Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Με δύο εκατομμύρια μετανάστες οι εργολάβοι της πολιτικής μιλούν για ρατσισμό

Τα άνθη του κακού έχουν βλαστήσει στην Ελλάδα. Ολα πλέον τα φασιστικά σαπρόφυτα μιάς χρήσης κυβερνούν και έρχονται και άλλα για να τα αντικαταστήσουν. “Αλυσίδα πάει το βασίλειο” που έλεγε και ο Ανδρέας. 
Στην Ελλάδα πολλοί έχουν παρεξηγήσει τους ρόλους τους ή δεν τους έχουν κατανοήσει. Ενας απο τους πολλούς της σημερινής χουντικής κυβέρνησης που παράνομα κατά την άποψη μου  - όπως και άλλων πολλών ακαδημαικών - κυβερνά τη χώρα είναι ο Ρουπακιώτης. Eνας άνθρωπος που δεν υπηρέτησε την Ελλάδα απο οποιαδήποτε θέση από την οποία πέρασε. Στη σημερινή κυβέρνηση διορίσθηκε με το ζόρι απο τη ΔΗΜΑΡ και αυτό έχει τη σημασία και την αξία

του.
Παρότι δεν έχει να παρουσιάσει κανένα σημσντικό έργο σαν υπουργός για αυτούς που τον πληρώνουν, των οποίων είναι υπάλληλος και στους οποίους
πρέπει να δίνει αναφορά και να μη απουσιάζει απο τις επερωτήσεις στη Βουλή
(εννοώ τους Ελληνες πολίτες) έχει πάρει πάνω του - κάτι σαν διαπιστευτήριο υποταγής σε ξένα κέντρα αποφάσεων – να περάσει ένα αντιρατστιστικό νόμο που στόχο έχει κατά 90% την ΧΑ και τον ναζισμό. 
Υπενθυμίζω ότι η ΧΑ ανδρώθηκε απο την απουσία του ΛΑΟΣ που έκανε πρωθυπουργό το Παπαδήμο της Τριμερούς, κάτι που δεν του συγχώρησε ο Ελληνικός λαός. Ανδρώθηκε όμως και απο την απουσία  δυνατού αντιμνημονιακού λόγου, που ταυτίστηκε με τον πατριωτισμό. 
Το ΣΥΡΙΖΑ κάθε μέρα αλλάζει σώβρακο… Οι ΑΝΕΛ παραμυθιάζουν τον Ελληνικό λαό καθημερινά με συνθήματα της προηγούμενης δεκαετίας ενώ απασχολούν τον κόσμο με τρίχες. Το ΚΚΕ πάλι επι Παπαρήγα φαινόταν να τα έτσουζε στο μπάρ της Βουλής. Η ΧΑ χτυπάει στο κέντρο και κερδίζει. Ακόμη και χωρίς να μιλάει θα κερδίζει! Οι άλλοι δουλεύουν για αυτή. Οι άλλοι είναι το πρόβλημα, όπως και η έλλειψη ενός πραγματικά πατριωτικού κόμματος που θα έβλεπε τον διεθνισμό εκ των έσω προς τα έξω και όχι αντίστροφα σαν το ΣΥΡΙΖΑ. 
O υγιής πατριωτισμός δεν απαγορεύει σε ένα μετανάστη να αγαπάει την Ελλάδα ή την πατρίδα του αλλά αν δεν έχει μόνο Ελληνική υπηκοότητα δεν του επιτρέπει να γίνει Πρωθυπουργός, η εκπρόσωπος στη Βουλή/Δήμο ή μέλος των ΕΔ. Πέραν της υπηκοότητας που με ευκολία χάρισε το ΠΑΣΟΚ για ψηφοθηρία και κατόπιν προφανώς εντολών των αφεντικών τους των αγορών υπάρχει και η άδεια μόνιμης παραμονής που δεν το ακούω κάν να υπάρχει μέσα στις δυνατές λύσεις.
Η επίλυση του μεταναστευτικού που έγινε πρόβλημα επι των μνημονιακών δυνάμεων κατοχής, είναι θέμα οικονομικό και η Ελλάδα δεν έπρεπε να δέχεται μετανάστες από το 2009. Οχι γιατί είναι “εναντίον” τους αλλά γιατί θα την βυθίσουν στο αίμα και θα την οδηγήσουν στη διάλυση. Υπάρχουν όρια στον αριθμό αποδοχής μεταναστών σε κάθε χώρα. Παράδειγμα η Γερμανία που ρατσιστικά ξεχωρίζει τους μετανάστες στους οποίους δίνει υπηκοότητα σε μετανάστες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας. Ο Μεγαλοεπενδυτής εκεί να κάνει το μάγκα όχι στη Ψωροκώσταινα των Καμίνηδων και των Μπεκρήδων…

