Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018.


Κάλεσμα συμμετοχής σε συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ απευθύνουν πολίτες των Χανίων μέσω διαδικτύου. Οι  οργανωτές  ζήτησαν να γίνει γνωστό ότι η συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 7:30 μ.μ. της Τετάρτης στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς. Το συλλαλητήριο διοργανώνεται «ενάντια στη χρήση του όρου Μακεδονία ή οποιουδήποτε παράγωγού του για την ονομασία της ΠΓΔΜ».

ΚΑΙ  ΜΙΑ  ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Γιατί  το  «ελληνικό»  πολιτικό  σύστημα  δεν  προτείνει  στον  εβραίο  Νίμιτς  π.χ.  το  «Βαρδάσκα»  σαν  ονομασία  του  κράτους  των  Σκοπίων;   Γιατί  οι  σκοπιανοί  το σκέτο Βαρτντάρσκα  δεν το δέχονται;
Δεν το δέχονται, διότι η διεθνής  τοκογλυφία  επιδιώκει, εδώ και 100 χρόνια, να ιδρύσει ένα «ανεξάρτητο μακεδονικό κράτος», για δικούς της λόγους (στην αρχή, πριν 100 χρόνια, οι λόγοι αυτοί ήταν απλώς μίσος προς τον Ελληνισμό, σήμερα οι λόγοι πιθανόν να είναι ότι θέλουν ένα βαρβάτο μισοϊσλαμικό  προτεκτοράτο δίπλα στην καρδιά της Ευρώπης, για να τρομοκρατούν από εκει τους ευρωπαίους).
Το ότι επί 100 χρόνια σύσσωμα τα εν Ελλάδι εβραιομαρξισταριά λυσσάνε για  την  ίδρυση, ντε και καλά, ενός  τέτοιου κρατιδίου με  το  όνομα  Μακεδονία,  είναι ότι, η αρχική σκέψη/εντολή για ίδρυση/κατασκευή ενός τέτοιου μορφώματος δόθηκε από την  διεθνή  τοκογλυφία  σε κάποιον Αβραάμ  Μπεναρόγια, ο οποίος τοποθετήθηκε τότε «αρχηγός της ελληνικής αριστεράς», την οποία βεβαίως ίδρυσαν/φύτεψαν  στην  Ελλάδα  οι  τοκογλύφοι  της  εποχής  (Σιφ,  Κουν,  Ρότσιλντ  και  δεν  συμμαζεύεται).     Από τότε λοιπόν, λες και είναι όλοι  συνεννοημένοι, ΟΛΟΙ οι  βρωμοαριστεροί λυσσάνε για την  ίδρυση ενός τέτοιου μορφώματος  με  το  όνομα  Μακεδονία.


 Ο  ιδρυτής  και  αρχηγός  του  ΚΚΕ  Μπεναρόγια  πέθανε  ευτυχισμένος,  σε  βαθειά  γεράματα, που  αλλού,  στο Ισραήλ.  Σαν  εβραίος  και  κομμουνιστής  και  μάλιστα  αρχηγός  του  ΚΚΕ,  συνελήφθηκε  από  τους  γερμανούς  στην  κατοχή, στάλθηκε  σε  γερμανικά  στρατόπεδα  και  δεν  έπαθε  τίποτε  απολύτως,  ακριβώς  σαν  τον  άλλο  αρχηγό  του  ΚΚΕ,  τον  Ζαχαριάδη.  Το  ελληνικό  κράτος  του  κατέβαλε.. σύνταξη,  άγνωστο  για  πιο  λόγο  και  του  την  έστελνε  στο  Ισραήλ.    Οι  γιοί  του  Μπεναρόγια  δραστηριοποιούνται  σαν  επιχειρηματίες  στις  ΗΠΑ  και  ταυτόχρονα  σαν  πράκτορες  της  CIA. 

Οι σχέσεις του ιουδαίου  Αβραάμ Μπεναρόγια  (ΣΕΚΚΕ -  ΚΚΕ)  με το κεμαλικό κίνημα και τον Κεμάλ, ήταν πολύ βαθιές.

