα τιμώ και σέβομαι την πατρίδα μου και αυτούς που έπεσαν στις μάχες για να μπορούμε σήμερα να είμαστε ελεύθεροι.”
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παραδόθηκε στην τουρκική Αεροπορία η πέμπτη παρτίδα των πυραύλων cruise SOM-B1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
    Η πέμπτη παρτίδα των τουρκικής σχεδίασης πυραύλων cruise SOM-B1 της Roketsan παραδόθηκε στην τουρκική Αεροπορία και πλέον 60 βλήματα έχουν ενταχθεί σε υπηρεσία, ενώ αναμένεται η ένταξη επιπλέον 140 μέχρι το τέλος του 2021.
    Ο πύραυλος είναι ουσιαστικά μια οικογένεια διαφόρων εκδόσεων SOM-A, SOM-J, SOM-B1 kai SOM-B2.
    Ο πύραυλος έχει αναπτυχθεί από το κρατικό ίδρυμα TUBITAK και κατασκευάζεται από την ROKETSAN. Η καθοδήγηση αποτελείται από ερευνητή IR και συνδυασμένο με INS/GPS/TERCOM ενώ ο αεριοστρόβιλος γαλλικής σχεδίασης Microturbo TRI που θα αντικατασταθεί από τον τουρκικό αντίστοιχων επιδόσεων παρέχει εμβέλεια πλήγματος στα 250χλμ με ακρίβεια VEP 5μ. ενώ στόχος είναι να φτάσει την εμβέλεια των 250ν.μ.
    Επίσης φέρει ενσωματωμένη ζεύξη δεδομένων για αλλαγή πορείας στόχου εν πτήση ενώ φέρει κεφαλή βάρους 230 κιλών με συνολικό βάρος πυραύλου τα 600 κιλά ενώ τα χαρακτηριστικά χαμηλής παρατηρησιμότητας και διατρητικής ικανότητας με σε συνδυασμό με την ακρίβεια και την μεγάλη εμβέλεια που τα κρατά τα μαχητικά-φορείς εκτόξευσης εκτός φακέλου εμπλοκή των α/α πυραύλων αποτελούν θανάσιμη απειλή για την ΠΑ και τις ΕΕΔ λόγω και του χαμηλότατου σε σχέση με δυτικά συστήματα κόστους παραγωγής.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πετροπόλεμος μεταξύ Σομαλών και Αράβων στην Χίο.
    Σταματημό δεν έχουν οι εντάσεις μεταξύ μεταναστών στο hotspot της Χίου. Όπως μεταδίδει ο «Πολίτης Χίου», από νωρίς το απόγευμα υπήρξε ένταση μεταξύ ομάδων μεταναστών, με πετροπόλεμο μεταξύ Σομαλών και Αραβόφωνων.
    Η ένταση συνεχίστηκε με διαμαρτυρία στις 19.00 το απόγευμα του Σαββάτου, όταν ομάδα 40 ατόμων διαδήλωσε με αίτημα την αποσυμφόρησή τους και τη μεταφορά του σε κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας, κάτι που όπως φαίνεται θα γίνει σήμερα αλλά με ελάχιστο αριθμό ατόμων που δεν θα υπερβεί τους 150.
    Στο σημείο, παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις προς αποφυγή άλλων επεισοδίων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για πρώτη φορά στην ιστορία το αμερικανικό χρέος ξεπέρασε τα 23 τρισ.$ !

    Το χρέος της Ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ ξεπέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία το όριο των 23 τρισ.$ σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών.
    ΟΙ ΗΠΑ και η FED του Ρότσιλντ, δεδομένου ότι το διεθνές χρέος της είναι σε δολλάρια και κόβει μόνη της το χρήμα της σε δολλάρια και μάλιστα χωρίς αντίκρυσμα σε χρυσό, δεν έχει ανάγκη κανένα. Στην χειρότερη περίπτωση τους ξεπληρώνει όλους με τυπωμένα από την ίδια πληθωριστικά δολλάρια, όλοι χάνουν τα λεφτά τους και οι ΗΠΑ καταλήγει να χρωστέι μόνο στον Ρότσιλντ, που ούτως ή άλλως την εξουσιάζει και έχει μαζέψει όλον τον χρυσό της Υφηλίου.
    Αλλοίμονο βέβαια σε μάς που μας κόβουν άλλοι το χρήμα μας.

    Τώρα οι επιπτώσεις στις ΗΠΑ από το υπερβολικό ανεξέλεγκτο χρέος θα είναι η απώλεια της αξιοπιστίας του δολλαρίου σαν αποθεματικό νόμισμα και σαν νόμισμα πληρωμών των διεθνών συναλλαγών. Τα κράτη δεν θα συναλλάζονται πλέον με το δολλάριο, ούτε με την Αμερική, που θα αναγκαστεί να περιοριστεί στην ενδοχώρα της, στην εντόπια παραγωγή της και στην εντόπια κατανάλωση και θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Αυτό είναι επικίνδυνο σενάριο. Οι τοκογλύφοι θα εξαπολύσουν τον Γ΄ Παγκόσμιο πόλεμο, γιατί αυτοί που κυβερνούν τις ΗΠΑ, θα θεωρήσουν πως μόνο ένας τέτοιος πόλεμος θα τους σταθεροποιήσει διεθνώς για άλλα 100 χρόνια. Ακριβώς ίδιες αιτίες με τον Β' Π.Π. και τον Α' Π.Π.
    ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΤΗΣ WALL STREET;

