ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΚΝΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ:
«ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ
ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ».
ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ, ΕΝΑΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
«Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγό Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.
1963 : Στις 4 Ιουνίου ο Πρόεδρος John F. Kennedy ( ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1961-1963 ) υπογράφει το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 το οποίο δίνει στην αμερικανική κυβέρνηση την εξουσία να εκδίδει νόμισμα, χωρίς να περάσει από τους Rosthchilds, που είναι οι κτήτορες της τράπεζας Federal Reserve. Σε λιγότερο από 6 μήνες αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος Κennedy δολοφονείται από τους Rothchilds. Αυτό Το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 ακυρώνεται από τον Πρόεδρο Lyndon Baines Johnson ( 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1963 - 1969 ) στο Air Force One (αεροπλάνο) στη διαδρομή από το Ντάλας στην Ουάσινγκτον, την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε.
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ:
«ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ
ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ».
ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΣ, ΕΝΑΣ
ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ
Συγγραφέας, πολιτικός, εκδότης, τυπογράφος, θεωρητικός της πολιτικής, postmaster, εφευρέτης, πολιτικός ακτιβιστής, κυβερνητικός υπάλληλος, διπλωμάτης, ερασιτέχνης, πολυμαθής, σκακιστής, σχεδιαστής, μουσικός, πολιτικός φιλόσοφος, αυτοβιογράφος, βιβλιοθηκονόμος, δημοσιογράφος και οικονομολόγος.
«Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγό Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.
Η απειλή αυτή είναι οι Εβραίοι!»
Βενιαμίν Φραγκλίνος (Benjamin Franklin, Μπέντζαμιν Φράνκλιν, 17 Ιανουαρίου 1706 – 17 Απριλίου 1790) είναι ένας από τους εθνοπατέρες των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής. Αξιόλογα πολυμαθής, ο Φραγκλίνος ήταν διακεκριμένος συγγραφέας και τυπογράφος, θεωρητικός της πολιτικής, πολιτικός, επιστήμων, εφευρέτης, κοινωνικός ακτιβιστής, στρατιωτικός και διπλωμάτης. Με την ιδιότητα του επιστήμονα, αποτέλεσε σημαντική φιγούρα του Διαφωτισμού και της ιστορίας της φυσικής για τις ανακαλύψεις και τις θεωρίες του αναφορικά με τον ηλεκτρισμό.
«Οι Εβραίοι, σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν σε μεγάλο αριθμό, υποβίβασαν την ηθική στάθμη και μείωσαν τον βαθμό της εμπορικής τιμιότητος».
Ο Βενιαμίν Φραγκλίνος γεννήθηκε στη Βοστώνη. Ήταν το 16ο από τα 17 παιδιά του Γιοσάια Φραγκλίνου, παρασκευαστή κεριών και σαπουνιών. Ήταν ο νεότερος γιος της οικογένειας και μάλλον ο πιο αγαπημένος. Τον ελεύθερο του χρόνο ο μικρός Φραγκλίνος τον αφιέρωνε στη μελέτη επιστημονικών και άλλων βιβλίων και στη συγγραφή σατιρικών δοκιμίων και ποιημάτων, παρά την άποψη του πατέρα του ότι «οι ποιητές ήταν πάντα ζητιάνοι».
«Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος) και δεν αφομοιώθηκαν ποτέ. Έφτιαξαν ένα Κράτος εν Κράτει!
Και όταν συνάντησαν αντιδράσεις, προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας».
Αναφέρεται (χωρίς επαρκή τεκμηρίωση) ότι ο Βενιαμίν Φραγκλίνος πρωτοστάτησε να καθιερωθεί η Ελληνική Γλώσσα ως η επίσημη γλώσσα των Αμερικανών. Έγραψε μάλιστα και «Ελληνική Γραμματική», με Ελληνικό αλφάβητο, η οποία θα διδασκόταν στον Αμερικανικό λαό.
Οι γονείς του επιθυμούσαν ο μικρός Βενιαμίν να γίνει κληρικός, όμως από πολύ νωρίς αυτός διάλεξε διαφορετικό δρόμο: Στην ηλικία των 12 ετών έγινε βοηθός στο τυπογραφείο του αδερφού του Τζέιμς. Τρία χρόνια αργότερα, ο Τζέιμς ίδρυσε την "New England Courant", την πρώτη ανεξάρτητη εφημερίδα των αποικιών. Στον Βενιαμίν δεν επιτράπηκε να γράψει στην εφημερίδα. Έτσι, αυτός χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο "Mrs. Silence Dogood" άρχισε να στέλνει γράμματα στην εφημερίδα του αδερφού του, τα οποία δημοσιεύονταν για αρκετό καιρό χωρίς να καταλάβει κανείς τον πραγματικό τους συγγραφέα. Μάλιστα το περιεχόμενό τους ήταν τέτοιο, ώστε προκάλεσαν συζήτηση στην πόλη της Βοστώνης.
