Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ» ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΣΑΝ «ΣΥΜΜΑΧΟ» ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ. ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟΥ: ΑΤΙΜΩΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ. ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ. ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ: «ΚΑΝΩ ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ».


Διαβάστε  πριν  τα  παρακάτω  άρθρα:


 ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ «ΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ»; 

Η ΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ

ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ: ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA, ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ.

 

               ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝΤΑΣ  
ΤΟΝ  "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ" ΣΤΡΑΤΟ.

Ο Ζόραν Ζάεφ  μιλώντας  στην ορκωμοσία 125 επαγγελματιών στρατιωτών της χώρας του, αναφέρθηκε στο ΝΑΤΟ και αποθέωσε τον "μακεδονικό στρατό". Ταυτόχρονα τα κρατικά μέσα έδειχναν κοντινά πλάνα από τις στολές των στρατιωτών στις οποίες αναγραφόταν ο όρος «Македонија»: «Το να είμαστε μέλη της Συμμαχίας θα δημιουργήσει μεγαλύτερες ευκαιρίες για εσάς. Ο μακεδονικός στρατός, για χρόνια επιχειρούσε χέρι – χέρι με στρατεύματα του ΝΑΤΟ σε ειρηνευτικές αποστολές, για τις οποίες αξιολογήθηκε με υψηλό βαθμό. Η συμμετοχή σε αυτές τις αποστολές βοήθησε τον Μακεδονικό Στρατό να αυξήσει τις δυνατότητές του. Το υπουργείο Άμυνας και η κυβέρνηση της Μακεδονίας εργάζονται στενά για την ανοικοδόμηση της αξιοπρέπειας του επαγγέλματός σας μετά από μεγάλα αδιέξοδα και μεταρρυθμίσεις… Η προσέγγισή μας στην επίλυσή τους αυτές τις ημέρες μας έδωσαν ευχάριστα νέα και θετικές αποφάσεις. Μία από αυτές είναι η πολυαναμενόμενη πρόσκληση να γίνουμε το 30ό μέλος της Συμμαχίας».


Η  υπουργός Άμυνας του  «Μακεδονικού»  στρατού    των Σκοπίων,  η  οποία  θα  συνεργάζεται  στενά  πλέον  με  τον  Καμμένο,  ο  οποίος  καψερός   θα  καταντήσει  υπουργός  άμυνας  μόνο  του  ελληνικού  στρατού,  άνευ  του  «μακεδονικού»  δήλωσε:    

«Είστε μέρος της πρώτης ομάδας ενός συνόλου 375 νέων επαγγελματιών στρατιωτών που θα ενταχθούν στον Μακεδονικό Στρατό αυτή την χρονιά. Ξεκινάτε την καριέρα σας σε κρίσιμη περίοδο μεγάλων προκλήσεων, εκσυγχρονισμού και επαγγελματισμού του στρατού. Σε μια περίοδο στην οποία η Μακεδονία θα βελτιώσει τον στρατό της και θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ΝΑΤΟ».

 

Η  ΣΗΜΕΡΙΝΗ  (11.07.2018)  ΠΡΟΔΟΣΙΑ.   
Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ,  Ο  ΚΟΤΖΙΑΣ  ΚΑΙ  Ο  ΚΑΜΜΕΝΟΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ  ΤΟΝ  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ»  ΣΤΡΑΤΟ. Υπέγραψαν την πρόσκληση στο ΝΑΤΟ των «Μακεδόνων».

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ πριν από λίγο δια του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα και του ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά και του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου υπέγραψε την πρόσκληση προς τα Σκόπια για να ενταχθούν στο ΝΑΤΟ ως «Βόρεια Μακεδονία» και να συμμετέχουν πλέον οι «Μακεδόνες» αξιωματικοί και πολιτικά στελέχη της γειτονικής χώρας στις εργασίες του ΝΑΤΟ
Πρόκειται για μια εξέλιξη αναμενόμενη μεν- αφού όλο αυτό έγινε για να ενταχθούν τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ- η οποία φυσικά ανατρέπει το βέτο του Βουκουρεστίου του 2008.

