Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019

«ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟ ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».



Η βουλευτής  του  ΣΥΡΙΖΑ  Σία Αναγνωστοπούλου,  μιλώντας  στην  βουλή,  το είπε καθαρά, δεν κρατήθηκε. Mε τη Συμφωνία των Πρεσπών  οι προδότες: «ολοκληρώνουμε αυτό που άφησε στη μέση το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ».
Οι Ψαράδες Πρεσπών, όπου υπογράφηκε η προδοτική συμφωνία, δεν επιλέχθηκαν τυχαία από τον σύντροφο Τσίπρα. Εκεί, με την παρουσία του Ζαχαριάδη, έγινε το 2ο Συνέδριο των «Σλαβομακεδόνων» του ΔΣΕ κι εκεί συνεδρίασε η Ε΄ Ολομέλεια της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που εξέδωσε τη διαβόητη απόφαση για τη «δικαίωση του μακεδονικού λαού», για την απόσπαση του εδάφους της Μακεδονίας και την ίδρυση σοβιετικού «μακεδονικού» κράτους.

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : «Κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, αισθάνονται ότι παίρνουν πίσω το αίμα τους, για την ήττα της Αριστεράς το 1949.  Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ».
Ο  Νίκος Φίλης, μας διακηρύσσει υπερήφανα σαν γνήσιος κομμουνιστής και υποστηρικτής τρομοκρατών:  «όταν η Ελλάδα κατέλαβε αυτή την περιοχή το 1912 η πλειοψηφία των κατοίκων ήταν Μακεδόνες και έγινε εθνοκάθαρση τις επόμενες δεκαετίες ώστε να γίνει ελληνική."  Ο  διεστραμμένος  προδότης  δεν  διάβασε  ποτέ  τις  αληθινές  γενοκτονίες  που  έκαναν  οι  τούρκοι,  οι  βούλγαροι  και  οι  σέρβοι  σε  βάρος  των  αυτόχθονων  Ελλήνων  Μακεδόνων  και  Θρακών.  Μία  εφημερίδα των Σκοπίων χθες αναπαρήγαγε κατά λέξη όλη την ιστορική ανθελληνική ομιλία τού Φίλη στη Βουλή.  Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ ΦΙΛΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
Καταλαβαίνει  κανείς   γιατί  η  Μακρόνησος  και πολύ λίγη ήταν …
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ... ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ.
Ο απίστευτος προδότης Τσίπρας αναφέρθηκε σε στιγμές του εμφυλίου πολέμου για τις οποίες η Αριστερά θα έπρεπε να ντρέπεται, κανένας δεν είπε τίποτα. Ακόμα και οι Νεοδημοκράτες. Το άφησαν να περάσει. Ο πράκτορας πρωθυπουργός μέσα στην Βουλή έξυσε πολλές και παλιές πληγές. Ας αναλογιστούμε τι θα γινόταν αν ο Σαμαράς ή ο Μητσοτάκης μιλούσαν για τον Γράμμο και το Βίτσι. Θα σηκωνόταν θύελλα αντιδράσεων για την δημιουργία εμφυλιοπολεμικού κλίματος.
Ο Τσίπρας αναφέρθηκε στην Μίρκα Γκίνοβα η προτομή της οποίας κοσμεί πλατεία του κατεχόμενου  Μοναστηρίου. Ήταν δίγλωσση, με Σλαβομακεδονική συνείδηση και γι΄αυτό κατά την Κατοχή εντάχθηκε πρώτα στον ΣΝΟΦ και μετά στον ΕΛΑΣ. Το 1946 ήταν από τα βασικά στελέχη του ΝΟΦ. Συνελήφθη στα μέσα Ιουνίου 1946, στην περιοχή του Καϊμάκτσαλαν μαζί με άλλους δέκα ομοϊδεάτες της, μεταξύ των οποίων και δύο καταδικασμένους σε θάνατο για συνεργασία, κατά την κατοχή, με την Οχράνα.
Καταδικάσθηκε από το στρατοδικείο Γιαννιτσών για αποσχιστική δράση και στις 26 Ιουλίου 1946 εκτελέστηκε μαζί με έξι συντρόφους της, όπως προανέφερα. Στα  Σκόπια  θεωρείται ηρωίδα και έχει δοθεί το όνομα της σε δρόμους και σε πλατείες.
Αναφέρθηκε στο Σλαβοκακεδονικό αλφάβητο που μοίραζαν στους αντάρτες του ΔΣΕ τόσο στον Γράμμο όσο και στην Τασκένδη στην συνέχεια, αναφέρθηκε στους 70.000 (;) Σλαβομακεδόνες πρόσφυγες που δεν τους επετράπη να επιστρέψουν στην Ελλάδα το 1983.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ:


