Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ Ο ΒΑΧΙΤ ΠΑΣΑΣ: «ΣΦΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ. ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ». ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ: «ΟΠΟΙΟΣ ΣΦΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ». ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΗ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ.



Διαβάστε: Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Α΄ ΜΕΡΟΣ / ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙ ΠΙΟ ΦΡΙΚΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΣΦΑΖΟΥΝ 200.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Β΄ ΜΕΡΟΣ / ΠΗΓΑΝ  ΣΤΗΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ  5  ΦΟΡΤΙΑ  ΜΕ  ΚΟΜΜΕΝΑ  ΚΕΦΑΛΙΑ  ΚΑΙ  2  ΦΟΡΤΙΑ  ΜΕ  ΚΟΜΜΕΝΑ  ΑΥΤΙΑ.  ΠΟΣΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΧΙΩΤΕΣ  ΓΛΥΤΩΣΑΝ  ΑΠΟ  ΤΟΥΣ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ;

Η  ΣΦΑΓΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ  ΑΠΟ  ΤΟΥΡΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  Γ΄ ΜΕΡΟΣ
 
    
Οι  βρωμεροί  «έλληνες  πολιτικοί»  σχεδιάζουν  να  εγκαινιάσουν  το  μουσουλμανικό τζαμί,  που  χτίζουν  στην  Αθήνα,  τον  Απρίλιο,  ανήμερα  της  σφαγής  των  αθώων  βρεφών  στην  Χίο.  Το  παρακάτω  άρθρο  το  "αφιερώνω"  με  πολύ  μίσος  και  κατάρες  στους  πράκτορες  και  ξεπουλημένους  «έλληνες  πολιτικούς».  Θάρθει  κάποτε  μία  μέρα  που  οι  μουσουλμάνοι  δολοφόνοι,  που  οι  πολιτικοί  κουβαλούν  μεθοδικά  στην  πατρίδα  μας,  με  το  δόγμα   Καλλέργη  σαν  «πρόσφυγες»,  θα  τους  βάλουν  το  μαχαίρι  στο  λαιμό   για  να  νοιώσουν  έτσι  κι  αυτοί   τον  πόνο  των    νηπίων  της  Χίου,  όταν  τα  έσφαζαν.  Το  αίμα  των  αθώων  βρεφών  που  σφάχτηκαν  από  τους  μουσουλμάνους  και  τους  εβραίους  θα  πέσει  στα  κεφάλια  τους  και  θα  τους  πνίξει,  αυτούς,  τις  οικογένειές  τους,  τα  παιδιά  τους  και  τα  παιδιά  των  παιδιών  τους.  Να  μην  βρουν  ποτέ  την  ανάπαυση  και  την  ησυχία  στους  καταραμένους  τάφους  τους,  να  ακούν  συνέχεια  τις  κραυγές,  τα  κλάματα  και  τις  οιμωγές  των  βρεφών  της  Χίου,  όταν  η  λεπίδα  του  μουσουλμάνου  και  εβραίου  δολοφόνου  τα  έσφαζε. 

11  ΜΑΡΤΙΟΥ  1822  Η  ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ  ΤΗΣ  ΧΙΟΥ

Ο ξεσηκωμός του νησιού   αρχίζει  στις 11 Μαρτίου 1822, με την απόβαση εκστρατευτικού σώματος Σαμιωτών. Οι Τούρκοι (ντόπιοι και εβραίοι, που είχαν έλθει από την Ασία) κλείστηκαν αρχικά στο κάστρο. Στις 30 Μαρτίου έφθασε ο τούρκικος στόλος ο οποίος έλυσε την πολιορκία και άρχισε τη σφαγή του ελληνικού πληθυσμού με τη συμμετοχή και ατάκτων μουσουλμάνων και  εβραίων  που κατέφθαναν από τις ακτές της Μ. Ασίας με κάθε είδους πλεούμενο. [Σιμόπουλος Κυριάκος, «Πώς είδαν οι ξένοι την Ελλάδα του ‘21»]

Το Μάρτιο του 1822 η Χίος επαναστάτησε, όταν ο Αντώνιος Μπουρνιάς – που υπήρξε αξιωματικός του Ναπολέοντα κατά την Αιγυπτιακή εκστρατεία – με διακόσιους άνδρες αποβιβάστηκαν στη Σάμο και κάλεσαν τον Λυκούργο Λογοθέτη να συμμετάσχει στην επανάσταση της Χίου.

