Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Τα δυσνόητα οξύμωρα της Ουκρανίας - Εβραϊκή Συμπαράταξη με... Ναζιστές;

Του Μιχαήλ Στυλιανού

΄Ενα πολύ περίεργο φαινόμενο, στά όρια του ανεξήγητου μυστηρίου, επισημάνθηκε τουλάχστον από διμήνου και εξακολουθεί να κρατεί σε βαθειάν απορία παρατηρητές και μελετητές των διεθνών εξελίξεων. Πρόκειται για το μυστήριο της απουσίας οποιασδήποτε αντίδρασης των πανίσχυρων  ανά τον κόσμο εβραϊκών οργανώσεων στην άνοδο ναζιστών στην εξουσία μιας μεγάλης ευρωπαϊκής χώρας, με το πραξικόπημα του Κιέβου.
Για τους πληροφορημένους παρατηρητές, ειδικότερα στην Ελλάδα, τα αιχμηρά ερωτηματικά που εκτόξευσε και συντηρεί  αυτό το «παρά φύσιν» φαινόμενο δεν παραγκωνίσθηκαν από το  μυστήριο της εξαφάνισης του μαλαισιανού Μπόϊνγκ
777 -παρά την καταιγιστική δημοσιότητα για το δεύτερο...
Και τούτο διότι οι ΄Ελληνες έχουν μακρά και ... συνεχή πιστοποίηση της άκρας
ευαισθησίας και ακαριαίας εγερσιμότητας των παντοδύναμων αμερικανικών εβραϊκών οργανώσεων, πανέτοιμων να επέμβουν, με πάντοτε τελεσφόρα αποτελέσματα, όχι απλώς για να εξαλείψουν και το φάσμα έστω του ναζιστικού χαιρετισμού από τον πολιτικόν ορίζοντα αλλά ακόμη και την απλή αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες.
Δικαιοδοτικό- υποτίθεται- υπόβαθρο τέτοιων παρεμβάσεων στους  θεσμούς ξένου κράτους είναι η -υπό την εφιαλτικήν εμπειρία του Ολοκαυτώματος- προληπτική μέριμνα για την εξάλειψη ενδεχόμενης μελλοντικής απειλής κατά της μικρής, μέχρι πρόσφατα στην Ελλάδα, εβραϊκής κοινότητας.
Ξενίζουν βέβαια, αυτές οι,προσβλητικές συχνά, παρεμβάσεις, τούς Έλληνες -που δεν βαρύνονται, όπως άλλοι, με την διάπραξη ή συνέργεια σε αντιεβραϊκά πογκρόμ- αλλά τις αντιμετωπίζουν με την κατανόηση λαού με ανάλογες εφιαλτικές εμπειρίες. Ακόμη και παραβλέποντας προκλητικές...αδεξιότητες, όπως  όταν ηγετική προσωπικότητα κεντρικής διεθνούς εβραϊκής οργάνωσης επαίρεται, στην Jerusalem Post, με ανακοίνωσή του, ότι δύο συναντήσεις του με τον πρωθυπουργό της Ελλάδος τελικά καρποφόρησαν (με την δίωξη της Χρυσής Αυγής). Αλλά ενώ συγχαίρει τον κ.Σαμαρά, γιατί  ανταποκρίθηκε  μετά την δεύτερη συνάντησή τους την Αθήνα, ταυτόχρονα τον ψέγει, επειδή καθυστέρησε επί εξάμηνο μετά τη συνάντησή τους στη Νέα Υόρκη!
                               