Είναι δυνατόν σε μια Ελλάδα δύο και πλέον εκετατομμυρίων μεταναστών να μιλάει έστω και ένας για ρατσισμό και αντιρατσιστικό νόμο;
Aν ναί, τότε υπάρχει προδοσία. Μην αρνείστε το αυτονόητο. Μην αρνείστε τη κοινή λογική.

Ο αντιρατσιστικός νόμος ρίχνει νερό στο μύλο της ΧΑ

Οι ύβρεις της κυβέρνησης κατά των 400,000 Ελλήνων πολιτών που ψήφισαν ΧΑ είναι πάλι προς την ίδια διεύθυνση. Εγώ πάλι, όλο αυτό το σκηνικό το βλέπω ότι θα διαλύσει τη χώρα. Αφενός γιατί διαχωρίζει το λαό σε ρατσιστές και σε αντιρατσιστές (κάτι που θα μεγιστοποιηθεί από τα νέα οικονομικά μέτρα και το νέο μεταναστευτικό κύμα που έρχονται) και αφετέρου επειδή η ποινικοποίηση των ρατσιστικών πράξεων και όχι η απαγόρευση της ελεύθερης έκφρασης καλύπτει πλήρως και επαρκώς όλα τα θέματα. 
Η αναστολή πολιτικών δικαιωμάτων όμως δεν χρειάζεται στον αντιρατσιστικό νόμο γιατί εμποζίζει τη δημοκρατική έκφραση αλλά και γιατί ξεχωρίζει τους Ελληνες απο τους μετανάστες (αυτό απο μόνο του είναι ρατσιτικό). Αυτό είναι αυτονόητο. 
Το θέμα των γενοκτονιών πρέπει να αναφέρεται με την έκφραση “αναγνωρισμένων γενοκτονιών”.  Επειδή είναι βλάκες πρίν δημοσιοποιήσουν τον νόμο ας μου στείλουν ένα αντίγραφο με email να το διορθώσω. Θα με διευκολύνουν και δεν θα αιματοκυλίσουν τη χώρα.
Πρίν εμφανισθεί η ΧΑ στην Ελλάδα δεν υπήρχε ποτέ θέμα με τους Εβραίους. Το θέμα κατά των Εβραίων αναδύθηκε περισσότερο απο τη μέρα που στόχος του αντιρατσιστικού νόμου ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ έγινε μόνο ο ναζισμός και όχι οι άλλες γενοκτονίες των Ελλήνων. 
Η εικόνα ενός υπουργού στα μάτια των Ελλήνων πολιτών που ασχολείται μόνο με το ναζισμό και μιας Ρεπούση που αρνείται τις γενοκτονίες των Ελλήνων είναι τραγική. Η σχέση επίσης του Κουβέλη με το ΚΙΣ, την οποία δεν έχει δημόσια μέχρι τώρα αρνηθεί, δείχνει το προφανές. Η επιμονή και του Βενιζέλου για το θέμα κάνει ακόμη πιο τραγική την κατάσταση. Αφού δείχνει την πλειοδοσία στη μειοδοσία. Υπάρχει μειοδοσία γιατί υπάρχει σύνταγμα. Δεν πρόκειται για διεθνιστική αντίληψη από τη στιγμή που Ελληνες και μετανάστες δεν έχουν ασφάλιση και ίδια ημερομίσθια. Η ανασφάλιση και η μαύρη εργασία βασιλεύει. Οι ΕΟΖ σιωπηρά λειτουργούν με ύποπτα εργατικά δικαιώματα και παροχές… 
Δεν μπορώ να αρνηθώ το θάνατο 6 εκατομμυρίων Εβραίων ούτε τα θύματα του Ναζισμού στην Ελλάδα αλλά σαν Ελληνα με θίγει η παρουσία τέτοιων πολιτικών στην Ελληνική Βουλή. Η παρουσία τους είναι για να υποστηρίζουν τα ΕΛληνικά ζητήματα κατά πρώτον και αυτό με τον αντιρατσιστικό νόμο δεν το κάνουν. Φαίνεται ότι εκετελούν εντολές, κάτι που επιβεβαιώθηκε απο το πρόσφατο προσκύνημα του Αβραμόπουλου στη Νέα Υόρκη. Η βλακώδης επιμονή του Παγκόσμιου Εβραικού Συμβουλίου να στηρίξει ένα τέτοιο νόμο μετέφερε τα μάτια όλων πάνω στους Εβραίους. Κανένας στην Ελλάδα δεν ασχολιόταν μαζί τους πλήν του ότι όλοι γνωρίζουν πως τις τράπεζες των δανειστών δεν τις έχουν Ιταλοί…
Δεν είναι όμως μόνο οι Εβραίοι το κέντρο του κόσμου. Στην Ελλάδα υπάρχουν και οι Ελληνες. Το θέμα ειναι τί γίνεται με τους Ελληνες που λοιμοκτονούν. Ο αντιρατστικός νόμος της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ, όπως και η παστρικιά εμβολή εκ των όπισθεν της ΝΔ με το κόλπο του “Νάνου που ξύπνησε…” στη νομοθέτηση ενός πυροτεχνήματος θα πετύχει τρία πράγματα…
1. θα διαλύσει τη χώρα 
2. θα ηρωοποιήσει τη ΧΑ ανεβάζοντάς της τα ποσοστά
3. θα στοχοποιήσει τους Εβραίους της Ελλάδας
Ξενοδοχεία αστέγων έχουν γίνει οι Ελληνικές φυλακές. Τα λύμματα του αντιρατσιστικού έχουν βγεί έξω απο τους βόθρους και η βρώμα τους έχει φτάσει στον ουρανό. Είναι ευθύνη του Σαμαρά που ο Ρουπακιώτης είναι ακόμη υπουργός και δρά κατά των Ελλήνων και της ενότητας της χώρας. Την τελική ευθύνη την έχει πάντα ο Πρωθυπουργός και κανένα άλλο λαμόγιο.