Οι  εγκληματίες  κομμουνιστές  που  εξυμνεί  ο  Τσίπρας   πάλεψαν  να  φέρουν  στην  Ελλάδα  μία  σκληρή  αιματοβαμμένη  κομμουνιστική  κοινωνία  με  εθνικό  ακρωτηριασμό.  Ο  Άρης  Βελουχιώτης,  (ή  Σουλτάνα),  το  ανέφερε  πολλές  φορές:  σύνορα  στον  Όλυμπο.  Αν  οι  μεταπολεμικές  κυβερνήσεις  καθιέρωναν  στα  Ελληνικά  σχολεία  την  διδασκαλία  της  Αληθινής  Ιστορίας  της  περιόδου  1940 - 1949,  σαν  κανονικό  διδακτέο  μάθημα  και  μάλιστα  από  τα  δικά   τους  βιβλία  (π.χ.  Λαζαρίδης),  τι  έγινε  στην  φρικτή  αυτή  εποχή,  με  τι  κόστος  Ελληνικού  αίματος  γλύτωσε η  πατρίδα  μας  από  τον  ΕΑΜΟεβραιοσλαυισμό,  πώς  σφάχτηκαν  ανηλεώς  εκατοντάδες  χιλιάδες  νέοι,  γέροι  και  παιδιά  από  τους  συμμορίτες,  θα  είχανε γλυτώσει  από  την  παραπληροφόρηση  και την σημερινή  διαστροφή  δύο  γενεές  Ελλήνων.  Αντίθετα  επικράτησε  η  συστηματική  Λήθη.  Ξεχάστε  τα  εγκλήματα.  Μην  ξυπνάτε  τα πάθη.  Να  κοιτάξουμε  μπροστά.    


Ο  εγκλεισμός μερικών  κομμουνιστών  στην  Μακρόνησο,  η  αναγκαστική  εργασία  και  μερικά  χαστούκια,  ουσιαστικά  χάρη  τους   έκαναν.  
  
ΤΟΥΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ  ΤΟ ΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ. 
Φαντάζεστε τι θα πάθαιναν αν γύριζαν στα χωριά τους μετά από ότι είχανε κάνει. 
Οι Έλληνες φάνηκαν πολύ μεγαλόψυχοι απέναντι τους. Πληρώσανε πολύ μικρό τίμημα για τα εγκλήματά  τους.  

 Και  μετά  ήρθε  η  Ν.Δ. του  διεστραμμένου  Καραμανλή, των  αγράμματων  και  ανίκανων  μασόνων  της  οδού  Αχαρνών  και  τους  επιβράβευσε κιόλας.   Έτσι  το Ελληνικό  Έθνος  βαδίζει  προς  τον  αφανισμό του.

Στην σημερινή  Ελλάδα που  κυριαρχούν  οι  κομμουνιστές  μας διέλυσε ο νομικισμός και ξεχνούμε τι συμβαίνει στην πραγματική ζωή. Από που αντλεί νομιμοποίηση κάθε μεταπολιτευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα; Όσο και να μη μας αρέσει, η κυβέρνηση αντλεί νομιμοποίηση από την πηγή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας: την αμερικανική πρεσβεία. Ποιος χρειάζεται τον λαό;
Το «σύνταγμα» στην Ελλάδα, ο «κανονισμός της βουλής» κλπ είναι φτιαγμένα για τους αφελείς (από το 1843). Όταν ο εποπτεύων ανθύπατος διαφωνεί, αμέσως οι «νόμοι» παραμερίζονται από τους πράκτορες της αμερικανικής πρεσβείας. Κανένας νομικός δεν πίστευε ότι ο «πρόεδρος της δημοκρατίας» θα υπογράψει τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας την προδοσία των Πρεσπών. Το «σύνταγμα» αφήνει ένα μήνα στον «πρόεδρο» να σκεφτεί. «Ποιος ρωτάει αυτό το παλιόχαρτο» είπε ο σεβάσμιος της στοάς Αχαρνών Παυλόπουλος. «Εδώ διέταξε ο ανθύπατος Πάϊατ. Θα υπογράψω και μετά θα πάω και στην Μακεδονία για να τους μπω και στο μάτι, Όχι, να νομίζουν ότι αυτοί κυβερνούν».


Οι 154  όμως,  που  ψήφισαν  και  υπέγραψαν  την προδοτική συμφωνία Τσίπρα  -  Ζάεφ,  πρέπει να γνωρίζουν ότι ο σφετερισμός, με «οποιονδήποτε τρόπο», «της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή», είναι ξεχωριστό αδίκημα που προβλέπεται από το άρθρο 120 (του δικού  τους)  Συντάγματος και διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία.
Δηλαδή, αμέσως μετά τις επόμενες εκλογές.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

17 σχόλια :

  1. Ν.Κοτζιάς: «Ο Π.Καμμένος είναι εθνικός συκοφάντης και ψεύτης» - Π.Καμμένος: «Είσαι πράκτορας».

    Σύμπλευση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος.

    Ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Η Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο στην ΕΡΤ, αποκάλυψε το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Εξέφρασε το σεβασμό του για τη στάση του Σταύρου Θεοδωράκη, που στήριξε τη συμφωνία παρά τις ισχυρές πιέσεις που δέχθηκε, όπως σχολίασε. Χαρακτήρισε τον Πάνο Καμμένο εθνικό συκοφάντη και εθνικό ψεύτη και είπε ότι οι συκοφαντίες του πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης. «Ό,τι κερδίσουμε θα πάει στο υπουργείο Άμυνας, για τις ένοπλες δυνάμεις», υπογράμμισε.

    Χαρακτήρισε ανεπίτρεπτες τις φραστικές επιθέσεις στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο χαρακτήρισε καλό, σοβαρό, έντιμο και «εξαγώγιμο», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, εξηγώντας πως μπορεί να βοηθήσει τη χώρα στο εξωτερικό.