Το Οξύμωρο
Σε αστρικήν απόσταση από την υπερευαισθησία προς την Ελλάδα, ανακαλύπτονται τα αισθήματα των πανίσχυρων εβραϊκών οργανώσεων στις ΗΠΑ και σε άλλες δυτικές χώρες απέναντι στην ανάσταση ενός νευρώδους και επιθετικού ναζιστικού κινήματος, στους κόλπους του νέου πραξικοπηματικού καθεστώτος στην Ουκρανία, χώρα διεκδικούμενη από την Ευρωπαϊκή ΄Ενωση και το ΝΑΤΟ.
Πλημμύρισαν το Διαδίκτυο εικόνες και βιντεοταινίες ενόπλων ή ροπαλοφόρων σωμάτων, με στολές, περιβραχιόνια και τατουάζ με το έμβλημα των Ναζί, σε μαχητικές εμπροσθοφυλακές των συγκρούσεων με την αστυνομία του Κιέβου. Ανταποκρίσεις από πόλεις της Δυτικής Ουκρανίας για διαδηλώσεις με την κραυγή «Θάνατος στούς Ρώσους και στους Εβραίους».Αναφορές για επιθέσεις με βόμβες μολότωφ και φωτογραφίες  με αγκυλωτούς σταυρούς και ρατσιστικά συνθήματα στις πόρτες συναγωγών. Και τηλεφώνημα μεταξύ Ευρωπαίων υπουργών που επιβεβαίωνε  ότι δράστες των δολοφονιών εκατοντάδας διαδηλωτών και αστυνομικών στην Πλατεία Μεϊντάν ήσαν στην πραγματικότητα ένοπλοι πραξικοπηματίες.
 Ξετυλίχθηκε  από τα μέσα Φεβρουαρίου μια εικόνα εκτεταμένης κατάστασης τρόμου, που αναζωπύρωσε, στις μνήμες του εβραϊκού στοιχείου, τον εφιάλτη των πογκρόμ της γερμανικής κατοχής, όπου ως πρωταγωνιστές, στις σφαγές και στον όλεθρο, διακρίθηκαν τα τάγματα Ες Ες των Ουκρανών εθνικιστών Ναζί του Στεπάν Μπαντέρα.
Με αφορμή αυτά τα γεγονότα, ο Πάτρικ Κόκμπερν, σε εκτενές άρθρο του στην βρεταννική Ιντεπέντεντ της 9ης Μαρτίου, περιέγραψε το όργιο σφαγής, κτηνώδους κακοποίησης και ανθρώπινου εξευτελισμού σε βάρος 95.500 Εβραίων, στην μόνη πόλη του Λβόφ, με το πογκρόμ του Ιουλίου 1941, ένα μήνα μετά την είσοδο των Γερμανών. Μαρτυρίες Εβραίων ιστορικών και θυμάτων που επέζησαν βεβαιώνουν ότι «η δολοφονική επιχείρηση διεξήχθη πρωτίστως από την πολιτοφυλακή της Οργάνωσις Ουκρανών Εθνικιστών ( OUN)» -των οποίων ναζιστές απόγονοι ανέλαβαν προ ημερών το υπουργείο Εσωτερικών, τη Γενική Εισαγγελία και τη νέα Αστυνομία του πραξικοπηματικού καθεστώτος του Κιέβου.
Εφημερίδες του Ισραήλ κατέγραφαν τον Φεβρουάριο, τις κραυγές για βοήθεια εκπροσώπων του εβραϊκού στοιχείου. Ο επικεφαλής της κεντρικής οργάνωσής τους στην Ουκρανία, Εντουάρντ Ντολίνσκυ, περιέγραφε την κατάστασή τους ως  «καθεστώς τρόμου». Ο Ραβίνος του Κιέβου, Μοσέ Ρέουβεν Αζμάν, συνιστούσε στους ομοθρήσκους του να εγκαταλείψουν το Κίεβο και εί δυνατόν και την Ουκρανία. « Δεν θέλω να προκαλέσω τη μοίρα, δήλωσε στην ισραηλινή εφημερίδα Μααρίβ, αλλά υπάρχουν συνεχείς προειδοποιήσεις για σχέδια επιθέσεων κατά εβραϊκών ιδρυμάτων.»
Πάρ’ όλα αυτά, παρά τη βοή των κραυγών και την μαστιγωτική  πειστικότητα των εικόνων (ανάμεσα στις οποίες και η βιντεοταινία με ένστολους αστυνομικούς να μεταφέρουν με φορείο το ακέφαλο πτώμα συναδέλφου τους στο Κίεβο), από τίς πανίσχυρες διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις καμμία αντίδραση. Σιγή ασυρμάτου...
                        
