Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΩΝ. Β΄ ΜΕΡΟΣ



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ: 
Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.  
Ο  ΛΗΘΑΡΓΟΣ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ.
"Οι  Ευρωπαϊκοί  λαοί δεν έχουν  την αντοχή να προκαλέσουν την παραμικρή εξέγερση,  μία  έλλειψη κουράγιου, ένα  καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή  ξένων  λαθρομεταναστών, μια συναίνεση στην αυτοκτονία,  στην  αυτοεξαφάνιση του ευρωπαϊκού έθνους. Δεν  υπάρχει καμία λαϊκή αντίδραση, οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτεί την άμεση λογοδοσία των βρωμερών, πρακτόρικων και ανίκανων   ευρωπαϊκών  κυβερνήσεων. Αντίθετα  υπάρχει  μία πλαδαρότητα  χαμαιτυπείου,  μία  απάθεια,  ένας ανήκουστος λήθαργος του ευρωπαϊκού  πληθυσμού, του λαού  που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του ευρωπαϊκού  έθνους μας".  ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕ  ΕΞΕΛΙΞΗ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  ΣΤΗΝ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ  ΑΝΔΡΩΝ;
 Ένας άνδρας με μειωμένο  ανδρισμό  και  στυτική δυσλειτουργία είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του.
Υπάρχουν  οργανωμένα σχέδια αποδόμησης τόσο της οικογένειας, όσο και της δομής των ανθρώπινων σχέσεων, με στόχο την μεταμόρφωση και τον εγκλωβισμό των ανθρώπων σε μια ελεγχόμενη  κοινωνία. 

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏


Ο ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ (ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ) ΛΑΟΥ

 
Από  τον  Λευτέρη  Πανούση


Ακούω τώρα ότι ο γαλάζιος πολιτικός αρχισυμμορίτης θα ψηφίσει μετά μανίας τις κυρώσεις που αποφάσισαν να επιβάλλουν οι παγκόσμιοι νονοί στον γενναίο Ουγγρικό λαό του Βίκτορα Όρμπαν, επειδή αντιστέκεται στα σχέδια τους για τη γενοκτονία των Ευρωπαϊκών εθνών.

Κανονικά μια τέτοια δήλωση "αρχηγού" της συντηρητικής παράταξης, θα έπρεπε από μόνη της να τονε κατεβάσει κοντά 20 δημοσκοπικές μονάδες κι από 30% που του δίδουν τώρα, να πάει σούμπιτος στο 10%.
Το γνωστό 10% [ten percent] των γκέη ατόμων, που δικαιούται τέλος πάντων να διαθέτει μια κοινωνία.
Κι όμως...
Αυτή η μεταναστολαγνική και ισλαμοκαυλική πολιτική του μητσοτακαίικου αρχιγόνου, όχι μόνο δεν τον κάμει αντιπαθέστατο στους ψηφοφόρους του [όπως θα περίμενε κανείς σε μια συντηρητική παράταξη] αλλά αντιθέτως μπορεί να τον ανεβάζει κιόλας.

Και να 'ντουσαν μοναχά οι γαλάζιοι ψηφοφόροι, που συντηρούν αυτό το απίστευτο [για τα ήθη και τις παραδόσεις μας] κύμα μεταναστολαγνείας, που προπαντός διευκολύνει το σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων και την αντικατάσταση τους από σλαβοαφροασιατικές μάζες;
Κάθε άλλο!

Στην πραγματικότητα, πλην των πλέον αποφασισμένων εθνικιστών, το υπόλοιπο 95% των ελληνόφωνων ψηφοφόρων, πεθαίνει και παθαίνει για τον πρώτο τυχόν χρωματιστό [αράπη θα τον αποκαλούσε ο Ζαμπέτας] που θα βγει να τα κάμει γυαλιά-καρφιά στην εθνική οδό.
Να μην σας πω για το ανομολόγητο πάθος με το οποίο οι εναπομείναντες αρσενικοί Έλληνες, υποστηρίζουν την πάσα μία αλβανοκογκολέζα λαθρέποικο, σε βαθμό να διαλύουν τις οικογένειες τους και να παντρεύονται μαζικά αφρορωσίδες καμπαρετζουδες...