«Περισσότερο από 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρηνούν την θλιβερή τους μοίρα, που τους εξόρισε από τη πατρίδα τους-όπως αποκαλούν τη Παλαιστίνη.
Αλλά αν ο πολιτισμένος κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία για να επιστρέψουν πίσω.
Γιατί;
Γιατί;
Γιατί οι Εβραίοι είναι βρικόλακες και οι βρικόλακες δεν ζουν εξ άλλων βρικολάκων».
Το 1723, σε ηλικία 17 ετών, ο Βενιαμίν Φραγκλίνος άφησε τη γενέτειρά του και πήγε στην Φιλαδέλφεια της Πενσιλβάνια. Αρχικά δούλεψε σε διάφορα τυπογραφεία της πόλης. Κάποια στιγμή ήρθε σε επαφή με τον Γουίλιαμ Κιθ, κυβερνήτη της πολιτείας της Πενσυλβάνια, ο οποίος έπεισε τον Φραγκλίνο να ταξιδέψει στο Λονδίνο για να αναζητήσει τυπογραφικό εξοπλισμό και για να βελτιώσει την τέχνη του, με την υπόσχεση ότι θα τον εφοδιάσει με τις κατάλληλες συστατικές επιστολές. Ο Κιθ όμως δεν κράτησε την υπόσχεσή του, οπότε ο 18άχρονος Βενιαμίν βρέθηκε στο Λονδίνο χωρίς να γνωρίζει κανέναν. Βρήκε πάλι δουλειά σε τυπογραφείο και, το σημαντικότερο, ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την ευρωπαϊκή επιστημονική και φιλοσοφική σκέψη.
«Δεν μπορούν να ζήσουν αναμεταξύ τους. Πρέπει να ζουν σε βάρος άλλων λαών και όχι της δικής τους ράτσας».
Πέντε χρόνια αργότερα ο Φραγκλίνος επέστρεψε στη Φιλαδέλφεια και κατάφερε να γίνει ανεξάρτητος εκδότης. Κατάφερε μάλιστα να πείσει τους κυβερνήτες της Φιλαδέλφεια να του αναθέσουν το σχεδιασμό και την εκτύπωση χαρτονομισμάτων. Το 1730 ίδρυσε την "Εφημερίδα της Πενσυλβάνια" ("Pennsylvania Gazette"), η οποία σύντομα έγινε η πλέον έγκριτη εφημερίδα της Αμερικής. Το Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ο Φραγκλίνος παντρεύτηκε την Ντέμπορα Ράιντ (Deborah Reid). Λίγα χρόνια αργότερα ο Φραγκλίνος κυκλοφόρησε ένα κείμενο με τίτλο "Προτάσεις για την Εκπαίδευση των Νέων στη Φιλαδέλφεια," το οποίο οδήγησε στην ίδρυση του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια. Η επίσημη ημερομηνία ίδρυσης του Πανεπιστημίου τοποθετείται σήμερα στο 1740, γεγονός που το καθιστά το 4ο αρχαιότερο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ (μαζί με το Πρίνστον).
«Αν δεν τους αποκλείσουμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε λιγότερο από 100 χρόνια θα έχουν συρρεύσει άδω σε τόσο μεγάλους αριθμούς, που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν τη χώρα μας και θα αλλάξουν τη μορφή του πολιτεύματος μας, για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε τη ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας».
Για 25 χρόνια, από το 1732 μέχρι το 1757, ο Φραγκλίνος εξέδιδε το "Αλμανάκ του Φτωχού Ρίτσαρντ" ("Poor Richard's Almanac"), ένα ημερολόγιο με επιστημονικές γνώσεις σε εκλαϊκευμένη μορφή και συμβουλές για την προσωπική επιτυχία του καθενός με γνώμονα τα χρηστά ήθη. Στο Αλμανάκ αυτό ο Φραγκλίνος έγραφε με το ψευδώνυμο "Ρίτσαρντ Σώντερς" (Richard Saunders). Η επιτυχία του Αλμανάκ ήταν μεγάλη. Είναι ενδεικτικό ότι η περιληπτική του έκδοση "Ο δρόμος προς την ευημερία" ("The Way to Wealth") μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες.
