Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Καταγγελία του Στρατηγού ε.α. Γεωργίου Αϋφαντή: Παράνομα τα δύο κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

 


Ο αντιστράτηγος εα και συγγραφέας Γεώργιος Αϋφαντής κατέθεσε καταγγελία στον Αρειο Πάγο με κύριο αίτημα να ανασταλεί η λειτουργία των κομμάτων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ βάσει του Συντάγματος διότι δωροδοκήθηκαν (υπόθεση Siemens), σύμφωνα με απόφαση γερμανικού δικαστηρίου που κατεδίκασε τον Χριστοφοράκο και η οποία είναι ήδη αμετάκλητη. Συνεπώς, όλες οι συμβάσεις που υπέγραψαν τα κόμματα αυτά είναι παράνομες.

'Ολο το έγγραφο με συνημμένη την απόφαση του γερμανικού δικαστηρίου, όπως κατατέθηκε στον Αρειο Πάγο βλέπετε παρακάτω.
Στην Ιταλία, σε ανάλογη περίπτωση απαγορεύτηκε η συμμετοχή στις εκλογές κομμάτων που είχαν καταδικαστεί για υποθέσεις δωροδοκίας.
KATΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΥΦΑΝΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ- ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
Εαν αυτό ληφθεί σοβαρά υπ' όψη απο τη Δικαιοσύνη (πράγμα που είναι πολύ πιθανό), τότε ΑΣΦΑΛΩΣ και υπάρχει ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ πρόβλημα! Τα πάντα καταρρέουν, το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ και η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ παίρνει τα πράγματα στα χέρια της!

Πολύ ωραίο, για να είναι αληθινο...     

1 σχόλιο :

  1. Γιατί να είναι στον αέρα; την επόμενη μέρα μπορούν να εμφανιστούν με άλλο όνομα και ελαφρώς διαφορετική σύσταση και να παραμάνουν ως έχουν στην ουσία. Μακάρι να ήταν τόσο εύκολα τα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...