Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΙ ΓΚΕΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ ...ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΓΙΑ ΝΕΠΑΛ...ΓΥΡΙΣΑΝ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ! (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σημείωση Αντιπληροφόρησης....Δέν είναι καθόλου τυχαίο που στο Ισραήλ δεν επιτρέπεται να τεκνοποιούν τα ομοφυλόφυλα ζευγάρια!..Βλέπετε αυτα που επιτρέπονται στην υπόλοιπη Ευρώπη  και γενικά στην Δύση δια μέσω της πολιτικής και των ΜΚΟ οπως λαθρομετανάστευση και  κάθε λογής ανωμαλία, εκει στην "εκλεκτή γή του Θέου"είναι όλα απαγορεύμενα! Συμπέρασμα να διαλυθεί ολοκλήρη η Ανθρωπότητα και να επικρατήσουν στο τέλος μόνο αυτοί!!
24 μωρά που γεννήθηκαν πρόσφατα από παρένθετες μητέρες στο Νεπάλ, για γκέι ζευγάρια Ισραηλινών έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη των 7,9 Ρίχτερ.
Τα βρέφη, μερικά εκ των οποίων γεννήθηκαν πρόωρα, έφυγαν μαζί με τους..."γονείς τους" από το Κατμαντού τη Δευτέρα και μετά τον καταστροφικό σεισμό του Σαββάτου που έχει κοστίσει μέχρι στιγμής τη ζωή περισσοτέρων από 4.300 ανθρώπων.


Πρόωρα μωρά και τραυματίες μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό αεροσκάφος το πρωί της Δευτέρας στο Ισραήλ, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα, με άλλες πτήσεις, έφθασαν στο Τελ Αβίβ ακόμη πέντε μωρά.
Αξιωματούχοι του Ισραήλ μιλώντας στο AFP δήλωσαν ότι σκόπευαν να στήσουν μια αερογέφυρα ζωής για τουλάχιστον 25 μωρά που γεννήθηκαν στο Νεπάλ από παρένθετες μητέρες αυτή την εβδομάδα. Αλλες πηγές αναφέρουν ότι τα μωρά που θα μεταφερθούν φθάνουν τα 33.
Πολλά γκέι ζευγάρια από το Ισραήλ ταξιδεύουν στο Κατμαντού για να τεκνοποιήσουν με τη βοήθεια παρένθετων μητέρων, διότι στη χώρα τους κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει μόνο αν το ζευγάρι είναι ετεροφυλόφιλο.
Ετσι, τώρα αναγκάστηκαν είτε να ταξιδέψουν εσπευσμένα στο Νεπάλ για να φέρουν πίσω τα μωρά τους ή και τις παρένθετες μητέρες, είτε γύρισαν άρον άρον πίσω στο Ισραήλ παρέα με τα νεογέννητά τους.
Ο Γιόσι Φιλίμπα, ένας άνδρας που αποφάσισε να κάνει παιδί μόνος με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας από το Νεπάλ, όπως ο ίδιος λέει, είχε ταξιδέψει στο Κατμαντού τρεις εβδομάδες πριν από το χτύπημα του Εγκέλαδου για να είναι παρών στη γέννηση της κόρης του.
«Δεν ξέρω πότε θα φύγουμε από εδώ. Το νερό πρόκειται να τελειώσει και είμαι με ένα μικρό μωρό. Υπάρχουν πολύ λίγα τρόφιμα και δεν έχουμε ηλεκτρικό ρεύμα. Μόνο περιστασιακά και για λίγες ώρες μέσω μιας γεννήτριας», είπε. Ο Φιλίμπα ανέφερε ότι, συνήθως, γονείς σαν και αυτόν πηγαίνουν στο Νεπάλ ένα μήνα πριν από τη γέννηση του παιδιού προκειμένου να διευθετήσουν όλα τα θέματα σχετικά με το μωρό και να μπορέσουν να το πάρουν μαζί τους στο Ισραήλ μόλις γεννηθεί.

http://antipliroforisi.blogspot.gr/2015/04/blog-post_70.html

Διαβάστε επίσης: 

ΓΙΑΤΙ οι ΓΚΕΙ είναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΙ στην Νέα Τάξη Πραγμάτων


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...