    Η απάντηση Καμμένου

    Σχεδόν την ίδια ώρα με τη συνέντευξη Κοτζιά στην ΕΡΤ ο Πάνος Καμμένος απάντησε στον πρώην υπουργό Εξωτερικών επιλέγοντας να αναπαράγει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια ανάρτηση στην οποία περιλαμβάνονται νέες αιχμές για το κίνημα «Πράττω», επικεφαλής του οποίου είναι ο Νίκος Κοτζιάς.

    Η ανάρτηση που έκανε retweet ο Πάνος Καμμένος αναφέρει χαρακτηριστικά:
    «Συγγενικές λέξεις του πράττω είναι και τα : Πρακτορεύω, Πραξικόπημα, Δυσπραγία κ.α Για τους φίλους της γραμματικής πάντα».Z.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Λαού και της εθνοκοινωνικής επαναστάσεως είναι οι καθεστωτικοί οργανωτές διαδηλώσεων.
    Ιφικράτης Αμυράς

    Το κατοχικό καθεστώς είτε ανέχεται, είτε δημιουργεί οργανωτές διαδηλώσεων οι οποίοι εξ αρχής έχουν σκοπό να ελαχιστοποιήσουν τις λαϊκές αντιδράσεις. Οι συγκεκριμένοι οργανωτές εξ αρχής καταδικάζουν την βία, εννοείται την λαϊκή βία και ποτέ την καθεστωτική. Και καλούν τον Λαό να απομονώσει τα ακραία (επαναστατικά) στοιχεία, ώστε να μπορούν ελεύθερα να μολύνουν την λαϊκή συνείδηση με την ακραία δουλική τους υποταγή στο κατοχικό καθεστώς.

    Το βασικό πρόβλημα των συγκεκριμένων οργανωτών διαδηλώσεων είναι οι διαδηλωτές να αναγνωρίσουν εκ προοιμίου το πολιτικό, νομοθετικό, δικαστικό, αστυνομικό μονοπώλιο της κατοχικής ληστοσυμμορίας, και ο κόσμος να εκφράζεται μέσα στα ιδεολογικά όρια που έχει χαράξει το μισελληνικό καθεστώς. Ποτέ πέρα και πάνω από αυτά τα όρια.

    Όποιος έχει δεχθεί κτυπήματα από τα ΜΑΤ, και μισεί κυρίως τους πραιτωριανούς, κάνει λάθος στην ιεράρχηση του εχθρού. Ο μεγαλύτερος εχθρός του Λαού είναι οι συγκεκριμένοι οργανωτές διαδηλώσεων. Είναι οι μεγαλύτεροι προδότες και εχθροί του Λαού. Διότι εξ αρχής αποσκοπούν στον κατευνασμό των λαϊκών αντιδράσεων, και στον σταδιακό εκφυλισμό των διαδηλώσεων. Αυτοί δένουν χειροπόδαρα τον Ελληνικό Λαό. Αυτοί τον αφοπλίζουν ιδεολογικώς και οργανωτικώς, ώστε μετά οι πραιτωριανοί να τον κτυπούν αλύπητα, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

    Όποιος συμμετέχει σε συλλαλητήρια με την λογική, "εγώ πάω για την Μακεδονία μας, όχι για τους ομιλητές", μετά να μην παραπονείται για τις απανωτές ήττες που υφίσταται το λαϊκό κίνημα.

    Οι οργανωτές και οι ομιλητές συλλαλητηρίων είναι αυτοί που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό τα όρια των αντιδράσεων, και χαράσσουν στρατηγική για τα επόμενα βήματα.

    Όσοι πολίτες ανέχονται καθεστωτικούς ψευτοπατριώτες να οργανώνουν κατ' επανάληψιν αποτυχημένα συλλαλητήρια, τα οποία εξ αρχής έχουν σχεδιάσει να διαλυθούν αμέσως και ησύχως, έχουν σοβαρό μερίδιο ευθύνης για την ήττα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΜΑ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΕ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ιουδαίος Χ.Κίσινγκερ είχε ζητήσει από τον πρόεδρο Φόρντ να αφήσει τους Τούρκους να εισβάλλουν στην Κύπρο. Δημοσιεύονται σήμερα μυστικά έγγραφα της τότε εποχής.

    Ο ιουδαίος Χένρι Κίσινγκερ προέτρεψε τον πρόεδρο Φορντ να επιτρέψει στους Τούρκους να κάνουν ότι θέλουν στην Κύπρο, γιατί όπως του είπε “έχουν το δικαίωμα”!

    Ο Κίσινγκερ είχε υποστηρίξει ότι οι ΗΠΑ δεν είχαν κανένα λόγο να εναντιωθούν στην προοπτική να ελέγχουν οι Τούρκοι το 1/3 της Κύπρου! Αυτά αναφέρονται στα αποχαρακτηρισμένα πρακτικά μιας συνάντησης που είχαν Φορντ και Κίσινγκερ. “Οι Τούρκοι έχουν δίκιο. Ας πάρουν αυτό που θέλουν και μετά ας διαπραγματευτούν με βάση την κατοχή”.

    Ο Κίσινγκερ θεωρούσε την Τουρκία πιο σημαντικό σύμμαχο από την Ελλάδα και γι΄ αυτό έλεγε πως σε περίπτωση πολέμου οι ΗΠΑ θα πρέπει να υποστηρίξουν την Άγκυρα.