Αντί επιλόγου

Οι δημόσιες παρεμβάσεις του Παγκόμιου Εβραικού Συμβουλίου υπέρ του αντιρατσιστικού νόμου ήταν λάθος, γιατί ο νόμος ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ ήταν λάθος και ο κόσμος ταύτισε τη θέση του με κάτι οφθαλμοφανώς λάθος. Ηταν σαν ένας αφηνιασμένος να χτυπάει το κεφάλι του με λύσσα στον τοίχο. Aμα ηρεμήσουν στην Αμερική και ενημρωθούν πιθανόν να καταλάβουν ότι άλλοι έχουν το όνομα και άλλοι έχουν τη χάρη.
Ο αντιρατσιστικός νόμος δεν χρειάζεται. Ποινικοποίηση ναί,  χωρίς διακρίσεις σε Ελληνες και μετανάστες, αναφορά στις “αναγνωρισμένες γενοκτονίες” χωρίς διευκρίνηση ναι, διευκόλυνση σε θέματα δικαιοσύνης των μεταναστών ναί. Περιορισμός στην έκφραση και αναστολή πολτικών δικαιωμάτων όχι, αυτό θα ήταν αντισσυνταγματικό, φασιστικό και ρατσιστικό κατά των Ελλήνων. Είμαι σωστός.
Ο Πίνακας στα αριστερά, ένας Πίνακας που ένας Ρουπακιώτης και ένας νάνος διανοητής δελακώλου δεν θα καταλάβαινε, δείχνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό παράνομης μαύρης εργασίας έχει η Ελλάδα, η Ιταλία, η Πορτογαλία και η Ισπανία, τα κράτη του ευρωπαικού νότου με τα μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα.


http://zcode-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_6.html


http://hellas-diaggeleas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...