Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ ΜΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΛΥΣΣΑΞΑΝ. ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.


 
 

 
Διαβάστε: Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Α΄ ΜΕΡΟΣ / ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Β΄ ΜΕΡΟΣ / ΠΗΓΑΝ  ΣΤΗΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  5  ΦΟΡΤΙΑ  ΜΕ  ΚΟΜΜΕΝΑ  ΚΕΦΑΛΙΑ  ΚΑΙ  2  ΦΟΡΤΙΑ  ΜΕ  ΚΟΜΜΕΝΑ  ΑΥΤΙΑ.  ΠΟΣΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΧΙΩΤΕΣ  ΓΛΥΤΩΣΑΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Γ΄ ΜΕΡΟΣ / ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ  Ο  ΒΑΧΙΤ  ΠΑΣΑΣ:  «ΣΦΑΞΑΜΕ  ΚΑΙ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΓΡΙΕΣ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ.  ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ   ΚΑΙ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΒΡΕΦΗ  ΚΑΤΩ  ΤΩΝ  ΤΡΙΩΝ  ΕΤΩΝ».  ΤΟ  ΚΟΡΑΝΙΟ:  «ΟΠΟΙΟΣ  ΣΦΑΞΕΙ  ΕΝΑ  ΑΠΙΣΤΟ  ΠΗΓΑΙΝΕΙ  ΣΤΟΝ  ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ».  ΣΗΜΕΡΑ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΥΡΩΠΗ  ΓΕΜΙΖΕΙ  ΑΠΟ  ΠΙΣΤΟΥΣ  ΤΟΥ  ΚΟΡΑΝΙΟΥ.


Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Δ΄ ΜΕΡΟΣ / ΘΑ  ΜΟΙΑΖΟΥΝ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΟΙ  ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ  ΣΦΑΓΕΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ  ΠΟΥ  ΜΑΣ  ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ  Ο   ΤΣΙΠΡΑΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΑΛΛΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ»  ΚΑΙ  ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ  Ο  ΕΒΡΑΙΟΣ  ΣΟΡΟΣ ;

ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ  ΕΝΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΝΗΣΙ  ΚΑΙ  ΣΦΑΖΟΥΝ  200.000  ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Ε΄ ΜΕΡΟΣ


Ο  Απρίλιος  του 1822  έμελλε να αποτελέσει μια από τις πιο φρικτές στιγμές της ανθρωπότητας. Η καταστροφή της Χίου από τα  τουρκικά  και  εβραϊκά  στίφη έδωσε καινούργιο νόημα στη λέξη θηριωδία. Γέμισε η Χίος από ποντικούς και γάτες που τρέφονταν από τα πτώματα. Τούρκοι  και  εβραίοι  μπήκαν στο λεπροκομείο και έσφαξαν τους  λεπρούς. 

ΤΟΥΡΚΟΙ  ΚΑΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΕΣΦΑΞΑΝ  ΜΑΖΙ    ΑΝΗΜΠΟΡΟΥΣ  ΛΕΠΡΟΥΣ  ΤΟΥ  ΛΕΠΡΟΚΟΜΕΙΟΥ  ΧΙΟΥ
Τούρκοι  και  εβραίοι  μπήκαν στο λεπροκομείο και έσφαξαν τους ενοίκους, δηλ. τους λεπρούς, προκαλώντας ένα χείμαρρο αίματος, ο οποίος έρεε από το κατώφλι  του  κτιρίου.
ΤΟ  ΣΒΗΣΙΜΟ  ΤΗΣ  ΜΝΗΜΗΣ  ΜΑΣ

Ο  «έλληνας  πρωθυπουργός»  Τζέφρυ  Παπανδρέου,  οι  διαταγές    του  παγκόσμιου  Ιουδαϊκού   Σανχενδρίν  και  η  υπακοή  των  ελλήνων  πολιτικών.   Η  διαγραφή  της  αλήθειας  από  τα  βιβλία,  το  σβήσιμο  της  μνήμης  των  γκοΐμ  και  το ξαναγράψιμο  της  ιστορίας. 


  Δήλωση (2.000)  του Τζέφρυ Παπανδρέου,  ενώπιον της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής: «Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μια επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία για την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές. Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου».

Ομιλία  του  Τζέφρυ  Παπανδρέου  στην  βουλή  (8/2/2010).
"Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών  δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής.  Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Έλληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια".



ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑ  ΣΥΜΦΩΝΕΙ  ΜΕ  ΤΙΣ  ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ  ΤΟΥ  ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΟΥ  «ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ  ΣΩΜΑΤΟΣ;


ΟΙ  «ΕΛΛΗΝΕΣ»  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  (ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΤΖΕΦΡΥ,  ΤΟΝ  ΤΣΙΠΡΑ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΚΥΡΙΑΚΟ)  ΕΙΝΑΙ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΙ.  ΤΑ  ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ. 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ:


Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.



H Ελλάδα είναι μια από τις χώρες με τον πιο γερασμένο πληθυσμό σε όλο τον κόσμο, αφού τουλάχιστον 19% των κατοίκων της είναι άνω των 65.

Η πατρίδα μας τώρα είναι στην 5η θέση παγκοσμίως (!) στις «γερασμένες χώρες» αλλά τα πράγματα αναμένεται να γίνουν πολύ χειρότερα με απρόβλεπτες συνέπειες για το μέλλον του τόπου (οικονομικά και κοινωνικά) και ο καθένας διαβάζοντας τα στοιχεία που συνέλεξε το υπουργείο μπορεί να καταλάβει πως είναι πολύ πιθανή η ανατροπή ακόμα και της πληθυσμιακής σύνθεσης της χώρας στο άμεσο μέλλον αν συνυπολογίσουμε και την διαρκώς αυξανόμενη ροή λαθρομεταναστών.  Και αυτό γιατί στην εν λόγω μελέτη του υπουργείου υγείας υπάρχει η εκτίμηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας πως από το 2015 έως το 2050 ο αριθμός των ηλικιωμένων θα είναι μεν γενικά αυξητικός αλλά όχι με τον ίδιο ρυθμό παντού. Δηλαδή ο ρυθμός αύξησης θα είναι μόλις 56% στις χώρες υψηλού εισοδήματος, 138% σε χώρες ανώτερου μεσαίου εισοδήματος, 185% σε χώρες χαμηλότερου μεσαίου εισοδήματος και σε χώρες χαμηλού εισοδήματος εκτοξεύεται κατακόρυφα και φτάνει στο 239%.

Προφανώς η εξαθλιωμένη πατρίδα μας με τους καθημερινά όλο και πιο φτωχοποιημένους κατοίκους εντάσσεται στην τελευταία κατηγορία, πράγμα που σημαίνει πως οι γέροντες σύντομα θα είναι πλειοψηφία στην χώρα. Ο καθένας εύκολα διαβλέπει το τραγικό τέλος που επιφυλάσσουν οι «έλληνες πολιτικοί» στους απόμαχους της ζωής, αφού μάλιστα στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται πως οι πέντε πρώτες αιτίες θανάτου στην Ελλάδα είναι ήδη τα εγκεφαλικά, η στεφανιαία νόσος, ο καρκίνος του πνεύμονα, ο καρκίνος του μαστού και τα τροχαία.

Αιτίες που στο μεγαλύτερο ποσοστό τους αφορούν τους ηλικιωμένους και που προφανώς, απαιτούν κόστος για την πρόληψη και την αντιμετώπιση τους που η Ελλάδα του τρίτου μνημονίου δύσκολα θα καταβάλει όταν αρνείται να καταβάλει ακόμα και μια σύνταξη… «παρηγοριάς».
Η ελπίδα των «ελλήνων πολιτικών» είναι πλέον ότι πολλές συντάξεις, ίσως και να τις… «γλιτώσει» ο κρατικός προϋπολογισμός, επειδή αρκετοί γέροντες μπορεί να υποκύψουν πιο γρήγορα από τις παραπάνω ασθένειες.-







Η βιομηχανία της «φιλανθρωπίας»  των  «ελλήνων»  πολιτικών  και  της  ελληνικής  δικαιοσύνης.

Η  ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΜΙΤ  ΠΛΗΡΩΝΕΙ  ΑΔΡΑ  ΤΟΥΣ  "ΕΛΛΗΝΕΣ"  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ  "ΑΛΛΟΥΣ"  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
 


 

 

Στην Ελλάδα του παράλογου και της παραλυσίας, η δουλεμπορία σήμερα αντιμετωπίζεται περίπου ως πλημμέλημα. Όταν η αστυνομία  συλλάβει δουλεμπόρους, τα δικαστήρια, υποχρεώνονται από την ισχύουσα νομοθεσία, να τους αφήσουν ελεύθερους με εγγύηση, με χαϊδέματα ποινών. Οι δουλέμποροι εισπράττουν 3.000-6.000 το κεφάλι για τη διακίνηση του «εμπορεύματος», οι συνεργάτες τους ιδιοκτήτες των βρωμερών πολυκατοικιών στα γκέτο της Αθήνας ενθυλακώνουν φοροδιαφεύγοντας 3-7 ευρώ την ημέρα ανά άτομο δηλ. 20.000-70.000 ευρώ το μήνα, οι έμποροι ναρκωτικών, πορνείας, παιδοφιλίας και διακίνησης ανθρώπινων οργάνων, θησαυρίζουν, όπως και μη-κυβερνητικές οργανώσεις και διάφοροι δικηγορίσκοι και παρατρεχάμενοι.



ΤΗΝ  ΙΔΙΑ  ΣΤΙΓΜΗ  ΤΟ  ΙΣΡΑΗΛ  ΕΧΕΙ  ΔΕΧΘΕΙ  ΜΟΝΟ  ΤΕΣΣΕΡΑ  ΑΙΤΗΜΑΤΑ  ΑΣΥΛΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟ  2009.


Το Ισραήλ απελαύνει βίαια όλους  τους λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην πατρίδα  τους, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009! 


Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.  Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την "σωστή" και "εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία".


 ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ «ΑΛΛΑΧΟΥ ΑΚΜΠΑΡ». Ο  ΣΟΡΟΣ  ΚΑΙ  Η  ΤΟΥΡΚΙΚΗ  ΜΥΣΤΙΚΗ  ΥΠΗΡΕΣΙΑ  ΔΙΝΟΥΝ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ  ENA  ΦΥΛΛΑΔΙΟ  ΠΟΥ  ΓΡΑΦΕΙ:  «ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ  ΣΤΗΝ  ΕΛΛΑΔΑ».


Στις  σελίδες  αυτού  του  εντύπου,  υπάρχουν  όλες  οι  πληροφορίες  για  έναν  λαθρομετανάστη,  πού  βρίσκονται  τα  κέντρα  κράτησης,  ποια  είναι  η  ελληνική  νομοθεσία,  καθώς  και  τηλέφωνα…δικηγόρων,  που  αναλαμβάνουν  (με  το  αζημίωτο  φυσικά – ο  Σόρος  και  οι  τούρκοι  πληρώνουν),  τέτοιες  υποθέσεις.  Επίσης  τους  παρέχει  πλήρεις  πληροφορίες,  προτρέποντάς  τους  μάλιστα  να  μην  δώσουν  αποτυπώματα  σε  άλλες  χώρες,  παρά  μόνον  στην  Ελλάδα,  έτσι  ώστε  να  επιστρέψουν  στην  Ελλάδα,  σε  περίπτωση  που  φτάσουν  σε  άλλη  χώρα  και  δεν  τους  αρέσει. 


 

ΤΟ  ΣΤΟΙΧΗΜΑ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΣΟΡΟΣ  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΕΥΡΩΠΗ:  Η  ΠΛΗΡΗΣ  ΕΦΑΡΜΟΓΗ  ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ   ΚΑΛΛΕΡΓΗ.  "ΟΙ  ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ  ΝΑ  ΓΙΝΟΥΝ  ΛΑΟΣ  ΜΙΓΑΔΩΝ  ΚΑΙ  Η  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ  ΡΑΤΣΑ  ΝΑ  ΕΙΝΑΙ Η  - ΑΜΟΛΥΝΤΗ - ΙΟΥΔΑΪΚΗ". 
 
