Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

"DAVE HODGE: Όλα όσα ξέρεις σε λίγο θα είναι παρελθόν. Η Ελλάδα είναι η αρχή, 8 βήματα μέχρι την πτώση της Αμερικής.

Ο γνωστός αναλυτής DAVE HODGE που προέβλεψε και αποκάλυψε τις πραγματικές διαστάσεις της κρίσης του 2008, σε μια πρωτοφανή σειρά τριών άρθρων του, αποκαλύπτει σήμερα, πράγματα και καταστάσεις που αφορούν τη διεθνή οικονομική συγκυρία και ένα δυσοίωνο σενάριο για τις επόμενο χρονικό διάστημα, μάλιστα κλείνει με μια "περίεργη" συμβουλή προς τους απανταχού μπλόγκερς...

Στο πρώτο άρθρο του τιτλοφορείται ως "Όσα ξέρεις σε λίγο θα είναι παρελθόν" και αναλύει την απόφαση των G19 (που δεν κάλεσαν την Ρωσία) της 16-11-2014 και αφορά την κατάργηση της προστασίας των τραπεζικών καταθέσεων και την αντιμετώπιση τους, ως επενδυτικά προϊόντα.

Μια απόφαση που ήδη έχει γίνει νόμος σε όλα σχεδόν τα κράτη της ΕΕ, την Αμερική, την Μ. Βρετανία και που προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια μυστική. Στο ίδιο άρθρο γίνεται λόγος για την οικονομική τραγωδία της Κύπρου, που παρότι τότε δεν ίσχυε η Απόφαση αυτή, εν τούτοις όμως αντίθετα σε κάθε νόμο και προστασία δικαιωμάτων εφαρμόσθηκε με ιδιαίτερο μένος.

Στο ίδιο άρθρο ο HODGE μιλά για μετάδοση του "εμβολίου της Κύπρου" όπως ονομάζει το πρόγραμμα που εφαρμόσθηκε και στην ερώτηση που του απευθύνουν ΠΟΤΕ θα γίνει κάτι ανάλογο στην Αμερική, δίνει 8 σημεία σταθμούς (με τα πρώτα 4 να γίνονται ιδιαίτερα γρήγορα) , ως ακολούθως:
1. Η κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας - πτώση της κυβέρνησης
2. Η κατάρρευση της Ισπανίας
3. Η κατάρρευση της Ιταλίας
4. Η κατάρρευση της Ιρλανδίας
5. Με αυτή τη φορά, η αμερικανική οικονομία παραπαίει. Ελλείψεις αρχίζουν να εμφανίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι ταραχές μεγαλώνουν. Περιορισμοί τίθενται στις τραπεζικές αναλήψεις . Η κυβέρνηση θα θέσει εκτός νόμου την πώληση του χρυσού σε ιδιώτες,
6. Οι τραπεζίτες θα κάνουν την κίνησή τους σε όλα τα περιουσιακά δικαιώματα όταν η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αρχίζει να λυγίζει.
7. Μέσω ενός flase flag θα εφαρμόσουν "δικαιολογημένα" έναν άτυπο "στρατιωτικό νόμο" του τύπου τα πάντα παρακολουθούνται, τα πάντα ελέγχονται.
8. Οι διαφωνούντες θα τεθούν σε καραντίνα.

Στο δεύτερο και τρίτο άρθρο του ο HODGE μιλά για τη σημερινή κατάρρευση της τιμής του πετρελαίου και τη σύνδεση με την κατάσταση στην Ελλάδα. Ο αναλυτής ξεκινώντας το άρθρο του διατείνεται ότι ο μόνος τρόπος να υπερνικηθεί μια πλήρη οικονομική κατάρρευση είναι το κυρίαρχο κράτος να αποκηρύξει εντελώς το χρέος!

Η Ελλάδα κατά τον HODGE έχει συντριβεί και εφιστά την προσοχή γιατί και μόνον ότι όλοι οι διεθνής αναλυτές κάνουν πως δεν βλέπουν ότι η Ελλάδα του τιποτένιου 2% του Ευρωπαϊκού ΑΕΠ, ουσιαστικά διαλύει την ΕΕ, ενώ οι κυρίαρχες χώρες Γερμανία και Γαλλία καθημερινά εγγράφουν δισεκατομμύρια απωλειών που δεν θέλουν να τις παραδεχθούν.

Ο HODGE συνεχίζει με μια απίστευτη ανάλυση για το θέμα της κρίσης του πετρελαίου που μέσα σε μια ημέρα (σσ την Τετάρτη 4/2) με το που ανακοίνωσε η ΕΚΤ τα μέτρα σε βάρος της Ελλάδας, έχασε σε λίγα λεπτά 8%, χωρίς καν η χώρα αυτή (Ελλάδα) να είναι ισχυρός πετρελαιοπαραγωγός).

Κλείνοντας ο HODGE απευθύνει μια περίεργη συμβουλή προς του μπλογκερς και τους εν γένει αφυπνιστές. Την παραθέτω αυτούσια :

“Some of my very best contacts have told me that it is time to stop warning the people, because it is now time to start hiding from the wrong people.”

ΠΗΓΗ 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...