Επίσης δημιουργεί de facto μια «μακεδονική εθνότητα» και ξυπνάει τους χειρότερους εφιάλτες του σλαβικού αλυτρωτισμού στα Βαλκάνια.  



Πολλά  στελέχη  του  Σύριζα  (πιθανόν  και  ο  Τσίπρας)  διαφωνούν  με  τον  όρο   «ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»  και  θέλουν  σκέτο  «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»  για  τους  σκοπιανούς,  αλλά  προς  το  παρόν  κάνουν  υπομονή.




ΤΙ  ΔΗΛΩΣΕ  ΣΗΜΕΡΑ  

(ΗΜΕΡΑ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ)  

Ο  Κ.  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ 
Σε προσωπική ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΝΔ Κ.Μητσοτάκης αναφέρει:
«Πριν από τρεις εβδομάδες στις Πρέσπες, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος αναγνώρισαν στα Σκόπια την υποτιθέμενη Μακεδονική εθνότητα και γλώσσα. Αυτό έγινε παρά την απόλυτη αντίθεση – και μπορώ να πω την κατακραυγή των πολιτών.
Δώσαμε τότε μάχη στη Βουλή, για να αποτρέψουμε την εξέλιξη αυτή προειδοποιώντας για τις αρνητικές συνέπειες που θα επέφερε – και μάλιστα σύντομα. Σήμερα στις Βρυξέλλες, οι κ. Τσίπρας και Καμμένος ανοίγουν στο γειτονικό κράτος των Σκοπίων την πόρτα της ένταξης στο ΝΑΤΟ.
Παραδίδουν έτσι το ισχυρότερο διαπραγματευτικό όπλο που είχε η Ελλάδα και αποτελούσε την εθνική γραμμή των τελευταίων 27 ετών. Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος έχουν βαρύτατες ευθύνες για τα τετελεσμένα που δημιουργούν. Σύντομα θα κριθούν και για αυτό από τον ελληνικό λαό».




ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ  

Με αφορμή την ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία", ο Ηλίας Κασιδιάρης προανήγγειλε την παραδειγματική τιμωρία όσων συναίνεσαν σε αυτό το εθνικό έγκλημα.
Υπενθύμισε μάλιστα το μέτρο του οστρακισμού - που είχε επιβάλλει ο Κλεισθένης στην αρχαία Αθήνα - και πρότεινε την εκ νέου εφαρμογή του, που θα οδηγήσει με πάσα βεβαιότητα σε "εξορία στην Μακρόνησο για 30 χρόνια τον Τσίπρα και τον Καμμένο".
Για την απέλαση των ρώσων διπλωματών, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής πρότεινε να απελαθούν και οι πράκτορες των ΗΠΑ που δρουν στην Ελλάδα, αλλά τότε θα έπρεπε να απελαθεί ολόκληρο το υπουργικό συμβούλιο.
Τέλος, για την δήλωση Γιοχάνες Χαν περί αλλαγής συνόρων Ελλάδας-αλβανίας, ο Ηλίας Κασιδιάρης δήλωσε πως "η μόνη αλλαγή συνόρων που δεχόμαστε αφορά την προσάρτηση της Βορείου Ηπείρου στον εθνικό κορμό".



ΟΙ  ΑΛΒΑΝΟΙ  ΤΩΝ  ΣΚΟΠΙΩΝ  ΕΝΑΝΤΙΟΝ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ,  ΤΟΥ  ΚΟΤΖΙΑ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΚΑΜΜΕΝΟΥ:  

 «ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ  ΤΗΝ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ  ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ,  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΧΑΡΙΖΕΙ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ».   
Ο Φαντίλ Ζεντέλι, ο  εκπρόσωπος του αντιπολιτευτικού κόμματος Besa, είπε μεταξύ άλλων χθες  πως:
«Η Συμφωνία με την Ελλάδα, σχετικά με την εθνικότητα των κατοίκων της «Μακεδονίας», πήγε ένα βήμα πίσω για εμάς τους Αλβανούς.
Δεν έχουμε μακεδονική εθνικότητα».



ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΑΙ  ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ  ΦΙΛΟΥΝ  ΤΙΣ  ΚΑΤΟΥΡΗΜΕΝΕΣ  ΠΟΔΙΕΣ  ΤΟΥ  ΕΡΝΤΟΓΑΝ.  "EINAI  ΠΡΑΞΗ  ΕΘΝΙΚΗΣ  ΕΥΘΥΝΗΣ".

Η Ελλάδα «έχασε» εξαιτίας  των  πολιτικών  της  355.000 ανθρώπους από το «μαύρο» 2010 μέχρι σήμερα.
 Ούτε οι  κομμουνιστές  το  1949  δεν  σκότωσαν  τόσους  Έλληνες.


Δύο Έλληνες Στρατιωτικοί είναι  αιχμάλωτοι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης  εδώ  και  4  μήνες. 
Στην ορκωμοσία του Ερντογάν, η οποία θα λάβει χώρα στην Άγκυρα θα παραστεί ο τέως Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, με την ιδιότητα του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής εκ μέρους του Γιούνκερ.  
Θα παραστεί  επίσης  στην "ορκομωσία" Ερντογάν  και η αδελφή του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.
Αυτοί  είναι  οι  "έλληνες  πολιτικοί"  που  μας  κυβερνούν.  Ανορθόγραφοι  και  αγράμματοι.  Σε  ένα  κείμενο  20  λέξεων  10  ορθογραφικά  λάθη.  Και  θέλουν  να  αναλάβουν,  οι  ανορθόγραφοι,  και  διπλωματικές  πρωτοβουλίες,  σαν  "πράξεις  σοβαρότητας  και  ευθύνης"  τρομάρα  μας.  Ο   Τσίπρας  και  ο  Κυριάκος  να  δείτε  ορθογραφία.  Και  το  ερώτημα:  τι  στο  διάολο  φταίω  εγώ  και  με  κυβερνούν  αυτοί  οι  αγράμματοι;  Γιατί  οι  ψηφοφόροι  τους  -  τα  ζώα  -  να  ορίζουν  την  δική  μου  ζωή;


Ο  ΤΖΕΦΡΥ  ΠΑΝΤΑ  ΣΥΜΦΩΝΕΙ,  ΟΤΑΝ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΠΑΙΡΝΕΙ  ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ.
Ο  Γ. Παπανδρέου ανακοίνωσε  ότι  συμφωνεί  με τον  Τσίπρα  στην  προδοσία  της  Μακεδονίας.  

ΣΥΡΙΖΑ:  ΕΝΑ  ΚΟΜΜΑ  ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ.
Η  Κωνσταντοπούλου σε  άρθρο  της  προχθές  στην  εφημερίδα  του Ρότσιλντ   «Guardian»: «Βοηθήστε μας να απαλλαγούμε από τον Τσίπρα και το ζόμπι κόμμα του».

ΣΑΚΟΡΑΦΑ:  "ΕΜΕΙΣ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΕΙΜΑΣΤΕ  ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ  ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ.  ΔΕΝ  ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ  ΠΟΣΟ  ΑΠΟΛΥΤΑ  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο  ΨΕΥΤΗΣ  ΤΣΙΠΡΑΣ,  ΠΟΥ  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΘΕΜΙΤΟ  ΜΕΣΟ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΑΡΕΙ  ΤΗΝ  ΕΞΟΥΣΙΑ.". 