 
Άρθρο  του Θεόδωρου Κατσανέβα 
 23-Ιαν-2012
«Η σημερινή οικονομική καταστροφή μας έχει αποπροσανατολίσει από έναν μεγαλύτερο κίνδυνο: την ταχύτατη αλλοίωση της εθνολογικής σύνθεσης της χώρας, και τελικά τη μουσουλμανοποίησή της. Το ενδιαφέρον όλων επικεντρώνεται στις επόμενες εκλογές και όχι στις επόμενες γενιές όπως θα έπρεπε. Σύμφωνα με τη ρεαλιστική όσο και εφιαλτική αυτή πρόβλεψη, σε 10-20 χρόνια, η Ελλάδα όπως την ξέρουμε σήμερα, δε θα υπάρχει πια. Σε δέκα χρόνια, εδώ στο καλύτερο οικόπεδο της γης που έχει μπει στο μάτι πολλών, θα κατοικούν 4-5 εκατ. μουσουλμάνοι νεαροί σε ηλικία, έναντι 8-9 εκατ. γερασμένων ελληνογενών. Τότε, θα είναι αδύνατο να σταματήσει η συνέχιση της μαζικής εισβολής και του πολλαπλασιασμού της, με δεδομένο ότι οι γυναίκες-μουσουλμάνες γεννούν πέντε παιδιά κατά μέσο όρο, έναντι λιγότερο από ένα των ελληνίδων.
 
Την  Ελλάδα το 1990  κατοικούσαν,  σε   ποσοστό 98%,  ΕΛΛΗΝΕΣ  φυλετικά  με  θρήσκευμα  Χριστιανοί  Ορθόδοξοι.  Σήμερα  το 15% του πληθυσμού που ζει στην Ελλάδα είναι πρόσφυγες και μετανάστες, πρώτης ή δεύτερης γενιάς!  Πρόκειται για την μεγαλύτερη πληθυσμιακή αλλοίωση που έχει υποστεί οποιαδήποτε χώρα της Ευρώπης.
 
ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ  ΑΡΧΑΙΑ  ΕΛΛΑΔΑ.
Οι νόμοι του Σόλωνα  προέβλεπαν πως εάν κάποιος πολίτης ήθελε να γίνει βουλευτής   ΕΠΡΕΠΕ:
1. Να είναι Αθηναίος πολίτης.
2. Nα κατέχει την Ελληνική θρησκεία και παιδεία
(όμαιμον, ομότροπον, ομόθρησκον).
3. Nα ΜΗΝ είναι κίναιδος, και
4. Να καταγραφεί ΟΛΗ η περιουσία του, μέχρι και τα σανδάλια που φορούσε, καθώς και η οικογενειακή του περιουσία.
ΟΙ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ  ΣΤΗΝ  ΝΕΑ  ΕΛΛΑΔΑ
ΤΟ  ΜΟΝΑΔΙΚΟ  ΚΡΑΤΟΣ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ ΜΕ  ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΥΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΥΤΕ  ΕΝΑΣ  ΤΟΥΣ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΕΡΓΑΣΘΕΙ.

  



 



ΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΤΟΥΡΚΟΥ  ΣΦΑΓΕΟΣ  ΒΑΧΙΤ.  «Τα συμβάντα στη Χίο το 1822».

Ο υπεύθυνος για τις σφαγές της Χίου το 1822, ο τότε διοικητής του νησιού, Βαχίτ πασάς,  εξορίστηκε  από  τον  σουλτάνο και κατά τον χρόνο της εξορίας του γράφει  τα  απομνημονεύματά του,  στα  οποία  αποσιωπά γεγονότα, παραποιεί αλήθειες και  προσπαθεί να αιτιολογήσει τις πράξεις του, που τις ονομάζει  «σκληρά μέτρα για λόγους πολιτικής και παραδειγματισμού». Παρ' όλα αυτά, μέσα από το κείμενό του, που μεταφράστηκε από τα τουρκικά, φανερώνεται με τον πιο ωμό τρόπο η απανθρωπιά, η σκληρότητα και η αφροσύνη  του  ασιατικού  κτήνους. 


ΟΙ  ΓΑΤΕΣ  ΤΗΣ   ΧΙΟΥ  ΤΡΕΦΟΝΤΑΝ  ΜΕ  ΠΤΩΜΑΤΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΚΑΙ  ΛΥΣΣΑΞΑΝ

«Γέμισε η Χίος από ποντικούς και γάτες που τρέφονταν από τα πτώματα. Οι γάτες μάλιστα τρελάθηκαν. Τις κατέλαβε ένα είδος υδροφοβίας, με συνέπεια να είναι το δάγκωμά τους δηλητηριώδες. Οι γάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τις αγέλες των σκύλων, που σύχναζαν στην αγορά κρεάτων για τροφή».


«Τάϊμς» του Λονδίνου,
( αρ. φύλ. 11661 σελ. 2, της 11-9-1822). 

« Πολλές λεπτομέρειες από τις  τρομερές  βαρβαρότητες που διέπραξαν οι Τούρκοι στη Χίο έχουν ήδη  γίνει γνωστές.  Ακόμα και Γερμανικές εφημερίδες περιέγραψαν τις βαρβαρότητες. Από τις 120.000 Έλληνες απέμειναν περί τους 900 από τους οποίους πολλοί πεθαίνουν από ασθένειες που προκαλούνται από τα άταφα πτώματα. Το πιο ωραίο και ανεπτυγμένο νησί του Αρχιπελάγους ερημώθηκε. Οι πιο πολιτισμένοι, δυναμικοί και έγκριτοι κάτοικοι του νησιού, το άνθος της Ελλάδος, έχουν οι περισσότεροι εξοντωθεί, εκπατρισθεί ή πουληθεί ως σκλάβοι από τους απίστευτους σφαγείς τους. Εν τούτοις, τέτοιες πράξεις έχουν αμβλυνθεί από Άγγλους και σχεδόν δικαιολογήθηκαν στον Αγγλικό Κοινοβούλιο, αποδιδόμενες σε ελληνικές προκλήσεις. Πότε οι Έλληνες προμελετημένα σφαγίασαν αδιακρίτως ολόκληρο τον ανδρικό πληθυσμό μιας επαρχίας; Πότε οι Έλληνες απήγαγαν δεκάδες χιλιάδες ανυπεράσπιστες γυναίκες και αθώα παιδιά για να ικανοποιήσουν ακόλαστες ορέξεις και πάθη; Θα εξισωθεί η πλήρης καταστροφή της Χίου, που μετετράπη σε στάχτες και ο ενταφιασμός 50.000 ανδρών στα συντρίμμια των φιλήσυχων σπιτιών τους, προς την καταστροφή μιας φρουράς μετά από προδοτική συμπεριφορά της;»






ΟΛΟΙ  ΣΦΑΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΙΘΥΝΟΥΣΕΣ  ΤΑΞΕΙΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΥΜΝΟΥΝ  ΔΙΑΡΚΩΣ  ΜΟΝΟ  ΤΑ  ΠΑΘΗΜΑΤΑ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ
ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ  ΠΗΓΑΝ  ΠΟΤΕ  ΣΤΗΝ  ΝΑΟΥΣΑ  ΚΑΙ  ΣΤΗΝ  ΧΙΟ  ΝΑ  ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ  ΕΝΑ  ΑΠΛΟ  ΣΤΕΦΑΝΙ;

Προφανώς  οι  εβραίοι  της  Θεσσαλονίκης  κυνηγήθηκαν  την  περίοδο  του  πολέμου  από  τους  Γερμανούς.  Αυτό  είναι  γεγονός  αναμφισβήτητο.  Οι  εβραίοι  όμως  έχουν  κοντά  τους,  για  να  διεκτραγωδήσουν  τα  πραγματικά  ή  υποθετικά  παθήματά  τους  ένα  τεράστιο  παγκόσμιο  οργανισμό  που  κυριαρχεί  στην  γη.  Όλα  τα  χρηματιστήρια,  όλες  οι  παγκόσμιες  τράπεζες,  όλες  οι  εφημερίδες  και  οι  τηλεοράσεις,  ολόκληρο  το  Χόλυγουντ,  συγγραφείς,  παραγωγοί,  πολιτικοί,  οικονομικοί  και  "πνευματικοί"  παράγοντες,  ατελείωτοι. 
Οι  Έλληνες  τι  έχουν; 
Στην  δεκαετία  1940 - 1950  χάθηκε  πάνω  από  το  10%  του  Ελληνικού  λαού.  500.000  Έλληνες  εξόντωσαν  οι  κατακτητές  (Ιταλοί,  Αλβανοί,  Βούλγαροι,  Γερμανοί,  Άγγλοι)  και  500.000  οι  κομμουνιστές.  Στην  νομό  Κοζάνης  π.χ.  δημοσιεύτηκε  ότι  το  1950  βρέθηκαν  19.000  ορφανά  παιδιά  εκ  των  οποίων  τα  3.000  και  από  τους  δύο  γονείς. 
Ποιος  έκλαψε  ποτέ  γι  αυτά;  
Ξέρουμε  ότι  οι  "Έλληνες  πολιτικοί"  δεν  ενδιαφέρονται  για  το  συμφέρον  του  Ελληνικού  λαού. 
Αλλά  και  οι  δικαστές;  Δεν  είναι  σάρκα  και  αίμα  από  τον  ίδιο  τον  λαό  τους;  Πότε  ασχολήθηκαν,  με λόγους και  έργα  με  το  πραγματικό  ολοκαύτωμα  της  Νάουσας,  της  Χίου,  το  ολοκαύτωμα της  Μακεδονίας  από  Βουλγάρους, του  1916 - 17,  (58.000  πραγματικοί  δολοφονηθέντες  Έλληνες  από  Βουλγάρους)  και  ατελείωτα  άλλα; 
Οι  Έλληνες  δικαστές  έκλαψαν  για  τα  ολοκαυτώματα  του  λαού  τους  και  τους  μένει  ατελείωτος  χρόνος  να κλάψουν  και  για  τους  εβραίους;

ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ  ΥΜΝΟΛΟΓΙΕΣ  ΓΙΑ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΑΠΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ.


ΓΙΑ  ΤΑ  ΣΦΑΓΜΕΝΑ  ΑΠΟ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  ΑΚΡΑ  ΤΟΥ  ΤΑΦΟΥ  ΣΙΩΠΗ.



Στις 8-5-2016 στην  Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης, ο έλληνας δικαστής κ. Νικόλαος Βόκας, Πρόεδρος Πρωτοδικών, Πρόεδρος του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, μίλησε με θέμα την προσπάθεια του Προέδρου Πρωτοδικών και Προϊσταμένου του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης Άγγελου Κουτσουμάρη  το  1943  να  κινήσει  διαδικασίες  υιοθεσίας  για  μικρούς  εβραίους, πράγμα  για  το  οποίο  όπως  δήλωσε  ο  ίδιος  ο  Κουτσουμάρης:  «οι γερμανοί Διοικηταί κατεπλάγησαν από το θάρρος, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια αλλά και την προσφορά εκείνου ως έλληνος Δικαστού, του έσφιξαν το χέρι, τον συνόδευσαν μέχρι της κλίμακος του γραφείου των και τον διαβεβαίωσαν ότι έπρεπε να θεωρήσει το όλον θέμα λήξαν και τας υιοθεσίας ως εκ των περιστάσεων ανθρωπίνως επιβληθείσας».


Αν  εξαιρέσουμε  τις ανεπίτρεπτες  για  Ελληνα  δικαστή  πολιτικολογίες  (άσχετες,  ανιστόρητες  και  μέσα  στο  πνεύμα  της  παγκοσμιοποίησης  που  επέβαλλαν,  με  αφανή  τρόμο  στον  κόσμο,  οι  χρηματιστηριακοί  δικτάτορες  της  υδρογείου  Ρότσιλντ,  Ροκφέλερ και  Σόρος),  θα  περιμένουμε  από  τον  κ.  Βόκα να  πάει  στην  Νάουσα  και  στην  Χίο  και  να  αποτίσει  και  εκεί  φόρο  τιμής  στα  χιλιάδες  Ελληνόπουλα  που  σφάχτηκαν  άγρια  από  εβραίους  και  τούρκους.


Υποσημείωση;  Με  την  ομιλία  του  αυτή  ο  Βόκας  έκανε  ένα  τεράστιο  άλμα  για  την  μελλοντική  κατάκτηση  της  θέσεως του  προέδρου  του  Αρείου  Πάγου. 




Η  ΟΜΙΛΙΑ  ΤΟΥ  ΒΟΚΑ

Κυρίες και Κύριοι,


Θα ήθελα, καταρχάς, να εκφράσω τη βαθιά μου ευγνωμοσύνη προς την Ισραηλιτική Κοινότητα Θεσσαλονίκης για τη μεγάλη τιμή που μου επιφύλαξε να είμαι ο κεντρικός ομιλητής στη φετινή εκδήλωση Μνήμης για τα θύματα, τους Έλληνες Εβραίους μάρτυρες και ήρωες του Ολοκαυτώματος.


