Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΧΑΑΡΕΤΖ»: «Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΔΑΜ ΣΙΦ, ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΓΕΝΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΙΑΚΩΒ ΣΙΦ, ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ». ΣΥΣΤΑΣΗ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ": ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.

Ισραηλινή εφημερίδα : H πρόταση μομφής εναντίον του Τραμπ καθοδηγείται από λυσσαλέους Ρωσοφοβικούς Εβραίους   Ινφογνώμων


                                
                                   ΙΑΚΩΒ  ΣΙΦ,  (Jacob Schiff)
 Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ


Israel Shamir - Russia Insider - Μετάφραση Wan Wert 
Η φάρσα με την πρόταση μομφής εναντίον του Τραμπ είναι βασικά υπόθεση των Εβραίων, ανέφερε η Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz. Η ψυχή και η μηχανή της μομφής είναι ο Adam Schiff, "Shifty Schiff" κατά την γλαφυρή έκφραση του Τραμπ. Το όνομά του φέρνει στο μυαλό τον Εβραϊκό τραπεζικό οίκο Σιφ, την κορυφαία Εβραϊκή οικογένεια αριστοκρατίας πλούτου και ΜΜΕ.

Ο δεύτερος άντρας είναι ο αδηφάγος Goldman, ή αλλιώς Daniel Sachs Goldman, ο οποίος είναι ο επικεφαλής ανακριτής στις ακροάσεις μομφής. Sachs Goldman ή Goldman Sachs, άλλο ένα κορυφαίο εβραϊκό όνομα και τράπεζα. Ο τρίτος Εβραίος στην καρδιά της πρότασης μομφής είναι ο διαβόητος Τζορτζ Σόρος.
 
Daniel Goldman (L) during testimonies in front of the House Intelligence Committee, Washington, November 13, 2019. Adam Schiff is on the right.Alex Brandon,AP



Η Haaretz θα μπορούσε να προσθέσει ότι οι κορυφαίοι μάρτυρες για την πρόταση μομφής είναι επίσης Εβραίοι, όπως ο παράξενος Gordon Sondland" αυτός που είπε στον Τραμπ ο Ουκρανός πρόεδρος Zelensky αγαπάει τον κώλο σας", Sondland ή ο Vindman ο κατάσκοπος. Ο Τραμπ δεν θα τολμούσε ποτέ να παρατηρήσει αυτή την αξιοσημείωτη σύμπτωση, καταλήγει η Haaretz. Μόνο οι αντισημίτες θα μπορούσαν.

Αντί να καταδείξει αυτή την ανοιχτή συνωμοσία και να καλέσει τους Αμερικανούς να σώσουν τη Δημοκρατία, ο Πρόεδρος Τραμπ έκανε έκκληση στην εβραϊκή αίσθηση ευγνωμοσύνης. Έδωσε τώρα το τρίτο θαυμάσιο δώρο του στο εβραϊκό κράτος, δηλαδή την αναγνώριση των εποικισμών μόνο για τους Εβραίους στα κλεμμένα παλαιστινιακά εδάφη, μετά την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ και των υψιπέδων του Γκολάν.

Ή ίσως το τέταρτο, αν μετρήσετε την αποχώρησή του από τη συμφωνία του Ιράν. Νομιμοποίησε τους οικισμούς με τη μονομερή απόφαση της υπερδύναμης, κάτι που οι ισραηλινές κυβερνήσεις δεν μπορούσαν ή δεν τόλμησαν ποτέ. Εάν οι "ΗΠΑ ήταν τόσο παντοδύναμες όσο ήταν πριν από είκοσι χρόνια, αυτό θα ήταν το τέλος των συμφωνιών του Όσλο και της Γενεύης, και πρακτικά το τέλος των προσπαθειών δημιουργίας ενός παλαιστινιακού κράτους παράλληλα με το Ισραήλ, κάτι που ήθελαν εξαρχής οι ισραηλινοί εθνικιστές.

Η εμπλοκή των "ΗΠΑ στον ψυχρό εμφύλιο πόλεμο, θα μπορούσε να οδηγήσει σε από νομιμοποίηση των "ΗΠΑ ή σε κατάρρευση του προτύπου των δύο κρατών. Είναι προφανώς ένα τεράστιο δώρο για το εβραϊκό κράτος.

