Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ;


Τα  12  άστρα  της  σημαίας  της  "Ευρωπαϊκής  Ένωσης"  (ουσιαστικά  της  Εβραϊκής  ένωσης  των  Σεφαρδίμ - Ασκεναζίμ),  που  συμβολίζουν  κατά  τον  ιουδαίο  σχεδιαστή  τους  τις  12  φυλές  του  Ισραήλ,  απομυζούν  και  απονεκρώνουν  την  ικμάδα  των  ευρωπαϊκών  λαών,  μέχρι  να  τους  σκοτώσουν  και  να  τους  αντικαταστήσουν  οριστικά  με  αφρικανούς  και  ασιάτες  ισλαμιστές. 



 Ο  διάσημος πίνακας του Ολλανδού  ζωγράφου  Pieter Bruegel «Ο Πύργος της Βαβέλ»,  1563.




Επίσημη (!)  αφίσα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (1992).  Συμβολίζει την Ευρωπαϊκή Ένωση ως τον «Πύργο της Βαβέλ» ή τον «Πύργο της Συγχύσεως». 

 Το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου  στο  Στρασβούργο.  

Γιατί φαίνεται μισοτελειωμένο το κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου; 

Αρκετοί υποστηρίζουν ότι έτσι αναδεικνύει την  «απλή φύση της Ευρώπης».
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που βρίσκεται στο Στρασβούργο, σχεδιάστηκε στην βάση του διασήμου πίνακα του Pieter Bruegel, «Ο Πύργος της Βαβέλ».


ΤΟ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ  (ΕΒΡΑΪΚΟ)  ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ  (Ή  ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ)  ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ  ΠΛΕΟΝ  ΚΑΙ  ΕΠΙΣΗΜΑ  ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ  ΤΗΣ  ΙΟΥΔΑΙΑΣ  ΛΟΥΙΖΑΣ  ΒΑΪΣ.  ΣΑΛΟΜ.  

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (14/12/1999) φέρει την ονομασία «Louise Weiss».  Η  Louise Weiss  είναι  η  λεγόμενη  "γιαγιά  της  Ευρώπης".  



Η Louise Weiss  (Λουΐζα  Βάις)  ήταν Γαλλο-Εβραία, (1893 - 1983)  με καταγωγή από την περιοχή της Αλσατίας. Δημοσιογράφος, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, επιφανής προσωπικότητα των διεθνών σχέσεων, πολιτικός και θερμή υποστηρίκτρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.  (Σημείωση:  Βάις  ήταν  και  το  εβραϊκό  όνομα  του  "στρατάρχη"  Ιωσήφ  Τίτο  Μπροζ,  του  κομμουνιστή  σφαγέα  του  σερβικού  λαού,  αυτού  που  δημιούργησε  κράτος  με  το  όνομα  "Μακεδονία").  

Βραβείο ευρωπαϊκής
δημοσιογραφίας "Louise Weiss".  (Πήξαμε  στα  βραβεία,  πίσω  από  τα  οποία  κρύβεται  πάντα  ένας  ιουδαίος).


Το βραβείο, που δημιουργήθηκε το 2005 από το γαλλικό τμήμα της ένωσης ευρωπαίων δημοσιογράφων με την ενεργή στήριξη του γαλλικού Υπουργείου Ευρώπης και Εξωτερικών Υποθέσεων, έχει σκοπό να  "ενθαρρύνει" τους δημοσιογράφους σε μια βαθύτερη και παιδαγωγικότερη επεξεργασία των ευρωπαϊκών θεμάτων.
Αποτίει φόρο τιμής στην δημοσιογράφο και "αφοσιωμένη" Ευρωπαία  Εβραία  Louise Weiss (1893-1983), η οποία εργάστηκε σε «πρωτοποριακά σχέδια υπέρ της ειρήνης, της γαλλογερμανικής προσέγγισης και της ευρωπαϊκής ενότητας».
 