Δεν υπάρχει λέξη, που να χωράει τόσο, πόνο, μίσος, οδύνη και ευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, όσο η λέξη «Ολοκαύτωμα». Μια λέξη που εκφράζει τη μοίρα εκατομμυρίων ανθρώπων, σφραγισμένη με βασανιστήρια, εγκλεισμούς, ξεριζωμούς, στερήσεις, τραγωδίες, ορφάνια, απελπισία και θανάτους. Τα ονόματά τους χαμένα στο χρόνο, εγγεγραμμένα όμως με κεφαλαία γράμματα στο μαρτυρολόγιο της ανθρωπότητας.


Όλοι, όσοι είμαστε παρόντες σ’ αυτή την όμορφη εκδήλωση μνήμης, δεχόμαστε ότι το Ολοκαύτωμα είναι αναντίρρητα το γεγονός που, με την αβυσσαλέα βία και θηριωδία του, επισφραγίζει τη μακραίωνη ιστορία διωγμού των Εβραίων της Ευρώπης και στιγματίζει ανεξίτηλα την ιστορία της ανθρωπότητας του εικοστού αιώνα. Με το χιτλερικό ναζισμό, το απάνθρωπο πνεύμα του αντισημιτισμού φτάνει στο απόγειό του. Ο άνθρωπος βρίσκεται στο αποκορύφωμα της απανθρωπιάς του. Και τι ειρωνεία!!! Όταν πιστέψαμε ότι η Magna Carta, ο Διαφωτισμός, η Γαλλική Επανάσταση, οι αγώνες των λαών για ελευθερία και δικαιοσύνη, για σεβασμό στην αξία του ανθρώπου είχαν απομακρύνει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Όμως αποδείχθηκε με τον πιο οδυνηρό τρόπο ότι η θηριωδία δεν χρειάζεται απολίτιστα, πρωτόγονα και διεστραμμένα όντα. Αρκούν οι «κανονικοί» άνθρωποι,  οι πολιτισμένοι και μορφωμένοι, οι καλοί δικαστές, οι στοργικοί πατέρες, οι καλοί σύζυγοι και οι ευσυνείδητοι επαγγελματίες, όπως ακριβώς ήταν οι Γερμανοί ναζί, που ανήκαν μάλιστα στην πιο πολιτισμένη χώρα της Ευρώπης, τη χώρα της μουσικής και της φιλοσοφίας, των κλασικών και βιβλικών σπουδών, της τέχνης και της λογοτεχνίας. Αυτοί ήταν που ζωντάνεψαν τον εφιάλτη, το φρικτό πρόσωπο του ναζισμού.


Αν και έχουν περάσει 73 χρόνια από τα τραγικά γεγονότα της γενοκτονίας των Εβραίων από το ναζιστικό καθεστώς του Γ’ Ράιχ, οι μνήμες εξακολουθούν να είναι ιδιαίτερα έντονες και νωπές. Και τούτο, γιατί ανάμεσά μας εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που είδαν τους δικούς τους σκοτωμένους. Πέρασε δίπλα τους ο θάνατος.  Άκουσαν ήχους,  οιμωγές. Στη μνήμη τους χαράχτηκαν – σαν το καμένο σίδερο -  πρόσωπα, αίμα, ο φόβος. Και μπροστά τους οφείλει να μιλάει κανείς, όχι με φωνές μα με ψιθύρους.

"Η  ΠΙΚΡΗ  ΙΣΤΟΡΙΑ  ΤΩΝ  ΕΒΡΑΙΩΝ  ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ"  ΠΟΥ  ΑΚΟΥΣΕ  Ο  Κ.  ΒΟΚΑΣ.  ΜΗΠΩΣ  ΑΚΟΥΣΕ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΛΟΓΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛ.  ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ  ΓΙ  ΑΥΤΟΥΣ;  Ή  ΓΙΑ  ΤΗΝ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΟΥΣ  ΣΤΙΣ  ΣΦΑΓΕΣ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΗΣ  ΝΑΟΥΣΑΣ  ΚΑΙ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ;

Ή  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΑΓΓΛΙΚΟ  ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ  ΤΟΥ  1943  ΠΟΥ  ΣΚΟΤΩΣΕ  1000  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ  ΚΑΙ  10.000  ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ;

Κυρίες και Κύριοι,


Για την πικρή ιστορία των Εβραίων της πόλης της Θεσσαλονίκης άκουσα πρώτη φορά από τον πατέρα μου, όταν μικρό παιδί τότε ζούσα στην πόλη της Αθήνας. Μου έλεγε ότι όλοι οι άνδρες, ηλικίας 18 μέχρι 45 χρονών, στρατολογήθηκαν σε καταναγκαστική εργασία, εξαναγκάσθηκαν να στέκονται ώρες κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, ξυλοκοπήθηκαν και ταπεινώθηκαν. Ότι, διατάχθηκαν να φορούν ένα κίτρινο αστέρι πάνω στα ρούχα τους και υποχρεώθηκαν να μετακομίσουν σ ένα κλειστό γκέτο, δίπλα στις σιδηροδρομικές γραμμές. Μου έλεγε επίσης ότι το καλοκαίρι του 1943, κάθε τρεις μέρες μεταγωγικά βαγόνια γεμάτα με δύο χιλιάδες Θεσσαλονικείς Εβραίους το καθένα αναχωρούσαν για τα στρατόπεδα θανάτου στην Πολωνία, ότι εκτοπίσθηκαν και εξοντώθηκαν 50.000 άνθρωποι και η πόλη μέσα σε λίγους μήνες έχασε το 96% του Εβραϊκού της πληθυσμού. Ενός πληθυσμού που ήταν η ψυχή της, η δύναμή της, ο πλούτος της για αιώνες ολόκληρους. Οι άνθρωποι αυτοί είχαν την γλώσσα τους, τις παραδόσεις, τα τραγούδια τους. Τις συναγωγές, το νεκροταφείο, τα σπίτια, τα εργαστήρια, τα μαγαζιά τους. Και όλα αυτά εξαφανίστηκαν, σαν να μην υπήρξαν ποτέ. Μία ιστορία, μία παράδοση, χιλιάδες ζωές, όνειρα, μόχθοι, συναισθήματα, ελπίδες, χαρές, μνήμες, έσβησαν ολοκληρωτικά από τον χάρτη. Και όταν τα έλεγε αυτά, η φωνή του χαμήλωνε, έστρεφε το βλέμμα του και βυθιζόταν στις θύμησες του παρελθόντος της πόλης όπου έζησε, σα να έψαχνε ακόμη το μεγάλο αναπάντητο «γιατί». Όμως μέσα απ΄ αυτό το  οδυνηρό ταξίδι στην αχλύ του χρόνου, πάντοτε στο τέλος έβγαινε στην επιφάνεια μια πολύτιμη ανάμνηση. Η εικόνα ενός εβραιόπουλου, στο οποίο η οικογένειά του είχε ανοίξει διάπλατα τις φτερούγες της, για να το προστατεύσει από τη ναζιστική θηριωδία. Η σκέψη του μικρού αυτού νέου τον γαλήνευε, καθώς αισθανόταν την ικανοποίηση ότι είχε καταφέρει σώσει έναν αδελφό, μια σπίθα ελπίδας για τον κόσμο. Τέτοιες μικρές σπίθες ελπίδας, που βοήθησαν στην αναζωπύρωση του εβραϊκού έθνους, συντηρήθηκαν από πολλούς ταπεινούς, ανώνυμους συμπατριώτες μας, πραγματικούς ήρωες της διπλανής πόρτας, οι οποίοι με την προσφορά τους έγραψαν ένα σημαντικό κεφάλαιο στο ευαγγέλιο της ειρήνης. Σ΄ έναν τέτοιο ήρωα θα αναφερθώ σήμερα, τον τότε Πρόεδρο Πρωτοδικών και Προϊστάμενο του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης Άγγελο Κουτσουμάρη. Γιατί η Ιστορία δεν γράφεται μόνο από τους θύτες και τα θύματα, αλλά και από τους μικρούς αυτούς φύλακες της ελπίδας, που πρέπει να ανακαλούνται προτού χαθούν για πάντα στο χρόνο και στο θρύλο.


Την πνιγηρή εκείνη χρονιά του 1943, όπου μια απόκοσμη σιωπή πλανιόταν στα σοκάκια της πόλης και η απειλή του θανάτου είχε φωλιάσει στις ψυχές των ταλαιπωρημένων Εβραίων, ο προαναφερθείς Πρόεδρος Πρωτοδικών, μαζί με τους δικαστές του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, το δικηγορικό κόσμο της πόλης και τον απλό λαό, ύψωσαν απέναντι στο ναζιστικό παραλήρημα του φυλετικού μίσους το δικό τους ανάχωμα,  και ενεργώντας αστραπιαία, κάτω από συνθήκες μυστικότητας, δημιούργησαν ένα παράνομο δίκτυο υιοθεσιών. Ο Τζων Θωμάς, νέος εκείνη την περίοδο δικηγόρος και μετέπειτα Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, στα απομνημονεύματά του, θυμάται: «Η περίοδος συνέπεσε με τας παρανόμους φυλακίσεις, συγκεντρώσεις σε στρατόπεδα, θανατώσεις, λεηλασίας περιουσιών και τέλος την προς τα κρεματόρια της Πολωνίας απάνθρωπον μεταχείρισιν και τον εξανδραποδισμόν των στην Θεσσαλονίκη αδελφών ελλήνων ισραηλιτών και την παράλληλον αθρόαν προσφοράν των ελληνικών οικογενειών να διασώσουν και υιοθετήσουν τα κινδυνεύοντα ξένης ιθαγενείας εβραιόπουλα. Εχρειάζοντο όμως το Δικαστήριον, οι δικασταί και οι δικηγόροι δια την διαδικασίαν της υιοθεσίας. Ευτυχώς το Πρωτοδικείον μας διηύθυνε τότε ο ακέραιος και θαρραλέος δικαστής Πρόεδρος Πρωτοδικών Άγγελος Κουτσουμάρης, ο οποίος επιληφθείς, ώρισε εκτάκτους καθημερινώς (πρωί και απόγευμα) δικασίμους και δικαστάς, οι οποίοι με συντόμους διαδικασίας συζητούσαν και αμέσως απεφάσιζαν επί των αιτήσεων υιοθεσίας πολλών ελλήνων συζύγων την εις θέσιν παιδός απόκτησιν ανηλίκων ισραηλιτοπαίδων εις την οποίαν συναινούσαν οι μαρτυρικοί γονείς αυτών. Τας αιτήσεις υπέβαλαν και παρίσταντο κατά την συζήτησιν οι πλείστοι τότε των συναδέλφων (μεταξύ των οποίων και εγώ) πολλοί των οποίων από φιλαλληλίαν κατέβαλαν και τα έξοδα των δικών. Κατά τον τρόπον αυτόν συνετελέσθησαν εντός δεκαπενθημέρου περί τας 400 υιοθεσίες και δι΄ εσπευσμένης εκδόσεως αντιγράφων επακολούθησαν οι σχετικές ληξιαρχικές πράξεις δια των οποίων τα υιοθετούμενα αποκτούσαν την ελληνική ιθαγένεια και εξηρούντο των διωγμών. Υπήρχον όμως και οι καλοθεληταί και τας ομαδικάς αυτάς σωστικάς υιοθεσίας επληροφορήθη η γερμανική στρατιωτική διοίκησις, η οποία απέστειλε επείγουσαν διαταγήν στον ως άνω αείμνηστον Προϊστάμενον του Πρωτοδικείου, επιτασσόμενον όπως σταματήσει τας υιοθεσίας των εβραιοπαίδων και συγχρόνως υποβάλλει εντός πενθημέρου λεπτομερείς καταστάσεις με τα ονοματεπώνυμα και τας διευθύνσεις των φυσικών και θετών γονέων των ανηλίκων, τα ονοματεπώνυμα των συμπραξάντων δικηγόρων, δικαστών και γραμματέων και να ενεργήσει κάθε νόμιμη διαδικασία δια την αποτροπήν των υιοθεσιών. Εκ της βαρβάρου αυτής διαταγής οι πάντες καθηλώθησαν. Ο αείμνηστος Άγγελος Κουτσουμάρης χωρίς να ανακοινώσει κάτι στους πάντας ανησυχήσαντες εζήτησε ακρόασιν και χωρίς έλληνα συνοδόν διερμηνέα έγινε αμέσως δεκτός από τον Γερμανόν Στρατιωτικόν Διοικητήν Μάϊσνερ και τον υπασπιστήν του λοχαγόν Μαξ Μέρτεν, ο οποίος από Ιουνίου 1942 είχεν αναλάβει την ευθύνην της εφαρμογής των μέτρων των διώξεων και κατά των περιουσιών των Εβραίων της Μακεδονίας. Προς εκείνους εγνώρισεν εις την ελληνικήν ότι αυτός και μόνον υπήρξεν ο διευθύνων και οργανώσας κατά την ελληνικήν νομοθεσίαν την όλην διαδικασίαν των επάλληλων υιοθεσιών και ότι τούτο το έπραξε προς σωτηρίαν των αθώων παιδιών, έθεσε δε τον εαυτόν του στην διάθεσιν των γερμανικών αρχών». Και συνεχίζει «Ως έγινε εν συνεχεία γνωστόν και εις σχετικήν επίσκεψίν μου μου διηγήθηκε ο αείμνηστος Πρόεδρος Κουτσουμάρης ότι οι γερμανοί Διοικηταί κατεπλάγησαν από το θάρρος, την εντιμότητα, την ειλικρίνεια αλλά και την προσφορά εκείνου ως έλληνος Δικαστού, του έσφιξαν το χέρι, τον συνόδευσαν μέχρι της κλίμακος του γραφείου των και τον διαβεβαίωσαν ότι έπρεπε να θεωρήσει το όλον θέμα λήξαν και τας υιοθεσίας ως εκ των περιστάσεων ανθρωπίνως επιβληθείσας». Η αφήγηση του Τζων Θωμά για την ύπαρξη του οργανωμένου σχεδίου του Άγγελου Κουτσουμάρη για τις παράνομες υιοθεσίες εβραιόπουλων επιβεβαιώνεται τόσο από δημοσίευμα της κατοχικής  εφημερίδας «Νέα Ευρώπη» που σε άρθρο της την 30η Μαρτίου 1943 καλούσε σε τερματισμό των άθλιων αυτών πρακτικών, αλλά και από μια επιστολή του Ιταλού Προξένου στη Θεσσαλονίκη Guelfo Zamboni, όπου περιγράφοντας μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την 31η Μαρτίου 1943 μεταξύ των Γερμανών αξιωματικών και των επικεφαλής των εβραϊκών οικογενειών σχετικά με τα ισπανικά διαβατήρια, ανέφερε, μεταξύ άλλων, και για τις απειλές που είχαν εκτοξεύσει οι γερμανικές αρχές για την απαράδεκτη μεθόδευση των υιοθεσιών. Η μεγαλειώδης αυτή πράξη του Άγγελου Κουτσουμάρη δεν αποκαλύφθηκε από τον ίδιο, ούτε αποθεώθηκε από κάποια δημοσιογραφική πένα. Έγραψε την ιστορία της και παρέμεινε βουβή και σιωπηλή μέχρι σήμερα, όπως ταιριάζει στο ασύγκριτο μεγαλείο της ταπεινότητος του δικαστικού λειτουργού, ο οποίος συνέχισε αθόρυβα τη μοναχική του πορεία μέχρι τα ύπατα αξιώματα της δικαιοσύνης, προσηλωμένος πάντα στην προάσπιση των πανανθρώπινων αξιών, που δεν διακρίνουν τον άνθρωπο από τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τη γλώσσα. Με τον τρόπο αυτό έκανε πράξη την προτροπή του Οδυσσέα Ελύτη «Χαράξου κάπου με οποιονδήποτε τρόπο και μετά πάλι σβήσου με γενναιοδωρία».