Ο Τραμπ πίστευε ότι η γενναιοδωρία του θα έλιωνε τις καρδιές των Εβραίων και θα τον άφηναν να κυβερνά ειρηνικά. Αλλά όχι, οι Εβραίοι αποδέχονται κάθε δώρο ως οφειλόμενο. Η απουσία ενός δώρου είναι που προκαλεί έκπληξη και είναι ενοχλητική, πιθανόν δε να οφείλεται στον αντισημιτισμό. Είπαν ότι η αναγνώρισή του Τραμπ θα ενοχλήσει τους Δημοκράτες, και θα τους την πάρουν όταν ανακτήσουν τον Λευκό Οίκο.

Πιθανώς αυτή η αντίδραση είναι ακριβώς αυτό στο οποίο βασίστηκε ο Τραμπ, διότι δεν ενδιαφέρεται για την Παλαιστίνη ή το Ισραήλ. Το κοινό-στόχος του είναι ο Αμερικανός Εβραίος. Ο Τραμπ ελπίζει ότι οι Εβραίοι που νοιάζονται για το Ισραήλ περισσότερο από ό,τι νοιάζονται για τις ΗΠΑ θα αλλάξουν πίστη και θα τον στηρίξουν, ώστε οι Δημοκρατικοί να μην κερδίσουν τις επόμενες εκλογές και να αποτρέψουν την αναγνώριση. Κρίνοντας από προηγούμενη εμπειρία, οι Εβραίοι θα κερδίσουν από αυτόν τον ανταγωνισμό , ενώ οι ΗΠΑ θα χάσουν, όπως και ο Τραμπ.

Αξίζει τον κόπο να δούμε ποιοι είναι οι Εβραίοι στις διαδικασίες μομφής. Ο Adam Schiff, είτε είναι ένας μακρινός συγγενής με τον τραπεζίτη Jacob Schiff είτε απλά συνωνυμία , θα μπορούσε να είναι μετενσάρκωση του γέρου,γιατί κληρονόμησε την αγάπη του για τη μαζική μετανάστευση και το μίσος προς τη Ρωσία. Πριν από την εποχή του Jacob Schiff , οι Εβραίοι των ΗΠΑ ήταν μια μικρή κοινότητα. Πλούσια μεν, αλλά πολύ μικρή.

Ο Jacob Schiff, ο οποίος έφτασε στην αμερικανική ακτή στα μέσα του 19ου αιώνα, κατάλαβε ότι χρειαζόταν αριθμούς, μάζες, δημογραφία στο πλευρό του αν ήθελαν οι Εβραίοι να γίνουν σημαντικός παίκτης. Οργάνωσε μαζική μετανάστευση Ρώσων και Πολωνών Εβραίων στις ΗΠΑ. "Άσκησε πιέσεις στο Κογκρέσο και στον Πρόεδρο Γκρόβερ Κλίβελαντ για να αποτρέψουν την ψήφιση νομοθεσίας η οποία θα είχε αποτρέψει το μαζικό κύμα Ρώσων Εβραίων μεταναστών από τους οποίους κατάγονται σήμερα οι περισσότεροι Εβραίοι της Νέας Υόρκης", αναφέρει Εβραϊκή πηγή.

Εκατομμύρια Εβραίοι έφτασαν και τελικά άλλαξαν τις ΗΠΑ κατά τα πρότυπα τους . Τώρα ο Adam Schiff θέλει να εισάγει εκατομμύρια μεταναστών του Τρίτου Κόσμου για να παγιώσει την αλλαγή που ξεκίνησε ο Jacob .

Το μίσος του Jacob Schiff για τη Ρωσία ήταν αρκετά εκπληκτικό, ακόμη και με βάση τα πρότυπα της εποχής εκείνης. Διακεκριμένος τραπεζίτης, έδωσε πολεμικό δάνειο στην Ιαπωνία για να κατασκευάσει το στόλο της για να πολεμήσει τη Ρωσία. Συμπτωματικά , ο στόλος που οικοδομήθηκε με τα χρήματα του Schiff επιτέθηκε στο Περλ Χάρμπορ μερικά χρόνια αργότερα, έτσι κάθε θύμα του πολέμου του Ειρηνικού και οι απόγονοί του μπορούν να μηνύσουν τους Schiffs για τη συμβολή τους.