 ΤΟ  ΣΒΗΣΙΜΟ  ΤΗΣ  ΜΝΗΜΗΣ  ΜΑΣ
          
Ο  «έλληνας  πρωθυπουργός»  Τζέφρυ  Παπανδρέου,  οι  διαταγές    του  παγκόσμιου  Ιουδαϊκού   Σανχενδρίν  και  η  υπακοή  των  ελλήνων  πολιτικών.   Η  διαγραφή  της  αλήθειας  από  τα  βιβλία,  το  σβήσιμο  της  μνήμης  των  γκοΐμ  και  το ξαναγράψιμο  της  ιστορίας. 


Δήλωση (2.000)  του Τζέφρυ Παπανδρέου,  ενώπιον της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής: «Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μια επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία για την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές. Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό την αιγίδα μου».



Ομιλία  του  Τζέφρυ  Παπανδρέου  στην  βουλή  (8/2/2010).


«Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών  δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής.  Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Έλληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».

ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΝ  ΟΙ  ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ

 Αποφασιστική σημασία για την έκβαση της εξέγερσης είχε η απραξία της δήθεν “κεντρικής κυβέρνησης” η οποία δεν απέστειλε έγκαιρα βοήθεια στους επαναστάτες.

Την καθυστέρηση της βοήθειας αναφέρει και ο Γάλλος φιλέλληνας  εθελοντής Maxime Raybaud, γράφοντας ότι οι προετοιμασίες για την αποστολή δύο ολμοβόλων και ξένων στρατιωτικών κράτησαν 13 μέρες, ενώ μόνο για να πλεύσουν από την Πελοπόννησο μέχρι τα Ψαρά έκαναν 8 μέρες.

Ο Γερμανός φιλέλληνας  αξιωματικός Bellier de Launay γράφει ότι «αν είχαμε φτάσει 10 ημέρες νωρίτερα θα είχε σωθεί η Χίος».

Οι μόνοι που έστειλαν βοήθεια στη Χίο ήταν οι Ψαριανοί.

Στην  αποδυνάμωση των επαναστατών συνέβαλε η διχόνοια μεταξύ των δύο ηγετών, του Μπουρνιά και του Λογοθέτη, που τσακώνονταν για το ποιός θα ήταν αρχηγός και ποιός υπαρχηγός. Ο Μπουρνιάς κατά την άτακτη υποχώρηση φώναζε το σύνθημα που είναι γνωστό στη Χίο: «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω»

Είναι δε τέτοια η ντροπή για τη συμφορά αυτή που δεν υπάρχει ούτε ένα μνημείο της σφαγής στη Χίο.

Ο ξεσηκωμός του εύφορου νησιού εξαγρίωσε το Σουλτάνο Μαχμούτ Β’ αφού τον εξέλαβε ως προσωπική προσβολή, επειδή η αδελφή του καρπούνταν από το νησί τον φόρο από τα μαστιχόδεντρα.  Διέταξε αμέσως να φυλακιστούν όλοι οι Χιώτες της Κωνσταντινούπολης και εξήντα από αυτούς να αποκεφαλιστούν. Στη συνέχεια έδωσε την εντολή στον αντιναύαρχο Καρά-Αλή πασά να καταπλεύσει στον νησί και να  σφάξει όλους  τους  κατοίκους.

Έτσι, ο τούρκικος στόλος υπό την ηγεσία του Καρά Αλί έπλευσε προς την Χίο για να καταστείλει την επανάσταση και αποβίβασε περί τους 7.000 στρατιώτες από τη Μικρά Ασία.