Τερατόμορφο Πάζλ
Εμβρόντητοι διεθνείς και εντόπιοι παρατηρητές είδαν στη συνέχεια να διογκώνονται τερατόμορφα τα χαρακτηριστικά αυτού του  ψηφιδωτού αινίγματος ( πάζλ), με τη συνεχή προσθήκη νέων ψηφίδων.΄Οπως λ.χ.: Οι χειραψίες του Γαλλο-εβραίου «νεο-φιλοσόφου» (και συμβούλου του Σαρκοζί στην εκστρατεία της Λιβύης) Μπερνάρ- Ανρί Λεβί, με νεο-ναζί μαχητές της Πλατείας Μεϊντάν. Η φωτογραφία του νέου «πρωθυπουργού» Αρσένυ Γιάτσενιουκ  να χαιρετά τον «λαό του» με  υψωμένη και ευθεία την παλάμη στον χιτλερικό χαιρετισμό, πλαισιωμένος από τον πρωτοπυγμάχο τoυ ακροδεξιού κόμματος (UDAR) Βιτάλυ Κλίτσκο ( Γερμανό υπήκοο) και τον αρχηγό του νεοναζιστικού κόμματος «Σβόμποντα»΄Ολεχ Τυάχνυμποκ.
(Η φωτογραφία πρέπει τώρα να πείσει και τον εργολάβο της ΝΕΡΙΤ, κ.Καψή, που διέψευδε μαχητικά αυτόν  τον χιτλερικό χαιρετισμό στην εκπομπή «Ενικός» για την κρίση των ΜΜΕ,την Δευτέρα,στο Σταρ)
Πρόσθετες ψηφίδες ,που εμφανίζονταν διαδοχικά ,στο απίστευτο πάζλ:
-      Οι πρώτοι νόμοι της Βουλής του νέου καθεστώτος, όπου δεσπόζει η κατάργηση της ποινικοποίησης της ναζιστικής προπαγάνδας και η απαγόρευση του κομμουνιστικού κόμματος.
-      Η σύνθεση της νέας κυβέρνησης, όπου οι εθνικοσοσιαλιστές (Σβόμποντα και UNO-UNSO) κατέλαβαν τους θώκους του αναπληρωτού πρωθυπουργού, των υπουργών Αμύνης, Εσωτερικών,Παιδείας, Νεολαίας, Αγροτικής Πολιτικής και Τροφίμων, Φυσικών Πόρων και Οικολογίας, τουΓενικού Εισαγγελέως, του Γραμματέως και του Αναπληρωτού Γραμματέως του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας και Αμύνης και της Προέδρου Εθνικής Επιτροπής κατά της Διαφθοράς...
-      Η ανακάλυψη ότι ο πραξικοπηματικός πρωθυπουργός κ. Γιάτσενιουκ, πρώην υπουργός οικονομικών και πρωθυπουργός της τέως καταδίκου προέδρου Γιούλιας Τιμοσένκο, είναι δημιούργημα του δισεκατομμυριούχου Τζώτζ Σόρος, υψηλόβαθμο στέλεχος της «εκκλησίας» της Σαϊεντολογίας και πρώην διοικητής τράπεζάς της, (Aval Bank),στην Ουκρανία.
Ο κ. Γιάτσενιουκ είναι εβραϊκής καταγωγής. Η κυβέρνησή του διόρισε κυβερνήτη του Ντνεπροπετρόφσκ τον Ολιγάρχη Ιγκόρ Κολομόϊσκυ, (περιουσία $ 2,5 δις), ο οποίος έχει και την ισραηλινή υπηκοότητα.
-      Η πληροφορία από το Ισραηλινό Πρακτορείο JTA  ότι πέντε βετεράνοι του ισραηλινού στρατού ηγούνται τμήματος 40 «μαχητών πόλης» της ναζιστικής οργάνωσης Σβόμποντα, που έχει σαν σύμβολο  τον ηγέτη των Ουκρανών Ες Ες στο ρωσικό μέτωπο Στεπάν Μπαντέρα.
-    Ο υπερτριαντάχρονος αρχηγός τους, με το ψευδώνυμο «Δέλτα», εδήλωσε ότι ανέβηκε τις βαθμίδες της ιεραρχίας (της μαχητικής οργάνωσης) χάρις στις μαχητικές δεξιότητες που απέκτησε στο τάγμα αναγνωρίσεως της Μεραρχίας Givati (στην Γάζα της Παλαιστίνης). Βεβαίωσε ότι είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός  «ναζιστές» για τους συμπολεμιστές του, οι οποίοι «δεν είναι αντισιωνιστές» και τον προσφωνούν «αδελφό». Παραδέχθηκε όμως ότι άλλοι Εβραίοι τον ρωτούν αν αυτός τους χαιρετά με το εβραϊκό «Σαλόμ», ή με το «Χάϊλ Χίτλερ»...
-      Αλλά εβραϊκής καταγωγής ,όπως αναφέρουν αμερικανικές πηγές, είναι επίσης η Αμερικανίδα βοηθός Υπ.Εξ. κ. Βικτώρια Νούλαντ (Nudelman), η αρχιτέκτων της πραξικοπηματικής κυβέρνησης, όπως και ο ορμητικός Υπ.Εξ. κ. Τζων Κέρρυ(Kohn) και η πρέσβης των ΗΠΑ στον ΟΗΕ κ.Σούζαν Ράις, η οποία ζητεί δρακόντιες κυρώσεις για την «ρωσσική εισβολή στην Ουκρανία».
-    Η κ. Νούλαντ η οποία -φορτωμένη με ογκώδη σάκκο- φωτογραφήθηκε  μοιράζοντας σάντουϊτς στους «αγωνιστές της δημοκρατίας» του Μεϊντάν, είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο, σε συνέδριο επιχειρηματιών, ότι οι ΗΠΑ είχαν «επενδύσει» περισσότερα από 5 δις. δολλάρια «για να βοηθήσουν την Ουκρανία  στην επίτευξη των ευρωπαϊκών στόχων της». Ο «πρωθυπουργός» κ. Γιάτσενιουκ, με το ως άνω βιογραφικό, είναι δικό της σκεύος επιλογής, όπως προκύπτει από το διαρρεύσαν («Fuck U.E.») τηλεφώνημα  στον υφιστάμενό της πρέσβη στο Κίεβο.
-      Αμερικανικές πηγές αναφέρουν επίσης  ότι η κ. Βικτώρια Νούλαντ είναι σύζυγος του κ. Ρόμπερτ Κάγκαν, της γνωστής  οικογενείας Κάγκαν, εβραϊκής καταγωγής υπερακραίων φιλοπόλεμων νεοσυντηρητικών συμβούλων του πρώην αντιπροέδρου Ντικ Τσένυ και του ζεύγους Κλίντον και αρειμάνιων σχεδιαστών του «Νέου Αμερικανικού Αιώνα».
                       
