Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός!

Γράφει ο Δευκαλίων

Ο
 Δευκαλίων σε δύο άρθρα του, το πρώτο στις 10 Ιουνίου 2012 με τίτλο  «Μία παρακινδυνευμένη πρόβλεψη» και το δεύτερο μόλις εχθές με τίτλο «Ο παγκόσμιος πόλεμος αρχίζει» προχώρησε σε μία βαρυσήμαντη επισήμανση-πρόβλεψη.

Στην Μέση Ανατολή 
και συγκεκριμένα στα πετρελαιοφόρα πεδία του Περσικού κόλπου θα διαδραματισθεί το επόμενο επεισόδιο της οικονομικής κρίσης. Οι ΗΠΑ και άλλες δυτικές δυνάμεις (πιθανόν και το σύνολο των Νατοϊκών χωρών) θα επιτεθούν πρώτα στο Ιράν και κατόπιν στις υπόλοιπες χώρες της περιοχής του Περσικού Κόλπου, με επικοινωνιακή αφορμή πρώτα το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και κατόπιν την έξαρση του Ισλαμικού Φονταμενταλισμού και εξτρεμισμού. Η πραγματικότητα όμως θα είναι λίγο διαφορετική. Η επίθεση θα γίνει για να αλλάξουν οι ιδιοκτήτες των πετρελαιοπηγών. Δηλαδή για να μειωθεί η τιμή του πετρελαίου.

Είναι ίσως η μοναδική πειστική ανταπάντηση στην κρίση που ταλανίζει την παγκόσμια οικονομία από τις αρχές του 2007. Η δραματική πτώση της τιμής του πετρελαίου θα ξαναβάλει εμπρός την μηχανή της παγκόσμιας οικονομίας και της...
παγκόσμιας ανάπτυξης.

Όμως για να συμβεί αυτό (η δραματική πτώση της τιμής του πετρελαίου) πρέπει να εξαφανισθεί κάποιος από τους μεσάζοντες. Και αφού δεν μπορούν να εξαφανισθούν οι περιβόητες «επτά αδελφές», δηλαδή οι μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαίου, θα εξαφανισθούν τα διεφθαρμένα βασιλικά καθεστώτα. Απλά πράγματα!


Ήδη αξιωματούχοι των υπό εμπλοκή χωρών μιλάνε ανερυθρίαστα για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εάν συμβεί το τάδε ή το δείνα γεγονός. 
Παραδειγματικά, εάν επιτεθεί το Ισραήλ στο Ιράν, τότε το Ιράν θα αντεπιτεθεί και στο Ισραήλ και στις αμερικάνικες βάσεις στην περιοχή του Περσικού Κόλπου. Και αυτά πλέον δεν είναι υποθετικά σενάρια της στήλης αλλά επίσημες δηλώσεις ανώτατων Ιρανών αξιωματούχων όπως ο πτέραρχος Αμίρ Αλί Χατζιζαντέχ, διοικητής του επίλεκτου στρατιωτικού σώματος των φρουρών της επανάστασης.

Όσο και να είναι εφιαλτικό, 
όσο και να είναι τραγικό όσο και να είναι φρικαλέο είναι πλέον αναπόφευκτο.

Ο Παγκόσμιος Πόλεμος είναι γεγονός!

http://thesecretrealtruth.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...