Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Κάγκελα και αστυνομία παντού – Η Αθήνα θύμισε εποχές της εφταετίας… [φωτο]


Κάγκελα και αστυνομία παντού – Η Αθήνα θύμισε εποχές της εφταετίας… [φωτο]

Κάθε άλλο παρά εθνική επέτειος δεν γιορτάστηκε σήμερα στην πρωτεύουσα της χώρας. Τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση φοβούμενη την λαϊκή διαμαρτυρία ήταν πρωτοφανή για δημοκρατική χώρα.
Χιλιάδες αστυνομικοί βρίσκονταν σε....
κάθε σημείο του κέντρου της πόλης απαγορεύοντας ακόμα και τη διέλευση σε ηλικιωμένους και σε οικογένειες με παιδιά.Ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές βρίσκονταν σε ταράτσες θυμίζοντας περισσότερο σκηνές από ταινία.
Η λεωφόρος Αμαλίας παρέμεινε αποκλεισμένη από το ύψος του Ζαππείου μέχρι τη Βασιλέως Γεωργίου, ενώ η παρουσία αστυνομικών ήταν πολύ έντονη σε όλο το μήκος των οδών Αμαλίας και Πανεπιστημίου. Το ελικόπτερο της αστυνομίας έκανε περιπολίες από αέρος, ενώ πλήθος κόσμου ήταν συγκεντρωμένο, κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου από το ύψος της Βουκουρεστίου και κάτω.
Eπί ποδός βρέθηκαν 4.000 αστυνομικοί, ενώ σε επιφυλακή βρέθηκαν και εισαγγελείς για να ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σε περίπτωση απόπειρας διακοπής της παρέλασης.
Οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι που κάλυψαν την παρέλαση είχαν διαπίστευση, ενώ οι αστυνομικοί έκαναν προληπτικούς ελέγχους σε ομάδες που εμφανίστηκαν κοντά στο χώρο των παρελάσεων με πανό.
Δείτε τις φωτογραφίες της αστυνομοκρατούμενης πόλης:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...