 Ο ρωμαλέος μελαμψός επιβήτορας
Η εξωτικη φαντασίωση της μεσης σεξουαλικα λιμασμενης ελληνοφωνης κυριας [και των δυο φυλων]

Η παλιά Ελλάς και νυν Ινδογρεκία της Ευρώπης, αποδείχνεται πλέον καθαρά η πιο φανατική μεταναστολάγνα, ισλαμόκαυλη και λαθροσαλιάρα χώρα της ηπείρου μας.    
Κι αυτό σε μια εποχή όπου τα εθνικιστικά και αντιμεταναστευτικά κινήματα θεριεύουν σε όλη την Ευρώπη.
Αντιθέτως εδώ στην Ινδογρεκία της Ευρώπης, οι εναπομείνατες γηγενείς Έλληνες, ψωνίζουν από πακιστανομάγαζα, αναθέτουν τα μερεμέτια τους στο αλβαναριό, τρώγουν φαλάφελς και μπασμάτι με κάρυ, γλείφουν τα πόδια των αφρικανών, παίρνουν πίπες στα αλσύλια στους Μαροκινούς, πετάνε τον σταυρό για να επισκεφθούν τα χοτ σποτς και πλουτίζουν τις πουτάνες όλων των εθνών στα κωλάδικα.

Γιατί, ρε πούστη μου, συμβαίνει όμως αυτό;
Γιατί μια κατεξοχήν συντηρητική κοινωνία όπως η ελληνική των περασμένων δεκαετιών, μέσα σε 20 μόλις χρόνια κατάντησε η πιο ξεσαλωμένη μεταναστολάγνα προστάτις πασών των ΜΚΟ, των "κακόμοιρων" των προσφύγων και των λαθροεισβολέων, που απειλούν πια να την καταπιούν.
Ούτε μπροστά στη μαζική καθημερινή σφαγή τους από ημιπαράφρονες λαθροεγκληματίες, δεν αντιδρούν πια οι ελληνόφωνες μάζες.

Αντιθέτως τους αρέσει.
Κι όχι μόνο τους αρέσει αλλά φαίνεται σαν να παρακαλάνε τον πάσα ένα λαθρέποικο να ασκήσει απάνω τους ακόμα μεγαλύτερη βία. Να χύσει ακόμα περισσότερο αίμα ελληνικό...




 Λεσβιες [και βαλτε τον τονο όπου θελετε] αλληλεγγυες διευκολυνουν λαθροεισβολεις 
για να κάμουν απόβαση  στην Ελλαδα.
Φυσικα τα παπαγαλακια των ΜΜΕ επιλεγουν τι εικονα θα δειξουν...

Το αίνιγμα της φανατικής [κυριολεκτικώς μέχρι θανάτου] μεταναστολαγνειας των Ελλήνων, δεν μπορεί να απαντηθεί, με πολιτικούς, κοινωνικούς ή οικονομικούς όρους, αν και φυσικά όλα ετούτα έχουν τη σημασία τους.
Ωστόσο μια κοινωνία συνταξιούχων και δημοσίων υπαλλήλων όπως η ελληνική, που συνεπώς δεν την απασχολεί το πρόβλημα του κόστους εργασίας, δεν μπορεί ποτέ να εμφανίζει σε τέτοιο βαθμό αυτό το πάθος [κυριολεκτικώς] για τον λαθρέποικο και τον μουσουλμάνο.

Εδώ δεν μιλάμε παραδείγματος χάριν, για την επιθυμία ενός επιχειρηματία  να διαθέτει άφθονα φτηνά εργατικά χερια, οπότε είναι φυσικό να υποστηρίζει τον λαθρομετανάστη και τον αφροασιάτη μισθωτό σκλάβο. Αλλα κι αυτό, μέχρι "τα φτηνά εργατικά χέρια" να διαρρήξουν το διαμερισμα του γειτονα και να σφάξουν κι αυτον και τη γυναικα του, οπότε ακόμα κι ο επιχειρηματίας μας, θα το σκεφτεί πολύ, αν θα ξαναστηρίξει Μαροκινό ή Αλγερινό μαχαιροβγάλτη, επειδη τον συμφερει οικονομικα...
Όχι!
Η ακατανόητη λατρεία που επιμένει να δείχνει η ελληνόφωνη κοινωνία προς τον λαθραίο ημικαταχτητή της, δεν μπορεί να ερμηνευθεί καν με λογικούς κοινωνικο/οικονομικους όρους. 

Χρειάζεται και μία ακόμα συνιστώσα, ίσως η πιο σημαντική, για να δοθούν πειστικές απαντήσεις, στο θανάσιμο ερώτημα, του πως άνθρωποι που έχουν δει τον γείτονα τους καμμενον από το σίδερο του Γεωργιανού ή έχουν αντικρύσει το σπίτι τους διαλυμένο από τον Αλβανό διαρρήκτη ή έχουν αγοράσει τσίγκινο σώβρακο για να κάμουν μια βόλτα στο πεδίον του Άρεως ή έχουν ακούσει τους λυγμούς της μάνας που έχασε το παιδί της στου Φιλοπάππου, επιμένουν να τα δίνουν όλα για τους "καημένους τους πρόσφυγες".