    Αμέσως μετά απ΄ αυτή τη συνάντηση οι Τούρκοι συνέχισαν τις επιθετικές τους κινήσεις…

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
    «Οι προσπάθειες μας να ακυρωθεί η άδικη «συμφωνία» των Πρεσπών συνεχίζονται. Όλοι μαζί στους δρόμους να διαδηλώσουμε για την ιστορική μας κληρονομιά, για τον αυθεντικό ήλιο της Βεργίνας που δεν πρέπει να σταματήσει να λάμπει. Όλοι μαζί, σε μια ειρηνική πορεία εντός της πόλης, να φωνάξουμε συνθήματα για την Μακεδονία. Καθώς στοχεύουμε σε ειρηνική διαδήλωση, θα θέλαμε να παραστείτε όλοι, ανεξαρτήτως ηλικίας.
    Καλούμε όλους τους πολιτιστικούς συλλόγους και την Εκκλησία να σταθούν δίπλα μας.
    Γιατί η Μακεδονία μας είναι μια και είναι Ελληνική!!!
    Γιατί η ιστορία δεν αλλάζει με μια υπογραφή!!!»
    H συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα στις 17:00 στην πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΡΗΤΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

    Σύμφωνα με το zarpanews, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χανίων επιβεβαίωσε ότι τελούν υπό κατάληψη το ΕΠΑΛ Βρυσσών, το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων καθώς και το Γυμνάσιο και Λύκειο των Σφακίων.
    Οι μαθητές έχουν αναρτήσει πανό διαμαρτυρίας και σημαίες, ενώ έχουν γράψει συνθήματα με σπρέι στους τοίχους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ.
    Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΜΙΣΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΝ ΜΕΤΑΞΑ. Στο γνωστό βιβλίο του «Ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου» δεν αναφέρει ούτε καν το όνομα Μεταξάς.

    Στις 31 Δεκεμβρίου 1940, την 63η ημέρα του πολέμου, ο Μεταξάς είπε το τρίτο ΟΧΙ, στη βοήθεια των Άγγλων και για αυτό τον δηλητηρίασαν. Ο σιωνιστής Τσώρτσιλ φοβούμενος μία εκεχειρία και επάνοδο της Ελλάδας στην ουδετερότητα τον δολοφόνησε και τοποθέτησε πρωθυπουργό τον πράκτορα Κορυζή.

    Γράφει ο Χατζάρας στο βιβλίο του « ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ»:
    Η δολοφονία του Μεταξά επιβεβαιώθηκε από τη νεκροψία που έκανε με την άδεια της κυβέρνησης Τσολάκογλου, ο Γερμανός καθηγητής Χάνς Έπινιγκερ, που διαπίστωσε την παρουσία δηλητήριου βραδείας προσβολής που χρειάζεται δυο-τρεις εβδομάδες για να προκαλέσει το θάνατο και το οποίο προκαλεί κατάρρευση του ανοσοποιητικού, προσβάλει τα ζωτικά όργανα και προκαλεί την εμφάνιση κηλίδων στο δέρμα των θυμάτων πριν από το θάνατο τους.

    Το πόρισμα της νεκροψίας Έπινιγκερ εξακολουθεί να παραμένει στο σκοτάδι, ενώ θα έπρεπε να περιλαμβάνεται και στα σχολικά εγχειρίδια.

    Το ίδιο δηλητήριο με αυτό που σκότωσε τον Μεταξά εντόπισαν οι τρείς γιατροί που έστειλε ο Χίτλερ στη Σόφια για να σώσουν τον βασιλιά Μπόρις.

    Το δηλητήριο μπορεί να του δόθηκε κατά το πρόγευμα στην αγγλική πρεσβεία μπορεί και μια από τις επόμενες τις επόμενες μέρες στην οικεία του γνωστού εκδότου. Πάντως την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, την 82α ημέρα του πολέμου αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου κατά την οποία ενεκρίθη η ρηματική διακοίνωση της 18ης Ιανουαρίου.
    Όπως αποκάλυψα τον Απρίλιο του 2011 στο κανάλι Μπλού Σκάι,
    ο Ιωάννης Μεταξάς δολοφονήθηκε στο σπίτι του σταθμάρχη της SoE και εκδότου Δημητρίου Λαμπράκη, (πατρός του Χρήστου Λαμπράκη, του δημιουργού του Μεγάρου Μουσικής).
    Όπως , αποκάλυψα, το δηλητήριο του δόθηκε μέσα σε πορτοκαλάδα που του προσέφερναν όταν πήγε επίσκεψη στο σπίτι του Δημητρίου Λαμπράκη, λίγο πριν ασθενήσει.

    Ορισμένοι αμφισβητούν την δολοφονία και ζητούν «αποδείξεις».

    Απόδειξη, αποτελεί η ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξαν οι Γερμανοί, που μετά την κατάληψη των Αθηνών προέβησαν σε εκταφή του Μεταξά. Το ωραίο, με τους πράκτορες , είναι ότι το επίσημο γερμανικό έγγραφο της νεκροψίας δεν βρίσκεται στα χέρια του ελληνικού Κράτους.

    Ο Μεταξάς, ήταν το πρώτο θύμα της SoE. Δηλητηριάστηκε με την ίδια «ουσία», που σκότωσε τον Μπόρις της Βουλγαρίας και τον Χάιντριχ στην Πράγα και που προκαλούσε γενική κατάρρευση του ανοσοποιητικού, και συνδεόταν με την τοξίνη «κλοστρίντιουμ μποτουλίνουμ» που προκαλεί την αλλαντίαση.