Τελευταία πινελιά στον σουρρεαλιστικό πίνακα της διεθνούς κρίσης περί την... δημοκρατία, την ανεξαρτησία και την εδαφικήν ακεραιότητα (ειδικά) στην Ουκρανία:
Ο αρχιραβίνος του Κιέβου Μοσέ Ρέουβεν Αζμάν, που τον Φεβρουάριο καλούσε του Εβραίους να εγκαταλείψουν τη χώρα, αναφέρεται τώρα από το Ισραηλινό Πρακτορείο να συνεργάζεται με τον «Δέλτα» (των νεοναζί Σβόμποντα) στην αεροπορική αποστολή τραυματιών σε νοσοκομεία του Τελ Αβίβ... Ο Ραβίνος και πρόεδρος της Εβραϊκής Ομοσπονδίας της Ουκρανίας, Ντοβ Μπλέϊχ Τζέϊκομπ, απηύθυνε έκκληση στη Μόσχα για «τον τερματισμό της επίθεσης εναντίον της Ουκρανίας». Και ο ΡαβίνοςΜίκαελ Καπούστιν της Κριμαίας έκανε «έκκληση στους Εβραίους όλου του κόσμου» να φωνάξουν «εναντίον της εισβολής των Ρώσων στην Κριμαία». (Αυτός πάντως μοιάζει ήσυχος πως από τους Ρώσσους δεν κινδυνεύει!)

Υστερόγραφο:  Μυστήριο οι βουλές και οι επιφοιτήσεις του Ιαχβέ. Για την εξιχνίασή του επιβάλλεται περαιτέρω άρδευση από τις αμερικανικές πηγές αδέσμευτης ενημέρωσης...

4 σχόλια :