Πολλοί από εμάς ίσως αναρωτηθούν: Μα τι είναι αυτό που κάνει την πράξη του Άγγελου Κουτσουμάρη τόσο ξεχωριστή και διαφορετική, μια μεγάλη πράξη ηρωισμού; Μα τι άλλο από το ότι χρησιμοποίησε το σύστημα δικαιοσύνης του οποίου ηγείτο, για να δημιουργήσει ένα θύλακα προστασίας αθώων ψυχών. Ένα θύλακα όμως που στα μάτια του «αποφωλίου τέρατος» φάνταζε εξόχως απειλητικός, καθώς θα μπορούσε να εξελιχθεί σε εκκολαπτήριο μιας φυλής που ήθελε πάση θυσία να εξαφανίσει, απλά και μόνο γιατί πίστευε ότι είναι ανάξια να υπάρχει. Το εγχείρημα του περήφανου και αδούλωτου δικαστή αντιστρατευόταν τον ίδιο τον πυρήνα της αρρωστημένης ιδεολογίας του κατακτητή και γι΄ αυτό ήταν μια γενναία πράξη αντίστασης. Μια αντίσταση διαφορετική από τις άλλες, που δεν εκφράστηκε με όπλα, αλλά με τη δύναμη του νου και της ψυχής, μια αντίσταση που θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική και από την καλύτερη στρατιωτική μηχανή, αν τελικά δεν είχε, όπως όλοι οι μεγάλοι αγώνες, και αυτή προδοθεί.


Στον αγώνα αυτόν ο Άγγελος Κουτσουμάρης δεν ήταν μόνος. Πίσω του στοιχήθηκε όλος σχεδόν ο νομικός κόσμος της Θεσσαλονίκης, δικαστές, δικηγόροι, γραμματείς, δικαστικοί επιμελητές. Όλοι ήταν εκεί, για να γίνουν οι ζωντανοί κρίκοι μιας αλυσίδας που θα έσωζε ανθρώπινες ζωές. Και στο τέλος αυτής της αλυσίδας κρεμόντουσαν τα πιο δυνατά στελέχη της, 400 οικογένειες αδελφών ελλήνων χριστιανών, που αψήφησαν το θάνατο και ήταν έτοιμες να προσφέρουν στέγη, ζεστασιά και προπαντός μια νέα ταυτότητα σε 400 κατατρεγμένα από τη μοίρα εβραιόπουλα. Και όλα αυτά έγιναν στον κόρφο του φιδιού, χωρίς την κλαγγή των όπλων, με μια εκπληκτική ακρίβεια, συνεννοούμενοι μόνο με τα βλέμματα και μόλις μέσα σε 15 ημέρες. Με την πράξη του αυτή ο λαός της πόλης, με μπροστάρη έναν δικαστή, μίλησε. Όταν ο στυγερός κατακτητής επιχείρησε να τον ακρωτηριάσει, αποκόπτοντας ένα μέλος του, ένα κομμάτι της ιστορίας του, αντέδρασε σύσσωμος. Δεν είπε ένα, αλλά 400 «ΟΧΙ» και ταυτόχρονα προσπάθησε να διαφυλάξει τα πιο υγιή βλαστοκύτταρα, για να αναγεννήσει το χαμένο μέλος του από τη ρίζα.
(ΟΙ  ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ  - ΤΑ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ - ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ  ΟΙ  ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΤΕΣ (O  ΚΟΡΑΗΣ,  Ο  ΣΟΥΡΗΣ,  Ο  ΠΑΛΑΜΑΣ;)   ΕΝΩ  ΟΙ  ΦΙΛΟΣΗΜΙΤΙΣΤΕΣ  ΕΙΝΑΙ  ΠΑΝΤΑ  ΟΙ  ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ). 
Κι΄ όπως σ΄ έναν υγιή ιστό παρεισφρύουν και καρκινογόνα κύτταρα, έτσι και στην κοινωνία της Θεσσαλονίκης υπήρχαν πάντοτε οι επίορκοι, οι δοσίλογοι, οι αντισημιτιστές. Όλοι εκείνοι που δημιουργούσαν μια αποφορά και δεν άφηναν να φανεί ο γνήσιος πλούτος της ψυχής του Έλληνα.



(ΟΙ  ΝΑΟΥΣΑΙΟΙ  ΚΑΙ ΟΙ  ΧΙΩΤΕΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΒΡΗΚΑΝ  ΜΟΝΙΜΗ  ΓΑΛΗΝΗ.  ΕΤΣΙ  ΘΑ  ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ  ΤΟΥΣ  ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΚΑΙ  ΦΙΛΟΥΣ;)

Αυτοί ήταν η αιτία που οι Εβραίοι αδελφοί μας δεν μπόρεσαν μέχρι σήμερα να βρουν γαλήνη στην ψυχή τους και εξακολουθεί να τους συνοδεύει μια πικρή αίσθηση εγκατάλειψης από το άλλο μισό της πόλης, από το υπόλοιπο τμήμα του ίδιου τους του εαυτού. Όμως η τόσο αληθινή και ζωντανή μαρτυρία του Τζων Θωμά, νομίζω ότι θα κάνει όλους μας να αναστοχαστούμε, να ξαναδούμε την ιστορία με μια πιο καθαρή ματιά, να παραδεχθούμε τα λάθη μας, να διαλύσουμε τις παρεξηγήσεις μας, να μετρήσουμε με ειλικρίνεια τους εχθρούς και τους φίλους και είμαι βέβαιος ότι στο τέλος, όταν οι φίλοι μετρηθούμε περισσότεροι από τους εχθρούς, θα κλείσουμε οριστικά τις πληγές μας.


 Πότε στ’  αλήθεια δικαιώνονται οι νεκροί;
(Μήπως εδώ  ο δικαστής εννοεί τους  ναουσαίους  και  τους  χιώτες;


«Πρώτα απ΄ όλα, πρέπει  ένας λαός να  θυμάται».


Έλληνας  Δικαστής  Βόκας.

Δήλωση (2.000)  του Τζέφρυ Παπανδρέου,  ενώπιον της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής: «Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μια επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία για την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές. Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου».



 Ο  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ  ΕΠΙΛΟΓΟΣ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗ  ΒΟΚΑ

(προσέξτε,  ο δικαστής μιλάει  σε  κοινό  Θεσσαλονικιών  ιουδαίων,  οι  παππούδες  των  οποίων,  όπως γράφτηκε και δεν διαψεύστηκε  ποτέ:


1. 
Στην  Εφημερίδα  «Εστία» (9-10-1912)   αναφέρεται ότι η Εβραϊκή Κοινότητα της Θεσσαλονίκης είχε συστήσει "ΕΒΡΑΪΚΟΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΝ ΣΩΜΑ"  για να πολεμήσουν εναντίον των Ελλήνων, όταν ο Ελληνικός Στρατός ετοιμαζόταν να μπεί
στην   Θεσσαλονίκη ως ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ 
και

το 1912, οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσαν και παρέδωσαν στην Τουρκία το μυθικό ποσό των 650.000.000 χρυσών λιρών.
2.
Ο  Εβραίος συγγραφέας MARK MAZOWER  γράφει  στο  βιβλίο  του:  «ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Πόλη των φαντασμάτων, 
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ: 1430-1950»
Μετάφραση ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ.


"Ένας θεσσαλονικιός Εβραίος δάσκαλος δήλωσε  λίγο  μετά  την  απελευθέρωση  της  Θεσσαλονίκης  από  τον  Ελληνικό  στρατό: «Έχουμε  υιοθετήσει μία στάση σωστή και αξιοπρεπή, όπως ταιριάζει στον ηττημένο… Μόνο όταν χάνουμε αυτό που έχουμε, εκτιμούμε την πραγματική του αξία, και οι Ισραηλίτες, που ποτέ δεν ξέχασαν τα σπάνια προτερήματα της ανοχής και της ευμένειας του τουρκικού λαού, συναισθάνονται σήμερα, μέσα σ’ αυτή τη φοβερή καταιγίδα, ότι μόλις έχασαν την πιο σίγουρη και την πιο σταθερή τους βάση".

«Ορισμένοι εξέχοντες Εβραίοι Οθωμανοί υποσχέθηκαν στην οθωμανική κυβέρνηση οικονομική βοήθεια, αν συνέχιζε τον πόλεμο ενάντια στα βαλκανικά κράτη…»
O ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: 

"ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΝΟΙΩΘΟΥΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ  ΠΙΟ  ΚΟΝΤΑ  ΣΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ "

  Βενιζέλος  το 1934 είπε σ’ ένα δημοσιογράφο της Jewish Post ότι «Οι Έλληνες δε θέλουν να επηρεάζουν οι Εβραίοι την ελληνική πολιτική… Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ακολουθούν εθνική εβραϊκή πολιτική. Δεν είναι Έλληνες και δε νιώθουν Έλληνες. Επομένως δεν πρέπει ν’ ανακατεύονται στις ελληνικές υποθέσεις». Και συνέχισε λέγοντας: «Οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης δεν είναι Έλληνες πατριώτες αλλά Εβραίοι πατριώτες. Αισθάνονται πιο κοντά στους Τούρκους απ’ ό,τι σ’ εμάς… Δεν θα επιτρέψω στους Εβραίους να επηρεάζουν την ελληνική πολιτική».)

