Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Γ.Α.Π. και σε τραγούδι....F**K You Papandreou Τον Κράζουν οι Ξένοι!


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!!! ΔΙΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ "ROCK ME AMADEUS" - ΤΟΝ ΚΡΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ - ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ!! ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ!!! Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ - ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ - ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ!!!!

Στην Ελληνική τηλεόραση έπαιξε στο Φωτης και μαρια Live στο STAR CHANNEL

CREDITS ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ: youtube.com/theo0221

Η Ελλάδα έχει πλέον τεθεί υπό ξένο έλεγχο. Οι ανίκανοι και προδότες πολιτικοί έχουν παραβεί κάθε συνταγματική επιταγή και υπακούοντας στις εντολές των ξένων αφεντικών τους έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια εξαθλίωσης του λαού με σκοπό να ξεπουλήσουν στους ξένους τα πλούσιες πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας. Αφού τις κρατούσαν κρυφές για τόσα χρόνια, τώρα έχουν ξεκινήσει τη διαδικασία παράδοσης των στα αφεντικά τους, μετατρέποντας τη χώρα σε ένα ελεγχόμενο προτεκτοράτο. Έχουμε υποχρέωση να προστατεύσουμε τη χώρα από αυτά τα αρπακτικά!

http://www.youtube.com/user/GreekTerminator

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...