  1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΥΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ...
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΟΛΑΚΕΡΗ ΓΔΕΡΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΦΙΟΥΧΟΥ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ,Ε;ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΨΑΧΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΖΑΡΟ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΨΕΥΔΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE!ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ναζισμός γνήσιον τέκνο τού Σιωνισμού!! Ο χάζαρος Χίτλερ, οί σιωνιστες χρηματοδότες του ή βρώμικη ιστορία τού β παγκοσμίου πολέμου, πολεμος ό οποίος είχε στόχο τήν Σταλινική ΕΣΣΔ, καθώς καί τά κόματα τής τότε κομμουνιστικής διεθνούς, όταν οί χάζαροι σιωνιστές διεπίστωσαν ότι ό δικός τους άνθρωπος ο Τρότσκι απέτυχε νά δαδεχθεί τόν Λένιν στήν εξουσία προετοίμασαν τόν έτερο δικό τους άνθρωπο Α. Χίτλερ, επειδη ή ομάδα τού Στάλιν καί ό ίδιος ήταν πρόσωπο μή έλέχόμενο από αυτούς, ή ιστορία διδάσκει πολλά, εάν είμαστε φυσικά σέ θέση νά τήν αξιολογήσουμε, 1922, ό Στάλιν κατόπιν πρότασεως τού Λένιν ψηφίζετε σάν Γ.Γ. τού πανενωσιακού κόματος τών μπολσεβίκων, ό τρόσκυ μένει στήν από όξω, Φυσικα συνεχίζει τήν συνομωτική του δράση μέχρι τήν απέλαση του από τήν Αλμα Ατα τό 1929, οι Χάζαροι αποτυνχάνουνε ή έλευση τού Τρόσκυ στά πράγματα θά έκανε περιτή τήν εμφανιση του Χίτλερ στό προσκήνιο ή τότε ΕΣΣΔ, θά έιχε διαμελισθεί (πράγμα τό οποίο συνέβει τό 1990, χάριν στίς υπηρεσίες των άλλων πραχτόρων τους Γκορμπατσωφ, καί Γιέλτσιν) καί ό Β.Π.Π δέν θά είχε συμβεί ποτε!!! ή Νέα Τάξη Πραγμάτων θά είχε επικρατήσει από τότε, χωρίς τήν εμφάνιση τού Χίτλερ καί χωρίς απολλύτως καμία πολεμική εμπλοκή , εάν δέν κατανοήσουμε αυτό δέν έχουμε κατανοήσει τίποτε!!! Αποτέλεσμα τής αποτυχίας τών Χαζάρων, ήταν ή εφεύρεση από τό χαζάρικο κατεστημένο τού Χίτλερ, ενός σχιζοφρενούς χαζάρου μέ καταγωγή από τήν Αυστρια, καί έτσι ποιπόν τό 1923, εχουμε τό πραξικοπημα τής μπυραρίας τού Μονάχου, ήταν μία κίνηση πόυ έγινε εντελώς σκόπιμα ώστε ό Χίτλερ νά γίνει γνωστός στόν γερμανικό λαό, ήταν μία διαφήμηση σκηνοθετημένη, 1937, Μόσχα εκαθαρίσεις τού σιωνιστικού δικτύου ΑΡΜΟΣ Μπουχαριν, Ζηνόβιεφ, Κάμενεφ, Ράντοκ, καί τά μέλη τών ομάδων τους τά οποία δρούσαν μέσα στό κρατικό καό κοματικό μηχανισμό τής Σοβιετικής ένωσης συλαμβάνονται καί εκτελούνται κατόπιν δίκης ό οποία λαμβάνει χώρα μέ ακροατήριο μέ παρουσία ξένων στρατιωτικών καί πολιτικών απεσταλμένων από όλες τίς μεγάλες χώρες τής Δύσης καί από τίς ΗΠΑ κανείς μέχρι τώρα από τούς παρατηρητές δέν ε΄χει ανφισβητήσει τήν νομική ορθότητα τής διαδικασίας στίς εκθέσεις τίς οποίες υποβάλανε πρός τίς κυβερνήσεις τους, 1938, προσάρτηση της Αυστρίας από τόν Χιτλερ, δηλαδή εδώ έχουμε τήν αρχή τού Β.Π.Π, , οί ναζί προσαρτούνε τήν Αυστρία, τήν Τσεχοσλοβακία, θέτουνε υπό τόν έλεχο τους τήν Ουγγαρία, τήν Βουλγαρία, καί τήν Ρουμανία, παράληλα αναμιγνύονται ένεργα, στόν εμφύλιο πόλεμο τής Ισπανίας μέ στρατιωτικές δυνάμεις, υπέρ τού πραξικοπηματία φασίστα Φράνκο αλλά στήν δύση ((δέν τρέχει κάστανο)) ! 1η Σεπτεμβρίου 1939, εισβολή καί κατάληψη τής Πολωνίας, αλλά καί πάλι οι φερόμενες σάν δυτικές δημοκρατίες δέν κουνήσανε ούτε τό δαχτυλάκι τους, τό μόνο πού τίς ενόχλησε είναι ή σοβιετική επέμβαση καί επαναπροσάρτηση εδαφών τά οποία ανήκανε στήν Ρωσία καί τά είχε αρπάξει ή Πολωνία τό 1919-1920 κατά τών επεμβάση τών χωρών τής ΑΝΤΑΤ κατά τή διάρκεια τής ρωσικής επανάστασης, όλα τά υπόλοιπα είναι λίγο πολύ γνωστα, ή νέα τάξη πραγμάτων αφού αποδυνάμωσε τό αριστερό κίνημα σέ όλες τίς χώρες τής δύσης μέ τή δημιουργία δεκάδων καί καί εκατοντάδων ψευτοαριστερών οργανώσεων, αφού κατόρθωσε νά διεισδύσει στά Κ.