  ΣΤΟ  ΒΙΒΛΙΟ  ΤΟΥ  ΕΒΡΑΙΟΥ  ΜΑΖΑΟΥΕΡ  ΓΡΑΦΕΤΑΙ  ΟΤΙ  Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ  ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ  ΔΗΛΩΣΕ:  ""ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΚΑΙ  ΔΕΝ  ΝΟΙΩΘΟΥΝ  ΕΛΛΗΝΕΣ.  ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ  ΠΙΟ  ΚΟΝΤΑ  ΣΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ ".


Στο βιβλίο του «Θεσσαλονίκη, η πόλη των φαντασμάτων» o  εβραίος  ιστορικός  προσπαθεί  να αποδείξει   ότι επί Οθωμανών η πόλη ευημερούσε και οι Έλληνες ζούσαν καλά, ενώ τώρα η πόλη μαράζωσε. Προτείνει μία πολυπολιτισμική Θεσσαλονίκη στη θέση της σημερινής  Ελληνικής  Θεσσαλονίκης.


Στο  τεύχος του περιοδικού ΑΡΔΗΝ (Ιανουαρίου- Φεβρουαρίου 2013)  γνωστοί λόγιοι και ιστορικοί αντικρούουν τον εβραίο Μαζάουερ.
Ο συγγραφέας Γιώργος Καραμπελιάς σημειώνει για τον Μαζάουερ: «Είναι στρατευμένος προπαγανδιστής μιας αντίληψης που δεν θέλει να δει τη συνολική εικόνα, μια ελληνική πόλη 2300 χρόνων συνδεδεμένη πάντα με τη ευρύτερη μοίρα του Ελληνισμού, αλλά απομονώνει μία περίοδο τεσσάρων ή πέντε αιώνων κατά την οποία κατοικούνταν –μετά τη βίαιη κατάληψή της και εξανδραποδισμό των κατοίκων της- και από άλλες εθνότητες ως το αποκλειστικό και αποφασιστικό κέντρο της ιστορίας της.
Και γιατί άραγε ο συγγραφέας μας δεν εκκινεί, όπως είναι και πιο φυσικό για κάθε ιστορικό βιβλίο, με ένα κεφάλαιο σχετικό με την προ-οθωμανική Θεσσαλονίκη, τη Συμβασιλεύουσα του πολιτισμού και των κοινωνικών αγώνων,;


Ο Πρόεδρος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών Νίκος Μέρτζος επισημαίνει: «Ποιον ακριβώς λόγο είχε ο καθηγητής της Ιστορίας να παραποιήσει σφόδρα εκ προθέσεως την Ιστορία;….Γιατί παγίδεψε τους αναγνώστες του σ’ αυτή την μαρμίτα των φαντασμάτων και των φαντασιώσεων; Και γιατί τη συγκεκριμένη πόλη, τη Θεσσαλονίκη;
Απάντηση. Και στα τρία αυτά ερωτήματα απαντά αυτοπροσώπως ο δράστης απερίφραστα. Στη σελ. 554 του συγκεκριμένου βιβλίου του ομολογεί: «Καθώς τα μικρά κράτη ενσωματώνονται σ’ ένα ευρύτερο κόσμο ένα άλλο μέλλον χρειάζεται ένα άλλο παρελθόν». Κοντολογίς παραδέχεται ότι κατασκεύασε ένα άλλο παρελθόν της Θεσσαλονίκης το οποίο ουδέποτε υπήρξε στην πραγματικότητα, αλλά το οποίο είναι απαραίτητο για να ταιριάζει κουτί «στο άλλο μέλλον» και στον άλλο ρόλο για τον οποίο κάποιοι προορίζουν τη Θεσσαλονίκη στον «ευρύτερο κόσμο» όπου τα «μικρά κράτη ενσωματώνονται»….






ΑΣ  ΜΑΘΟΥΜΕ  ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΣΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ  ΑΠΟ  ΜΙΑ  ΓΥΝΑΙΚΑ  ΡΩΣΙΔΑ.  Η  ΤΑΤΙΑΝΑ ΓΚΡΑΤΣΕΦ,  ΤΟΥ  ΡΩΣΙΚΟΥ  ΓΕΝΙΚΟΥ  

 ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ,  ΔΗΛΩΣΕ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ  ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
 
Η  Τατιάνα  Γκράτσεφ  (Tatiana Grachev), επικεφαλής της Στρατιωτικής Ακαδημίας του Γενικού Επιτελείου των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, δήλωσε  το  2016:




«Το είδωλο των Ρότσιλντ ήταν πάντα το χρυσό μοσχάρι, το οποίο λάτρευαν ως θρησκεία . Με την βοήθεια του χρήματος και με δωροδοκίες έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές κυβερνήσεις και έχουν καταλάβει τη πολιτική εξουσία. Αυτό τον στόχο έχουν κυνηγήσει από αιώνες χρησιμοποιώντας τις καταστρεπτικές μεθόδους τους, και συνδυάζοντάς τες σε μια μεγάλη στρατηγική της οποίας ο χρονικός σχηματισμός αναδύεται από τον καιρό της ίδρυσης της φατρίας. Το 1815, οι πέντε αδελφοί Rothschild εργάστηκαν σκληρά για να προμηθεύσουν με χρυσό τον στρατό του Wellington(διαμέσου του Nathan στην Αγγλία) και του Ναπολέοντα(διαμέσου του Jacob στην Γαλλία) και ξεκίνησαν την πολιτική της ενίσχυσης και των δύο πλευρών στον πόλεμο. 

Αυτό επαναλήφθηκε σε κάθε πόλεμο, ακόμα και στον αμερικανικό Εμφύλιο, όπου και χρηματοδότησαν ταυτόχρονα και τον Στρατό του Νότου όπως και εκείνου του Βορά. Στην  κομμουνιστική  επανάσταση  του  1917  και  τον 
ρωσικό εμφύλιο που  επακολούθησε χρηματοδότησαν τους  κομμουνιστές  και  τους  αντικομμουνιστές, όπως και τον Β' ΠΠ, όταν χρηματοδότησαν τον Α.Χίτλερ αλλά και τον αντιναζιστικό συνασπισμό».


ΜΕΛΕΤΗ  ΤΟΥ  ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ  


ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ  ΖΥΡΙΧΗΣ


"43.060 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΟ 40% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ‏ ".


Οι Rothschild ελέγχουν την Τράπεζα της Αγγλίας, την αμερικανική Federal Reserve, την ΕΚΤ, το ΔΝΤ, την Παγκόσμια Τράπεζα  και την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών και  βέβαια  την  «Εθνική»  Τράπεζα  της  Ελλάδος  και  την  «Τράπεζα  της  Ελλάδος».


Παράλληλα, έχουν στα χέρια τους το μεγαλύτερο μέρος του παγκόσμιου χρυσού, ελέγχοντας και το χρηματιστήριο χρυσού του Λονδίνου, το οποίο καθημερινά ορίζει την τιμή του.

O  συνολικός  πλούτος ολόκληρου του πλανήτη  υπολογίζεται από την Ελβετική  Τράπεζα Credit Suisse  σήμερα  στα 400  περίπου  τρισεκατομμύρια  δολάρια  Η συγκεκριμένη οικογένεια,  με   επικεφαλής  τον  Evelyn Rothschild,  ελέγχει  πάνω από τον μισό  συνολικό  πλούτο.
Από το 1815 περίπου, οπότε και οι Rothschild ανέλαβαν τον έλεγχο της Τράπεζας της Αγγλίας, συνεχώς επεκτείνουν τον έλεγχό τους στις τράπεζες όλου του κόσμου. Η μέθοδος που ακολουθούσαν ήταν να πείθουν τους κατά τόπους διεφθαρμένους πολιτικούς (π.χ.  Παπανδρέου)  να δέχονται τεράστια δάνεια, τα οποία όμως δεν μπορούν ποτέ να ξοφλήσουν, και έτσι οι χώρες τους να καθίστανται υποχείρια και θύματα των τραπεζικών δυνάμεων των Rothschild.
Αν κάποιος ηγέτης αρνείται τα δάνεια αυτά, απομακρύνεται ή δολοφονείται.
Για  την  ιστορία.
Όταν  ανήλθε  στην  εξουσία   ο  Αδόλφος Χίτλερ,   συνέλαβε  τον  βαρόνο  Louis de Rothschild  και  η  τράπεζά  του   Rothschild  Bank κατασχέθηκε.  Το  1940  μάλιστα  έγινε  στην  Γερμανία  μία  κινηματογραφική  ταινία  με  τίτλο   "Die Ρότσιλντ".  Η  ταινία  αφηγείται  τις απάτες  των  Ρότσιλντ  και  πώς ο  Νάθαν  Ρότσιλντ   κυκλοφόρησε  το 1815  την ψευδή φήμη, ότι ο Ναπολέων είχε κερδίσει στη μάχη του Βατερλώ,  με  αποτέλεσμα  την  πτώση  των  μετοχών  στο  χρηματιστήριο του  Λονδίνου  και  την  εξαγορά  όλου  του χρηματιστηρίου  από  τον   Ρότσιλντ.   Η  ταινία  τελείωνε  με  την  φράση:  «ο  αγώνας  εναντίον  των  Ρότσιλντ  συνεχίζεται».   Σύμφωνα  με  τους  ιστορικούς  η  σχεδιαζόμενη  απόβαση  και  κατάληψη  της  Αγγλίας  από  τους  Γερμανούς  το  1941  είχε  σαν  πρώτο  σκοπό  την σύλληψη  του  Ρότσιλντ.  Σε  πρώτη  φάση  θα  συλλαμβάνονταν  2.000  άτομα.  Ο  Ρότσιλντ  ήταν  πρώτος  στον κατάλογο.  (Καρτιέ:  Ιστορία  του  Δευτέρου   Παγκοσμίου  Πολέμου).

 

 
"ΠΟΣΟ  ΠΛΟΥΣΙΑ  ΕΙΝΑΙ  Η  ΒΡΕΤΑΝΙΑ;"
ΓΙΑΤΙ  ΜΑΣ  ΚΡΥΒΟΥΝ  ΤΟ  ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ  ΠΟΙΗΜΑ  ΤΟΥ  ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ  ΛΟΡΔΟΥ  ΒΥΡΩΝΑ; 

 

 ΤΟ  ΔΙΑΣΗΜΟ  ΠΟΙΗΜΑ  (1823)  ΤΟΥ  ΛΟΡΔΟΥ  ΒΥΡΩΝΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ  ΤΟΝ  ΚΑΘΕ  ΡΟΤΣΙΛΝΤ

 


 

Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΔΙΚΑΣΤΗΣ  ΒΟΚΑΣ  ΜΗΠΩΣ  ΓΝΩΡΙΖΕΙ  ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟ  ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ  ΣΠΥΡΟ  ΑΓΚΝΙΟΥ,  ΠΟΥ  ΟΜΟΛΟΓΕΙ  ΠΛΥΣΗ  ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ  ΟΛΩΝ  ΤΩΝ  ΛΑΩΝ  «ΑΠΟ  ΤΑ  ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ  ΜΜΕ;»

 ΣΠΥΡΟΣ ΑΓΚΝΙΟΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΜΙΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ». Πέμπτη, 21 Απριλίου 2016, «ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ».

 


Επιστολή του Έλληνα, τέως ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ, προς τον Hans Schmidt που δημοσιεύθηκε από το National Vanguard:




M. Hans Schmidt
303 E. San Rafael Drive
Palm Springs, California 92262
Αγαπητέ κ. Schmidt:
Σας ευχαριστώ που μου στείλατε την επιστολή σας στις 26 Αυγούστου. Καθώς για μεγάλο χρονικό διάστημα βρισκόμουν ανάμεσα στους πρωτοπόρους όσων διαμαρτύρονται για την κυριαρχία της χώρας αυτής από τους Σιωνιστές, πάντοτε παρηγορούμαι όταν βλέπω και άλλους να μοιράζονται την οργή μου.
Ακόμη και μπροστά σε αυτές τις φρικτές ενέργειες αυτού του αλαζονικού κράτους του Ισραήλ, το ευρύ φάσμα της αμερικανικής κοινής γνώμης φαίνεται ότι έχει προσκολληθεί στην πλάνη ότι οι Εβραίοι, λόγω του λεγόμενου Ολοκαυτώματος, δεν μπορεί να κάνουν λάθος. Τα 70 χρόνια της πολιτικής κατήχησης η οποία άρχισε τα χρόνια που ακολούθησαν αμέσως μετά την Διακήρυξη Balfour, έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου στον δυτικό κόσμο, και ο σιωνιστικός έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσής μας έχει δημιουργήσει το τέλειο κλίμα για το Ισραήλ.
(στο αγγλικό λέει: has kept the fields green for Israel).
Η ύβρις του Οργανωμένου Εβραϊσμού είναι ενθουσιώδης για να πούμε το λιγότερο. Ως κάποιος που έχει περάσει 10 χρόνια της ζωής του από καλά οργανωμένες επιθέσεις στα μέσα ενημέρωσης και στα δικαστήρια, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό.
Κάποιος μπορεί μόνο να υποθέσει ότι το Ισραήλ είναι πιο σημαντικό σε αυτούς τους ανθρώπους από τη δική τους χώρα.
Μου αρέσει επίσης, ο πρόεδρος Reagan, όμως, οφείλει να αναπτύξει μια πιο θετική στάση για το θέμα αυτό. Ο Ρέιγκαν πρέπει να πληροφορηθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει να κάνει ότι δεν βλέπει (στα αγγλικά: the tail cannot continue to wag the dog). Οι Αμερικανοί είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν έναν ισχυρό ηγέτη που θα αρνηθεί την προστασία ενός προνομιακού κράτους που υβρίζει τον υποστηρικτή του.
Με φιλικούς χαιρετισμούς.
Ειλικρινά
Spiro T. Agnew


Ο Σπύρος Θεόδωρος Άγκνιου (Spiro Agnew) (9 Νοεμβρίου 1918 - 17 Σεπτεμβρίου 1996) ήταν ο 39ος αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.