Κι αυτη η καίρια συνιστώσα, δεν μπορεί να αναζητηθεί αλλού, παρά στο συλλογικό ασύνειδο των ελληνόφωνων μαζών και δη με όρους μαζικής ψυχοδυναμικής, αφού μόνο τέτοιες πανίσχυρες ασύνειδες δυνάμεις είναι δυνατόν να προκαλέσουν τόσο παράλογες αντιδράσεις και τόσο θανάσιμους εναγκαλισμούς του θυματος με τον φονιά του!     

    

 Απο νεοταξιτικη προπαγανδιστικη αφισα που ενημερωνει τις λευκες ισλαμόκαυλες κυριες 
οτι πολυ ευκολα μποορυν να βρουν τον μουσουλμανο αντρα της ζωης τουςυ!
Οι νεοταξιτες μηχανικοι των μαζων καμουν πλέον φανερό, ότι τα αίτια της μεταναστολαγνείας 
και της ισλαμολιγούρας, είναι κατά κύριον λόγο σεξουαλικά


Στη μνημειώδη απάντηση του προς τον [ομοφυλόφιλο] πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, ο σπουδαίος Ιταλός ηγέτης Ματέο Σαλβίνι, έφερε στο φως της ευρείας δημοσιότητας [για πρώτη φορά απ' όσο ξέρω] το ζήτημα των φροϋδικών/σεξουαλικών αιτίων της μεταναστολαγνείας.
Θυμίζω ότι ο Σαλβίνι πέταξε στα μούτρα του Λουξεμβουργιανού νεοταξίτη, πως εκεί στο Λουξεμβούργο μπορεί να γουστάρουν τους μαύρους για τις αλλαξοκωλιές τους αλλά ο ίδιος ως Ιταλός, πληρώνεται από τον Ιταλικό λαό για να βοηθήσει τους νέους να κατανοήσουν ότι πρέπει να παντρεύονται και να κάμουν δικά τους παιδιά, αντί να προσδοκάνε πότε ο Ιταλικός λαός θα αντικατασταθεί από ορδές αφροασιατών σκλάβων...

Εδώ συνεπώς τίθεται ωμά [και στο ανώτατο πολιτικό επίπεδο] η βασική ερμηνεία της μεταναστολαγνείας, ως η εναλλακτική επένδυση λίμπιντο στον εξωτικό μελαμψό επιβήτορα, ώστε να υπερκαλυφθούν τα αγχογόνα και απολύτως οδυνηρά σεξουαλικά, οικογενειακά και υπαρξιακά προσωπικά αδιέξοδα του ισλαμόκαυλου και του μεταναστολάγνου.

Δεν χρειάζεται άλλωστε να πάτε μακριά για να επιβεβαιώσετε την σιδηρά αλήθεια της ψυχοδυναμικής αυτής ερμηνείας της μεταναστολαγνείας. Ειδικά σε επίπεδο ομοφυλοφίλών το πράγμα είναι πιο φανερό και από το ότι οι ρουφιάνοι των ΜΚΟ τα παίρνουν χοντρά από τους παγκόσμιους νονούς, για να προωθούν το ανθρώπινο εμπόρευμα τους στις χωρες της Δύσης.
Αρκεί να κάμετε μία βόλτα από το πεδίο του Αρεως ή να τρυπώσετε σε ένα σινεμά/γαμιστράδικο ή να συλλογιστείτε ποιοι και γιατί σκότωσαν [και συνεχίζουν να σκοτώνουν] μια σειρά επώνυμους ομοφυλόφιλους.
Σχεδόν όλοι οι ομοφυλόφιλοι [κρυφοί και φανεροί] της Εΰρώπης, είδαν χαρά στα σκέλια τους με τις ορδές των λαθρέποικων που γιόμισαν πόλεις και χωριά, γαμιώντας όποια τρύπα άνοιγε μπροστά τους, ασχέτως φύλου, ηλικίας ή σωματικής κατατομής.