Με την άφιξη του μεγάλου εχθρικού στόλου οι ελληνικές δυνάμεις αποχώρησαν από το νησί με εξαίρεση ένα τμήμα Ψαριανών που παρακολουθούσε από απόσταση τις κινήσεις των Τούρκων. Χωρίς σημαντική αντίσταση ο τούρκικος στρατός προχώρησε σε εκτεταμένες λεηλασίες και σφαγές άμαχου πληθυσμού, παρόλο που η συντριπτική πλειονότητα του νησιού δεν έκανε τίποτα για να προκαλέσει τη σφαγή καθώς δεν συμμετείχε στην εξέγερση.  

ΣΚΟΤΩΣΑΝ  ΟΛΑ  ΤΑ  ΒΡΕΦΗ  ΚΑΤΩ  ΤΩΝ  ΤΡΙΩΝ  ΕΤΩΝ

Οι Τούρκοι έκαψαν σπίτια και σκότωσαν όλα τα παιδιά κάτω των 3 ετών, όλους τους άνδρες από 12 ετών και πάνω, καθώς και όλες τις γυναίκες από 40 ετών και πάνω, με εξαίρεση αυτούς που ήταν πρόθυμοι να ασπαστούν το Ισλάμ. Τελικά, περισσότεροι από 120.000 κάτοικοι του νησιού σφαγιάστηκαν ή αιχμαλωτίστηκαν, ενώ ένα  μικρό μέρος του πληθυσμού διέφυγε προς τα Ψαρά, τις Κυκλάδες και την Πελοπόννησο. Κατά τον ιστορικό Καστάνη που ήταν παρών στη σφαγή της Χίου ο πληθυσμός του νησιού έφθανε τους 180.000. Κατά τον ιστορικό Μαμούκα ο οποίος ήταν επίσης παρών στη σφαγή ο πληθυσμός ανερχόταν στους  150.000 και κατά τα κιτάπια των Τούρκων ο πληθυσμός ανερχόταν στους 120.000. Εκείνο που είναι γεγονός είναι ότι στο νησί της Χίου έμειναν περί τους 180.000 άνθρωποι και περί τους 20.000 διέφυγαν. Όλοι οι υπόλοιποι εκτός των αγοριών από 3 – 12 ετών και των γυναικών από 3 – 40 ετών που αιχμαλωτίσθηκαν και πουλήθηκαν από Εβραίους δουλεμπόρους σε παζάρια της Δύσης και της Ανατολής, σφάχθηκαν ανελέητα.

ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ  Ο  ΒΑΧΙΤ  ΠΑΣΑΣ:  «ΣΦΑΞΑΜΕ  ΚΑΙ  ΟΛΕΣ  ΤΙΣ  ΓΡΙΕΣ».

Ο τότε Τούρκος τοποτηρητής της Χίου Βαχίτ πασάς, που κατέγραψε τα συμβάντα, αναφέρει ότι «τους μεν ηλικιωμένους επέρασαν (οι μουσουλμάνοι) γενναιότατα εν στόματι μαχαίρας, παρομοίως και τας ηλικιωμένας γραίας, την δε κινητήν περιουσίαν αυτών ελεηλάτησαν, τας δε ωραίας κόρας των και τους τρυφερούς νεανίσκους των ηχμαλώτισαν. Το αίμα έρρευσε ποταμηδόν».