 


Στην Ελλάδα ήταν γνωστός με το όνομα Σπύρος Αναγνωστόπουλος. Γεννήθηκε στην Βαλτιμόρη του Μέριλαντ, από Έλληνες γονείς. Ο πατέρας του κατάγονταν από τους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας. Στο θρήσκευμα ήταν επισκοπιανός και όχι ορθόδοξος. Υπηρέτησε στρατιώτης με τον αμερικανικό στρατό στην Ευρώπη κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πήρε μέρος σε πολλές επιχειρήσεις και έλαβε και παράσημα ανδρείας. Σπούδασε χημεία και μετά τον πόλεμο απέκτησε και πτυχίο νομικής από το πανεπιστήμιο της Βαλτιμόρης. Κατόπιν ασχολήθηκε με την πολιτική και ήταν για τρία χρόνια Κυβερνήτης της πολιτείας του Μέριλαντ με σημαντικό έργο (φορολογικές μεταρρυθμίσεις, σκληρή νομοθεσία κατά της μόλυνσης). Μέλος του Ρεπουμπλικανικού κόμματος, στενός συνεργάτης του μετέπειτα Αμερικανού Προέδρου Ρίτσαρντ Νίξον, τελικά το 1969 έγινε ο 39ος Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ επί Προεδρίας Ρ. Νίξον.
 

Ο ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ  ΓΡΑΦΕΙ:  "ΟΙ  ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ  ΤΗΣ  ΜΟΣΧΑΣ  ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ  ΜΕ  ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ  ΤΟ  25%  ΤΩΝ  ΟΥΚΡΑΝΩΝ".

«Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που κυβέρνησαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Αυτό  δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαές και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και  σήμερα  στα χέρια των δραστών».


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ  (1918 - 2008)

Στο τελευταίο του βιβλίο, ο Νομπελίστας  Ρώσος  συγγραφέας  Σολζενίτσιν παρουσιάζει την ιστορία των Εβραίων στη Ρωσική αυτοκρατορία και τη Σοβιετική Ένωση (1795-1995), και ιδίως τη συμμετοχή τους στο επαναστατικό κίνημα και την καταστροφή της Χριστιανικής Ρωσίας κατά την επανάσταση των Μπολσεβίκων και του Σοβιετικού κράτους.
 
Ο Πολωνός ιστορικός Bob Korecky λέει ότι αυτό το βιβλίο πρέπει να διαβαστεί από όλους όσους θέλουν να κατανοήσουν την ιστορία της Ανατολικής Ευρώπης.  Ο μεγάλος Ρώσος συγγραφέας και στοχαστής, σοβιετικός αντιφρονών  Αλεξάντερ Σολζενίτσιν έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο “200 Χρόνια Μαζί”, που περιγράφει τον καταστροφικό αντίκτυπο των Εβραίων στην ιστορία της Ρωσίας και της Ουκρανίας. Όχι τυχαία, το βιβλίο αυτό αποκρύφτηκε σχεδόν ολοκληρωτικά στη Δύση, σε αντίθεση με τα άλλα έργα του ίδιου συγγραφέα, όπως το Αρχιπέλαγος Γκουλάγκ, το οποίο του έφερε φήμη και ένα βραβείο Νόμπελ. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το βιβλίο του παραβίαζε ορισμένα ταμπού και δόγματα στη Δύση.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που παρασχέθηκαν από τον Αλέξανδρο Γιάκοβλεφ, κατά την περίοδο 1917 – 1985 περίπου 200.000 κληρικοί διαφόρων αξιών δολοφονήθηκαν, και 300.000 συνελήφθησαν. Μόνο το 1918 με 1939 οι Εβραιομπολσεβίκοι σκότωσαν περισσότερους από 130 ορθόδοξους επισκόπους. Δολοφόνησαν επίσης εκατοντάδες χιλιάδες πιστών. Ο Σολζενίτσιν περιέγραψε μια σκηνή στην οποία οι ιερείς που φυλακίστηκαν οδηγήθηκαν γυμνοί στο βαθύ κρύο και βουτηγμένοι στο νερό. 
 
ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΤΡΟΤΣΚΥ:
 
 
«ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ   
ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ  ΣΤΗΝ  ΡΩΣΙΑ.  
ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ  ΜΙΑ  ΚΟΚΚΙΝΗ 
ΤΥΡΑΝΝΙΑ». 
 
«Μέσω της  τρομοκρατίας και  των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ σε μια κατάσταση  πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ΖΩΩΔΗ ύπαρξη.
 
Θα φέρουμε  ΤΕΤΟΙΕΣ  ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,  που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους καπιταλιστικούς πολέμους, ΑΔΥΝΑΤΗ  ΣΕ  ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
 
 Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό   θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας».

 

 

 

 

 

 

 
 


 


 
 
Ο  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ  ΕΠΙΛΟΓΟΣ  ΤΟΥ  ΔΙΚΑΣΤΗ  ΒΟΚΑ

  Κυρίες και Κύριοι,

Πότε στ’  αλήθεια δικαιώνονται οι νεκροί;  Πότε ο  θάνατος και η θυσία  των μαρτύρων πιάνει τόπο;  Πώς στεριώνει μια πατρίδα με το αίμα των αθώων;


Πρώτα απ΄ όλα, όταν ένας λαός θυμάται. Αν η ιστορία δεν μετασχηματιστεί σε εθνική αυτογνωσία,  ο φόβος κάποτε επιστρέφει. Και  ζωντανεύει πάλι ο εφιάλτης. Επανεμφανίζεται φρικτό το πρόσωπο του ναζισμού. Ο ταραγμένος  ψυχισμός. Αλλοιωμένες φιγούρες και γλώσσα αλλόκοτη. Γίνεται ακαταμάχητη και πάλι η «μορφή» του τέρατος. Το μίσος και η λυσσαλέα τους  προσπάθεια να εξοντώσουν το «Άλλο», να εξαλείψουν το «Διαφορετικό».


 Αλλά και όταν τολμάει ένας λαός να  κοιτάζει κατάματα τον εαυτό του στον  καθρέφτη - όχι σε κάτοπτρα παραμορφωτικά.  Όταν θωρακίζεται με καλλιέργεια βαθιά και βιωμένη γνώση. Με πνευματική υποδομή μπορείς να ελπίζεις ότι θα εντοπίσεις έγκαιρα το φασισμό– το φανερό ή τον υφέρποντα, το δικό σου και των άλλων –  και θα τον πολεμήσεις.


Γιατί, όπως μας λέει ο μεγάλος μας θεατρικός συγγραφέας, δημοσιογράφος και ακαδημαϊκός Ιάκωβος Καμπανέλλης: «Ο ναζισμός δεν άρχισε με τον Χίτλερ, γι' αυτό και δεν τον πήρε μαζί του. Δεν εμφανίστηκε μόνο στη Γερμανία, γι' αυτό και δεν επανεμφανίζεται μόνο εκεί. Αλλά παντού όπου ουσιαστικά τον τρέφουν κοινωνικά προβλήματα. Και ο κίνδυνος τώρα δεν είναι η εμφάνιση ενός νέου Χίτλερ και η σπορά ενός άλλου μεγάλου πολέμου. Ο κίνδυνος είναι η αδιαφορία για τα αίτια που αναγεννούν τον ναζισμό και εν συνεχεία η απάθεια και η ανοχή για ένα φαινόμενο που μπορεί να εξελιχθεί σε μαζική διανοητική μόλυνση. Οι μεγάλοι πόλεμοι δεν αρχίζουν στα πεδία των μαχών, ούτε οι ολέθριες πολιτικές ιδεολογίες ξεκινούν από μαζικές συγκεντρώσεις, σε πλατείες. Αρχίζουν ανύποπτα στους χώρους της καθημερινής μας ζωής, ξεκινούν ακόμη και μέσα απ’ το ίδιο μας το σπίτι. Εκεί φωλιάζουν όλα. Γι’ αυτό, μόνο, με την πίστη σε μια καθημερινή ζωή, που μας χωράει όλους, απροκάλυπτη και δίκαιη προς όλους, μπορούμε έστω και καθυστερημένα να ξεριζώσουμε τις αιτίες που δημιουργούν αυτά τα φαινόμενα».


Σας ευχαριστώ πολύ




Α΄ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

ΔΙΚΑΣΤΗΣ  ΒΟΚΑΣ:  «ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΜΕ  ΕΓΚΑΙΡΑ  ΤΟΝ  ΦΑΣΙΣΜΟ,  ΤΟΝ  ΔΙΚΟ  ΜΑΣ  ΚΑΙ  ΤΩΝ  ΑΛΛΩΝ».

«ΕΞΩ  Ο  ΦΑΣΙΣΜΟΣ  ΠΟΥ  ΕΧΕΙ  ΕΙΣΒΑΛΕΙ  ΣΤΟ  ΙΔΙΟ  ΜΟΥ  ΤΟ  ΣΠΙΤΙ» (!)
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ  ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ  ΚΑΙ ΟΙ:  ΡΟΤΣΙΛΝΤ,  ΣΟΡΟΣ,  ΡΟΚΦΕΛΕΡ  ΚΑΙ  ΟΛΕΣ  ΟΙ  "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ"  ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ,  ΠΟΥ  ΕΧΟΥΝ  ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ  ΑΡΚΕΤΟΥΣ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Tα  ανωτέρω λεχθέντα,  ολίγον  αλλόκοτα  και  ελαφρώς  κωμικά,  αδυνατούμε  να  υποθέσουμε  ότι τα  είπε ένας Έλληνας δικαστής. 
Δηλαδή  εάν ένας ελεύθερος λαός  ασπασθεί  με την θέλησή του την  "φασιστική"  ιδεολογία, πως θα αντιδράσει  ο δικαστής κ. Βόκας. 
Θα  βγει αντάρτης στα βουνά; 
Μήπως  αυτοί  οι  "αντισημιτιστές"  έχουν  κέρατα  και μπορούμε  έτσι  να   τους  εντοπίσουμε  με  την  όραση;

Με τι  ηλεκτρονικό εξοπλισμό πρέπει να εφοδιαστούμε για "να εντοπίζουμε τον φασισμό" και μάλιστα μέσα στο σπίτι μας;

Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν κατά τον κ. Βόκα σήμερα όσοι Αμερικανοί  δεν ψήφισαν τον "φασίστα" Τραμπ;

 Για να το θέσουμε αλλιώς:  τι αντίδραση πρέπει να υπάρξει στο "αγαπημένο" Ισραήλ, στον ολίγο  "φασίστα" Νετανιάχου και  στον φανατικό  "φασίστα" Λίμπερμαν, οι οποίοι ύψωσαν τεράστιους φράχτες γύρω από το Ισραήλ, τιμούν όσους σκοτώνουν άοπλους Παλαιστίνιους και διαλαλούν ότι οι εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός του κόσμου;




ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΠΟΥ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ  Ο  ΔΙΚΑΣΤΗΣ  ΒΟΚΑΣ


ΡΑΒΒΙΝΟΣ  ΜΕΝΤΕΛ  ΣΝΕΕΡΣΟΝ  (Schneerson),  ο  προσωπικός  φίλος του αμερικανού  προέδρου  Τζορτζ Μπους  δήλωσε:


 «Oι  εβραίοι  είναι  μία  ανώτερη  φυλή.  Είμαστε  ένα  εντελώς  διαφορετικό  είδος  ανθρώπου.  Το  σώμα  ενός  εβραίου  έχει  μία  τελείως  διαφορετική  ποιότητα  από  το  σώμα  των  μελών  των  άλλων  λαών.  Μία  ακόμη  μεγαλύτερη  διαφορά  είναι  σε  σχέση  με την ψυχή.  Οι  μη  εβραϊκές  ψυχές  προέρχονται  από  τις  τρεις  σατανικές  σφαίρες,  ενώ η  εβραϊκή  ψυχή  προέρχεται  από  την Αγιότητα».