    Οι Βρετανοί εκαναν εκατοντάδες μυστικά πειράματα με βακτήρια που παραμένουν απόρρητα. Το βακτήριο «κλοστρίντιουμ μποτουλίνουμ» παράγει νευροτοξίνες που είναι πολύ ισχυρές. Ποσότητα μικρότερη από 1 mg είναι θανατηφόρα για τον άνθρωπο. Τα πειράματα της SoE ήταν μυστικά και ακόμα αποτελούν εθνικό μυστικό την Αγγλία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΠΡΩΝΥΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΑΘΛΙΟΙ «ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ» ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ: «ΕΒΡΑΙΟΙ – ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ», ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ «ΑΓΑΠΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    Οι σκυμμένοι στους λαθρομετανάστες στα τέσσερα.
    Πρωτοφανή παρέμβαση κατά όσων αντιδρούν στην Συμφωνία των Πρεσπών με την οποία εκχωρείται η Μακεδονία στα Σκόπια επιχειρεί με άρθρο του ο θεολόγος και διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδας Γιώργος Βασιλείου.
    Το άρθρο του έχει τίτλο: «Οι πένθιμες καμπάνες τού Θανάτου και οι καμπανάρηδες της ζωής», και αναφέρει χαρακτηριστικά «Όταν, όμως, δύο διαφορετικά Έθνη γίνουν ένα και οι πολίτες τους καταλάβουν ότι είναι Δημιουργήματα τού ενός Θεού, χωρίς χρώμα και σύνορα, τότε ο κόσμος δεν πεθαίνει ποτέ»!
    «Εγκλωβιζόμαστε, σήμερα, αβασάνιστα σε έναν αρρωστημένο πατριωτισμό δεν κάνουμε τίποτα άλλο παρά να γινόμαστε υμνητές τού πολέμου και της πένθιμης καμπάνας.
    Δεν αγωνιζόμαστε για την επικράτηση της Ειρήνης παρά μόνο ρίχνουμε νερό στον μύλο τού κάθε νεοεμφανιζόμενου μορφώματος που ως σκοπό και στόχο έχει την διάλυση και την αποσύνθεση της κοινωνίας. Όλη αυτή η εμμονή στον υπέρμετρα αρρωστημένο πατριωτισμό από τους κάθε λογής πατριδοκάπηλους, δεν οδηγεί πουθενά παρά μόνον στην επανάληψη λαθών τού παρελθόντος τα οποία οδήγησαν Έθνη ολόκληρα σε Ολοκαυτώματα. Χρέος μας είναι να αποβάλλουμε από την ζωή μας τα ιδεολογήματα μίσους των εθνικιστικών διαχωριστικών γραμμών, ότι, δηλαδή, ο «ξένος» είναι η κόλασή μας, αλλά υιοθετώντας το μήνυμα ζωής ότι ο άλλος είναι ο Παράδεισός μας. Να γίνουν εκείνοι οι άνθρωποι οι οποίοι θα μεταμορφώσουν τα νεκροταφεία των αρρωστημένων ιδεολογημάτων σε κοιμητήρια Ειρήνης και προοπτικής ειρηνικής και αισχατολογικής Αναστάσεως των νέων γενεών».
    Γ. Ι. Βασιλείου
    Δ/ντής Γραφείου Τύπου
    της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ: ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο Σταύρος Καλεντερίδης είναι διεθνολόγος, επικοινωνιολόγος

    Ο Π. Καμμένος χαρακτήρισε σήμερα την ομάδα που κανόνισε τις κρίσεις ως "γιάφκα του ΣΥΡΙΖΑ"
    Η χώρα μας είναι η γενέτειρα της δημοκρατίας. Είναι όμως και γενέτειρα των προδοτών του κοινοβουλίου. Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ακόμα και σε όσους δεν ασχολούνται με την πολιτική ζωή πως η συμφωνία των Πρεσπών και η ψήφισή της από τους εθνοπροδότες στη βουλή την αποφράδα εκείνη ημέρα, αποτελεί εθνική καταστροφή, εσχάτη προδοσία, είναι λόγος διάλυσης της βουλής, και σύστασης ειδικού δικαστηρίου κατά των βουλευτών που ψήφισαν και της δυσώδους κυβέρνησης που τόλμησε να συνάψει αυτή τη συνθηκολόγηση. Ωστόσο, σκοπός του παρόντος άρθρου είναι να δοθεί φως και σε μια άλλη οπτική της άθλιας συμφωνίας, η οποία μάλιστα αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της κυβερνώσας αριστεράς και της ιδεολογίας της.
    Η συμφωνία λοιπόν από τις 25 Ιανουαρίου είναι νόμος του κράτους. Διαβάζοντας την, κάθε νουνεχής πολίτης αντιλαμβάνεται ότι την ίδια μέρα πέθανε και η δημοκρατία αλλά και η ελευθερία στη χώρα μας. Η συμφωνία – λαιμητόμος, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, απαγορεύει τις διαμαρτυρίες, εφόσον αυτές δεν εγκρίνονται από τους μηχανισμούς της κυβέρνησης! Με άλλα λόγια δεν μπορείς να διαμαρτυρηθείς εάν δεν το επιθυμεί το Μαξίμου! Και αν το πράξεις είσαι πλέον παράνομος!
    Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στη συμφωνία ότι Ελλάδα και Σκόπια δεν θα ανέχονται δραστηριότητες ιδιωτών μη φιλικού χαρακτήρα κατά του άλλου κράτους (άρθ. 3§4), αλλά μάλιστα θα τις αποθαρρύνουν και θα τις αποτρέπουν (άρθ. 6§2 και 6§3)!