Πολύ πριν τον Σόρος και την
NED ο Jacob Schiff έπαιξε το παιχνίδι αλλαγής καθεστώτος στη Ρωσία, χρηματοδοτώντας τους επαναστάτες. (Συνέβαλε στην επανάσταση του Φεβρουαρίου του 1917, το φιλελεύθερο φιλοδυτικό πραξικόπημα, αλλά οι Ρώσοι τον πούλησαν κάνοντας άλλο ένα πραξικόπημα τον Νοέμβριο του 2017 και εγκαθιστώντας τους μπολσεβίκους. Οι πράκτορες του έπρεπε να φύγουν και η Ρωσία ανέκτησε την ανεξαρτησία της, ενώ ο Schiff είχε χάσει την επένδυσή του.)

Ο Adam Schiff έχει την ίδια λύσσα εναντίον της Ρωσίας όπως ο Jacob . Ονειρεύεται μια αλλαγή καθεστώτος στη Μόσχα όπως έκανε ο Jacob . Ισχυρίστηκε ότι η ρωσική συνωμοσία έφερε τον Τραμπ στο Λευκό Οίκο. Αρνήθηκε να αποδεχθεί τα αποτελέσματα της έρευνας του Mueller και εξακολουθεί να επιμένει ότι οι Ρώσοι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ. Τα λόγια του για "καταδικαστικές αποδείξεις" συμπαιγνίας με τη Ρωσία, "κάτι περισσότερο από περιστασιακά", ένα σκάνδαλο μεγέθους "πέρα από το Watergate" δηλητηρίασαν τις ρωσο-αμερικανικές σχέσεις και έκαναν την προεδρία Τραμπ μια κουτσή πάπια από την πρώτη στιγμή.

Ο Adam Schiff είναι τόσο ανέντιμος και άδικος που ακόμα και η WSJ επεσήμανε την καινοτομία του στη νομοθεσία. "Είναι αδιαμφισβήτητο αδίκημα για έναν πρόεδρο να αντιστέκεται στην μομφή; Ο Πρόεδρος της Υπηρεσίας Πληροφοριών Οίκου, Adam Schiff, δήλωσε στο CNN την προηγούμενη βδομάδα ότι η άρνηση αξιωματούχων του Λευκού Οίκου να καταθέσουν στην έρευνα μομφής της επιτροπής του μπορεί να οδηγήσει σε "παρακώλυση του Κογκρέσου" εναντίον του Προέδρου Τραμπ."



Ίσως, τελικά, ο Adam Schiff είναι συγγενής με έναν άλλο απατεώνα, τον Irwin Schiff, ο οποίος πέθανε σε ομοσπονδιακή φυλακή το 2015, ενώ εκτίει ποινή 13 ετών για φοροδιαφυγή. (Πιθανότατα είναι αντισημιτικό να αναφέρουμε την παλιά φράση ότι κάποιοι Εβραίοι μπορεί να είναι απατεώνες, αλλά θα το τολμούσαμε ούτως ή άλλως).
Ο επικεφαλής ανακριτής Daniel Sachs Goldman έχει εξαιρετική γενεαλογία για έναν εβραίο (έμπορο οχηματων ). Πήγε στο ίδιο σχολείο που πήγαν οι κόρες του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, Σάσα και Μαλία, καθώς επίσης η Τσέλσι Κλίντον, τα εγγόνια του πρώην Αντιπροέδρου Τζο Μπάιντεν, η κόρη του Ρίτσαρντ Νίξον Τρίσια και ο γιος του Θεόδωρου Ρούσβελτ, Άρτσιμπαλντ".
Η σύζυγός του είναι Αντιπρόεδρος της Goldman Sachs Bank, "το μεγάλο βαμπίρ καλαμάρι τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας", με τα διάσημα λόγια του Matt Taibbi. Η οικογένειά του είχε δημιουργήσει ένα ειδικό πρόγραμμα που ονομάζεται The Born-Taglit. Το όνομα υποδηλώνει ότι κάθε Εβραίος έχει εκ γενετής δικαίωμα στη γη της Παλαιστίνης, σε αντίθεση με τους ιθαγενείς της.