Η Louise Weiss ήταν Γαλλο-Εβραία, με καταγωγή από την περιοχή της Αλσατίας. Δημοσιογράφος, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, επιφανής προσωπικότητα των διεθνών σχέσεων, πολιτικός και θερμή υποστηρίκτρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: https://frapress.gr/2015/05/mia-gineka-pou-den-xerame-louise-weiss/
Η Louise Weiss ήταν Γαλλο-Εβραία, με καταγωγή από την περιοχή της Αλσατίας. Δημοσιογράφος, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, επιφανής προσωπικότητα των διεθνών σχέσεων, πολιτικός και θερμή υποστηρίκτρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: https://frapress.gr/2015/05/mia-gineka-pou-den-xerame-louise-weis
Η Louise Weiss ήταν Γαλλο-Εβραία, με καταγωγή από την περιοχή της Αλσατίας. Δημοσιογράφος, υπέρμαχος των δικαιωμάτων των γυναικών, επιφανής προσωπικότητα των διεθνών σχέσεων, πολιτικός και θερμή υποστηρίκτρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πηγή: https://frapress.gr/2015/05/mia-gineka-pou-den-xerame-louise-weiss/

Η  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΗΣ  ΣΗΜΑΙΑΣ  ΤΗΣ  ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ.

Η σημαία σχεδιάστηκε από τον  καθολικό  Αρσέν Εΐτζ και  τον  ιουδαίο  Πωλ Λεβύ το 1955 για το Συμβούλιο της  Ευρώπης ως σύμβολο του και το Συμβούλιο της Ευρώπης παρότρυνε να θεσπιστεί και από άλλους οργανισμούς
Αποτελείται  από  ένα κύκλο  με   12  χρυσά (κίτρινα) αστέρια σε μπλε φόντο.
Ο αριθμός των δώδεκα αστέρων συμβολίζει τα ιδανικά της Ευρώπης: ενότητα, αλληλεγγύη και αρμονία ανάμεσα στους λαούς της. Δεν υπάρχει καμία συσχέτιση ανάμεσα στον αριθμό των αστεριών και στον αριθμό των κρατών-μελών.  (Βικιπαίδεια).

Η περιγραφή της Ευρωπαϊκής σημαίας όπως γίνεται στην απόφαση της υιοθεσίας της ως εμβλήματος της Ε.Ε. έχει ως εξής: Μια μπλε ορθογώνια σημαία της οποίας το μήκος είναι δυόμισι φορές το ύψος της. 12 χρυσά αστέρια που είναι τοποθετημένα σε ίσα διαστήματα αποστάσεως μεταξύ τους, σχηματίζουν ένα νοητό κύκλο του οποίου το κέντρο είναι το σημείο που συναντώνται οι διαγώνιοι του ορθογωνίου της σημαίας.  Η διάταξη των αστεριών στον κύκλο είναι τέτοια, όπως αυτή που έχουν οι ώρες στην επιφάνεια ενός ρολογιού. Κάθε αστέρι έχει πέντε ακμές και είναι σε όρθια θέση, ώστε η άνω ακμή του κάθε άστρου να βλέπει προς τα επάνω σε γωνία 90 μοιρών και οι δύο πλευρικές ακμές να είναι σε ευθεία γραμμή, που σχηματίζει ορθή γωνία με τον ιστό της σημαίας.