Σε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, αποσπασμάτων από συνέντευξή της στο «thepressproject», αναφέρει: «Με στεναχωρεί αφάνταστα και με θυμώνει πολύ το γεγονός ότι στήριξα αυτή την κυβέρνηση, πιστεύοντας ότι πραγματικά μπορούσε να αλλάξει τα πράγματα. Και θυμώνει πολύ γιατί είπε πολλά, πάρα πολλά ψέματα. Δεν έχει κανένας δικαίωμα, όταν απέναντί του έχει μια ταλαιπωρημένη κοινωνία απλά και μόνο για να πάρει την εξουσία, να χρησιμοποιεί κάθε αθέμιτο μέσο για να την πάρει. Και έχω πει επανειλημμένως, ακούγοντας τον πρωθυπουργό να λέει «δεν ξέραμε, τώρα μάθαμε»: Ήσουν δύο χρόνια στην αντιπολίτευση- θεωρητικά και πρακτικά προετοιμαζόσουν να γίνεις κυβέρνηση. Εάν πραγματικά δεν ήξερες, ήσουν απόλυτα επικίνδυνος και ακριβώς γι’ αυτό θα έπρεπε να το έχουμε αντιληφθεί όλοι εμείς».

ΟΤΑΝ  ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ  ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ  ΤΟΥΣ.
Τσίπρας:  «το απόλυτο σύμβολο της πολιτικής προδοσίας  και  απατεωνίας,  μία  από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής». 

ΣΧΟΛΙΟ  ΤΟΥ  ΠΡΟΔΟΤΗ  ΤΣΙΠΡΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ  ΓΑΛΛΟ  ΜΕΛΛΑΝΣΟΝ:  
«Έχω την αίσθηση ότι ο Μελανσόν δεν θέλει να κυβερνήσει. Είμαι πλέον βέβαιος ότι σε περίπτωση νίκης δεν θα ξέρει τι να κάνει. Αυτό δεν αποτελεί αριστερή θέση». 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΤΟΥ  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΤΗΣ  ΓΑΛΛΙΚΗΣ  ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ  ΖΑΝ  ΛΥΚ  ΜΕΛΑΝΣΟΝ: 
Γελώντας για το σχόλιο του Τσίπρα ο Μελανσόν σημείωσε ότι:  
 «ο Τσίπρας πρόδωσε το λόγο του. Ο  Τσίπρας  είναι  μία  από τις πιο ελεεινές φιγούρες της ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής.  Εξελέγη, υποσχόμενος ένα αριστερό ριζοσπαστικό πρόγραμμα και όταν του παρουσίασαν ένα απαράδεκτο μνημόνιο, το έθεσε σε δημοψήφισμα, χωρίς να αποδεχθεί τελικά τη βούληση του ελληνικού λαού.  Γιατί ξεπουλά τη δημόσια περιουσία και καταστρέφει τη χώρα του;  Δεν θέλω να υπάρχει ούτε ένας Γάλλος πολίτης που να πιστεύει ότι αν εγώ  αναλάβω την εξουσία θα γίνω ένας ακόμη Τσίπρας».

Ο  ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΖΑΕΦ  ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΛΑΟ  ΠΟΤΕ  Ο  ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  Η  «ΕΛΛΗΝΙΚΗ»  ΒΟΥΛΗ  ΘΑ  ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ  ΤΟ  ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
 
Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας  είναι εξαφανισμένος, ο Σκοπιανός ομόλογός του, όμως  Ζόραν Ζάεφ, με  δήλωσή  του  μας  «ενημέρωσε» πότε η ελληνική Βουλή θα επικυρώσει το ξεπούλημα της Μακεδονίας.   Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων έδωσε τον «οδικό χάρτη» για την επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών από τη χώρα του, από τον οποίο προκύπτει ότι η ελληνική Βουλή θα χρειαστεί να την ψηφίσει έως τις 15 Ιανουαρίου του 2019.

ΑΚΟΜΗ  ΚΑΙ  Η  ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΤΟΥ  ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ  ΦΩΦΗ  ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ  ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΔΗΛΩΣΕ: 

«Ο  Τσίπρας  τα έχει δώσει όλα, είναι το καλό παιδί των δανειστών,  έχει γίνει μερκελιστής.  Κάνω  έκκληση  στον  Τσίπρα  να  μην υπάρξει πρόσκληση στα Σκόπια από το ΝΑΤΟ.  Απλά να ανακοινωθεί ότι αυτό θα συμβεί, όταν ολοκληρωθούν οι προϋποθέσεις που θέτει η συμφωνία. Δεν πρέπει να δημιουργηθούν τετελεσμένα».