Το πρόγραμμα επιτρέπει σε Αμερικανούς Εβραίους νέους να κάνουν ένα δωρεάν (ευγενική προσφορά του Αμερικανού φορολογούμενου) ταξίδι στο Ισραήλ, να συναντήσουν άλλους Εβραίους νέους άνδρες και κορίτσια και να ψάξουν για το γάμο τους μέσα στη φυλή. Σωστά, σε σας απαγορεύεται να εγκρίνετε τέτοια ρατσιστικά μέτρα, αλλά οι Εβραίοι επιτρέπεται να τα διαχειρίζονται ως φιλανθρωπία απαλλαγμένη από φόρους.

Η οικογένεια του Daniel Sachs Goldman είναι επίσης ιδρυτής του New Israel Fund, ενός άλλου φορολογικού ταμείου, το οποίο κατευθύνει χρήματα που εξοικονομούνται από τις φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (όπου θα μπορούσαν να φθάσουν στην κυβέρνηση) προς σκοπούς μόνο για τους Εβραίους.

Ο George Soros είναι ένας ακόμα εξέχων Εβραίος συμμετέχων στις διαδικασίες μομφής. Το παλιό αυτό ερπετό είναι τόσο άσχημο που η ψυχή μας (όπως θα έλεγε και ο Oscar Wilde ) αισθάνεται και αυτή ανήθικη. Τα πραγματικά περιστατικά επιβεβαιώνουν την άποψη αυτή. Αν η Ουκρανία έχει μετατραπεί από μια χώρα της Ανατολικής Ευρώπης σε μια χλωμή ζοφερή κατεστραμμένη περιοχή καταστροφών, είναι εν μέρει υπεύθυνος.

Ενώ η μομφή αφορά την φερόμενη παρέμβαση του Τραμπ στην Ουκρανία, η υπόθεση των εχθρών του Τραμπ στην Ουκρανία είναι εύκολοαποδειχτη. Παρενέβησαν τόσο σκληρά στις συναλλαγές του φαινομενικά κυρίαρχου κράτους, που έλεγαν ένα αστείο μεταξύ τους: "Η Συνθήκη της Βιέννης είναι προαιρετική για το προσωπικό του Κιέβου". Η Σύμβαση της Βιέννης είναι η διεθνής συμφωνία που απαγορεύει στους διπλωμάτες να παρεμβαίνουν στις εσωτερικές υποθέσεις του κράτους στο οποίο είναι τοποθετημένοι.

Ένα μέρος αυτής της ανάμειξης είχε γίνει από και για τον Joe Biden, ο οποίος λήστεψε άφθονους πόρους από το ουκρανικό κράτος. Ο George Soros ήταν ένας άλλος δικαιούχος της δραστηριότητας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Έχει μερικές ΜΚΟ εκεί, και η Πρεσβεία των ΗΠΑ υπό την Πρέσβειρα Μαρί Γιοβάνοβιτς Yovanovitch (άλλη μια κατήγορος του Τραμπ) δρούσε ενεργά γι' αυτές. Ο Τζον Σόλομον ανακάλυψε ότι ένας από τους μάρτυρες της δίωξης στις ακροάσεις για την πρόταση μομφής, ο τότε πρεσβευτής Επιτετραμμένος George Kent (τώρα έχει αναρριχηθεί στην ευγενή θέση του υφυπουργού) ζήτησε από τις ουκρανικές αρχές να σταματήσουν την έρευνα για την ΜΚΟ του Soros, με το όνομα Κέντρο Δράσης για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς (AntAC).

Επιπλέον, στις 5 Μαρτίου 2019,η Πρέσβειρα Yovanovitch είχε εκφωνήσει μια ομιλία ζητώντας την απομάκρυνση του ειδικού εισαγγελέα της Ουκρανίας κατά της διαφθοράς." Και αυτή η γυναίκα τολμά να μιλήσει για την παρέμβαση του Τραμπ!

Ο George Soros είχε τακτική πρόσβαση στο ουκρανικό γραφείο του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στην υφυπουργό Επικρατείας Victoria ("F*ck EU") Nuland. Είναι δύσκολο να γίνει διαχωρισμός μεταξύ των δυο , καθώς η AntAC είχε χρηματοδοτηθεί από κοινού από το Υπουργείο Εξωτερικών και τον George Soros. Αλλά ο Τζορτζ Σόρος είναι στο απυρόβλητο, καθώς ο Πρόεδρος της ADL Τζόναθαν Γκρίνμπλατ έχει ήδη αποφασίσει ότι " δίωξη του Σόρος… θα ισοδυναμούσε με τα χειρότερα αντισημιτικά τρόπαια".