Ο  ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ  ΚΑΙ  Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ – ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ  ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ  ΣΤΑ  ΔΩΔΕΚΑ  ΑΣΤΕΡΙΑ.  ΤΟ  ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΗΤΑΝ  ΠΩΣ  ΘΑ  ΤΟ  ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης είχε οργανώσει το 1950 ένα διαγωνισμό μεταξύ πολλών καλλιτεχνών για τον σχεδιασμό του εμβλήματος του, για να επιλέξει τελικά το  σχέδιο των 12 αστέρων σε ένα κύκλο με μπλε φόντο, που ήταν μεταξύ των  περισσότερων σχεδίων που είχε παρουσιάσει για τον διαγωνισμό αυτόν ο Arsene Heitz  και  ο  Paul Levy.
Οι  δύο  σχεδιαστές  εξήγησαν  τότε  ότι  σχεδίασαν 12 αστέρια σε ένα κύκλο και μπλε φόντο, με τον ίδιο τρόπο που αναπαρίσταται ο κύκλος αυτός των αστεριών σε εικόνες, πίνακες και αγάλματα της καθολικής εκκλησίας με την εικόνα της Παναγίας.
Είπαν  ότι  η απεικόνιση αυτή είναι εμπνευσμένη από την περιγραφή της Παναγίας γνωστής σαν «Άμωμος σύλληψις» («immaculate conception») και ότι ο κύκλος αυτός των αστεριών αναπαριστά ένα στεφάνι 12 αστέρων να είναι στο κεφάλι της Παναγίας. 
Η  περιγραφή της Παναγίας στο εδάφιο 12:1 της  «Αποκάλυψης»  με το στεφάνι από δώδεκα άστρα.
12:1: « Και σημείο μεγάλο φάνηκε στον ουρανό, γυναίκα περιβεβλημένη (ντυμένη με) τον ήλιο, και η σελήνη κάτω από τα πόδια της και πάνω στο κεφάλι της στεφάνι 12 αστέρων».

Ο  ΙΟΥΔΑΙΟΣ  ΛΕΒΥ  ΘΕΩΡΕΙ  ΟΤΙ  ΤΑ  ΔΩΔΕΚΑ  ΑΣΤΕΡΙΑ  ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ  ΤΗΝ  ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ.

Ο  Paul Levy, πρώτος διευθυντής τύπου και πληροφοριών του Συμβουλίου της Ευρώπης (ένας Εβραϊκής καταγωγής καθολικός Χριστιανός) προσπαθώντας να εξηγήσει στους γκοΐμ εκπροσώπους των 10 Ευρωπαϊκών κρατών (μεταξύ των οποίων και Διαμαρτυρόμενοι- που δεν έχουν την ίδια άποψη για τη σημασία της Παναγίας στη Χριστιανική πίστη), την έννοια των 12 αστέρων, την παρουσίασε σαν ένα αριθμό που συμβολίζει την πληρότητα. (Με το δεδομένο μάλιστα ότι τα κράτη μέλη ήσαν τότε μόνο 10 και όχι 12).  Δεδομένου  ότι  οι  γκοΐμ  είναι  ζώα,  δεν  χρειάζονται  πολλές  εξηγήσεις.  Δεν  θα  αμφισβητήσουν  ποτέ  την  επιφοίτηση  του  ιουδαϊκού  πνεύματος.  Θρησκείες,  ιδεολογίες,  κινήματα,  μυστικές  εταιρείες,  οργανώσεις,  σέχτες,  φράξιες,  τα  πάντα  γίνονται  γι  αυτούς,  χωρίς  αυτούς,  και  τα  καταπίνουν  όλα  αμάσητα,  στον  συμβολισμό  μιας  σημαίας  θα  μείνουμε  τώρα;
Η  συνέλευση των υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης ανέφερε υπό τον τίτλο «συμβολική περιγραφή» τα εξής: «Πάνω στον μπλε ουρανό του δυτικού κόσμου, τα άστρα συμβολίζουν τους λαούς της Ευρώπης σε μορφή κύκλου, του συμβόλου της ένωσης».
Το  1955  ο  τετραπέρατος  ιουδαίος   Paul Levy  κάνει  διπλή   μπλόφα,  που  γνωρίζει  εκ  των  προτέρων  ότι  θα  απορριφθεί:  προτείνει  η  σημαία  να  έχει   15 άστρα,  σύμφωνα με τα 15 κράτη μέλη τότε, του Συμβουλίου της Ευρώπης.  Πράγματι  η  πρόταση  απορρίφθηκε.

