Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η ΧΟΥΝΤΑ του ΠαΣοΚ επιθυμεί να μας "ΦΙΜΩΣΕΙ" - Θα τους αφήσουμε;

Το ανθρωπάκι που ακούει στο ονοματεπώνυμο Χάρης Καστανίδης επιθυμεί να μας φιμώσει.
Τα αδικήματα γνώμης- εάν δεν αντιδράσουμε- θα αποτελούν γεγονός εντός του Μαρτίου.
Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ.
Η ΤΑΝ ΕΠΙ ΤΑΣ!
«Θαυμάστε» μερικές από τις διατάξεις που περιλαμβάνει το νομοσχέδιο έκτρωμα του νεοταξίτη Καστανίδη.

Άρθρο 2 Έννοια όρων

Στον παρόντα νόμο, ο όρος «εχθροπάθεια» θα πρέπει να νοηθεί ως αναφερόμενος τόσο στην καλλιέργεια όσο και στην εξωτερίκευση αισθημάτων μίσους και αντιπαλότητας. (Σχόλιο συντάκτη: Γνωρίζατε τον όρο εχθροπάθεια; Με το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία τoν μάθατε.... Έχεις αντιπάθεια για τους τούρκους; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή. Έχεις αντιπάθεια για τους λαθρομετανάστες; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή. Έχεις αντιπάθεια για τους εβραίους; Πάσχεις από εχθροπάθεια, πας φυλακή.)

Άρθρο 3

1. Όποιος από πρόθεση, δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, προκαλεί ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια(Σ.Σ: Να και η εχθροπάθεια) κατά ομάδας ή προσώπου, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το γενετήσιο προσανατολισμό, ή κατά πραγμάτων που χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα, κατά τρόπο που μπορεί να εκθέσει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή χιλίων έως πέντε χιλιάδων (1.000 – 5.000) ευρώ. 3. Όποιος συνιστά ή συμμετέχει σε οργάνωση, οι δραστηριότητες της οποίας με οποιαδήποτε μορφή εμπίπτουν στη ρύθμιση της παραγράφου 1, τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη. (Σ.Σ.: Μόνο στο ΠΑΣΟΚ θα έχετε δικαίωμα να συμμετέχετε ραγιάδες. Ο Καστανίδης ο Μέγας αποφάσισε)

Άρθρο 4

1. Όποιος δημόσια προφορικά ή διά του τύπου ή μέσω του διαδικτύου (Σ.Σ: Το ΠΑΣΟΚ ζήλεψε την «δόξα» του Κομμουνιστικού Κόμματος της Κίνας. Χούντα, ολοκληρωτική χούντα) ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, εγκωμιάζει ή αρνείται ή εκμηδενίζει τη σημασία εγκλημάτων γενοκτονίας, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου (Σ.Σ: Σε ποία «γενοκτονία» λέτε να αναφέρεται ο νομοθέτης; Μήπως σε αυτή των εβραίων κατά τον δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο;) , όπως ορίζονται στα άρθρα 6, 7 και 8 του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ή των εγκλημάτων που ορίζονται στο άρθρο 6 του Καταστατικού του Διεθνούς Στρατοδικείου που προσαρτάται στη Συμφωνία του Λονδίνου της 8ης Αυγούστου 1945 και η πράξη αυτή στρέφεται κατά ομάδας προσώπων που προσδιορίζεται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή ή το γενετήσιο προσανατολισμό κατά τρόπο που μπορεί να προκαλέσει ή διεγείρει σε βιαιοπραγίες ή εχθροπάθεια κατά μιας τέτοιας ομάδας ή μέλους της τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) έτη και χρηματική ποινή χιλίων έως τριών χιλιάδων (1.000 – 3.000) ευρώ.

Άρθρο 5

Για τη μέσω του διαδικτύου τέλεση των εγκλημάτων του παρόντος νόμου απαιτείται: α) ο δράστης να είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν για τη πράξη του χρησιμοποιεί υλικό που φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής στην Ελλάδα, ή β) το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης να φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται στην Ελλάδα, ανεξάρτητα από το αν αυτός είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα.( Σ.Σ.: Τρέμουν το διαδίκτυο οι Πασόκοι. Εάν ο δράστης δεν είναι σωματικώς παρών στην Ελλάδα και ταυτοχρόνως το υλικό που χρησιμοποιεί ο δράστης φιλοξενείται σε σύστημα πληροφορικής που βρίσκεται εκτός Ελλάδος τι θα κάνετε ρε ατσίδες; Μήπως θα τοποθετήσετε φραγή σε ιστοσελίδες όπως πράττουν τα συντρόφια σας στην Κίνα;)

Άρθρο 6 Ευθύνη νομικών προσώπων

1. Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις των άρθρων 3 και 4 τελέσθηκε μέσω ή προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου και κατέχει διευθυντική θέση εντός αυτού με βάση εξουσία εκπροσώπησής του ή εξουσιοδότηση για τη λήψη αποφάσεων για λογαριασμό του ή για την άσκηση ελέγχου εντός αυτού, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σωρευτικά ή διαζευκτικά, οι ακόλουθες κυρώσεις: (Σ.Σ.: Απίστευτο! Η έννοια της συλλογικής ευθύνης υιοθετείται από τον υπουργό «Δικαιοσύνης».) i) διοικητικό πρόστιμο από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) ευρώ έως εκατόν πενήντα χιλιάδες (150.000) ευρώ,( Σ.Σ.: Εξωπραγματικές εξοντωτικές ποινές) ii) ανάκληση ή αναστολή της άδειας λειτουργίας για χρονικό διάστημα από έναν έως έξι μήνες ή απαγόρευση άσκησης της επιχειρηματικής δραστηριότητας για το ίδιο χρονικό διάστημα,(Σ.Σ.: Η διάταξη αυτή στοχεύει ξεκάθαρα την ελευθερία του Τύπου.) iii) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, ενισχύσεις, επιδοτήσεις, αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του Δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα, για το ίδιο χρονικό διάστημα.
Το διοικητικό πρόστιμο του στοιχείου i επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής του νομικού προσώπου οι κυρώσεις των στοιχείων ii και iii μπορεί να έχουν οριστικό χαρακτήρα.(Σ.Σ.: Εάν βάλετε μυαλό δεν θα σας κλείσουμε)
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!

2 σχόλια :

  1. Η μεγαλύτερη "εχθροπάθεια" που υπάρχει είναι αυτή των πολιτικών κατά του Ελληνικού λαού, και της Ελλάδος που ονομάζεται υπονόμευση και προδοσία εκ προθέσεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την υπονόμευση και προδοσία εκ προθέσεως δεν επιβάλλονται κυρώσεις απλά τροποποιείται το σύνταγμα….
    Χαίρε αγαπητέ μου φίλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...