Ένας πρώην Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας της Περιφέρειας της Columbia, ο Joe DiGenova, διέπραξε αυτό το σοβαρό έγκλημα, όταν είπε στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Fox ότι ο George Soros είχε την ευκαιρία να πει στο Υπουργείο Εξωτερικών μέσω της Victoria Nuland τι να κάνει στην Ουκρανία. "Ο Σόρος έτρεξε την δουλειά. Διέφθειρε αξιωματούχος του FBI, Διέφθειρε αξιωματικούς των ξένων υπηρεσιών.Ο Τζορτζ Σόρος θέλει να διοικεί την Ουκρανία και κάνει ό,τι μπορεί για να χρησιμοποιήσει κάθε μοχλό της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών για να το κάνει αυτό." Ο Joe DiGenova δεν ανέφερε την Εβραϊκότητα του Σόρος ή της φίλης του Νούλαντ. Δεν ήταν απαραίτητο. Μια επίθεση στον Τζορτζ Σόρος είναι μια επίθεση κατά των Εβραίων σε όλο τον κόσμο, ολοκλήρωσε ένας γνώριμος παρατηρητής.

Ο Joe DiGenova είναι όντως ένοχος, αλλά είναι λίγο μετριοπαθής. Ο Τζορτζ Σόρος επιθυμεί να ηγηθεί την Ουκρανία, ανέφερε. Η Ουκρανία είναι ένα μικρό, αλλά επικερδές μέρος του κόσμου που ο Σόρος και οι σύντροφοι του θέλουν να διοικήσουν . Οι "ΗΠΑ είναι πιο σημαντικό κομμάτι, και ελέγχοντας τις , μπορούν να πάρουν την Ουκρανία αντί πινακίου φακής.

Η μομφή έγινε πράγματι μια σημαντική υπόθεση, όχι μόνο ως απειλή για τον Πρόεδρο Τραμπ, αλλά επειδή αποκάλυψε τον τρόπο λειτουργίας των φιλελεύθερων Εβραίων. Θα ήταν καλύτερα, αντί για τον Ντόναλντ Τραμπ, ο αντίπαλός τους να ήταν ένας λευκός ιππότης. Αλλά έχουμε αυτό που έχουμε. Αυτοί οι τύποι πρέπει να σταματήσουν, και αν ο Τραμπ το κάνει, ευλογήστε τον.


Η τακτική του να δωροδοκεί Εβραίους με πλούσια δώρα της προγονικής παλαιστινιακής γης είναι ανήθικη, και αμφιβάλλω αν θα είναι αποτελεσματική. Ίσως αν ζητούσε δικαιοσύνη και ισότητα για την Παλαιστίνη θα είχε την ευκαιρία να πετάξει μια χιονόμπαλα στην κόλαση. Διαιρώντας τους εχθρούς του, μεταξύ Σιωνιστών και Φιλελευθέρων, βελτιώνει τις πιθανότητές του, ή έτσι σκέφτεται.

Για τους ανθρώπους που λατρεύουν και εκτιμούν την Παλαιστίνη όπως εγώ, αυτή είναι μια δύσκολη επιλογή. Οι Φιλελεύθεροι Εβραίοι ακούγονται πιο καλοί. Μιλούν κατά των εβραϊκών οικισμών στα κατεχόμενα εδάφη. Καταδικάζουν τον ισραηλινό βομβαρδισμό της Γάζας και της Συρίας.

Αλλά είχαμε μια μακρά εμπειρία της ανόδου τους: δεν κάνουν απολύτως τίποτα για την Παλαιστίνη και επιτρέπουν στο Ισραήλ να διαπράξει όλα τα πιθανά εγκλήματα. Μια καταδίκη δεν είναι αρκετά καλή αν δεν επηρεαστεί η ροή των όπλων και των οικονομικών.