Το εγκυκλοπαιδικό  λεξικό Meyers   αποδίδει  τα  δώδεκα  αστέρια  της  σημαίας  της  Ε.Ε.  στα  δώδεκα  Ζώδια:
     «Τα δώδεκα αστέρια δεν είναι σύμβολα των μεμονωμένων κρατών,   αλλά ο αριθμός αυτών, κατά την απόφαση για το είδος της σημαίας,  καθορίσθηκε σταθερός από τα 12 ζώδια του ζωδιακού κύκλου».


Διαβάστε  και  τα  άρθρα:

   1.   Ο ΣΑΡΑΖΙΝ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ: «Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ (ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ) ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ».   

   2.   «ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ»; ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 


  Υ.Γ

Από το βιβλίο του Γ. Μόδη “Ο 

Μακεδονικός αγών και η νεώτερη 

Μακεδονική Ιστορία”. Θεσσαλονίκη 

1967.


« Η χωριστή ‘Μακεδονία’, εθνότητα που κατασκευάστηκε μόλις το 1944 στα Σκόπια, είναι ένα απ’ τα θαύματα του κόσμου.
Από τότε καλλιεργήθηκε και η χωριστή ‘μακεδονική’ γλώσσα που έγινε για τους βεβήλους …αγνώριστη. Αναγνωρίστηκε ωστόσο και από μερικούς ξένους επίσημους σλαβολόγους σαν μια καινούργια σλαβική γλώσσα, που είναι πάντοτε πρωτοξάδελφη της βουλγαρικής.
… Διενεργήθηκαν (επί Οθωμανών) δύο βουλευτικές εκλογές το 1909 και το 1911. Και στις δύο βγήκαν στη σημερινή ελληνική Μακεδονία 5 Έλληνες βουλευτές και ένας  έκτος στο Μοναστήρι, που αποτελεί σήμερα τμήμα της «Λαϊκής Δημοκρατίας της Μακεδονίας του Βαρδαρίου», ο Τραϊανός Νάλης και δύο βούλγαροι με έναν τρίτο στο Μοναστήρι, τον Πάντσε-Ντόρεφ. Κανένας «Μακεντόν» του τύπου των Σκοπίων δεν παρακάθησε στην οθωμανική Βουλή, ούτε καν υπήρξε υποψήφιος!  Είχαν εκλεγεί, είναι αλήθεια, και τις δύο φορές βουλευτής ο περιβόητος Ντιμίτρι Βλάχωφ, πατριάρχης του «Μακεδονισμού» και της «Μακεδονίας του Βαρδαρίου», μα ως …Βούλγαρος και αντιπρόσωπος Βουλγάρων!»
 «Γεννώνται τα ερωτήματα.
Πως γεννήθηκε ένας καινούργιος λαός στα μέσα του εικοστού αιώνα (1944-1945) μέσα στην Ευρώπη;
Γιατί δεν είχε δώσει καθόλου σημεία ζωής έως τότε; Κατοικούσε σε άλλον πλανήτη;  Δεν είχαν εκτυλιχθεί στη Μακεδονία, ιδίως από το 1900 συνταρακτικά γεγονότα, όπως ο κομιταζηδισμός, το Ήλιντεν, οι ευρωπαϊκές μεταρρυθμίσεις, η επέμβαση ελληνικών και σερβικών σωμάτων, η αλληλοσπαραγμός, η νεοτουρκική μεταπολίτευση, βουλευτικές εκλογές, οι βαλκανικοί πόλεμοι και ο πρώτος ευρωπαϊκός πόλεμος, χωρίς ν’ αναφέρουμε τα παλαιότερα;  Που «γης» ήταν κρυμμένος ο Μακεδονικός λαός;
Είναι ποτέ δυνατό να υπνωτιστεί ένας λαός, όταν στον τόπο του και στο σπίτι του συμβαίνουν τόσο συγκλονιστικά πράγματα που αναστάτωσαν και απασχολούν αδιάκοπα την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη και την ευρωπαϊκή διπλωματία;
Έγινε νεκρανάσταση;
Έγιναν δύο φορές (1895 και 1905) επίσημες τουρκικές απογραφές. Διενεργήθηκαν επίσης δύο φορές (1909 και 1911) βουλευτικές εκλογές.