    Ο κάθε προδότης υπουργός μπορεί να αποφασίζει κατά το δοκούν ποια εκδήλωση είναι φιλικού ή μη φιλικού τύπου και να την ακυρώνει όπως έπραξαν σήμερα με την εκδήλωση η οποία τόλμησε να φέρει τον τίτλο «Μακεδονία μία και Ελληνική» αλλά κρίθηκε ως «μη φιλική» από τις δυνάμεις κατοχής της κυβέρνησης.

    Προφανώς και αυτό το κατάπτυστο προδοτικό κείμενο των Πρεσπών αντιβαίνει στο Σύνταγμα (άρθ. 11) και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (άρθ. 11) τα οποία εξασφαλίζουν και προστατεύουν ως αναφαίρετο δικαίωμα των ανθρώπων το δικαίωμα του συνέρχεσθαι. Βάσει αυτής και μόνο της παραβίασης του εν λόγω γενικώς παραδεδεγμένου κανόνα του διεθνούς δικαίου, η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να ακυρωθεί μονομερώς και άμεσα από τη χώρα μας.

    Αυτό βέβαια είναι το πρώτο μέρος της κάθαρσης, γιατί εκτός από την προδοτική ψευτοσυνθήκη, πρέπει να απαλλαγούμε και από τη χούντα του Μαξίμου και τους ανθέλληνες προδότες που την υποστήριξαν στις 25 Ιανουαρίου. Διότι με αυτήν την εκτροπή, το επόμενο βήμα είναι να βαφτίζεται κάθε αντικυβερνητική εκδήλωση ως «μη φιλικού τύπου για τα Σκόπια» και να απαγορεύεται! Ή ακόμα χειρότερα να μας παρουσιάσουν νέο νόμο απαγορεύοντας ρητά κάθε διαμαρτυρία ή ενέργεια «μη φιλικού τύπου για την κυβέρνηση». Να μπορεί δηλαδή το κυβερνών κόμμα, να επιτρέπει μόνο φιλικές προς αυτό εκδηλώσεις!
    Από την καραμπινάτη προδοσία στις Πρέσπες, στο καραμπινάτο πολιτικό πραξικόπημα στη βουλή, και τώρα στην καραμπινάτη χούντα του Σύριζα.
    Η ελευθερία μπορεί να πέθανε στη χώρα, αλλά όχι και στις ψυχές μας.

    Αντισταθείτε με όλες σας τις δυνάμεις αδέρφια.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Σύνταγμα της Ελλάδας, συμβόλαιο για την υποταγή της ελληνικής κοινωνίας

    https://www.youtube.com/watch?v=aT4nLU3L_kE&t=297s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΡΙΖΑ: ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΕΗΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο Σύριζα ουσιαστικά είναι και θα λειτουργεί σαν το τοπικό γραφείο του Στέητ Ντιπάρτμεντ στην Ελλάδα. Δεν χρειάζεται να σπουδάσεις σημασιολογική γλωσσοφιλοσοφία, για να διαπιστώσεις την στενή εσωτερική συνάφεια, την ταυτόσημη εννοιολογική νοηματοδότηση,
    την ουσιαστικά απόλυτη συνταύτιση των σκέψεων, των θέσεων και των λεγόμενων των Συριζαίων με τους θεωρούμενους «προοδευτικούς» αμερικανούς πολιτικούς. Δεν είναι απαραίτητο να διαβάσεις τον (ιουδαίο) Βιτγκενστάιν για να διαπιστώσεις την βαθειά εσωτερική συγγένεια που συνδέει τις τοποθετήσεις του αρχηγού,
    των ιδεολογικών καθοδηγητικών οργάνων και των στελεχών του Σύριζα με τις ανακοινώσεις και τις επιδιώξεις του Στέητ Ντιπάρτμεντ, σε ΟΛΑ ουσιαστικά τα ελληνικά και τα παγκόσμια θέματα.
    Ας πάρουμε ένα παράδειγμα. Πριν λίγο καιρό η ισραηλινή πολεμική μηχανή σκότωσε τουλάχιστον 700 μικρά παιδιά στην λωρίδα της Γάζας. Τα διεθνή ΙΟΥΔΑΪΚΑ πρακτορεία πανηγύριζαν με τις ανακοινώσεις των ισραηλινών, ότι τα σχολεία στην Γάζα δεν θα ανοίξουν τον Σεπτέμβριο,
    γιατί «τους σκοτώσαμε όλα τα παιδιά».
    Το αμερικανικό υπουργείο εξωτερικών έβγαλε μία «καταδίκη» της δολοφονίας με βομβαρδισμούς εκατοντάδων μικρών παιδιών των Ελληνοφιλισταίων . Η υποκριτική ανακοίνωση του Τσίπρα και του Σύριζα, που απευθυνόταν στον χαζό λαό, ήταν στο ίδιο μήκος κύματος. Οι «καταδίκες τους» ήταν χλιαρές και ακριβείς αντιγραφές των ανάλογων του Στέητ Ντιπάρτμεντ και μετά σιωπή. Τα χιλιάδες σφαγμένα μικρά παλαιστινιανόπουλα ξεχάστηκαν. Φανταστείτε την συμπεριφορά του Τσίπρα αν τα πράγματα ήταν αντίστροφα. Ο Τσίπρας και το κομμουνιστικό – καθαρά Μπεναρογιαρίδικο - κόμμα του, υπακούοντας μόνο στις εντολές του Καλλέργη, ενδιαφέρονται, γεμάτοι
    υποκρισία, μόνο για τον Φύσσα, τον Γρηγορόπουλο και τα μελλοντικά «προσφυγόπουλα - τζιχαντόπουλα» που θέλουν να εισβάλλουν απρόσκλητα στην Ελλάδα, για να σφάξουν αργότερα τον ελληνικό λαό.
    Άραγε τι πρέπει να περιμένει ο ελληνικός λαός, για το μέλλον του, αυτός ο βλαξ λαός, που ψηφίζει αυτούς τους πράκτορες;