 Ο  ΜΕΓΑΛΟΣ  ΚΙΝΔΥΝΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ
«Γλιτώσαμε τον κίνδυνο να επιστρέφουν οι μετανάστες στην Αφρική» είπε ο κ. Τσίπρας μετά τη συμφωνία που έκλεισε με τους Ευρωπαίους για να επιστρέφονται όλοι οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. 






ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ






 Υ.Γ.  αριθμός  1.



Χθες   ο  Τσίπρας,  ο  Κοτζιάς  και  ο  Καμμένος  είπαν  στον  Πούτιν  ότι  είναι  άντρες  με  παντελόνια  και  τιμούν  τον  λόγο  τους.  Είναι  πράκτορες  μιας  μόνο  πρεσβείας  (ξέρετε  ποιάς)  και  δεν  θα  γίνουν  πράκτορες  και  της  ρωσικής.

 

Μάρτιος  2018,  υπουργείο  εξωτερικών  Ρωσίας:  «Θα προκύψουν σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις από την ενδεχόμενη είσοδο της χώρας των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ και σε όλα τα Βαλκάνια». 



«Ο  Τσίπρας έχει δρομολογήσει ήδη την απέλαση δύο Ρώσων διπλωματών από την Ελλάδα, αλλά και την απαγόρευση εισόδου στη χώρα άλλων δύο».



Στην διάρκεια της διαπραγμάτευσης για το Σκοπιανό, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Ρώσο ομόλογό του, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος φέρεται να του είπε ότι «θα σταματήσει τη συμφωνία» στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
Το τηλεφώνημα του «φίλου Σεργκέι» ήταν σοκ για τον Κοτζιά, ο οποίος φέρεται να του απάντησε ότι «θα είναι διακρατική η συμφωνία, και δεν μπορεί να την σταματήσει κανείς»…
«Για ένα μεγάλο διάστημα οι συνομιλίες για την επίλυση του προβλήματος της ονομασίας των Σκοπίων βρίσκονταν σε μια «ημιαδρανή κατάσταση» και ενεργοποιήθηκαν μόνο τότε, όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν, ότι τα Σκόπια πρέπει να είναι στον ΝΑΤΟ»  του   επεσήμανε ο Λαβρόφ.




Ο Ζάεφ πανηγυρίζει για τη «μακεδονική ταυτότητα» και ο Κοτζιάς για τα  μακεδονικά κρασιά. 

Ζάεφ:  «λύσαμε το θέμα της ταυτότητας. Μέρος της συμφωνίας είναι η «μακεδονική γλώσσα», η «μακεδονική εθνότητα». Υπάρχουν οι Έλληνες Μακεδόνες και οι δικοί μας Μακεδόνες.    Η  κυβέρνηση  της  Μακεδονίας δεν θα «ρίξει» το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου που υπάρχει στο κέντρο των Σκοπίων. Και αυτό γιατί χρειάζονται λεφτά για να το κάνουμε αυτό και εμείς χρειαζόμαστε λεφτά για να χτίσουμε κτίρια».




Ζάεφ στο BBC:   «Με την συμφωνία o  Τσίπρας  ανέλαβε  την  ευθύνη  να  πείσει  τους  Έλληνες,  ότι  πρέπει  πλέον  να μας αποκαλούν «Μακεδόνες» και οι Έλληνες.





Υ.Γ.  αριθμός  2.



Ψηφίζουμε Τσίπρα γιὰ νὰ φθάσῃ (ἐπὶ τέλους) στὴν Βιέννη ἡ Τουρκία

11  Ιουλίου  2018,  ἀπὸ τὸν Δικαίαρχο,  Φιλονόη.