Οι Εβραίοι έχουν συνηθίσει να παίζουν και για τις δύο ομάδες και να κερδίζουν δύο φορές. Αυτό το παιχνίδι μπορεί να αλλάξει πηγαίνοντας σε μια απολύτως απαγορευμένη περιοχή σκέψης, βλέποντας την ομάδα μομφής ως Εβραϊκή ομάδα,. Αν και όταν το Καπιτώλιο θα είναι ελεύθερο από την κατοχή, θα έρθει επίσης η ώρα για την ελευθερία της Ιερουσαλήμ.

Israel Shamir can be reached at adam@israelshamir.net
This article was first published at The Unz Review
 
 ΚΑΙ  Ο  ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ  ΚΑΨΕΡΟΣ  ΤΡΑΜΠ.  ΜΕ  ΚΟΡΗ  ΙΟΥΔΑΙΑ  ΚΑΙ  ΓΑΜΠΡΟ  ΙΟΥΔΑΙΟ  ΕΧΕΙ  ΠΕΣΕΙ  ΣΤΑ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ  ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ  ΤΟΥΣ  ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ  ΝΑ  ΤΟΝ  ΛΥΠΗΘΟΥΝ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟΥ  ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ  ΔΕΥΤΕΡΗ  ΘΗΤΕΙΑ.  ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ  ΣΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΤΑ  ΠΑΝΤΑ.
 http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/01/blog-post_24.html

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017


ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ: «ΠΡΩΤΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ» Ή «ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ;»



ΥΓ Ενημέρωση περί νομικών-δικαστών

Έγραψα πρόσφατα: Κρατήστε τους νομικούς-δικαστές έξω από την πολιτική. Πρέπει να επιλέξουμε αν θέλουμε δημοκρατία ή κράτος δικαίου. Σε μια δημοκρατία, ο λαός κυβερνά μέσω των εκλεγμένων αντιπροσώπων του, στο κράτος δικαίου, κυριαρχούν οι νομικοί και οι δικαστές. Οι πολιτικοί θα πρέπει να έχουν ασυλία για όλη τη ζωή τους. Ο Ντόναλντ Τρούμπ και ο Μπίμπι Νετανιάχου δεν είναι άγγελοι, αλλά εκλέχθηκαν από τα έθνη τους και πρέπει να παραμείνουν άθικτοι. Αφήστε τους να κριθούν από την ιστορία, όχι από δικηγόρους, νομικούς, δικαστές.

Από τότε που το έγραψα, υπήρξαν εξελίξεις που επιβεβαίωσαν τη δυσπιστία μου στο επάγγελμα του δικαστή:

·                Στο Ισραήλ, ο πρωθυπουργός Νετανιάχου κατηγορήθηκε, εν μέσω έντονων συναισθημάτων ότι αυτή είναι η εκδίκηση του Βαθέος Κράτους (Deep State). Θα μπορούσε να κατηγορηθεί, δικαστεί και να κρεμαστεί για εγκλήματα πολέμου στη Γάζα και τη Συρία, και θα επικροτούσα, αλλά κατηγορήθηκε για πολύ αδύναμους λόγους (φέρεται να είπε ότι θα βοηθήσει έναν εκδότη μετά τις εκλογές, αν δημοσίευε κάποιο καλό μήνυμα υπέρ του). Το Ισραηλινό Βαθύ Κράτος συνδέεται άμεσα με το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ, και δεν θέλουν να δουν ισχυρούς ανεξάρτητους άνδρες στην εξουσία.
·                Στις ΗΠΑ, ο δικαστής-εισαγγελέας Schiff αποφάνθηκε ότι για τον Τραμπ, ο αγώνας κατά της μομφής του είναι παράπτωμα μομφής, καθώς κάθε αντίρρηση του κατηγορούμενου θεωρείται ως μαρτύρια εκφοβισμού. Δεν μπορείτε να κερδίσετε με τέτοιους μάγκες!
·                Στο Χονγκ Κονγκ, οι δικαστές  απαγόρευσαν  την εφαρμογή του διατάγματος του κυβερνήτη να απαγορεύει τις μάσκες, και απελευθέρωσαν τους κρατούμενους ταραξίες που πυρπολούσαν τους σταθμούς του μετρό και καταλήστευαν καταστήματα για να κάνουν περισσότερες ληστείες και εμπρησμούς.
·                Και στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Ανώτατο Δικαστήριο απαγόρευσε την απεργία 110.000 εργαζομένων στα ταχυδρομεία, παρότι πάνω από το 97% των μελών των συνδικαλιστικών οργανώσεων ψήφισαν για δράση σε ποσοστό συμμετοχής 75,9%. Είπαν ... δεν βαριέστε, βρίσκουν πάντα τι να πουν!