«Αν δεν τους αποκλείσετε , σε λιγότερο από 200 χρόνια οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια για να τρέφουν τους ισραηλίτες, ενώ αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους από χαρά στις διαχειρίσεις».
Εφηύρε το αλεξικέραυνο αφού διαπίστωσε την ηλεκτρική φύση του κεραυνού. Πρότεινε την κατασκευή πυκνωτή πολλαπλών πλακών. Ανακάλυψε την πρώτη θερμάστρα που λειτουργούσε με μεταφορά αέρα. Εφηύρε τους διεστιακούς φακούς. Δεν κατοχύρωσε καμία από τις εφευρέσεις του, γιατί θεωρούσε ότι ανήκουν στο λαό.
«Σας προειδοποιώ:
Αν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταριούνται στους τάφους σας».
Εργάστηκε πάνω στον ηλεκτρισμό και πρότεινε την ιδέα του αρνητικού και θετικού ηλεκτρικού φορτίου. Εργάστηκε πάνω στη μετεωρολογία, εξηγώντας τη δημιουργία των καταιγίδων.
Σκίτσο του ίδιου του Φραγκλίνου, καλεί τις 13 αμερικάνικες αποικίες σε εξέγερση
Διετέλεσε μέλος της Επιτροπής που συνέταξε τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ. Συνολικά, η συμβολή του Φραγκλίνου στην ανεξαρτησία των Ηνωμένων Πολιτειών είναι μεγάλη. Είναι χαρακτηριστικό ότι, από τους λεγόμενους "πατέρες" του αμερικανικού έθνους, είναι ο μόνος του οποίου η υπογραφή υπάρχει και στα τέσσερα έγγραφα που σφράγισαν τη μετατροπή των τότε βρετανικών αποικιών σε νεοσύστατο κράτος: στη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας (Declaration of Independence), στη Συνθήκη με τους Γάλλους, στην Ειρηνευτική Συνθήκη με τους Άγγλους και στο πρώτο Σύνταγμα των ΗΠΑ.
«Οι Εβραίοι οπουδήποτε και αν γεννηθούν, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν. Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικανού και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό, έστω και αν ζήσουν μαζί μας δέκα γενεές. Η λεοπάρδαλις, δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματα από το δέρμα της».
Η ΥΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ
Το αυθεντικό πρωτότυπο αυτής της υποθήκης βρίσκεται στην Φιλαδέλφεια.
26/11/1781
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΦΡΑΓΚΛΙΝΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΝΤΑΜΣ
«Συμφωνώ απόλυτα με τον Στρατηγό Ουάσινγκτον, πως πρέπει να προστατέψουμε αυτό το νεαρό έθνος από μια ύπουλη επίδραση και διείσδυση.
Η απειλή αυτή είναι οι Εβραίοι!
Οι Εβραίοι, σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν σε μεγάλο αριθμό, υποβίβασαν την ηθική στάθμη και μείωσαν τον βαθμό της εμπορικής τιμιότητος». Αποτέλεσαν δική τους κοινωνία (μέσα στο κράτος) και δεν αφομοιώθηκαν ποτέ.
Εχλεύασαν και προσπάθησαν να υπονομεύσουν τη Χριστιανική θρησκεία πάνω στην οποία έχει θεμελιωθεί αυτό το κράτος.
Έφτιαξαν ένα Κράτος εν Κράτει!
Και όταν συνάντησαν αντιδράσεις, προσπάθησαν να πνίξουν οικονομικά αυτό το έθνος, όπως συνέβη στην περίπτωση της Ισπανίας και της Πορτογαλίας.
Περισσότερο από 1700 χρόνια οι Εβραίοι θρηνούν την θλιβερή τους μοίρα, που τους εξόρισε από τη πατρίδα τους-όπως αποκαλούν τη Παλαιστίνη.
Αλλά αν ο πολιτισμένος κόσμος τους την είχε δώσει με εισιτήριο χωρίς επιστροφή, θα έβρισκαν αμέσως μια δικαιολογία για να επιστρέψουν πίσω.
Γιατί;
Γιατί;
Γιατί οι Εβραίοι είναι βρικόλακες και οι βρικόλακες δεν ζουν εξ άλλων βρικολάκων.
Δεν μπορούν να ζήσουν αναμεταξύ τους. Πρέπει να ζουν σε βάρος άλλων λαών και όχι της δικής τους ράτσας.