Ο  Αβραάμ Μπεναρόγια έγραψε  για  την  δράση  του  ΚΚΕ  το  1922:  "παλεύουμε   για τη  συναδέλφωση των Ελλήνων και Τούρκων στρατιωτών και για , κοινή πάλη με τις λαϊκές μάζες ανεξάρτητα από εθνικές, φυλετικές και θρησκευτικές διακρίσεις για τη δημοκρατία των εργατικών και αγροτικών συμβουλίων σ’ όλο το έδαφος της Μικράς Ασίας"».

«Η απεργία του στρατού στο μέτωπο έλυσε τη μικρασιατική τραγωδία».

«Μέσα σε λίγες εβδομάδες ολόκληρο το Μέτωπο κατέρρευσε , όχι τόσο από τα χτυπήματα του αντιπάλου, όσο γιατί οι Έλληνες στρατιώτες βαρέθηκαν να πολεμάνε και ήθελαν να γυρίσουν στα σπίτια τους. Έκαναν «απεργία» πολέμου».
Οι απόψεις του ΣΕΚΕ  (αρχέγονο  ΚΚΕ) για την μικρασιατική εκστρατεία χρησιμοποιήθηκαν συστηματικά από την κεμαλική προπαγάνδα και τα κυριότερα αντιπολεμικά άρθρα του «Ριζοσπάστη» ανατυπώνονταν και τα έριχναν οι  τούρκοι  του  Κεμάλ  με αεροπλάνα στις ελληνικές γραμμές .

Ο Iσραέλ Λαζάρεβιτς Χέλφαντ, ο ιουδαίος «πατέρας» της εβραιομπολσεβίκικης Επανάστασης στην  Ρωσία  και του Τουρκικού Εθνικισμού, είναι ο κρίκος που εξηγεί την Μικρασιατική Καταστροφή.

Μετά το πραξικόπημα των Νεοτούρκων, ο πράκτορας Ισραέλ Λαζάρεβιτς-Πάρβους στάλθηκε από το Λονδίνο στην Κωνσταντινούπολη για να εργαστεί για την διάλυση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ώστε να δημιουργηθεί το Ισραήλ. Ο συνεκδότης του στην «Ροσσίσκαγια Γκαζέτα», ο Τρότσκι, μερίμνησε για την «κάλυψη», και ο πράκτορας Πάρβους εμφανίστηκε το 1910 στην Κωνσταντινούπολη,σαν ανταποκριτής της «Κίεφσκι Μισλ». Έστελνε επίσης άρθρα για την «Ανατολή» και τα «Βαλκάνια» στην «Die Neue Zeit», των γερμανών  σοσιαλδημοκρατών.

Τότε, ήδη «δούλευε» στην Κωνσταντινούπολη ως «δημοσιογράφος» και ένας άλλος άγγλος πράκτορας, ο Βλαντίμιρ Γιαμποντίνσκυ επίσης εβραίος από την Οδησσό. Από τη στιγμή που έφθασε στην Κωνσταντινούπολη ο Πάρβους ήρθε σε επαφή με τον «αδελφό» και «σύντροφο» Ρακόφσκι και μάλιστα γιόρτασαν μαζί την Πρωτομαγιά του 1910, στην Κωνσταντινούπολη.

«Ο «επαναστάτης»- Πράκτορας, Ισραέλ Λαζάρεβιτς-Πάρβους, ήταν μαζί με τον «επαναστάτη» Χαίμ Ράκοβερ –Ρακόφσκι, που είχε την καθοδήγηση των Μαρξιστών σε Βουλγαρία, Θεσσαλονικη και Ρουμανία, και με τον Καράσσο, ήταν οι άνθρωποι που «λάνσαραν» την ιδέα της «Βαλκανικής Ομοσπονδίας» στη «Σοσιαλιστική Συνδιάσκεψη του Βελιγραδίου» μαζί με τον υπάλληλό τους Μπεναρόγια και κατηύθηναν το «εργατικό» κίνημα προς την πολιτική που επιθυμούσαν οι εργοδότες και καθοδηγητές τους, από το Λονδίνο.