Όταν ο ίδιος απέστειλε στην Κωνσταντινούπολη αναφορά για την ανακατάληψη του νησιού, απέστειλε μαζί και 5 φορτία με κομμένα κεφάλια και 2 φορτία κομμένα αυτιά. Καταμετρώντας τους νεκρούς αναφέρει κεφάλια ιερέων, προεστών και ανταρτών 1.109, «τελειωθέντες εν στόματι μαχαίρας» 25.000, σκλαβωμένα αγόρια και κορίτσια 5.000. Έκοβαν τα αυτιά από τα κεφάλια και κατόπιν τα διατηρούσαν στην άλμη και τα τοποθετούσαν σε βαρέλια. Τα έστελναν στον Σουλτάνο ως απόδειξη της υποταγής τους ή ως δελτία της επιτυχίας τους. Ιδιαίτερη τιμή δινόταν αν τα επαναστατικά κεφάλια ανήκαν σε διακεκριμένους αρχιεπισκόπους, άρχοντες ή κληρικούς. Χίλια διακόσια κεφάλια είχαν ήδη καταγραφεί στην ιστορία της αμοιβής που δόθηκε για τον καθένα. Το βιβλίο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών κάνει λόγο για 33.000 αιχμαλωτισμένους και 33.000 σφαγμένους. Εάν όμως συλλογιστούμε τα νούμερα των εναπομεινάντων μαζί με αυτούς που κατόρθωσαν και διέφυγαν τα νούμερα των χαμένων Ελλήνων είναι κατά πολύ μεγαλύτερα κι αν λάβουμε υπ’ όψιν την εκτίμηση των Τούρκων όσον αφορά τον πληθυσμό.


ΤΟ  ΕΜΠΟΡΙΟ  ΔΟΥΛΩΝ  ΑΠΟ  ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Μια όψη της αγριότητας κατά του πληθυσμού της Χίου ήταν η πώληση – κυρίως γυναικών και παιδιών – ως δούλων. Μεταφέρονταν ως εμπορεύματα σε παζάρια της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης και πωλούνταν σε εξευτελιστικές τιμές.

Ο Ολλανδός διπλωμάτης στην Κωνσταντινούπολη Gaspar Testa γράφει προς τον υπουργό του των εξωτερικών: «Το πιό σπαρακτικό θέαμα είναι τα σκλαβωμένα γυναικόπαιδα που έφεραν από τη Χίο. Αγόρια και κορίτσια σέρνονται στους δρόμους δεμένα το ένα με το άλλο και οδηγούνται στα σκλαβοπάζαρα. Κοπέλες κρατούσαν στο χέρι ένα χαρτί με το όνομα των Τούρκων κυρίων τους που έμειναν στην Χίο. Μη μπορώντας να τις συνοδέψουν οι ίδιοι, τις έστειλαν στη διεύθυνση των σπιτιών τους στην Πόλη»

Ο Άγγλος πρόξενος στη Σμύρνη Francis Werry γράφει σε αναφορά του προς τη Levant Company: «Στο δρόμο των Φράγκων οδηγούνται πάνω-κάτω κοπάδια από παιδιά της Χίου για πούλημα».











ΤΟ  ΚΟΡΑΝΙΟ:  «ΟΠΟΙΟΣ  ΣΦΑΞΕΙ  ΕΝΑ  ΑΠΙΣΤΟ  ΠΗΓΑΙΝΕΙ  ΣΤΟΝ  ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ».

ΣΗΜΕΡΑ  Η  ΕΛΛΑΔΑ  ΚΑΙ  ΟΙ  ΕΥΡΩΠΗ  ΓΕΜΙΖΕΙ  ΑΠΟ  ΠΙΣΤΟΥΣ  ΤΟΥ  ΚΟΡΑΝΙΟΥ.

ΠΑΡΕΚΒΑΣΗ


ΤΑ  ΛΟΓΙΑ  ΑΓΑΠΗΣ  ΣΤΙΣ  ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ  ΤΩΝ  ΙΟΥΔΑΙΩΝ.


Την  σφαγή  των  αθώων  συνανθρώπων  μας  την  έχουν  σε  μεγάλη  εκτίμηση  και  οι  τρεις  αβρααμογενείς  θρησκείες.
Ο  "θεός"  κάθε  μιας  από   αυτές  τις  θρησκείες  δίνει  αναλυτικές  οδηγίες  στο  πώς να σφάζουμε  τους  ανθρώπους  με  την  λεπίδα.
Ο  ΙΕΧΩΒΑ  ΤΗΣ  «ΠΑΛΑΙΑΣ  ΔΙΑΘΗΚΗΣ»  ΔΙΑΤΑΖΕΙ:

« ΝΑ  ΤΟΥΣ  ΣΦΑΞΕΙΣ  ΟΛΟΥΣ,  ΚΑΙ  ΤΑ  ΝΗΠΙΑ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΘΗΛΑΖΟΝΤΑ».