Αν δεν τους αποκλείσουμε από τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε λιγότερο από 100 χρόνια θα έχουν συρρεύσει εδώ σε τόσο μεγάλους αριθμούς, που θα κυριαρχήσουν και θα κατασπαράξουν τη χώρα μας και θα αλλάξουν τη μορφή του πολιτεύματος μας, για το οποίο εμείς οι Αμερικάνοι χύσαμε το αίμα μας, δώσαμε τη ζωή μας, τα αγαθά μας και διακινδυνεύσαμε την ελευθερία μας.
Αν δεν τους αποκλείσετε , σε λιγότερο από 200 χρόνια οι απόγονοί μας θα δουλεύουν στα χωράφια για να τρέφουν τους ισραηλίτες, ενώ αυτοί θα τρίβουν τα χέρια τους από χαρά στις διαχειρίσεις.
Σας προειδοποιώ:
Αν δεν αποκλείσετε τους Εβραίους δια παντός, τα παιδιά σας θα σας καταριούνται στους τάφους σας.
Οι Εβραίοι οπουδήποτε και αν γεννηθούν, δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξουν. Οι ιδέες τους δεν συμβιβάζονται με αυτές του Αμερικανού και δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί αυτό, έστω και αν ζήσουν μαζί μας δέκα γενεές. Η λεοπάρδαλις, δεν μπορεί να αλλάξει τα στίγματα από το δέρμα της».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΕΝΕΝΤΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
1963 : Στις 4 Ιουνίου ο Πρόεδρος John F. Kennedy ( ο 35ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1961-1963 ) υπογράφει το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 το οποίο δίνει στην αμερικανική κυβέρνηση την εξουσία να εκδίδει νόμισμα, χωρίς να περάσει από τους Rosthchilds, που είναι οι κτήτορες της τράπεζας Federal Reserve. Σε λιγότερο από 6 μήνες αργότερα, στις 22 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος Κennedy δολοφονείται από τους Rothchilds. Αυτό Το Εκτελεστικό Διάταγμα 11110 ακυρώνεται από τον Πρόεδρο Lyndon Baines Johnson ( 36ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών 1963 - 1969 ) στο Air Force One (αεροπλάνο) στη διαδρομή από το Ντάλας στην Ουάσινγκτον, την ίδια ημέρα που ο Πρόεδρος Kennedy δολοφονήθηκε.
Ένας άλλος βασικός λόγος για την δολοφονία του Κένεντι είναι το γεγονός ότι ο ίδιος κατέστησε σαφές στον Πρωθυπουργό του Ισραήλ, David Ben Gurion, ότι σε καμία περίπτωση δεν θα συμφωνούσε το Ισραήλ να γίνε ι ένα κράτος με πυρηνικά όπλα.
Η ισραηλινή εφημερίδα Ha'aretz στις 5 Φεβρουαρίου του 1999, σε μια ανασκόπηση του βιβλίου του Avner Cohen, το «Ισραήλ και η βόμβα», δηλώνει τα εξής:
« Η δολοφονία του Αμερικανού Προέδρου John F. Kennedy έφερε ένα απότομο τέλος στη μαζική πίεση που εφαρμοζόταν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ στην κυβέρνηση του Ισραήλ να διακόψει το πυρηνικό πρόγραμμα».
Το βιβλίο αφήνει να εννοηθεί ότι, αν ο Κennedy είχε παραμείνει ζωντανός, θα ήταν αμφίβολο αν το Ισραήλ θα είχε σήμερα μια πυρηνική επιλογή».
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΞΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ
«Οι εβραίοι των ΗΠΑ βάζουν τα συμφέροντα των εβραίων πάνω από τα συμφέροντα της Αμερικής και είναι πια καιρός, ο εβραίος στην Αμερική να καταλάβει, ότι πρώτα είναι Αμερικανός και μετά εβραίος».
ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ (ΑΓΚΝΙΟΥ). ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΜΠΕΡΝΣΤΑΪΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΟΥΩΤΕΡΓΚΕΗΤ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΠΡΩΤΟ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΑΓΚΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΝΙΞΟΝ.
ΟΙ ΗΧΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΙΞΟΝ (340 ώρες των κασετών), κυκλοφόρησαν από την Προεδρική Βιβλιοθήκη Νίξον και καλύπτουν την περίοδο από τις 9 Απριλίου 1973 έως τις 12 Ιουλίου 1973.