Θα σας έλεγα μάλιστα ότι η υπερπροσφορά πέους στις πιάτσες των γκέη, δημιούργησε τη φοβία του αντιθέτου, τον τρόμο δηλαδή ότι αν ποτέ αναγκαστούν να φύγουν οι λαθροεπιβήτορες, οι κωλοτρυπίδες τους θα πιάσουν αράχνες.
Άμεση συνέπεια ήταν ότι ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού  μετατράπηκε σε φανατικούς μεταναστολάγνους, εξαιτίας του πάθους του [ή της σεξουαλικής επιλογής του, αν θέλετε]
 
Κι εδώ ακριβώς μπορεί να ανιχνευθεί μία από τις πιο βασικές συνιστώσες της σεξουαλικής διάστασης της μεταναστολαγνείας. Η συνιστώσα των [σχεδόν απάνθρωπων] απαγορεύσεων μιας πρώην ακραίας συντηρητικής κοινωνίας!
Για να σας το πω όσο πιο απλά γίνεται, ακριβώς ο ακραίος συντηρητισμός της ελληνικής κοινωνίας του '60-'80, ο οποίος έκαμε πολύ δύσκολη την εξεύρεση ερωτικού συντρόφου για τους ομοφυλόφιλους, συνέβαλε ώστε η αθρόα προσφορά ομοφυλοφιλικής ηδονής από τους ξαναμμένους αλβανοκογκολέζους, να φανεί στα μάτια τους ως ο παράδεισος της σεξουαλικής απελευθέρωσης.
Για τη μέση Λιλίκα δηλαδή, ο λαθρομετανάστης συγχέεται με τη φαντασιακή σεξουαλική της ελευθερίας, που για αιώνες ήταν πολλαπλά καταπιεσμένη από τον βαθυ συντηρητισμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Γι αυτό άλλωστε βλέπετε ότι τα κινήματα ομοφυλοφίλων συντάσσονται με τις μεταναστολαγνικές οργανώσεις, παρότι η μοίρα των ομοφυλόφιλων που θα πιαστούν στα πράσα σε μια ισλαμική χώρα, είναι όντως απάνθρωπη και φρικιαστική        


Από τη λυσαλέα προπαγάνδα των παγκόσμιων νονών, για τη δημιουργία μιας φυλής μιγάδων, 
που θα αντικαταστήσει τα εθνη του λευκου Ευρωπαίου ανθρώπου
Χρησιμοποιουν ολες τις τεχνικες για να "περασουν" τα μηνυματα τους,
ακομα και την παιδικη αθωοτητα...
      
Η συνιστώσα του ακραίου συντηρητισμού μιας κοινωνίας, που εν τέλει οδηγεί στο κατοπινό ξέσπασμα της μαζικής μεταναστολαγνείας, δεν αφορά όμως μοναχά τους ομοφυλόφιλους. Απλώς η συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα μας δείχνει παραδειγματικά του πως λειτουργεί αυτός ο μαζικός ψυχολογικός μηχανισμός.
Αντιθέτως ο ακραίος συντηρητισμός της παλιότερης ελληνικης κοινωνίας, συνέβαλλε ώστε άνδρες και γυναίκες, ασχέτως σεξουαλικλών επιλογών, να νιώσουν έξαφνα και με την αθρόα εισβολή των πρώτων λαθρομεταναστών, σαν να "είχαν πιει σαμπάνια".

Οι σκληρες [και συχνα απανθρωπες] απαγορευσεις της επαρχιακης κοινωνίας και της ευρύτερης οικογενειακης ομαδας [σόια] εθραύσθησαν δια μιας, όταν στις κλειστές μικρες κοινωνιες των γερων, των συνταξιουχων, των κατανάγκην παντρεμμένων οικογενειαρχών και των σεξουαλικά πεινασμένων συζύγων, εισέβαλλαν οι στιβαροί νέοι και οι όμορφες νέες των χωρών του πρώην σοβιετικου παραδείσου και στη συνέχεια, οι νεανικοί μιγαδικοί ή νέγρικοι πληθυσμοί της αφροασίας.

Φανταστείτε μοναχά το μέγεθος της ψυχολογικης ανατροπής που λογικά θα επέβαλλε σε μία καταπιεσμένη και πεινασμένη σεξουαλικά σύζυγο, η επαφή με τους νέους και ρωμαλέους άνδρες του υπαρκτού σοσιαλισμού, που επιπλέον [και ειδικά το αλβαναριό] έφεραν μέσα τους και όλη αυτή την άκρως καυλωτική μπρουταλιτέ του "βάρβαρου κτήνους".
Για να μην αναφέρω την κατοπινη εισβολή των μελαμψών λαθρεποίκων, με την υποβόσκουσα φήμη του "μεγάλου πέους" και της ζωώδους σεξουλικότητας.
Άλλο τόσον ανατρεπτική ήταν ασφαλώς και η άμεση επαφή των σεξουαλικά υποσιτισμένων ελληνόφωνων αρσενικών, όταν είδαν μέσα στο ίδο τους το σπίτι τη δίμετρη Βουλγάρα καθαρίστρια ή [στο κωλάδικο της γειτονιάς τους] την ξανθιά θεά από την Ουκρανία.

