Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΤΑΧΘΗΚΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο κ. Αντωνίου σηκώθηκε από τον καναπέ του και έκανε κάτι που δεν μπορούσαμε ούτε καν να το φανταστούμε! Μήπως πρέπει να ξυπνήσουμε από το λήθαργο που βρισκόμαστε; Μήπως πρέπει να σταματήσουμε να μοιρολογάμε τις μειώσεις των μισθών μας και για μια και μοναδική φορά να κινηθούμε προς το κοινό ΕΛΛΗΝΙΚΟ όφελος;

Ακούστε αυτά που κανένα μεγάλο κανάλι δεν ανέφερε! 




Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε την διενέργεια  προκαταρκτικής εξέτασης για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο στα πλαίσια της, με ΑΒΜ: ΙΔ 10/19743/15-10-2010 της Εισαγγελίας Αθηνών, μήνυσής μου.
Οι μηνυόμενοι έχουν ήδη κληθεί –σύμφωνα με τον νόμο- να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα, ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, η οποία ως συνεχές έγκλημα χαρακτηρίζεται ως «αυτόφωρο κακούργημα» και δικώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής (Συντ. 62). Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα.
Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Επιόρκων άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των μελών της Βουλής στην παρούσα φάση της ποινικής διαδικασίας (*), γεγονός που εγείρει μέγα πολιτικό θέμα νομιμότητας συγκρότησης και λειτουργίας της Βουλής. Η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας καθίσταται πλέον αναγκαστική και κρίσιμη για την Τιμή της Δημοκρατίας και του Λαού.
Έχουμε φθάσει στον πυθμένα της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.
Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.
(*) ΚΠΔ 31, 43, ν.3160/2003 (φεκ α` 165/30-06-2003, Εφ.Αθην.1399/1998 Ποιν.Χρον.ΛΗ` 788).

Δημ. Αντωνίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...