Σε μια τηλεφωνική συζήτηση στα μέσα Απριλίου με τον εβραϊκής καταγωγής Henry Kissinger, ο οποίος την εποχή εκείνη ήταν σύμβουλος εθνικής ασφάλειας, ο Νίξον εκφράζει την ανησυχία του ότι οι Εβραίοι θα τορπιλίσουν μια επερχόμενη σύνοδο κορυφής ΗΠΑ-Σοβιετικής Ένωσης. Αν αυτό συμβεί, λέει ο Νίξον: «Επιτρέψτε μου να πω, Henry, ότι θα είναι το χειρότερο πράγμα που θα συμβεί στους Εβραίους στην αμερικανική ιστορία" και προσθέτει: "Αν τορπιλίσουν αυτή τη σύνοδο - και θα μπορούσε να ναυαγήσει για άλλους λόγους - θα ρίξω το φταίξιμο πάνω τους, και θα το κάνω δημοσίως στις 9 το βράδυ μπροστά σε 80 εκατομμύρια ανθρώπους".
Και συνέχισε: "Βάζουν το εβραϊκό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της Αμερικής, και είναι γ…. καιρός ο Εβραίος στην Αμερική να συνειδητοποιήσει ότι είναι πρώτα Αμερικανός και μετά Εβραίος."
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΞΟΝ: «ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ».
Ο εβραίος δικηγόρος Leonard Garment
Σε μια κασέτα της 1ης Μαΐου, που είναι χαρακτηρισμένη από τη Βιβλιοθήκη ως «Η εβραϊκή καταγωγή του Garment», (“Garment’s Jewish background”) αναφερόμενος στο βοηθό του, ο Νίξον ακούγεται να φωνάζει “Goddamn his Jewish soul” ("Ανάθεμα την εβραϊκή ψυχή του") και μετά να λέει ότι θέλει να απολύσει τον Garment για ένα ακατάλληλο σχόλιο.
“Goddamn his Jewish soul”
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΙΞΟΝ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟ ΒΟΗΘΟ ΤΟΥ: «ΑΝΑΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΪΚΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ».
Όταν ρωτήθηκε για τους υποψηφίους, ο Νίξον λέει στην προεδρική σύμβουλο Anne Armstrong ότι:
« δεν θα έπρεπε να υπάρχει κανένας Εβραίος. Είμαστε ανυποχώρητοι όταν λέω όχι Εβραίοι. Αλλά οι Μεξικανοί είναι σημαντικοί. Οι Ιταλοί, οι Ανατολικοευρωπαίοι. Τέτοιου είδους άνθρωποι».
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΙΞΟΝ: «Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ».
Ο Nixon κατηγόρησε τους Εβραίους ότι κρατούν την αμερικανική εξωτερική πολιτική "όμηρο των Εβραίων που μετανάστευσαν από τη Σοβιετική Ένωση", και πρόσθεσε ότι «ο αμερικανικός λαός δεν πρόκειται να τους αφήσει να καταστρέψουν την εξωτερική μας πολιτική – ποτέ»."
Σε μια άλλη συνάντηση στο Οβάλ γραφείο, ο Νίξον είπε ότι οι έγχρωμοι δεν μπορούν να διοικήσουν την Τζαμάικα, δηλώνοντας «Μήπως ξέρεις έστω και μία χώρα μαύρων η οποία να διοικείται σωστά»;-
ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
Σε χαιρετίζουμε και σε καλωσορίζουμε εγκάρδια αγαπητέ μου Ζήνων Παπαζάχο σε αυτό το νέο σου ξεκίνημα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜεγάλη μας χαρά και τιμή που σε έχουμε κοντά μας, που αποτελείς πλέον και επίσημα ένα αναπόσπαστο και ιδιαίτερα σημαντικό μέρος του ιστολογίου των "Αυτοχθόνων Ελλήνων" και σου εκφράζουμε την αγάπη μας και τον θαυμασμό μας για αυτό το αστείρευτο πνεύμα σου, το ήθος, την μεγαλοψυχία και την ύψιστη ιδέα με την οποία υπηρετείς τα ιερά νάματα του Ελληνισμού, έτοιμος πάντα στις επάλξεις με κάθε τρόπο.
Καλώς μας ήλθες Έλληνα μου!
ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΣ
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΉΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΖΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
ΑπάντησηΔιαγραφήΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!
ΕΥΓΕ- ΕΥΓΕ -ΕΥΓΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ !
ΑπάντησηΔιαγραφήΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΖΑΧΟ, ΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ !
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !
ΑΓΓΕΛΙΚΗ