Ο συντηρητισμός και η πατριαρχική οικογένεια που κυριαρχούσε από γενέσεως του νέου Ελληνικού κράτους, πήγαν περίπατο, όταν στην κλειστή ελληνική κοινωνία των γερόντων και των θείων, διείσδυσε σε βαθμό υπερπροσφοράς, η φρέσκια λαχταριστή σάρκα του λαθρομεταναστη και της λαθρομεταναστριας.
Άσε που στην μαζική λαθροεισβολή νεαρών, στιβαρών ανθρώπων συνταίριαξε και η αλματώδης ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οπως το φεησμπουκ, που εκαμαν την υπόθεση "ερωτικη γνωριμία" πολύ πιο εύκολη, από το παραδοσιακό νυφοπάζαρο του χωριού.

Ακόμα και τα πλέον συντηρητικά άτομα, που δεν θα τολμούσαν ποτέ να "χαλάσουν τον γάμο τους" και να χάσουν την ασφάλεια της οικογένειας, μπορούσαν και μπορούν πλέον να "ζήσουν" στο φαντασιακό επίπεδο ή στον κυβερνοχώρο, τις άγριες ηδονές του πολυπολιτισμικού και διαφυλετικού σεξ.
Κι αυτές ακριβώς οι μεγάλες μάζες των κατα φαντασίαν "απελευθερωμένων εραστών" γίνονται οι πιο αποφασισμένοι μεταναστολάγνοι.
Διότι ναι μεν απολαμβάνουν τη φαντασίωση του εξωτικού μελαμψου επιβήτορα αλλά δεν χρειάζεται να μυρίζουν και την πακιστανική βρώμα [παραδείγματος χάριν...]  

 

 Στην ταινία "Αναπαρασταση" παρουσιάζεται με εξαιρετική μαεστρία, ο εφιάλτης της κλειστής, 
ακραίας συντηρητικης ελληνικης επαρχιας του  1970...
Οι ορδες των νεαρών ρωμαλέων λαθρέποικων και των πανεμορφων βουλγαρορωσιδων 
του  πρωτου λαθρεποικισμου, διέλυσαν τον κοινωνικο και πολιτισμικο ιστο της Ελλαδας, 
τοσον πιο γρηγορα, οσον πιο ακραιος ηταν ο συντηρητισμος του...

Το χτύπημα που δέχθηκε ο ακραίος ελληνικός συντηρητισμός ήταν καίριο και θανατηφόρο.
Οι Έλληνες μεταλλάχτηκαν με ιλιγγιώδη ρυθμό, αφήνοντας πίσω τους όλες εκείνες τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθη, που τους χαρακτήριζαν ως λαό και από "λαός" μετατράπηκαν σε μάζα!
Οι πολλαπλές επιμειξίες με αλλόφυλλους, αλλοεθνείς και αλλόθρησκους και οι μεικτοί γάμοι δημιούργησαν ήδη μια νέα γενιά μπάσταρδων και απροσδιόριστων φυλετικά ατόμων, που δεν διαθέτουν πλέον καμιά συλλογική ταυτότητα και ρουφάνε σαν χάνοι, τα πρότυπα που τους πλασάρει η τηλεόραση και οι νεοταξίτες μηχανικοί ελέγχου του νου.

Μέσα σ' αυτό το ζοφερό κλίμα, αξία και σημασία έχουν μόνον οι ατομικές πορείες, που συμπυκνώνονται στο "ότι φάμε, ότι πιουμε και ότι αρπάξει ο κώλος μας". Καμία συλλογικη συνείδηση, καμία αίσθηση ενός συλλογικού πεπρωμένου.  
Η ακόρεστη φαντασίωση ενός χύδην ερωτισμού, φαντασιακού αλλά και πραγματικού, που γίνεται τόσο πιο ισχυρή όσο πιο συντηρητική και κλειστή είναι [ή ήταν] η ζωη, του αποκομμένου απο τη συλλογική του ταυτότητα, ατόμου είναι και η βασική συνιστώσα της μεταναστολαγνείας.