Νέα Τουρκικὴ Κυβέρνησις:
Νὰ σᾶς τὰ πῶ στὰ γρήγορα γιατί εἶμαι στὸ χαλαρό μου αὐτὲς τὶς ἡμέρες:

Μπερὰτ Ἀλμπαϊράκ: Ὁ γαμβρὸς τοῦ Ἐρντογᾶν στὸ Ὑπουργεῖον Οἰκονομίας, ποὺ ἔφυγε ἀπὸ τὸ Ἐνεργείας, ἀφοῦ ἔφερε τὸν «Πορθητή»!

Ο Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγὸς Χουλουσὶ Ἀκάρ, ἀπ’ εὐθείας στὸ Ἀμύνης, μαζὺ μὲ τὴν στολή του! Ξέρετε, αὐτὸς ποὺ ἔδρασε στὸν πόλεμο τῆς Βοσνίας καὶ συντόνιζε τὶς σφαγές! Δὲν ξέρετε βέβαια γιατί εἶχε τὸ ψευδώνυμο «Σερὶ Πασσᾶ»! Σᾶς ἀφήνω νὰ τὸ βρεῖτε μόνοι σας!
Ὁ Φατὶχ Ντονμὲζ στὴν θέση τοῦ γαμβροῦ στὸ Ὑπουργεῖον Ἐνεργείας νὰ κατευθύνῃ τὸν «Πορθητή» σὲ Αἰγαῖο καὶ Κύπρο!
Οἱ ὑπόλοιπες ἀλλαγὲς δὲν ἔχουν κάποιαν σημασία!
Τί σημαίνουν ὅμως αὐτές οἱ τρεῖς ἀλλαγές λοιπόν;
(Γιὰ νὰ μὴν σᾶς κουράζω κι ἔχει καὶ ζέστη σήμερα…)
Τὰ λεφτὰ ἀπὸ τὴν Ἡνωμένη Εὐρώπη καὶ τὸν ΟΗΕ γιὰ τὴν λαθρομετανάστευση πηγαίνουν πλέον ἀπ’ εὐθείας στὸ σπίτι τοῦ Σουλτάνου καὶ γίνονται …οἰκογενειακὴ ὑπόθεσις!
Ὅσα περισσεύουν ἐπενδύονται σὲ θερμὰ ἐπεισόδια μὲ τὴν Ἑλλάδα καὶ τοὺς Κούρδους τῆς Ἀνατολικῆς Τουρκίας!
Τὰ ὑπερκέρδη ἐπενδύονται ἀπὸ τὸν Νεο-Οθωμανὸ στὴν ἀγαπημένη τοῦ Royal Dutch Shell.
Καὶ κάπου ἐκεῖ στὸ βάθος, τὰ ψίχουλα, ὅ,τι πέφτη δηλαδὴ κάτω ἀπὸ τὸ τραπέζι, τὰ μαζεύουν οἱ Προοδευτικοὶ ποὺ ψηφίσατε ἐδῶ στὴν Ἑλλάδα, γιὰ νὰ ξεπληρώσουν τὰ χρέη τῶν κομμάτων τους, τῶν καναλιῶν τους καὶ γιὰ νὰ σᾶς κάνουν νὰ ἀνεχθεῖτε τὸν πόλεμο ποῦ συντονίζει ὁ Σουλτάνος στὰ Βαλκάνια!!! Ἕναν πόλεμο ποῦ αἰτία θὰ ἔχη, τί ἄλλο ἀπό τήν «συμφωνία εἰρήνης» τῶν Πρεσπῶν, ποὺ δὲν εἶναι κάτι ἄλλο, παρὰ ἡ ἐγγύησις τοῦ ἐμφυλίου ἀλληλοσπαραγμοῦ, ποὺ προωθεῖ ὁ Ἐρντογᾶν στὰ Σκόπια!
Μὴν ἀκοῦτε κάποιον ἐσεῖς…!!!
Ψηφίστε Τσίπρα γιὰ νὰ φθάσῃ ξανὰ ἡ Τουρκία στὴν Βιέννη ὅπως τότε, μὲ τὸν «Μαῦρο Βεζίρη» Καρὰ Μουσταφᾶ!  Μόνο ποὺ αὐτὴν τὴν φορὰ θὰ ἔχη τὸ σὶκ παρατσοῦκλι, «Σερὶ Πασσᾶ» καὶ ἔχει ἐργασθῆ ἤδη 30 χρόνια γι’ αὐτό!!!  Μὴν πιστεύετε αὐτοὺς τοὺς …ἀτίμους Αὐστριακοὺς ποὺ δὲν θέλουν τὰ Σκόπια νὰ ὀνομασθοῦν Μακεδονία καὶ βάζουν βέτο σὲ αὐτήν! Οἱ Τσιπροκοτζιάδες ξέρουν καλλίτερα!
Τέλος, θὰ ἤθελα νὰ σᾶς ἐνημερώσω ὅτι ἡ τιμὴ τοῦ σανοῦ, χάριν στὴν …Ἀριστερά μας κυβέρνηση, ἔπεσε κατὰ 50% στὶς διεθνεῖς σανοχρηματαγορές!!!
Tamam Basbakan Tsipras…
Tamam Bakan Gotzias…
Υ.Γ. Αὐτὰ καὶ πάω γιὰ μπάνιο, ἀπὸ τὴν ἄλλην πλευρὰ αὐτὴν τὴν φορά! Στὴν Ἀκτὴ Λαγομάνδρα βγῆκαν …φώκιες ποὺ τὸ παίζουν γοργόνες!