Την ενσωμάτωση του πράκτορα Πάρβους στο κύκλωμα των Νεοτούρκων, ανέλαβε ο ιουδαίος δικηγόρος, τραπεζίτης και έμπορος σιτηρών Εμμανουέλ Καράσσο, ο οποίος ήταν ο πραγματικός ηγέτης του κινήματος των Νεοτούρκων.

Ο Καράσσο, εκτός από έμπορος και τραπεζίτης ήταν επικεφαλής των βαλκανικών δραστηριοτήτων των μυστικών υπηρεσιών των Νεότουρκων και χρησιμοποιούσε το δίκτυο των Στοών αλλά και των «σοσιαλιστών».

Αυτός μαζί με τον Ρακόφσκι δημιούργησαν τα βαλκανικά σοσιαλιστικά κόμματα μεταξύ των οποίων η Φεντερασιόν, που ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη, το 1909, ενώ στην Κωνσταντινούπολη με χρηματοδότηση του Καράσσο μια ομάδα «ελλήνων» εργατών, έβγαλε τον Μάιο του 1909 την εφημεριδούλα «‘Εργάτης»,από τον κύκλο της οποίας προήλθαν οι «σοσιαλιστες Εργάτες» του Πειραιά.

Ο Καράσσο , υπήρξε και ηγετικό στέλεχος της ιταλικής μασονικής Στοάς στη Θεσσαλονίκη «Macedonia Risorta» , που είχε ιδρυθεί από τον Τζιουζέπε Ματσίνι. Αποκαλυπτική για το ρόλο της μασονίας στο κίνημα των Νεοτούρκων ηταν η συνέντεξη του Ρεφίκ Μπέη που δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 1908, στη γαλλική εφημερίδα «Le Temps» στην οποία είπε:
«Είναι αλήθεια ότι είχαμε τη στήριξη του Τεκτονισμού και ιδίως της ιταλικής  Μασονίας .
Οι δύο ιταλικές Στοές της Θεσσαλονίκης μας προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες και ήταν ένα καταφύγιο για εμάς. Συναντιόμαστε εκεί με αδελφούς Τέκτονες».
Ο Καράσσο, ήταν υπεύθυνος για όλες τις προμήθειες τροφίμων για τους Οθωμανούς κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων και του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ηταν μια πολύ αποδοτική επιχείρηση την οποία μοιράστηκε με τον Πάρβους.

Του έδωσε επίσης και μερικές άλλες «δουλειές» και έτσι ο «ανταποκριτής» που τά έφερνε δύσκολα «πέρα» τους πρώτους μήνες έκανε δουλειές με κάρβουνο και σιτηρά και άρχισε να αποκτά χρήμα, το οποίο διέθεσε και για την υποστήριξη των σοσιαλιστών ακτιβιστών στα βαλκάνια και για την υποστήριξη του Τρότσκι και για την υποστήριξη του Λένιν, ενώ υπήρξε και μέγας χορηγός των Ουκρανών «εθνικιστών».

Με την έναρξη των Βαλκανικών πολέμων αλλά κυρίως με τον Παγκόσμιο Πόλεμο, ο «επαναστάτης», Πάρβους αναμίχθηκε στην προμήθεια όπλων και πολεμοφοδίων για τον Τουρκικό Στρατό και με την προμήθεια ανταλλακτικών για τους Τουρκικούς σιδηροδρόμους και ήταν αντιπρόσωπος τόσο της αγγλικής Βίκερς, όσο και της γερμανικής Κρούπ, και έκανε δουλειές με τον επίσης εβραίο Βασίλ Ζαχάρωφ.

Το γεγονός ότι ηταν αντιπρόσωπος της «Vickers Limited», αποτελεί ατράνταχτη απόδειξη της συνεργασίας του με τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες.  Αλλωστε του Νεότουρκους καθοδηγούσε από το Λονδίνο ο Aubrey Herbert, επικεφαλής όλων των επιχειρήσεων των Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή.

Ο Iσραέλ Λαζάρεβιτς Χέλφαντ, ο πατέρας της διαρκούς επανάστασης, του Οκτωβριανού πραξικοπήματος και του Τουρκικού Εθνικισμού, ήταν και ο πατέρας της Μικρασιατικής Καταστροφής, μαζί με τον Ρακόφσκι.




ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...