 Το πραγματικο περιστατικο στο οποιο στηριχτηκε η "Αναπαρασταση"
Τετοια περιστατικα σαν αυτο, καθως και πολυάριθμες περιπτωσει βιασμων, χτηνοβασιων και λοιπων σεξουαλικων εγκληματων, που πολλα εμειναν μυστικα, απο τον φοβο του "τι θα πει ο κοσμος" αφθονουσαν στην ελληνικη επαρχια....
Η λαθρομεταναστευση, ο λαθρεποικισμος και η λαθροεισβολη ηρθαν σαν άγγελμα "ελευθεριας", 
στους καταπιεσμενους και σεξουαλικα υποσιτισμενους Ελληνες των περασμενων δεκαετιων
Ξαφνικά η σπάνις σεξουαλικών επιλογών μεταστράφηκε σε υπεπροσφορά ηδονών...


Η ελλληνική κοινωνία φαίνεται λοιπόν να οπισθοδρομεί έναντι της διαρκώς αυξανόμενης τάσης ανόδου του ευρωπαϊκου εθνικισμού, διατηρώντας στη συντριπτικη πλειοψηφία της το άρρωστο πάθος για τον λαθρομετανάστη, ακριβώς εξαιτίας του ακραίου συντηρητισμού που κυριαρχούσε τα προηγούμενα χρόνια.

Το Σοκ που υπέστησαν οι Ελληνες με την ταυτόχρονη εισβολή των λαθρεποίκων, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και των εγχώριων πολιτικών συμμοριών που ανελαβαν να διαχειριστούν τη γενοκτονία τους, ήταν αρκετό για να δρομολογηθεί η εθνική, κοινωνική και ιστορική τους ευθανασία.

Μας αντικαθιστούν, την ίδια ώρα που εμείς φαντασιωνόμαστε μελαμψές ηδονές στα κρεβάτια μας...

Υπάρχει άραγε δυνατότητα ανατροπής ή μήπως έχουμε τελειώσει;
 

      Η μοίρα μας
Υπαρχει αραγε δυνατοτητα ανατροπης;










ΣΗΜΕΙΩΣΗ  Ζ.Π.


ΜΙΑ  ΙΑΤΡΟΓΕΝΗΣ  ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ  ΓΙΑ  ΑΥΤΑ  ΠΟΥ  ΒΛΕΠΟΥΜΕ  ΣΗΜΕΡΑ

 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΣΕΞ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ


Μία  έρευνα που έγινε για λογαριασμό του Πανεπιστημίου του Μπέρκλεϊ   απέδειξε  ότι  οι νεότεροι άνδρες, γύρω στα 30 και πιο κάτω, παράγουν πλέον μόνο το ένα τέταρτο της ποσότητας των σπερματοζωαρίων όσων γεννήθηκαν πριν το 1970.
Σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία, στην Ελλάδα σήμερα εκτιμάται ότι η στυτική δυσλειτουργία πλήττει περίπου το 50% των ανδρών άνω των 40 ετών και απασχολεί έναν στους δέκα άντρες κάθε ηλικίας. Επιπλέον, περίπου στις μισές των περιπτώσεων υπογονιμότητας,  υπαίτιος είναι ο άνδρας. Αν ληφθεί, μάλιστα, υπόψη ότι περίπου το 15-20% των ζευγαριών σήμερα αντιμετωπίζουν προβλήματα τεκνοποίησης, προκύπτει ότι το 7.5-10% των ανδρών αναπαραγωγικής ηλικίας έχουν πρόβλημα γονιμότητας.
Η στυτική δυσλειτουργία, η υπογονιμότητα και ο καρκίνος του προστάτη είναι προβλήματα που ταλαιπωρούν τις τελευταίες δεκαετίες μεγάλο ποσοστό του ανδρικού πληθυσμού σε όλο τον κόσμο. Παγκοσμίως, ο αριθμός και η ποιότητα των σπερματοζωαρίων έχουν μειωθεί στους άνδρες κατά 50% σε σχέση με το 1950.
Πάνω  από  1000  γνωστές  χημικές ουσίες απειλούν την ανδρική γονιμότητα. Και είναι πανταχού παρούσες, από τη μοκέτα που πατάμε μέχρι το φαγητό που τρώμε. Έρευνες δείχνουν πως η μόλυνση από προϊόντα βιομηχανικής προέλευσης είναι για το ανδρικό αναπαραγωγικό σύστημα ένας εχθρός πιο επικίνδυνος από την ηλικία, το στρες, το κάπνισμα, το αλκοόλ, ακόμα και τα ναρκωτικά.  