Πουθενά, ποτέ ούτε σκιά «Μακεδόνα» παρουσιάστηκε.
Δεν χρειάστηκε μεγάλη μαντική ικανότητα για να καταλάβει κανείς ότι κάποιο λάκκο έκρυβε η παράξενη αυτή υπόθεση.
Όλος ο καυγάς ήταν και είναι για το πάπλωμα μας, για την ελληνική Μακεδονία που την βάπτισαν στα Σκόπια «Αιγαιακή» (εγκέισκα).
Ο Ντιμίτρι Βλάχωφ, πρώην βούλγαρος βουλευτής δύο φορές στην τουρκική βουλή και εκπρόσωπος Βουλγάρων επίσης Βούλγαρος Γεν. Διοικητής, έπειτα πατριάρχης του μακεδονισμού, κραύγασε σε συλλαλητήριο στο Μοναστήρι στις 21 Σεπτεμβίου του 1946: «τι γυρεύουν οι γραικοί στη Μακεδονία; Δεν έχει κανένα δικαίωμα η Ελλάς στη Μακεδονία του ‘Αιγαίου’.
Τον Βλάχωφ συμπλήρωσε ο Φράνκ Φρολ, υπουργός της Δικαιοσύνης της κεντρικής κυβερνήσεως του Βελιγραδίου και εκπρόσωπος της κεντρικής επιτροπής του λαϊκού μετώπου της Γιουγκοσλαβίας. Δήλωσε ότι οι λαοί της Γιουγκοσλαβίας θα αγωνιστούν για να ενωθεί όλη η Μακεδονική Γη και να συγχωνευτεί η Μακεδονία του Αιγαίου με την Μακεδονία του Βαρδαρίου, μέσα στα πλαίσια πάντοτε της Γιουγκοσλαβίας.
Επίσης άλλοι πολλοί ανώτεροι, ο ίδιος ο Τίτο, σε συλλαλητήριο στα Σκόπια (11 Οκτωβρίου 1945) διακήρυξε ότι δεν θα ησύχαζε, αν δεν ελευθέρωνε τους ‘υποδούλους’ στην Ελλάδα ‘αδελφούς του, Μακεδόνας».
Ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως Μοσέ Πιάντε, Εβραίος, και όλα τα ανώτερα στελέχη του Κ.Κ.Γ. και του γιουγκοσλαβικού κράτους επαναλαμβάνουν ακούραστα σε υψηλότερο και εντονότερο τόνο την ίδια επωδό.
Ο Δημητρώφ, πρωθυπουργός και πρόεδρος της Βουλγαρίας, απ’ την άλλη μεριά τόνιζε μέσα στη Βουλγαρική Βουλή ότι η Δυτική Θράκη με την Καβάλα ήταν αναφαίρετη ιδιοκτησία της Βουλγαρίας.
Έριξαν κλήρο ‘επί των ιματίων μας’ των ματωμένων. Πρέπει προς τιμήν τους να αναγνωριστεί ότι δεν έκρυβαν καθόλου τα σχέδιά και τις ορέξεις τους. Μάλιστα τα διαλαλούσαν.»




Διαβάστε  και  τα  παρακάτω  άρθρα  των  "Αυτόχθονων  Ελλήνων"  για  να  μάθετε  ποιος  διαμορφώνει  την  πρόσφατη  ιστορία  μας:



    ‏






 5.   ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ: «ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ  ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ».

6.  Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΕΣΘΗΡ;

«ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ».


   8.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ». ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΠΟΙΗΤΗ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ.

  9.   ΕΖΡΑ ΠΑΟΥΝΤ: «ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ  ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΗΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ».

  
    11.   ΡΟΤΣΙΛΝΤ: "Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
      

   





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...