Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Με την μεγαλύτερη σημαία μας θα υποδεχτούμε εμψυχώνοντας την Εθνική Ελλάδος!

















Με την μεγαλύτερη σημαία που κατασκευάστηκε υποδεχόμαστε την Εθνική μας ομάδα, αφιέρωμα εμψύχωσης προς τους φίλαθλους αναγνώστες μας!
Κάθε μάχη που χάνεται φέρνει μαζί της και μία νίκη... αυτή της εμπειρίας και της γνώσης!

Την μεγαλύτερη Ελληνική σημαία που κατασκευάστηκε ποτέ  έστειλε η  Κύπρος στη Βραζιλία τη θετική της ενέργεια στην Εθνική ομάδα για την πρόκριση  με την Κόστα Ρίκα για τους «16» του Μουντιάλ. 


Η συγκεκριμένη σημαία τοποθετήθηκε σε ένα κτίριο στην καρδιά της Λευκωσίας το απόγευμα του Σαββάτου και έχει εμβαδόν 1.650 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ζυγίζει 280 κιλά. Η επιχείρηση τοποθέτησης της γιγαντιαίας ελληνικής σημαίας άρχισε το πρωί και ολοκληρώθηκε έπειτα από περίπου έξι ώρες, με πρωτοβουλία του πρώην ποδοσφαιρικού παράγοντα Χριστόφορου Τορναρίτη.

Μάλιστα χρειάστηκε να εργαστούν 12 άτομα προκειμένου να τοποθετηθεί η σημαία, ενώ η κατασκευή της κόστισε περίπου 4.000 ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...