 Διαβάστε  και  το  άρθρο: 

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ



Στο στόχαστρο θα βρεθούν οι φθαλάτες και η δισφαινόλη-Α (ΒΡΑ), ουσίες οι οποίες χρησιμεύουν για να μαλακώνει το πλαστικό και είναι πανταχού παρούσες στην καθημερινότητά μας. Λειτουργούν σαν γυναικείες ορμόνες και διαταράσσουν το ενδοκρινικό σύστημα.  Αρσενικοί βάτραχοι που εκτίθενται σε φυτοφάρμακα γίνονται ερμαφρόδιτοι, η τεστοστερόνη μειώνεται στους αλιγάτορες, πληθυσμοί ψαριών στους ποταμούς και τις εκβολές τους αποτελούνται όλο και περισσότερο μόνο από θηλυκά.

Διαβάστε  και  το  άρθρο:  

ΣΤΟ 90% ΤΩΝ  ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΦΑΙΝΟΛΗ, ΠΟΥ ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ

 

«Το αποτέλεσμα είναι η εκθήλυνση», εξηγεί ο καθηγητής Μπερνάρ Ζεγκού, πρόεδρος του γαλλικού Εθνικού Ινστιτούτου Υγείας και Ιατρικής Έρευνας (ΙΝSΕRΜ). «Και δεν αφορά μόνο το άτομο που εκτίθεται στις ουσίες αυτές, αλλά και την επόμενη γενιά». Επί δεκαετίες, προσθέτει ο καθηγητής, τα κράτη επέτρεπαν να κυκλοφορούν στην αγορά προϊόντα που δεν είχαν εξακριβώσει ότι ήταν αβλαβή.

Διαβάστε  και  το  άρθρο: 

 ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.


Έχει βρεθεί πως μειώνεται η ποσότητα και η ποιότητα των σπερματοζωαρίων στο ανδρικό σπέρμα κυρίως  των  ευρωπαίων  ανδρών.  Κοινή παράμετρος φαίνεται να είναι οι διαταραχές της ορμόνης που χαρακτηρίζει το ανδρικό φύλλο, της τεστοστερόνης, λόγω της επίδρασης μιας σειράς παραγόντων που δρουν ως ορμονικοί τροποποιητές και βρίσκονται σχεδόν παντού γύρω μας. Αν, όμως, αναλογιστείς κανείς ότι σχεδόν ο ένας στους δύο άνδρες «πλήττεται» από αυτές, τότε πρέπει να μιλάμε για μία «επιδημία» που πλήττει το ανδρικό φύλο.   

Και  εδώ  τίθεται  το  ερώτημα:   
Γιατί  δεν  αντιμετωπίζεται  το  πρόβλημα;    
Γιατί εξακολουθούν να κυκλοφορούν προϊόντα που αποδεδειγμένα επηρεάζουν τόσο την ικανότητα στύσης, όσο και την ανδρική γονιμότητα;

ΥΠΑΡΧΕΙ  ΣΕ  ΕΞΕΛΙΞΗ  ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ  ΣΧΕΔΙΟ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  ΣΤΗΝ  ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ  ΤΩΝ  ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ  ΑΝΔΡΩΝ;

 Ένας άνδρας με μειωμένο  ανδρισμό  και  στυτική δυσλειτουργία είναι λιγότερο ενεργητικός και διεκδικητικός και στις υπόλοιπες πλευρές της ζωής του.
Υπάρχουν  οργανωμένα σχέδια αποδόμησης τόσο της οικογένειας, όσο και της δομής των ανθρώπινων σχέσεων, με στόχο την μεταμόρφωση και τον εγκλωβισμό των ανθρώπων σε μια ελεγχόμενη  κοινωνία. 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 


2 σχόλια :