Έτσι, οι νομικοί και οι δικαστές από το Ισραήλ μέχρι το Χονγκ Κονγκ και από το Λονδίνο στην Ουάσινγκτον φαίνεται να έχουν παντρευτεί με το ένα βαθύ κράτος, και όχι με τα εθνικά κράτη τους. Είναι ενάντια στους εργάτες, και υπέρ των ταραξιών, και ποτέ υπέρ της δικαιοσύνης.


This article was first published at 
The Unz Review
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





2 σχόλια :

  1. Καταδίκη της οικογένειας Rothschild από την ισπανική κυβέρνηση για χρηματοδότηση της τρομοκρατίας και ξέπλυμα χρήματος.

    Η οικογένεια Rothschild είναι μία από τις πιο γνωστές οικογένειες παγκοσμίως με πολλούς μύθους γύρω από τον αμύθητο πλούτο της και την ισχύ της και όταν η ισπανική κυβέρνηση καταδικάζει ένα από τα πιο ισχυρά παρακλάδια της για «ξέπλυμα μαύρου χρήματος» και ουσιαστικά χρηματοδότηση τρομοκρατικών ομάδων, τότε αυτό αποτελεί πολύ σοβαρή είδηση.
    Στην ιδιωτική τράπεζα Edmond de Rothschild επεβλήθη πρόστιμο ύψους 3,32 εκατομμυρίων ευρώ από το Υπουργείο Οικονομίας και Επιχειρήσεων της Ισπανίας για σοβαρές παραβιάσεις κατά της πρόληψης της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας.
    Συγκεκριμένα, η κρατική ισπανική αρχή επέβαλε την χρηματική ποινή 660.000 ευρώ «και δημόσια επίπληξη», για «παράβαση της υποχρέωσης ειδικής εξέτασης» και για «παράβαση της υποχρέωσης επικοινωνίας με ένδειξη».
    Με άλλα λόγια, η ιδιοκτήτρια οικογένεια Rothschield δεν ενημέρωσε τις αρχές ενώ είχε υποχρέωση να το κάνει.
    Η άλλη ποινή είναι ακόμη πιο σοβαρή: 2.660.001 ευρώ «και δημόσια επίπληξη» για «παράβαση της υποχρέωσης συνεργασίας με τα όργανα υποστήριξης της Επιτροπής για την Πρόληψη της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες» Δηλαδή, η Rothschild δεν συνεργάστηκε με τις αρχές όταν της το ζήτησαν.
    Όλα αυτά στο γραφείο της Rothschild της Ισπανίας, όπου η επιχείρηση αναπτύσσει, εκτός από την ιδιωτική τραπεζική δράση και δραστηριότητες φιλανθρωπίας.
    «Η Ισπανία είναι μια σκληρή και πολύ ανταγωνιστική αγορά, αλλά στην οποία είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι», δήλωσε η βαρόνη Ariane de Rothschild το 2018, σε συνέντευξή της στον El Independiente . «Είμαι πεπεισμένη για το ευρωπαϊκό εγχείρημα τόσο στην πολιτική όσο και στις οικογενειακές επιχειρήσεις και στην ίδια την τράπεζα», είχε πει…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΑ;

    Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΒΙΕΝΝΗΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΉ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΕΒΟ;ΣΤΑΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΠΑΥΑΤ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΑΧΙΣΤΑ.ΓΙΑ ΓΚΡΕΚΑΝΟΥΣ Ε;ΚΑΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ Η ΚΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ Ε;ΤΙ ΛΕΤΕ;Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ/ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ/ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ/ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ/ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ/ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ/ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ/ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΝ/ΤΣΑΤΣΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ....ΩΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΕΦ ΣΤΡΙΠΤΙΤΖΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΡΜΑΝΙΑΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΦΑΞΙΜΟ ΜΑΣ,ΜΕΡΑΚΛΗΣ Ο ΓΟΔΕΦΡΙΔΟΣ ΚΛΩΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΥΛΑΝΤ....





    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...