Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

H Eλλάδα ακούει ένα Νάνο και η θεωρία του σόκ ξαναθριαμβεύει.

Είμαι σαφώς εναντίον του αντιρατσιστικού νόμου γιατί έχει σκοπό τη διάλυση της χώρας. Πρόσφατα σας έδωσα μια γεύση, του πώς μπορούν να προκύψουν τα πράγματα εναντίον αυτών που τον υποστηρίζουν. Ελπίζω στην Αμερική να πήραν το μήνυμα μου. 
Η Ελλάδα δεν κυβερνάται απο Ελληνες. 
Η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι αναδιοργανώνει τον Ελληνικό στρατό σε τρείς τομείς, της άμυνας, της αντίδρασης και της ασφάλειας.

 Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για σφαγές. Ξέρει ότι έχουν πέσει τα προσωπεία και ότι ο κόσμος αργά ή γρήγορα θα αντιδράσει. Ενα σπίρτο αρκεί για να ανάψει τη πυρκαγιά. Μόλις γίνει το τζαμί…



Με πάνω απο δύο εκατ. μουσουλμάνους, η Ελλάδα θα γίνει Συρία. Και στη Συρία έβαλαν ιδιώτες ισλαμιστές φαντάρους μέσα. Αντιλαμβάνεστε την αντιστοιχία;

Ο Βαλαωρίτης έχει πολλές διασυνδέσεις και εύκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ποιοί είναι από πίσω του. Στη ζωή του έγινε γνωστός απο το μεικτό γάμο του και απο τους φίλους του. Σαν ποιητή δεν τον έχω ακούσει.  Στην ιστορία άν περάσει αντιρατσιστικός νόμος θα μείνει γνωστός με το μικρό του όνομα όπως η Ρεπούση με το τελευταίο της. 
Είναι άσχημο, να γίνεται κανείς γνωστός για κάτι άσχετο απο εκείνο με το οποίο ο κόσμος νομίζει ότι ασχολείται. Και εδώ τα ΜΜΕ που ανέδειξαν πρώτα τη Φούσκα της Ανατολής έπαιξαν το ρόλο τους.

Αν περάσει ο αντιρατσιστικός νόμος, ο Νάνος του Σαμαρά θα είναι ένας νέος Εφιάλτης.
Tον έβαλαν τον τύπο. Αλοίμονο αν ο κάθε Βαλαωρίτης αντιπροσωπεύει τη διανόηση της Ελλάδας. Αλοίμονο αν δούμε και αυτόν Πρόεδρο της Ακαδημίας. Βέβαια έχουμε δεί και χειρότερα…κάτι τύπους με 13 εργασίες κλπ…

Ομοιος τώ όμοιω και η κοπριά στα λάχανα…
Στον Σαμαρά δεν θα έστελνα ποτέ επιστολή. Με προδότες δεν συνομιλώ. Αφήνω άλλους που είναι διαπλεκόμενοι να το κάνουν. Δεν είμασταν ποτέ στο ίδιο επίπεδο.Ο κόσμος έχει βαρεθεί να βλέπει και να ακούει στα ΜΜΕ “πατριώτες” που είναι άλλου γένους, να το παίζουν Ελληναράδες και να το κρύβουν. 
Αγαπητοί αναγνώστες, να διαβάζετε πάντα προσεκτικά ότι ανακοινώνεται και να διαβάζετε νέα απο το εξωτερικό. Τραίνα περνούν μπροστά σας και δεν βλέπετε τίποτα.
Η Ελλάδα θα διαμελιστεί σε τέσσερα κομμάτια. Η Κρήτη όπως και  η Κύπρος θα γίνει μέλος της Ισραηλητικής ομπρέλλας. Η Κύπρος ήδη παρεδόθη μέσω μνημονίων Ελλάδας και Κύπρου. Η Δυτική Θράκη θα γίνει Κόσοβο. Για την Μακεδονία παίζεται. Τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα πάνε στη Τουρκία.
To πρόβλημα με τον αντιρατσιστικό νόμο δεν είναι η ΧΑ. Αυτό λύνεται ποινικά. Είναι ότι τα αφεντικά της χούντας που κυβερνά, θέλουν να προκαλέσουν εξέγερση και διαμελισμό της χώρας για να επωφεληθούν. Δεν μπορεί να απαγορεύεται στους πολίτες να εκφράζονται όπως θέλουν. Αυτό είναι και φασισμός και ρατσισμός.
Σύντομα προβλέπω ότι θα υπάρξουν και οι Ασπροι Πάνθηρες του Φωτός και η κυβέρνηση θα μετράει κεφάλια μεταναστών στο δρόμο…!!!! 

ΥΓ. Τo ιστολόγιο είναι σε ανακαίνιση
http://zcode-gr.blogspot.gr/2013/06/blog-post_1.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...