1.

Α Βασ. 15,3   καὶ νῦν πορεύου καὶ πατάξεις τὸν Ἀμαλὴκ καὶ Ἱερὶμ καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ περιποιήσῃ ἐξ αὐτοῦ καὶ ἐξολοθρεύσεις αὐτὸν καὶ ἀναθεματιεῖς αὐτὸν καὶ πάντα τὰ αὐτοῦ καὶ οὐ φείσῃ ἀπ᾿ αὐτοῦ καὶ ἀποκτενεῖς ἀπὸ ἀνδρὸς καὶ ἕως γυναικὸς καὶ ἀπὸ νηπίου ἕως θηλάζοντος καὶ ἀπὸ μόσχου ἕως προβάτου καὶ ἀπὸ καμήλου ἕως ὄνου.


Α Βασ. 15,3    Πηγαινε λοιπόν τώρα να κτυπήσης τους Αμαληκίτας και αναθεμάτισε αυτούς και όλα τα υπάρχοντά των. Δεν θα λυπηθής κανένα, αλλά θα εξολθρεύσης αυτούς, θα αναθεματίσης αυτούς και τα υπάρχοντά των. Κανένα από αυτούς δεν θα λυπηθής αλλά θα φονεύσης όλους, από άνδρα έως γυναίκα, από νήπιον μέχρι και θηλάζον, από μοσχάρι μέχρι προβάτον, από καμήλαν μέχρι όνον”.




Ψαλ. 136,9   μακάριος ὃς κρατήσει καὶ ἐδαφιεῖ τὰ νήπιά σου πρὸς τὴν πέτραν.


Ψαλ. 136,9    Μακάριος θα είναι εκείνος, ο οποίος θα κρατήση εις τας χείρας του τα βρέφη σου και θα τα συντρίψη κτυπών αυτά στους βράχους.


2.     Ο  "ΘΕΟΣ"  ΤΗΣ  ΑΓΑΠΗΣ  ΤΩΝ  ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ  ΔΙΑΤΑΖΕΙ:
Λουκάς 19:27 

27    « πλν τος χθρος μου κενους, τος μ θελσαντς με βασιλεσαι π᾿ ατος, γγετε δε κα κατασφξατε ατος μπροσθν μου».
27     «Όμως, τους εχθρούς μου αυτούς που δε θέλησαν να βασιλέψω πάνω τους, οδηγήστε τους εδώ και κατασφάξτε τους μπροστά μου».

ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ  ΕΔΩ  ΕΝΝΟΕΙ:  «Όποιος  δεν  πιστέψει  σε  μένα,  σφάξτε  τον  μπροστά μου».

Δηλαδή  τι  διαφορετικό  λέει  το  Κοράνιο;

Ματθαίος  10:34
34    «Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν·  οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην, ἀλλὰ μάχαιραν».
34    «Μη νομίσετε ότι ήρθα να βάλω ειρήνη πάνω στη γη.  Δεν ήρθα να βάλω ειρήνη, αλλά μάχαιρα».
Εδώ  αποθεώνεται  και  το  αγαπημένο  όπλο  των  πιστών:  η  μάχαιρα.

3.      Το  «Κοράνιο»  είναι  ένα  αξεπέραστο  εγχειρίδιο  τελετουργικών  σφαγών. 
«Αν  σφάξεις  ένα  άπιστο  θα  πας  στον  Παράδεισο».

ΤΟ  ΦΕΤΙΝΟ  ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ  ΣΤΗΝ  ΙΤΑΛΙΑ,  Ο  ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ  ΠΑΠΑΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΚΟΦΤΕΡΑ  ΔΡΕΠΑΝΙΑ.

