Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΩΣ ΧΡΕΟΣ (Money As Dept - Documentary)


Πιο κατανοητό και εύπεπτο απο το Zeitgeist, το ντοκυμανταίρ του Paul  “Money as Dept” (Το Χρήμα ως Χρέος), είναι απλά εκπληκτικό και αποκαλυπτικό!

Συγκλονιστική η ωμή αλήθεια για το τραπεζικό κεφάλαιο που στραγγαλίζει πολίτες, λαούς και κράτη ολόκληρα. Συγκλονιστικές οι αλήθειες για την “παραγωγή” του χρήματος και των βρώμικο ρόλο, δια μέσου αυτής της εφεύρεσης, των διεθνών “γνωστών αγνώστων” τεράτων που καταδυναστεύουν τη ζωή μας.

Πιο κατανοητό και εύπεπτο απο το Zeitgeist, το ντοκυμανταίρ του Paul Grignon “Money as Dept” (Το Χρήμα ως Χρέος), είναι απλά εκπληκτικό και αποκαλυπτικό!

Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του (Paul Grignon, Tsiropah Grignon, Bob Bossin και τους συνεργάτες τους). Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά του Κ.ΕΠΙΚ. (kepik.gr) για την φροντισμένη και τόσο αξιόλογη μετάφραση που έκαναν.

Όσοι δεν το έχετε δει, δείτε το. Οπωσδήποτε!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...