Κ τών δυτικών χώρων διμιθουργόντας διάσπαση μέ ανθρωπους που ήταν πράχτορες δικοί της Π,χ Μπερλινγκουερ , γ,γ τού ιταλικού ΚΚ,, κινητοποιησε τούς ανθρώπους της οί οποίοι είχαν διεισδύσει μέσα στήν καρδιά τών ΚΚ κατά τήν διάρκεια τής ναζιστικής κατοχής στήν ευρώπη καί είχαν κατορθώσει νά διεισδύσουν μέσα από τίς ομάδες αντίστασεις όπως ό Ίμπρε Νάγκι στήν Ουγγαρία, Γκομούλκα στήν Πολωνία , ή αποσκίρτηση τού Τίτο στήν πρώην Γιουκοσλαυία φυσικά τά περισότερα από αυτά αυτά τά γεγονότα συνέβησαν μετά τόν θάνατο (δολοφονία) τού Στάλιν τό 1953, πέτυχανε αυτό πού δέν καταρθώσει πρίν τήν ανατροπή τού κομμουνισμου μέσα από τήν καρδιά τού Σοβιετικου κράτους, μέ την τοποθέτηση σάν Γ.Γ τού ΚΚΣΕ ενός φανατικού αντικομμουνιστή όπως ήταν ό Γκορμπατσωφ. καί έτσι από τό 1991, άρχιζει ή γενική επίθεση τής Ν.Τ.Π εναντίον όλων τών λαών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΚΤΩΒΡΙΑΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ !ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΙΝΟ ΚΑΙ ΕΧΤIΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ
      Η ΡΩΣΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΕΟΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΜΠΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ''ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ'' ΕΦΡΟΝΤΗΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ,ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΑΝ.
      ΕΤΣΙ.Ο ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΕΤΥΧΑΝ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΙΑΝ ΤΩΝ ΤΣΑΡΩΝ. ΤΟΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΗΘΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗς ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1917 ,ΕΝΩ Ο ΤΣΑΡΟς ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ ΠΡΟ ΕΠΤΑ ΜΗΝΩΝ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟΝ. ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΘΗ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΛΥΟΦ,Ο ΟΠΟΙΟς ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ..ΑΛΛΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΛΥΩΦ ΥΠΕΡΑΚΟΝΤΙΣΘΗ ΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΕΝΣΚΙ.
      Ο ΚΕΡΕΝΣΚΙ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ,ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
      ΣΤΗΝ ΣΟΒ.ΕΝΩΣΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΛΘΕ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΤΥΡΡΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΛΑΙΚΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ.Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΛΘΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΙΣΚΟΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ..

      ΟΙ ''ΓΕΡΜΑΝΟΙ'' ΑΠΟΣΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ
      ΤΟ 1917 ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΡΩΣΙΑ ΓΑΛΛΙΑ Μ.ΒΡΕΤΑΝΝΙΑ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΞΟΝΩΣ.ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟ 1917 ΟΙ ''ΙΣΧΥΡΕς ΔΥΝΑΜΕΙς'' ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΙΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗ.ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ Ο ΛΕΝΙΝ ΣΤΕΛΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗς ΠΟΛΕΜΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ , ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ '' ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΙΝΟ'' ..ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΛΕΝΙΝ ΠΗΡΕ ΑΠΟ 5-6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ!! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΜΑΞ ΒΑΡΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗ ΑΛ.ΧΕΛΦΑΝΤ 'ΠΑΡΒΟΥΣ'( ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ''ΜΙΚΡΟΣ'').

      http://www.youtube.com/watch?v=5a5nX-AbSRo

      Α.Γ

      Διαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...