   Υ.Γ.  αριθμός  3.




ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ  Ο  ΖΑΕΦ:  «Η  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΚΑΙ  Ο  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ  ΜΠΗΚΑΝ  ΣΤΟ  ΝΑΤΟ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΒΟΗΘΕΙΑ  ΤΟΥ  ΤΣΙΠΡΑ.  ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ  ΣΤΟ  ΝΑΤΟ  ΩΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ  ΚΑΙ  ΟΧΙ  ΩΣ  ΒΟΡΕΙΑ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.  Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ  ΕΟΡΤΑΣΜΟΥΣ  ΣΕ  15  ΠΟΛΕΙΣ  ΤΗΣ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  ΜΕ  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ  ΜΟΥΣΙΚΗ».




Χαρές και πανηγύρια έκανε ο Ζάεφ μετά την συνάντηση με τους φίλους του (Τσίπρα – Καμμένο – Κοτζιά) στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου και του προσφέρθηκε η είσοδος στο ΝΑΤΟ. Μια είσοδος που, αξίζει να σημειωθεί, γίνεται ουσιαστικά ως ΣΚΕΤΟ Μακεδονία, παρά τα όσα υποτίθεται ότι λέει η «Συμφωνία των Πρεσπών».
Ενδεικτικό είναι το tweet του σκοπιανού πρωθυπουργού, ο οποίος ανήρτησε φωτογραφίες από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ και πανηγύριζε για την είσοδο της «Μακεδονίας» (σκέτο) στο ΝΑΤΟ.
Μάλιστα, κάλεσε όλους τους σκοπιανούς να γιορτάσουν μαζί σε 15 πόλεις, γράφοντας: "Σας προσκαλώ το Σάββατο 14 Ιουλίου για να γιορτάσουμε όλοι μαζί, με μακεδονική μουσική, σε πόλεις σε ολόκληρη τη χώρα. Η κυβέρνηση οργανώνει εορτασμούς σε 15 πόλεις, στους οποίους θα πούμε μπράβο στη χώρα μας που πηγαίνει μπροστά".



  
Διαβάστε  και  τα  άρθρα:











     ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΝ. ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΤΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΕΦΕΤΩΝ, O ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΦΛΟΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ, ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΣΟΝΟΥ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ


 ΓΟΕΡΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018. Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΠΑΘΕΙΣ.


ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΞΕΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΑΣΚΟΙ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΜΑΡΞΙΣΤΑΡΙΑ (ΝΙΜΙΤΣ, ΣΟΡΟΣ, ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ; 



ΠΕΜΠΤΗ 31 ΜΑΪΟΥ 2018: ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ» ΚΟΤΖΙΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ, ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...