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ –ΤΟΥΣ ΕΣΚΙΣΑΝ ΤΙΣ ΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΩΡΑ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ. ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ "ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.
    Τρεις λαθρομετανάστες στη Σάμο το απόγευμα του Σαββάτου, όταν τους σταμάτησαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος και της Τροχαίας για να τους κάνουν έλεγχο, αντί να συμμορφωθούν, τους επιτέθηκαν και τους τραυμάτισαν.
    Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι λαθρομετανάστες ηλικίας 21, 24 και 18 χρόνων αρνήθηκαν να ακολουθήσουν τις υποδείξεις των αστυνομικών και τους επιτέθηκαν χτυπώντας τους με χέρια και με πόδια με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά, ενώ έσκισαν και τις στολές τους!
    Τελικά, οι τρεις νεαροί ακινητοποιήθηκαν, συνελήφθησαν και στην κατοχή του 21χρονου βρέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.
    Οι δράστες προσήχθησαν στην Ασφάλεια που διενήργησε προανάκριση, σχημάτισε σε βάρος τους δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί, καθώς και για απείθεια, βία κατά υπαλλήλων, πρόκληση σωματικών βλαβών και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου.
    Σιγουρα θα αφεθούν ελεύθεροι και η ΑΥΓΗ του Τσίπρα θα τους ηρωοποιήσει.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ. ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΟΥΝ. Ο ΚΟΥΛΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΡΕΒΑ ΤΟΥ.
      Στην περιοχή των Γιαννιτσών οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν όταν ενημερώθηκαν ότι στην περιοχή φτάνουν λεωφορεία με λαθρομετανάστες.
      Περίπου 100 άτομα συγκεντρώθηκαν σε βοηθητική οδό κοντά σε ξενοδοχείο, στο 5ο χμ της Ε.Ο. Γιαννιτσών-Θεσσαλονίκης, για να εμποδίσουν την έλευση των μουσουλμάνων του Σόρος και του Κούλη κι ανάρτησαν πανό.
      Τελικά τα λεωφορεία αναγκάστηκαν να προσεγγίσουν το ξενοδοχεί μέσω παράπλευρης οδού και με αυτό τον τρόπο, οι μουσουλμάνοι που θα μας αντικαταστήσουν κατάφεραν και μπήκαν στο ξενοδοχείο του βρωμερού ιδιοκτήτη.
      Οι συγκεντρωθέντες αποχώρησαν φωνάζοντας συνθήματα κατά των λαθρομεταναστών.
      Αντιδράσεις και στις Σέρρες
      Αντιδράσεις προκάλεσε η έλευση λαθρομεταναστών και στην περιοχή των Σερρών.
      Λίγο πριν τις 3 τη νύχτα κάτοικοι του νομού συγκεντρώθηκαν στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού, στο ύψος των νέων διοδίων και πραγματοποίησαν διαμαρτυρία κατά της φιλοξενίας μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στις Σέρρες, που θέλουν να αντικαταστήσουν τους Έλληνες.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Λαθρομετανάστες φτάνουν ανενόχλητοι σαν τουρίστες στη Σαμοθράκη…
      Χαμός γίνεται από το πρωί και σήμερα με την άφιξη λαθρομεταναστών στον Έβρο και από θαλάσσης, αφού μετά τον εντοπισμό και τη διάσωση τριάντα ενός (31) τις πρωινές ώρες σήμερα από στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όπως βλέπετε στο βίντεο, πριν από λίγο έφτασαν και άλλοι στις ακτές της Σαμοθράκης.
      Ούτε καινούργια πλοία και γραμμές χρειάζονται, ούτε… διαφήμιση του νησιού. Οι “τουρίστες” ήρθαν ανενόχλητοι με τις βάρκες τους, όπως δείχνει και το video του Νικόλα Μαγγόλη. Πως το έλεγε ο… γίγαντας Άδωνις Γεωργιάδης; Στον Έβρο δεν περνάει κανένας; Πως το είπε ο ακόμα πιο γίγαντας Αλέξης Τσίπρας; Δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα; Είπαν λοιπόν τα… παιδιά να κάνουν μια βαρκάδα από την Τουρκία προς την Σαμοθράκη, αφού κανένας δεν τους ενοχλεί ούτε τους σταματάει.
      Το πρωί πάντως στην Αλεξανδρούπολη έφτασαν όπως είπαμε 31 λαθρομετανάστες. Συγκεκριμένα, περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά των ακτών ν. Σαμοθράκης, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο με ικανό αριθμό αλλοδαπών επιβαινόντων.
      Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το πλήρωμα του ανωτέρω σκάφους προέβη στην ασφαλή περισυλλογή και διάσωση των εν λόγω αλλοδαπών, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο λιμένα Αλεξανδρούπολης.
      Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...