    Τα σενάρια που διακινούνται στις ΗΠΑ για το μέλλον του Ελληνικού λαού είναι πλέον συγκεκριμένα:

    Ο βασανιστικός θάνατος που προετοιμάζεται για τον ελληνικό λαό, θα είναι αργός και με σκαμπανεβάσματα για να κρύβεται έτσι, με αποτελεσματική παραλλαγή, ο σχεδιαστής της ευθανασίας.

    Θα υπάρξει μερική αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού με το πρόσχημα ανθρωπιστικών λόγων και η προπαγάνδα των εβραιοαριστερών θα εστιάζει συνεχώς στα «προσφυγόπουλα» για να προκαλεί συναισθηματικές αντιδράσεις. Θα γίνει εκδίωξη στο εξωτερικό των ελληνικών παραγωγικών πληθυσμών.

    Μετά θα έχουμε δημιουργία μειονοτικών αναταραχών και τελικά, αν υπάρξει ο κατάλληλος σπινθήρας, θα προκύψει ατελείωτος εμφύλιος σπαραγμός (Λιβανοποίηση και Συριοποίηση), με τελική καταστροφή του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, εκείνου του λαού που έδωσε τα πάντα στον κόσμο.-
    Τα παραπάνω τα έγραφε την Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ
    Ε. ΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ.
    Στην κηδεία τού Δάσκαλου Σαράντου Καργάκου ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ το παρών οι: Αντώνης Σαμαράς, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Βασίλης Λεβέντης, Σταύρος Θεοδωράκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Ανδρέας Λοβέρδος, Βασίλης Κικίλιας, Δημήτρης Καμμένος, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Γιώργος Πατούλης, Ηλίας Ψινάκης, αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Δημήτρης Κοντομηνάς, Κυριακού, οι δικηγόροι Βασίλης Καπερνάρος, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και Θέμης Σοφός με τη σύζυγό του Σταματίνα Τσιμτσιλή.
    Το έδωσαν στην κηδεία του ΚΝΙΤΗ (μετανοημένου έστω) Θέμου Αναστασιάδη.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΣΙΠΡΑΣ: «Με τη Μακεδονία το κατάπιαμε, το Καράκας όμως είναι κόκκινη γραμμή».
    Συγκέντρωση υπέρ του προέδρου της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 30/1, στις 6μμ, στον πεζόδρομο της Αριστοτέλους στο ύψος της Τσιμισκή. Το κάλεσμα πολιτικών οργανώσεων και συλλογικοτήτων της Αριστεράς, αφορά τη διαμαρτυρία στο Αμερικάνικο Προξενείο, το οποίο στεγάζεται στο εμπορικό κέντρο δίπλα στο χώρο συγκέντρωσης. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συγκέντρωση γίνεται «ενάντια στο πραξικόπημα-επέμβαση που επιχειρείται στην Βενεζουέλα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΙΓΡΙΤΑ ΣΕΡΡΩΝ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.

    Ανεπιθύμητο στις επετειακές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της Νιγρίτας, στις 21 Φεβρουαρίου, κήρυξε το δημοτικό συμβούλιο Βισαλτίας Σερρών τον πρόεδρο Πάκη, ενώ καταψηφίσθηκε και πρόταση για ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη.
    Αιτία για την αρνητική απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ήταν φυσικά η συνέργειά του –δια της σιωπής του και της υπογραφής του- στην προδοσία της Μακεδονίας μας.
    Την αρχή έκανε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που ανακοίνωσε ευθύς εξ αρχής πως δεν πρόκειται να ψηφίσει υπέρ:
    «Ο Πρόεδρος των Σκοπίων έχει μια ξεκάθαρη θέση και λέει δεν υπογράφω. Ο δικός μας βολεύεται με την όλη κατάσταση και δεν αντιδρά και δεν εκφράζει άποψη για το θέμα. Πριν δυο χρόνια από την Αμφίπολη είχε πει η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική. Σήμερα μούγκα. Τίποτα. Εγώ προσωπικά δε θα ψηφίσω για την ανακήρυξη του ως επίτιμο δημότη».
    Ακόμα και ο επικεφαλής του κουκουέδικου συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαράλαμπος Τερζίδης εξέφρασε την πεποίθηση πως θα πρέπει να ακυρωθεί η επίσκεψη του προέδρου Πάκη στην Νιγρίτα: «Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να έρθει ο κ. Παυλόπουλος. Φανταστείτε να έρθει και να υπάρχουν εντάσεις, ΜΑΤ και δακρυγόνα. Να ενημερωθεί και να μην έρθει».
    Σιγά να μην έρθει! Τις φυλάγεται τις κακοτοπιές, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, όλη η Ελλάδα είναι πλέον γεμάτη «κακοτοπιές» γι’ αυτόν!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΚΗΡΥΞΕ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