Η  ΚΟΙΝΗ  ΜΗΤΡΑ  ΤΩΝ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ  ΠΟΥ  ΚΑΤΕΣΦΑΞΑΝ  ΤΟΝ  ΚΟΣΜΟ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  ΤΟΥΣ  ΔΙΑΚΩΜΩΔΕΙ  Ο  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΘΕΟΣ  ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
  


Η  ΜΕΓΑΛΗ  ΑΓΑΠΗ  ΤΩΝ  ΠΙΣΤΩΝ  ΤΩΝ  ΑΒΡΑΑΜΟΓΕΝΩΝ  ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ  (ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ,  ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ,  ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΥ  ΚΑΙ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ),  ΣΤΑ  ΕΡΓΑΛΕΙΑ  ΠΟΥ  ΣΦΑΖΟΥΝ. 
Στο Καρναβάλι του Βιαρέτζιο, την πιο διάσημη παρέλαση καρναβαλιστών της Ιταλίας, για την οποία περισσότεροι από 300.000 άνθρωποι επισκέφθηκαν αυτή την πόλη της Τοσκάνης φέτος, παρέλασε και ένα άρμα αφιερωμένο στον Πάπα Φραγκίσκο.
Ο επικεφαλής της Καθολικής Εκκλησίας απεικονίζονταν με ένα χαρωπό πρόσωπο, φορώντας το μπερέ του Τσε Γκεβάρα με το κόκκινο αστέρι. Η ποιμαντορική ράβδος που κρατούσε δεν ήταν διακοσμημένη με τον σταυρό, αλλά με το σφυροδρέπανο. 
Προφανώς ήταν ένας "φόρος τιμής" προς το σφυροδρέπανο - σταυρό, που ο πρόεδρος της Βολιβίας Έβο Μοράλες είχε δώσει στον Πάπα το 2015.  
Ο Πάπας είχε δηλώσει τότε, ότι «δεν προσβλήθηκε» από τον σταυρό – σφυροδρέπανο, το οποίο ήταν έργο μαρξιστή ιησουίτη ιερέα.
Ο Φραγκίσκος παρουσιάστηκε ως "Papa Comunista", "Κομμουνιστής Πάπας". Μία άλλη πινακίδα έγραφε Che Gepapa
Με το αριστερό του χέρι ο ‘Τσε Γκεπάπα’ σχημάτιζε την γροθιά, τον χαιρετισμό που χρησιμοποιούν οι κομουνιστές και γενικά οι προερχόμενοι από την αριστερά. 
Ο Πάπας, που βρισκόταν μέσα σε σύννεφα, ήταν περιτριγυρισμένος από "θεότητες" από χρυσό (στο στυλ του θεού έρωτα) στις οποίες αναγνωρίζονται ο Μαρξ, ο Λένιν, ο Μάο και ο Φιντέλ Κάστρο.
Σε μία δήλωσή του το Νοέμβριο του 2016, ο Φραγκίσκος είχε εξισώσει τους χριστιανούς με τους κομμουνιστές, λέγοντας ότι «είναι οι κομμουνιστές που σκέφτονται σαν τους χριστιανούς». Η δήλωσή του είχε δημιουργήσει αντιδράσεις σε πολλούς καθολικούς.

 ΟΙ  ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΑΣ  ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ  ΛΙΓΗ  ΩΡΑ -  ΜΟΝΟ  ΛΙΓΗ ΩΡΑ -  ΝΑ  ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ  ΑΥΤΑ  ΤΑ  ΑΘΩΑ  ΘΥΜΑΤΑ,  ΑΥΤΟΥΣ  ΤΟΥΣ  ΔΙΚΟΥΣ  ΜΑΣ  ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.  ΤΟΝ  ΤΡΟΠΟ  ΠΟΥ  ΠΕΘΑΝΑΝ,  ΤΟΝ  ΤΡΟΜΟ  ΤΟΥΣ,  ΤΗΝ  ΑΓΩΝΙΑ  ΤΟΥΣ,  ΤΗΝ  ΦΡΙΚΤΗ ΜΟΙΡΑ   ΤΟΥΣ. 
ΟΥΤΕ ΓΙΑ  ΣΚΕΨΗ  ΔΕΝ  ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ  ΣΗΜΕΡΑ;   

