Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Εσχατος εξευτελισμός: Tρία υπουργεία και την ΓΑΔΑ πούλησαν οι δανειστές της χώρας!

H Εurobank Properties AEEAΠ αγόρασε και τυπικά τρία υπουργείς και ολόκληρη την αστυνομική διεύθυνση Αττικής! Εννοούμε τα κτίριά της προς αποφυγή παρεξηγήσεων ανκ και πολλοί υποστηρίζουν ότι ο όμιλος Λάτση είχε αγοράσει προ πολλού κια το περιεχόμενό τους.
Εν πάση περιπτώσει τα 14 ακίνητα αγοράστηκαν από το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου με την ταυτόχρονη εκμίσθωσή τους στο Ελληνικό Δημόσιο για 20 έτη και τα χρήματα να πηγαίνουν στους ξένους δανειστές.


Το οικονομικό αντάλλαγμα που καταβλήθηκε από την Εταιρεία ανέρχεται σε 145,81 εκατ. ευρώ ενώ τα ετήσια έσοδα από μισθώματα θα είναι 14,05 εκατ. ευρώ.

Η συνολική δομημένη επιφάνεια των ακινήτων ανέρχεται σε 189.000 τμ περίπου, εκ των οποίων τα 136.000 τμ περίπου αντιστοιχούν στην ανωδομή και τα 53.000 τμ περίπου σε υπόγειους χώρους. Τα κυριότερα ακίνητα του χαρτοφυλακίου στεγάζουν:

• το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σε ακίνητο επί της οδού Αν. Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι,
• το Υπουργείο Υγείας, επί της Λεωφόρου Κηφισίας 39 στο Μαρούσι,
• το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, επί της Λεωφόρου Μεσογείων 96 στο Γουδί,
• τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας 173 στην Αθήνα, ενώ τα υπόλοιπα ακίνητα βρίσκονται σε κεντρικές τοποθεσίες της Αθήνας και της περιφέρειας.
Οι υπηρεσίες των ανωτέρω παρέχονται στους ξένους δανειστές δωρεάν με χρέωση των Ελλήνων πολιτών...

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...