Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αλέξης Τσίπρας: Tα δίνει όλα και αρχίζει απο τη Τράπεζα της Ελλάδας…!


Του Καθ.Δρ. Γ.Ζουγανέλη
Ο Αλέξης Τρύπας φέρεται απο ΜΜΕ της εθνικοδήθεν προπαγάνδας να έχει καταλήξει σε τέσσερα ονόματα που θεωρεί ότι θα είναι ιδανικά για τη θέση του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
Πρόκειται για τη Κατσέλη, που θεωρείται η επικρατέστερη αφού χαίρει μεγάλης εμπιστοσύνης από το κόμμα σύμφωνα με τα ΝΕΑ,  το Βαρουφάκη, τον  Πανταλάκη (πρώην στέλεχος της ΑΤΕ και της Τράπεζας Πειραιώς) και τον Καραμούζη (στέλεχος παλαιότερα της Eurobank και τώρα του Ομίλου Πειραιώς).
Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι πρόκειται για δυνατά ονόματα με γνώσεις για το τραπεζικό
και οικονομικό σύστημα και δυνατότητα ισχυρής παρέμβασης. Σε κάθε περίπτωση δεν επιθυμεί επουδενί να δει στη θέση του πρώτου ενοίκου της Τράπεζας της Ελλάδας τον Γιάννη Στουρνάρα. Οπως σημειώνουν τα ΝΕΑ (και πώς το ξέρουν), ο Αλέξης Τσίπρας είναι αποφασισμένος να δώσει αυτή τη μάχη επηρεασμένος από τη συμβουλή που του έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Χριστόφιας:
«Πρόσεξε. Η μοναδική θέση που πρέπει να προσέξεις στην κυβέρνησή σου είναι αυτή (σ.σ. ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος).. Εγώ έτσι την έπαθα.»

Σας δουλεύει o Tσίπρας

imageΔεν το συζητώ. Τα Δόλια ΜΜΕ του υπέβαλαν τον κατάλογο και τον αφήνουν απλά να διαλέξει. Βγάλανε και την ιστορία με το Χριστόφια για να δέσει το γλυκό δηλαδή για να στείλουν τη μπάλα στον εξώστη. Προηγουμένως έπαιξαν δήθεν και το παιγνίδι με το bonus των 50 εδρών.  Μετά βγήκε ο Γλέζος για να προετοιμάσει με δηλώσεις το πλαφόν για συνεργασία όλων των κομμάτων ΝΔ, Ελιάς, Καρότου και ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές της παρείτσας.
Οι δύο υποψήφιοι απο τους τέσσερις που αναφέρονται στο άρθρο προέρχονται απο τη Τράπεζα Πειραιώς, της οποίας μέτοχος είναι ο γνωστός μεγαλοπειχειρηματίας Σόρος και η οποία φαίνεται να ελέγχει τις εξελίξεις στο πολιτικό σύστημα (βλέπετε οπωσδήποτε εδώ).
Γνωστές είναι και οι διασυνδέσεις του κ.Βαρουφάκη με το μεγαλοεπενδυτή. Απο τους τέσσερις λοιπόν οι τρείς είναι της γραμμής Σόρος.
Η Κατσέλη είναι παντρεμένη με τον Γεράσιμο Αρσένη, που το 1994 είχε συμμετάσχει στη γνωστή Λέσχη των Ναϊτών Ιπποτών της Λέσχης Bilderberg. Η Κατσέλη επίσης προέρχεται απο το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ που χρωστάει στις τράπεζες και αλλάζει ονόματα για να μη πληρώσει τα δάνεια που χρωστάει στις τράπεζες.  Αυτό και μόνο αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τί πρόκειται να παιχτεί στο μέλλον στη Τράπεζα της Ελλάδας.
Για το θέμα “Γνώσεις” που δήθεν έχουν όλοι, αμφιβάλλω κάργα και μετά μανίας. Όλοι τους σαν καλά παιδιά θα κάνουν ότι τους λέει η Τρόικα και η Τράπεζα Πειραιώς.
Σε επιλογές  θα προηγούνται πάντα αυτοί που έχουν επιδείξει ήδη υπάκουη συμπεριφορά είτε στα φανερά είτε στα κρυφά μέχρι να πιαστούν. Τότε θα τους στείλουν να δίνουν διαλέξεις. να πάρουν θέσεις στην ΕΕ κλπ
Ο Τσίπρας δεν έχει χαμηλό ΙQ απλά είναι υπάκουος. Απο παιδί. Πολιτικό παιδί του Κουβέλη και του Αλαβάνου. Τι περιμένετε.
Tα εκλογικά αποτελέσματα δεν τα αποδέχομαι ούτε για αστείο. Eίμαι ευχαριστημένος γιατί φάνηκαν. 
Είναι όλοι μια παρέα και ο γύφτος (ο λαός δηλαδή) χώρια.
Κάνουν ότι τους λέει το Προξενείο για να μη χάσει ο Μεγαλοεπενδυτής τα λεφτά του. Υπάλληλοι είναι οι άνθρωποι με μεγάλο μεροκάματο και bonus.
Αφού άνοιξαν τον π… τους με τα καρότα άφησαν να ψηφίζουν οι απανταχού της γής Τούρκοι στη Δυτική Θράκη και να έχουμε ένα κόμμα του 40% με ψήφους απο το υπερπέραν! Φυσικά και το ξέρουν. Το πάνε για διάλυση.
Μη φοβάστε το κόκκινο.

Τα περισσότερα ΜΜΕ και ιστολόγια στο άσπρο και το κόκκινο template είναι. Δεν καταλάβατε το γιατί; Πλύση εγκεφάλου το λένε.

http://zcode-gr.blogspot.gr/2014/05/t_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...