  1. ΟΛΟΙ έχετε εξήγηση για ΟΛΑ, όμως, δεν βρίκεται να μας πει πώς θ’απαλλαγούμε από δαύτους. Ῥούσσης Νῖκος, ΦΙΛΟΝΟΗ
    Ένας λαός …χυλός.
    Που πάει όπου θα γείρει το κατσαρολάκι που είναι μέσα.
    Χωρίς αξίες, χωρίς ιδανικά, χωρίς παρόν και μέλλον.
    Εσείς που καίγεστε για την σπέκουλα που έχει στηθεί στο πτώμα του Ζάκ…
    Με το επικοινωνικό σόου που στήθηκε επάνω στους 100 τσουρουφλισμένους στο Μάτι, θ’ ασχοληθείτε ή σήμερα είναι Δευτέρα;
    Ελεεινά σούργελα και κλανομαρίκες….Για να τελειώνουμε…
    Ο Ζακ είναι μία από τις παράπλευρες απώλειες, μιας κοινωνικής διαμάχης, για την οποία κάνουν όλοι την κορόιδα.
    Όπως παράπλευρες απώλειες μιας πολιτικοκοινωνικής διαμάχης ήταν και οι 100 καμένοι στο Μάτι και οι πνιγμένοι στην Μάδρα.
    Και στην Αίγινα είχαμε λυντσαρισμένους ανθρώπους από ταχύπλοο αλλά κάνατε την πάπια. Δεν έχετε καταλάβει μ@λάκες ότι σε λίγο, ο ένας θα τρώει τον άλλον στην ψύχρα και εσείς θα ψ@λοβαράτε.
    Τέτοια κοινωνία ανεχθήκατε. Αυτόν τον μ@λάκα τον λαό τον έχω φάει στην μάπα στην Ελλάδα, περισσότερο από μισό αιώνα.
    Είδα την πλειοψηφία του, αμέσως μετά την πτώση της Χούντας, να μασάει στο δίλημμα του μουζικοσυνθέτη Θοδωράκη «Ή Καραμανλής ή τάνκς» και να κατσικώνει τον Καραδεξιό Εθνάρχη, που μας ήλθε φρέσκος από το Παρίσι, για οκτώ χρόνια στην Ελλάδα.
    Είδα την πλειοψηφία αυτού του λαού, να εκλέγει πρωθυπουργό το 1981 τον αμερικανόφερτο Ανδρέα Παπανδρέου γιατι τους υποσχέθηκε «Αλλαγή» και τον είδα, σαν μ@λάκες, να τον ξαναβγάζουν πρωθυπουργό το 1985 γιατί είπε «Τσοβόλα δώστα όλα».
    Τους είδα και κατέγραψα τις αντιδράσεις όλων αυτών στο βρώμικο ’89, που αποδέχθηκαν την συγκυβέρνηση μ’ όλα τα τότε κατακάθια και λαμόγια της πολιτικής και τους είδα μετά, υπό την καθοδήγηση ενός λωλοκεφαλονίτη, να χαίρονται που ο Ανδρέας νομιμοποίησε την σχέση του με την αεροσυνοδό, που δεν είχε αφήσει ψ@λή όρθια, να τον ψηφίζει και να την κάνει πρώτη κυρία στην Ελλάδα.
    Τους είδα μετά να «γυρνούν το βιολί» και να βγάζουν πρωθυπουργό τον Μητσοτάκη που ήθελε αλλά δεν πρόλαβε να πουλήσει την Μακεδονία.
    Τους είδα να στρέφονται στον Σαμαρά που «έρριξε» τον Μητσοτάκη, να αποδέχονται την συγκυβέρνηση με τον Βενιζέλο και τον Κουβέλη και μετά τους είδα αλλόφρονες να ψηφίζουν, δυό και τρείς φορές Τσίπρα, σαν τελειωμένοι μ@λάκες, για να τον δούν να σκίζει τα μνημόνια, να αυξάνει μισθούς και συντάξεις, να καταργεί τον ΕΝΦΙΑ και να μην αφήνει «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».
    Και τους βλέπω, τριάμισι χρόνια τώρα, να κάνουν τις κόττες στις υποσχέσεις που αθέτησε το γιούσουφάκι των Αμερικανών, να υπομένουν και να φυτοζωούν, ανεχόμενοι έναν ανεπάγγελτο μ@λάκα και την παρέα του, να καθορίζουν τις τύχες τους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζηνων μην ανησυχεις και να ξερεις πως πολυ συντομα αυτο ολο το σουργελο που μας "κυβερνα" θα πεσει και θα σπασει με παταγο..θα ξεκουμπιστουν νυχτα...οσοι δεν προλαβουν θα λυντσαριστουν απο τον λαο,αλλοι θα σφαχτουν μεσα στη βουλη.
    Ερχεται η νυχτα του Αγ.βαρθολομαιου...
    Θα πεσουν κορμια πολλα..θα καταστραφουν περιουσιες,υποδομες,κτιρια κλπ...
    Θα καθαρισει η ηρα απο το σταρι εννοια σου και θα τα δουμε ΟΛΑ.
    Καλο ειναι τα γυναικοπαιδα να ΜΗΝ ειναι στην πολη,να πανε μακρυα σε χωρια η σε νησια γιατι θα γινονται σφαγες και σκοτωμοι μεσα στις πολεις.
    Μετα θα ερθει η πτωχευση και η πεινα,
    καταστασεις που θα επηρεασουν ολο τον ελλαδικο χωρο.ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...