    Ανεπιθύμητους κήρυξε τους προδότες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και «λοιπών δημοκρατικών δυνάμεων» που υπερψήφισαν την εκχώρηση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας, ο δήμος Αχαρνών σε συνεδρίαση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας.
    Είναι χαρακτηριστικό, ότι θετική ψήφο στο ψήφισμα έδωσαν 23 δημοτικοί σύμβουλοι ενώ μόνο τρεις καταψήφισαν.
    Με κοινή τους ανακοίνωση, απάντησαν οι πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο υπόλοιπο Αττικής (Πάντζας, Σκουρολιάκος, Μπαλτάς, Αθανασίου και Δέδες), οι οποίοι κατηγόρησαν τους 23 δημοτικούς συμβούλους για… «φασισμό και πατριδοκαπηλία».
    Να μην μπορούν να σταθούν πουθενά οι προδότες (αλλά και οι ΣΥΝΕΡΓΟΙ τους, π.χ. Καμμένος, Κουτσούμπας, πρόεδρος Πάκης και CIA…)! Να μην τους χωράει ο τόπος! Να φύγουνε, να πάνε… αλλού και παράπονο να μην έχουν, γιατί αυτή είναι η μοίρα των προδοτών!
    (ΥΓ): Μια καλή ιδέα: να τους πάρει ο… 6ος Στόλος να τους πάει μακριά, στο… Μαϊάμι, να ξεκοκαλίσουν τα τριάκοντα αργύρια της προδοσίας τους! Όξω, ουστ!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Βούλιαξε» η Βουλγαρία από Έλληνες τουρίστες - Περισσότεροι από 1 εκατ. επισκέφτηκαν τη γειτονική χώρα.
    Περισσότεροι από 1 εκατ. Έλληνες επέλεξαν τη Βουλγαρία για τις (φθηνές...) διακοπές τους το 2018, όπως δείχνουν τα σχετικά στοιχεία του υπουργείου Τουρισμού της γειτονικής χώρας.
    Τα θέρετρα της Βουλγαρίας γίνονται ιδιαίτερα ελκυστικά για Έλληνες ταξιδιώτες, εν μέσω της κρίσης, καθώς προσφέρουν πακέτα διακοπών με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές χρεώσεις. Στην Βουλγαρία ταξιδεύουν αρκετοί συνταξιούχοι, κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα για διακοπές, ενώ πολλοί βορειοελλαδίτες συνηθίζουν να επισκέπτονται τη γειτονική χώρα για φθηνά ψώνια.
    Για το διάστημα Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2018, πρώτη αγορά τουριστών για τη Βουλγαρία αναδείχθηκε η Ρουμανία με 1,3 εκατ. αφίξεις και δεύτερη η Ελλάδα με 1,02 εκατ. Σημαντικές αγορές για τη γειτονική χώρα αναδείχθηκαν, επίσης, η Γερμανία με 832.987 αφίξεις και η Τουρκία με 580.249 αφίξεις.
    Συνολικά, για το 11μηνο οι αφίξεις ξένων τουριστών στη Βουλγαρία αυξήθηκαν κατά 4,9% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2017, φθάνοντας τα 8,83 εκατ. Ουσιαστικά, με βάση την επεξεργασία των στοιχείων, σχεδόν 1 στους 8 ξένους επισκέπτες που επισκέφθηκαν τη Βουλγαρία το 2018, αποτελούσε άφιξη από την Ελλάδα. Σε ότι αφορά τα συνολικά τουριστικά έσοδα της γειτονικής χώρας για το διάστημα Ιανουαρίου – Οκτωβρίου 2018 (10μηνο) αυξήθηκαν κατά 6,8% , φθάνοντας τα 3,4 δισ. ευρώ.
    Αύξηση, όμως, κατέγραψε και ο εξερχόμενος τουρισμός από τη Βουλγαρία. Έτσι, για το 11μηνο του 2018, τα ταξίδια των Βούλγαρων στο εξωτερικό αυξήθηκαν κατά 7,8% υπερβαίνοντας τα 6,2 εκατ. Πρώτη προτίμηση για τους Βούλγαρους, ήταν η Τουρκία με 1,4 εκατ. ταξίδια και δεύτερη η Ελλάδα με 1,3 εκατ. ταξίδια. Ακολούθησαν η Ρουμανία με 488.840 ταξίδια και η Σερβία με 457.891 ταξίδια.
    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΟΣ: «ΑΥΤΟΣ Ο ΞΕΠΛΥΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΦΕΛΛΑΧΩΝ ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΤΑ ΚΑΖΙΝΑ. Το ότι η Χρυσή Αυγή δεν θα αγγίξει καν το ψυχολογικό 7% αλλά θα είναι στο 6,35%, δείχνει πόσο μαστίγωμα θέλει αυτός ο κοπρολαός. Από ένστικτο αυτοσυντήρησης και μόνο θα έπρεπε να έχει πάει 60% η Χρυσή Αυγή.».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΤΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΩ ΟΙ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ
    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ
    ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
    ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ
    ΕΘΝΙΚΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΝ
    ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1920

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...