ΕΝΑ  ΚΟΡΙΤΣΙ,  ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ,  ΕΙΝΑΙ  ΔΕΜΕΝΟ.  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΤΟ  ΑΓΟΡΑΖΕΙ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΦΑΖΕΙ  ΕΠΙ  ΤΟΠΟΥ.
Στον Courrier Francais της 10-7-1822 αναφέρεται ότι «φανατικοί μουσουλμάνοι αγόραζαν το θύμα τους για 30 γρόσια και το έσφαζαν για να κερδίσουν μια θέση στον παράδεισο».

ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ  ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ  ΟΜΑΔΙΚΑ

Πολλές γυναίκες αυτοκτόνησαν κατά την μεταφορά και άλλες πέθαναν από απεργία πείνας για να γλυτώσουν τον εξευτελισμό.

ΜΙΚΡΑ  ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ  ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ  ΤΑ  ΒΟΥΤΟΥΝ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΠΝΙΓΟΥΝ  ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ

Στην Allgemeine Zeitung δημοσιεύεται ότι μικρά παιδιά κάτω των 7 ετών που ήταν ακατάλληλα για το εμπόριο δένονταν και ρίχνονταν στη θάλασσα.

Το σκηνικό του δουλεμπορίου περιγράφει και ο ιερέας της αγγλικής πρεσβείας R. Walsh αναφέροντας ότι από την 1η Μαΐου 1822 εκδόθηκαν 41.000 τεσκερέδες (έγγραφα ιδιοκτησίας δούλων) και ότι 5.000 πουλήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη.

Κατά τη γαλλόφωνη εφημερίδα της Σμύρνης Spectateur Oriental, έως την 10-5-1822 στο τελωνείο της Σμύρνης είχαν καταβληθεί δασμοί για 40.000 σκλάβους. Τα παιδιά οδηγούνταν κατά ομάδες για εξισλαμισμό. Ο Άγγλος κληρικός Walsh γράφει ότι «μέσα σε μια μέρα έγιναν περισσότεροι προσηλυτισμοί από το Ευαγγέλιο στο Κοράνι απ’ όσοι απ’ το Κοράνιο στο Ευαγγέλιο σε έναν αιώνα».

Την 20η Απριλίου η σφαγή  στην  Χίο  διαρκούσε ακόμη.

Οι αγοραπωλησίες από  τους  εβραίους  σταμάτησαν στις 19 Ιουνίου 1822 ύστερα από επέμβαση της αδελφής του σουλτάνου, στην οποία ανήκε η Χίος ως φέουδο.-



ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


3 σχόλια :

  1. ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝ ΕΞ ΙΜΒΡΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ Ο ΑΡΧΟΝΤΩΝΗΣ ΠΑΝΑΘΕΜΑΤΟΝ!

    ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΧΙΟ,ΠΡΙΝ ΜΕΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΜΒΡΟ,ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΖΟΥΛΑ!

    ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΑΓΙΟΤΑΤΟΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΒΙΛΛΑΡΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ!ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ;!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και πού το ξέρεις εσύ ότι είναι Εβραίος εξυπνάκια; Άντε με τον κάθε ηλίθιο..

      Διαγραφή
  2. "ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ: «ΟΠΟΙΟΣ ΣΦΑΞΕΙ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ»"

    Δεν λέει κάτι τέτοιο το Κοράνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια που δεν συνάδουν με το περιεχόμενο της ανάρτησης, όπως και σχόλια υβριστικά προς τους αρθρογράφους, προσβλητικά σχόλια προς άλλους αναγνώστες σχολιαστές και λεκτικές επιθέσεις προς το ιστολόγιο θα διαγράφονται.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...