 


ΕΒΡΑΙΟΣ  ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  MENAXEM  ΜΠΕΓΚΙΝ.  ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΒΡΑΙΟ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ  Amnon Kapeliouk,  ΣΤΟ  New Statesman, 25 Ιουνίου 1982.


 


 «Η  φυλή  μας,  είναι  η  κυρίαρχη  φυλή.  Είμαστε  οι  θεότητες  αυτού  του  πλανήτη.  Είμαστε  τόσο  διαφορετικοί  από  τις  κατώτερες  ράτσες,  όσο  αυτές  διαφέρουν  από  τα  έντομα.  Στην  πραγματικότητα,  συγκριτικά  με  την  δική  μας  ράτσα,  οι  άλλες   ράτσες  είναι  κτήνη  και  ζώα,  οικόσιτα  στην  καλλίτερη  περίπτωση.  Οι  άλλες  ράτσες  θεωρούνται  ανθρώπινα  κόπρανα.  Το  πεπρωμένο  μας  είναι  να  κυριαρχήσουμε  στις  κατώτερες  ράτσες.  Το  επί  γης  βασίλειό  μας  θα  το  κυβερνά  ο  ηγέτης  μας,  δια  πυρός  και  σιδήρου.  Οι  μάζες  θα  γλείφουν τα  πόδια  μας  και  θα  μας  υπηρετούν  σαν σκλάβοι». 
  
ΕΥΤΥΧΩΣ  ΤΟ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ  ΤΟΥ  ΤΕΛ  ΑΒΙΒ  ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ  ΟΡΙΣΜΕΝΑ  ΠΡΑΓΜΑΤΑ.  ΔΕΝ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ  ΜΕΛΕΤΕΣ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,  ΜΕ  ΤΙΣ  ΝΟΜΙΚΕΣ  ΤΟΥΣ  ΣΧΟΛΕΣ,  ΠΟΥ  ΒΓΑΖΟΥΝ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ,  ΔΙΚΑΣΤΕΣ  ΚΑΙ  ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ  ΣΑΝ  ΤΟΝ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ  ΚΑΙ  ΤΟΝ,  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ  ΤΗΣ  ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΗΣ  ΚΝΕ  ΤΟΥ ΒΕΝΤΟΥΡΑ, ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ. 
Διάβασε  ο  δικαστής  κ.  Βόκας  την  ομιλία  του  Ιουδαίου  καθηγητή    Χάλφιν  στο  Τελ  Αβίβ;   «Ο  Εβραίος  Γιαγκόντα  είναι  ο μεγαλύτερος δολοφόνος του 20ου αιώνα».  «Είναι  υπεύθυνος  για τους  θανάτους  20  εκατομμυρίων ανθρώπων».


 «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μερικοί απ’ τους μεγαλύτερους δολοφόνους της σύγχρονης ιστορίας ήταν Εβραίοι».

Σε μια συναρπαστική διάλεξη στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, ο δρ. Halfin περιέγραψε τα κύματα του σοβιετικού τρόμου ως ένα «καρναβάλι μαζικών δολοφονιών» , «φαντασία των εκκαθαρίσεων» και «Μεσσιανισμό του Κακού».  «Αποδεικνύεται ότι και οι Εβραίοι όταν γοητεύονται από μεσσιανικές ιδεολογίες μπορούν να γίνουν μεγάλοι δολοφόνοι, μεταξύ των μεγαλύτερων της σύγχρονης ιστορίας. Ένας Ισραηλινός μαθητής τελειώνει το γυμνάσιο και δεν έχει καν ακούσει το όνομα «Genrikh Yagoda» του μεγαλύτερου Εβραίοι δολοφόνου του 20ου αιώνα, τον αναπληρωτή διοικητή της GPU και ιδρυτή και διοικητή της NKVD.  Θα μπορούσαμε εμείς οι Εβραίοι να αγνοήσουμε την καταγωγή του και να «κάνουμε τους χαζούς» λέγοντας: Τι σχέση έχουμε εμείς μ’ αυτούς; Θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός ότι ένα πρόσωπο θα πρέπει να θεωρείται μέλος του εβραϊκού λαού όταν κάνει σπουδαία πράγματα, αλλά δεν θεωρείται μέλος του εβραϊκού λαού όταν κάνει κατάπτυστα πράγματα. Ακόμα και αν το αρνούμαστε, δεν μπορούμε να ξεφύγουμε απ’ την εβραϊκή καταγωγή των «δημίων» μας, που υπηρέτησαν τον Κόκκινο Τρόμο με πίστη και αφοσίωση απ’ την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του. 
Οι άλλοι θα μας θυμίζουν πάντα την καταγωγή τους». 

 "Η Ουκρανία αποκλείστηκε. Όλες οι προμήθειες τροφίμων και το ζωικό κεφάλαιο δημεύθηκαν. Οι ομάδες θανάτου της NKVD εκτέλεσαν τα "αντικομματικά στοιχεία". Ανησυχώντας ότι πυροβολούνταν ανεπαρκής αριθμός Ουκρανών, ο Ιουδαίος  Καγκάνοβιτς  θέσπισε 10.000 εκτελέσεις Ουκρανών την εβδομάδα.  Ογδόντα τοις εκατό των Ουκρανών διανοούμενων πυροβολήθηκαν. Κατά τη διάρκεια του πικρού χειμώνα του 1932-33, 25.000 Ουκρανοί ανά ημέρα πυροβολούνταν ή πέθαναν από το λιμό και το κρύο. Ο κανιβαλισμός έγινε συνήθεια. Στα 1932 και 1933 το Κίεβο φαινόταν σαν παράδεισος στους χωρικούς της γύρω περιοχής που είχαν απογυμνωθεί από όσα είχαν από τη σοβιετική κυβέρνηση. Μερικά χωριά πέθαιναν εντελώς, εκτός από όσους είχαν ακόμα το θάρρος και τη δύναμη να φύγουν. Υπήρξαν περιπτώσεις όπου οι μητέρες είχαν τρελαθεί και είχαν σκοτώσει ένα παιδί για να ταΐσουν τα υπόλοιπα της οικογένειας».
 

Ο  συνηθισμένος  τρόπος  που  εκτελούσε  τους  Ρώσους ,  τους  Ουκρανούς,  τους  Έλληνες  κλπ.  η  εβραιοκομμουνιστική  ΚΑΓΚΕΜΠΕ  του εβραίου  Γιαγκόντα.  Δεμένα  χέρια  και  πυροβολισμός  στο  πίσω  μέρος  του  κεφαλιού.  Ο  Σολζενίτσιν  εκτιμά  ότι  έτσι  δολοφονήθηκαν  από  τους  εβραιοκομμουνιστές  πάνω  από  40.000.000  Ρώσοι  και  άλλοι  λαοί.

 


 
Τα  λεγόμενα του δικαστή  κ. Βόκα  πρέπει  να  τα  διαβάσουμε  όλοι με  πολύ  προσοχή.  Είναι ο καθρέφτης  της  σημερινής  νοσηρής  εποχής, η  νοοτροπία  της οποίας μόνο συμφορές θα φέρει στην πατρίδα μας και στον λαό μας.


Βέβαια  όπως  λέει  και  ο λαϊκός  τραγουδιστής 
 "Όλοι θα ζήσουμε",  (αν  μας το  επιτρέψετε…).
"Εμείς δεν είχαμε χαρτί κι εσύ είχες τον ρήγα"  
όπως και  αν  τον  λένε  αυτόν  τον  ρήγα, Σάυλωκ, Ρότσιλντ,  Σόρος...

  ΠΡΩΤΟΣ  "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΤΗΣ"  ΚΑΤΑ  ΤΟΝ  ΔΙΚΑΣΤΗ  ΒΟΚΑ:
 
ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ:

<<τών εβραίων το προς ημάς μίσος ξεπερνά και αυτό τών τούρκων>>

  ΔΕΥΤΕΡΟΣ  "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΤΗΣ"  ΚΑΤΑ  ΤΟΝ  ΔΙΚΑΣΤΗ  ΒΟΚΑ:

 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΟΥΡΗΣ:

Ποίημα  προς  το  βασιλιά:

<<..και τους προμάχους γύρω σου να έχης τής πατρίδος κι όχι ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΡΩΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ.>>

  ΤΡΙΤΟΣ  "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΤΗΣ"  ΚΑΤΑ  ΤΟΝ  ΔΙΚΑΣΤΗ  ΒΟΚΑ:

    Κ.Παλαμάς

“Ο Δωδεκάλογος του Γύφτου”
«Καί  χορό τριγύρω σου θα στήσουν
Με βιολιά καί με ζουρνάδες
γύφτοι, Εβραίοι, αράπηδες , πασάδες
καί τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
καί θα γίνουν των ΡΑΓΙΑΔΩΝ οι ΡΑΓΙΑΔΩΝ»

Β΄ ΣΗΜΕΙΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  «ΦΑΣΙΣΜΟ»  ΠΟΥ  ΑΝΑΦΕΡΕΙ  ΣΥΝΕΧΩΣ  Ο  ΔΙΚΑΣΤΗΣ  ΒΟΚΑΣ.    
Οι Ρωμαίοι είχαν στις αρένες τους τα λιοντάρια που περίμεναν να κατασπαράξουν τους  οπαδούς της «κακόβουλης δεισιδαιμονίας». Η Αγγλία της Ελισαβετιανής Εποχής είχε το βάρβαρο «σπορ» με μία αρκούδα που την έριχναν σε έναν περιφραγμένο λάκκο και την βασάνιζαν προς τέρψιν του κοινού. Ο Μεσαίωνας είχε το κυνήγι των μαγισσών με τις «υπηρέτριες του Σατανά» που μετά από «δίκη» τις έριχναν στην πυρά ή τις έστελναν στην κρεμάλα για να καθαρίσει η πουριτανική κοινωνία τους. Η Γαλλική Επανάσταση είχε τις δικές της «δίκες» με τις γκιλοτίνες, κάτω από τις οποίες, με συνοπτικές διαδικασίες, έχαναν τα κεφάλια τους οι «εχθροί της επανάστασης» κατόπιν ετυμηγορίας του «Επαναστατικού Δικαστηρίου». Και ο σταλινικός μεσαίωνας είχε τις «δίκες της Μόσχας» με τις μαζικές διώξεις και εκτελέσεις των «εχθρών του λαού».

Η εποχή μας έχει το αδιάκοπο κυνήγι των «φασιστών». Είναι  εμφανές σήμερα, σε όλους τους σκεπτόμενους ανθρώπους, ότι ο «φασισμός»  είναι ο  νέος  αποδιοπομπαίος  τράγος. Μόλις σε στιγματίσουν ως "φασίστα", κάποιοι δεν θα θεωρούν ανήθικο να σου επιτεθούν ή και ακόμα χειρότερα. 
Ο καθένας τρέμει στην ιδέα μήπως τον πούνε «φασίστα». Εάν κάποιον δεν τον χωνεύεις και θες να τον φέρεις σε αμηχανία, να τον στοχοποιήσεις, να συγκεντρώσεις τα πυρά επάνω του, αρκεί να τον πεις "φασίστα" και το κυνήγι θα ξεκινήσει.  

Ποιοι έμποροι ναρκωτικών, ποιοι έμποροι ανθρώπων - δουλέμποροι, ποιοι βιαστές, ποιοι παιδόφιλοι, ποιοι αποκεφαλιστές ανθρώπων, ποιοι χρηματιστές τοκογλύφοι τραπεζίτες Σάυλωκ (Ρότσιλντ,  Σόρος, Ροκφέλερ)  που ρουφούν το αίμα των λαών, ποιοι απατεώνες πολιτικοί, ποιοι εγκληματίες ηγέτες και ηγετίσκοι, ποιοι νεκροθάφτες των λαών.

 Ξεχάστε τους.

Τους  "ξεχνούν" και οι δικαστές. 

Εάν θες να κατονομάσεις την πιο αποκρουστική κατηγορία ανθρώπων δεν είναι δύσκολο. Όλοι τους ξέρουμε. Είναι οι «φασίστες». Και πρέπει να μείνουν μακριά από εμάς.

Ένα ντελίριο «αντιφασιστικού» ηθικισμού κρατά έναν πληθυσμό σε κατάσταση ιδεολογικής σεμνοτυφίας, συμμόρφωσης και τρόμου.
Το κρεσέντο δηλώσεων και εκδηλώσεων κατά του «φασισμού» έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση παράνοιας. Ο φόβος του να μην πεις το «λάθος» πράγμα, την λάθος λέξη, την λάθος στιγμή ή ακόμα να κάνεις την λάθος σκέψη. Ο τρόμος μήπως δώσεις την λανθασμένη εντύπωση στους άλλους. Μια αόριστη ενοχή και συνενοχή πρέπει να σε κατατρύχει. Βρισκόμαστε συνεχώς σε κατάσταση πανικού. Προσοχή, το κακό κρύβεται παντού και πρέπει να σταθούμε σε επαγρύπνηση εναντίον του. Εάν δείτε ή ακούσετε κάτι ύποπτο μην διστάσετε να το καταγγείλετε. Πρέπει να εκπαιδευτείτε να μάθετε να επισημαίνετε και να εντοπίζετε τις πιο σκοτεινές και αιρετικές μορφές.
Χωρίς αυτούς – τους  «φασίστες» -  η κοινωνία μας θα ήταν ιδανική.
Οι λεγόμενοι  «αντιφασίστες»  δεν διαφωνούν απλώς με  τους  «φασίστες».. Δεν αισθάνονται απλώς ότι οι  «φασίστες»  έχουν  λάθος  απόψεις.  Δεν νομίζουν ότι απλώς  έχουν  λάθος  ιδεολογία.

Μισούν.  Θέλουν να  δουν  τους  «φασίστες» υποδουλωμένους  και υπάκουους,  αν όχι νεκρούς. Μόλις το καταλάβουμε αυτό, όλα όσα συμβαίνουν τώρα θα αποκτήσουν νόημα. Και θα καταλάβουμε το τι πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε.

Όταν  κανείς  είναι  φυσιολογικός  πολίτης  και  φυσιολογικός άνθρωπος,  είναι  για  τους  «αντιφασίστες»  αιρετικός.
Αν  αρνηθείς  να υποκύψεις στα είδωλά τους, να αποδεχτείς στην διεστραμμένη κατήχησή τους, να δοξάσεις τους ψεύτικους θεούς τους,  κάνεις  κάτι  ασυγχώρητο. Πρέπει να καείς.

Η άρρωστη ιδεολογία τους και η ψεύτικη θεολογία τους απαιτεί να είμαστε ή υποδουλωμένοι ή εξοντωμένοι - δεν θα μας ανεχτούν και σίγουρα δεν θα επιτρέψουν να κατέχουμε τα ηνία της εξουσίας.
Προσέξτε  τέσσερις  τυπικές, πρόσφατες,  ιστορίες  που  αποκρύβονται  από  τα  ΜΜΕ.

1.  ΑΓΓΛΙΑ
Πριν  λίγο  καιρό  στην  Αγγλία  ένας μουσουλμάνος έφτυσε στο πρόσωπο ενός μωρού εννέα μηνών και φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται» σε μια επίθεση φυλετικού μίσους.

Στην δίκη που έγινε στην αίθουσα του δικαστηρίου του στέμματος στο Newcastle,  η μητέρα του μωρού, η 25χρονη κομμώτρια Rebecca Telford, κατέθεσε ότι ενώ είχε βγει βόλτα με το μωρό της, την μικρή Layla-Jean, ο 33χρονος δράστης, Rezzas Abdulla, την πλησίασε χωρίς προειδοποίηση.


Η εισαγγελέας Emma Dowling  είπε στο δικαστήριο: «Πλησίασε το καροτσάκι και έφτυσε στο πρόσωπο της κόρης της.
Και ενώ το έκανε αυτό φώναξε «οι λευκοί δεν πρέπει να αναπαράγονται».
 
2.  ΑΓΓΛΙΑ
ΗΡΩΑΣ  ΠΙΛΟΤΟΣ  ΤΗΣ  ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ: 
«ΜΗΠΩΣ  Ο  ΧΙΤΛΕΡ  ΕΙΧΕ  ΔΙΚΑΙΟ».
  
Βρετανός  πιλότος  Alex Henshaw  (1912-2007),  ο  ήρωας  πιλότος  που  πολέμησε  τον  Χίτλερ,  ο  επικεφαλής πιλότος της  Vickers  Armstrong  κατά  την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου,  σε αναγνώριση των υπηρεσιών του,  έγινε  μέλος  του  τάγματος  της  Βρετανικής  Αυτοκρατορίας  (MBE).  Πρόσφατα,  βλέποντας  τα  χάλια  της  πατρίδας  του  με  τους  λαθρομετανάστες,  διερωτήθηκε  μήπως  πολέμησε  για  λάθος  σκοπούς.  Βλέποντας  να  αργοπεθαίνει  η  πατρίδα του  Αγγλία, 
πριν πεθάνει ο  ίδιος  το 2007,  έγραψε:
 
«Νιώθω ακραία συναισθηματική θλίψη για τους νέους άγγλους  άνδρες που ήξερα ότι έδωσαν τη ζωή τους το  1939  με  1945,  με προθυμία για μια αιτία που όλοι πίστευαν. Και το λέω πολύ συχνά στον εαυτό μου τώρα αν αυτά τα νεαρά αγόρια κατέβαιναν τώρα και περπατούσαν μέσα από τα χωριά  μας, μέσα από τις πόλεις και τις κωμοπόλεις  μας  και κοίταζαν γύρω τους και έβλεπαν τι συμβαίνει με μας, θα έλεγαν ότι κάπου στην πορεία κάποιοι μας πρόδωσαν».  
Η  ΒΡΕΤΑΝΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ 
ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ  ΗΡΩΑ  ΒΥΡΩΝΑ 
Στοιχεία από το Γραφείο Εθνικών Στατιστικών  της   Βρετανίας   δείχνουν  ότι:  οι Βρετανοί όλων των ηλικιών θα γίνουν μια μειονότητα περί το 2066 με τους νέους να γίνονται μειοψηφία πολύ νωρίτερα, και τους νεαρούς Άγγλους ακόμη νωρίτερα.
 Ο  ΡΟΤΣΙΛΝΤ  ΚΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  ΤΟΥ  ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ  ΣΤΗΝ  ΑΓΓΛΙΑ.  Ο  ΔΙΑΔΟΧΟΣ  ΤΟΥ  ΑΓΓΛΙΚΟΥ  ΘΡΟΝΟΥ  ΜΕ  ΤΗΝ  ΕΒΡΑΙΑ  ΓΥΝΑΙΚΑ  ΤΟΥ.
Το  σχέδιο  Καλλέργη  του  1925  θα  γίνει  πραγματικότητα  
στην  Αγγλία  σε  40  χρόνια από σήμερα. 
Ο σπουδαίος  Βρετανικός  λαός  θα  γίνει  μία  ανάμνηση.
 
3.  ΚΑΝΑΔΑΣ
Η συν-ιδρύτρια του παραρτήματος του χρηματοδοτούμενου από τον Soros, βίαιου φυλετικού κινήματος Black Lives Matter στο Τορόντο, πιστεύει ότι οι Λευκοί άνθρωποι είναι «υποτελή γενετικά ελαττώματα» και «υπάνθρωποι».
Σε ένα tweet του περασμένου έτους, η Khogali ζήτησε από τον "Αλλάχ" τη δύναμη να μην σκοτώσει "λευκούς".
Η Yusra Khogali έγραψε στο Facebook ότι «η λευκή φυλή δεν ανήκει στους ανθρώπους» (“Whiteness is not humxness”) και ότι «το λευκό δέρμα είναι υπάνθρωπο» (“white skin is sub-humxn”), σύμφωνα με την Toronto Sun.

4.  ΗΠΑ

 

 

 
ΔΗΜΟΣΙΑ  ΕΚΚΛΗΣΗ  ΣΤΟ  FACEBOOK:

«ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ  ΚΑΝΟΥΝ  ΜΩΡΑ»

«Οι λευκές γυναίκες πρέπει να κυνηγηθούν και να σκοτωθούν, έτσι δεν θα αποκτούμε πλέον λευκά μωρά, τα οποία θα πιστεύουν πως κατέχουν τον κόσμο».

To facebook του  ιουδαίου  Ζούκερμπεργκ,  στις  διαμαρτυρίες  αναγνωστών  του,   απάντησε πως η συγκεκριμένη  φράση  δεν  παραβιάζει  τους κανονισμούς  επικοινωνίας.

Οι  μελλοντικές  θύελλες  έρχονται.- 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 
 
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΑΡΘΡΟ: 
 
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,   Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015,
ΚΑΙ  ΤΗΝ  ΕΝΟΤΗΤΑ:   "ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ",  Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016  
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

  
 
 
 
 
    
         

 
 

 
 

2 σχόλια :

  1. ΟΙ ΛΑΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ.

    (Από τον «Ποιμενικό Αυλό».
    Μετά το τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Πόλεμου οι Γερμανοί είχαν ζητήσει χώρο ταφής των δικών τους νεκρών στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα τους είχε παραχωρηθεί έκταση στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Μετά την άνοδο του Χίτλερ στην Γερμανία προοθήθηκε το αίτημα της Γερμανικής Ένωσης για την Μέριμνα Πολεμικών Μνημάτων, το οποίο ζητούσε την μεταφορά των μνημάτων του παλαιού νεκροταφείου στη Θεσσαλονίκη των Γερμανών στρατιωτών που έπεσαν κατά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο (Α΄ Π.Π.) στην Μακεδονία. Ήθελαν δηλαδή να φύγει το στρατιωτικό νεκροταφείο που βρισκόταν κοντά σε εβραϊκή γειτονιά και ήθελαν να μεταφερθεί στην Τούμπα και μάλιστα να δεσπόζει μεγαλεπίβολα ώστε να προκαλεί υπερηφάνεια στους Γερμανούς και να «επιβάλλει σεβασμό για το ύψος του γερμανικού πολιτισμού» στους Έλληνες και μάλιστα οι προδιαγραφές του έργου αυτού να είναι τέτοιες που χωρίς συντήρηση να «παραμείνει και μετά από αιώνες ανέπαφο με το ίδιο κάλλος... θα πρέπει οι Γερμανοί πεσόντες να είναι μάρτυρες του πολιτισμού και της ισχύος του Γερμανικού Ράιχ».
    Η Γερμανική προσπάθεια αυτή δεν πραγματοποιήθηκε διότι προσέκρουσε στην ισχυρή αξιοπρεπή αντίδραση του Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος δεν δελεάστηκε από τα οικονομικά οφέλη και την υπόσχεση «εξωραισμού της εικόνας της πόλης». Μετά το 1941 το ίδιο θέμα ξανά παρουσιάστηκε από τους αρχιτέκτονες του «χιλιοετούς Γ Ράιχ». Η Τούμπα τους φαινόταν πια πολύ κακή ιδέα για τους Γερμανούς πεσόντες του Α΄ Π.Π. που ήδη είχαν προστεθεί και οι πεσόντες της Γερμανικής εισβολής του 1941.

    Έτσι πια παρουσιάστηκαν μεγαλεπίβολα σχέδια για γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο στον Όλυμπο, εκεί δηλαδή που ζούσαν οι Θεοί των αρχαίων Ελλήνων. Τα σχέδια αυτά προσέκρουσαν σύντομα στην ανάπτυξη στην περιοχή του Ολύμπου αντιστασιακών ομάδων. Έτσι το ζήτημα βάλτωσε για να το επιβάλει η Γερμανία όταν θα έχουν νικήσει στον πόλεμο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μετά τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο οι Γερμανικοί τάφοι στην Θεσσαλονίκη δεν είχαν υποστεί καμία επίθεση από τους κατοίκους των γύρω περιοχών, ενώ μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρήθηκαν καταστροφές σε τάφους Γερμανών στρατιωτών. Στις αρχές της δεκαετίας του 1950 οι σοροί των Γερμανών μεταφέρθηκαν στο κοιμητήριο στο Διόνυσο Αττικής.
    Τα τελευταία χρόνια δείχνει ενδιαφέρον για το ζήτημα ο Γενικός Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας Ingo von Voss, «... ενδιαφέρεται για την ιστορία της πόλης (της Θεσσαλονίκης), καθώς και για τους παράγοντες που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο, μπορεί να μάθει πολλά από τα νεκροταφεία» όπως αναφέρει σε μήνυμά του...

    ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΙΣΟΠΕΔΩΣΤΕ ΜΑΣ. ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣἈΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΑΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ, ΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΙΘΑΓΕΝΗ, ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΓΡΕΚΟΥ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...